המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:מנצל את ההזדמנות לחתוך אותו מהסגל ולהביא רכז
Gevaudan כתב:משחק ההתקפה של מכבי איתו נראה כמו קטסטרופה אז בהיבט הזה הוא אולי עושה להם טובה.
אבל כמו שאנחנו מכירים אותם, לא יגיע מחליף, ובזמן שלודנברג מחלים מהפציעה ההזויה שלו יש לנו עוד יותר בעיה בעמדת הגארד.

MTA2311 כתב:שחקן סתמי מאוד, גם בסטנדרטים של מכבי
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:שחקן סתמי מאוד, גם בסטנדרטים של מכבי
דווקא אני עוד מאמין שהוא יכול להפוך לסקורר חמוד, אבל בתפקיד ספציפי ובקבוצה בריאה

MTA2311 כתב:שחקן סתמי מאוד, גם בסטנדרטים של מכבי
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:שחקן סתמי מאוד, גם בסטנדרטים של מכבי
דווקא אני עוד מאמין שהוא יכול להפוך לסקורר חמוד, אבל בתפקיד ספציפי ובקבוצה בריאה
יש כאלה כמו זבל
er79 כתב:הוא יכול להתפתח לביצים שלי. דורסי גם בעונות החוסר יציבות שלו היה עדיף

Mitelka כתב:מה ההתלהבות מהאולי קליעה שלו? הוא זורק זריקות לא קשורות שפעם בחמישה משחקים יתפסו ויכנסו לסל ובכל שאר המשחקים כלום. הוא לא מגיע לטבעת, לא סוחט עבירות. לא שומר משהו.
פשוט סתם שחקן שפעם בכמה משחקים יפגיז 15-20 נק' משלשות בסטפ בק לא קשורות עם שומר עליו.
קלאסי אמצע טבלה בטורקיה.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Mitelka כתב:מה ההתלהבות מהאולי קליעה שלו? הוא זורק זריקות לא קשורות שפעם בחמישה משחקים יתפסו ויכנסו לסל ובכל שאר המשחקים כלום. הוא לא מגיע לטבעת, לא סוחט עבירות. לא שומר משהו.
פשוט סתם שחקן שפעם בכמה משחקים יפגיז 15-20 נק' משלשות בסטפ בק לא קשורות עם שומר עליו.
קלאסי אמצע טבלה בטורקיה.
איך אפשר להתייחס לטענות שלך מבלי להסתכל על כמות הזריקות?. זה כמו שאני אגיד שחקן יש לו 50 אחוז משלוש, אז עובדתית מדובר בקלעי שלשות אדיר - רק שאם נסתכל על כמות הזריקות נגלה שהוא זורק שתי זריקות למשחק ומדייק באחת. אז זה נחמד רק לא מדהים פתאום.felix_r כתב:Mitelka כתב:מה ההתלהבות מהאולי קליעה שלו? הוא זורק זריקות לא קשורות שפעם בחמישה משחקים יתפסו ויכנסו לסל ובכל שאר המשחקים כלום. הוא לא מגיע לטבעת, לא סוחט עבירות. לא שומר משהו.
קלאסי אמצע טבלה בטורקיה.
הטענות שלך לא נכונות עובדתית. בניגוד ללוני ווקר, דאוטין לא מתעקש לזרוק זריקות רעות. הסטטיסטיה ביורוליג מוכיחה את זה.
לדאוטין יש 42.9% לשלוש ביורוליג שזה מעולה, ו-44.7% לשתיים שזה לא משהו, אבל לא רע.
לשם השוואה ללוני ווקר יש רק 32.4% לשלוש, ו-40% לשתיים. זה כמובן לא אומר שלוני ווקר קלעי פחות טוב מדואטין. לא. אבל זה כן מראה מי משניהם מתעקש לזרוק זריקות רעות.
אם נמשיך לבדוק, נגלה שלג'ונדי יש 35.3% לשלוש, לתמיר בלאט יש 28.6% לשלוש, ולג'ימי קלארק 22.7%. המספרים האלה מראים שדאוטין הוא קלעי השלשות הכי טוב בין כול הגארדים של מכבי

Mitelka כתב:איך אפשר להתייחס לטענות שלך מבלי להסתכל על כמות הזריקות?. זה כמו שאני אגיד שחקן יש לו 50 אחוז משלוש, אז עובדתית מדובר בקלעי שלשות אדיר - רק שאם נסתכל על כמות הזריקות נגלה שהוא זורק שתי זריקות למשחק ומדייק באחת. אז זה נחמד רק לא מדהים פתאום.felix_r כתב:Mitelka כתב:מה ההתלהבות מהאולי קליעה שלו? הוא זורק זריקות לא קשורות שפעם בחמישה משחקים יתפסו ויכנסו לסל ובכל שאר המשחקים כלום. הוא לא מגיע לטבעת, לא סוחט עבירות. לא שומר משהו.
קלאסי אמצע טבלה בטורקיה.
הטענות שלך לא נכונות עובדתית. בניגוד ללוני ווקר, דאוטין לא מתעקש לזרוק זריקות רעות. הסטטיסטיה ביורוליג מוכיחה את זה.
לדאוטין יש 42.9% לשלוש ביורוליג שזה מעולה, ו-44.7% לשתיים שזה לא משהו, אבל לא רע.
לשם השוואה ללוני ווקר יש רק 32.4% לשלוש, ו-40% לשתיים. זה כמובן לא אומר שלוני ווקר קלעי פחות טוב מדואטין. לא. אבל זה כן מראה מי משניהם מתעקש לזרוק זריקות רעות.
אם נמשיך לבדוק, נגלה שלג'ונדי יש 35.3% לשלוש, לתמיר בלאט יש 28.6% לשלוש, ולג'ימי קלארק 22.7%. המספרים האלה מראים שדאוטין הוא קלעי השלשות הכי טוב בין כול הגארדים של מכבי
דאוטין זרק 42 זריקות לשלוש. בלאט 56, ווקר 68. וגם הם לא בדיוק כוס התה שלי בבחירת זריקות. אגב, 32 אחוז מ68 זריקות של ווקר זה 22 שלשות מול 18 של דאוטין
אז פתאום זה לא חד משמעי שדאוטין קולע טוב יותר . שזורקים יותר, הגיוני שפחות קולעים. בין אם זה זריקה טובה או לא.
סטף קרי קלעי שלשות עצום למרות שיש חלשים ממנו עם אחוזי קליעה טובים יותר לשלוש. הם פשוט זורקים פחות.
אי אפשר להביא חצי נתונים ולחרוץ מסקנות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־21 אורחים