ג'ף דאוטין ג'וניור חתם במכבי תל אביב לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ג'ף דאוטין ג'וניור חתם במכבי תל אביב לשלוש שנים

הודעהעל ידי A.Parker » 24 נובמבר 2025, 15:14

נבחנת החתמתו של גיל בני כמחליף זמני

סתם לא, הוא יקר מדי
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 24 נובמבר 2025, 15:21

Avi1508 כתב:בחוץ לחודש וחצי
https://maccabi.co.il/news.asp?id=39874

אוטוטו מביאים מחליף

חבל להביא שחקן חדש בדיוק אחרי הניצחון העצום על האימפריה מחולון. לא תרצה לפגוע בכימיה העדינה שנבנתה פה.
omerk

הודעהעל ידי itai7 » 24 נובמבר 2025, 15:47

בעסה
itai7

הודעהעל ידי refael » 24 נובמבר 2025, 17:15

מנצל את ההזדמנות לחתוך אותו מהסגל ולהביא רכז
תמונה
refael

הודעהעל ידי עידן » 24 נובמבר 2025, 18:32

refael כתב:מנצל את ההזדמנות לחתוך אותו מהסגל ולהביא רכז

אתה נותן להם רעיון מצוין, יחתכו אותו ויביאו רכז בכיר כמו קינן אוואנס, הבנתי שעכשיו אפשר להביא אותו במחיר מוזל והוא יהיה כשיר בדיוק בזמן לאמצע העונה (הבאה)
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 24 נובמבר 2025, 20:38

משחק ההתקפה של מכבי איתו נראה כמו קטסטרופה אז בהיבט הזה הוא אולי עושה להם טובה.
אבל כמו שאנחנו מכירים אותם, לא יגיע מחליף, ובזמן שלודנברג מחלים מהפציעה ההזויה שלו יש לנו עוד יותר בעיה בעמדת הגארד.
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 24 נובמבר 2025, 21:09

Gevaudan כתב:משחק ההתקפה של מכבי איתו נראה כמו קטסטרופה אז בהיבט הזה הוא אולי עושה להם טובה.
אבל כמו שאנחנו מכירים אותם, לא יגיע מחליף, ובזמן שלודנברג מחלים מהפציעה ההזויה שלו יש לנו עוד יותר בעיה בעמדת הגארד.

אתה צודק, זה לא נראה טוב כשהוא מרכז, אבל השאלה היא מי קבע שהוא צריך לרכז? הוא תמיד משחק בחמישייה עם עוד רכז אחד לפחות (לרוב זה קלארק, בליגה זה יכול להיות גם בלאט או שניהם), אבל מסיבה כלשהיא הוא לוקח את המשימה על עצמו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 נובמבר 2025, 21:24

שחקן סתמי מאוד, גם בסטנדרטים של מכבי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 24 נובמבר 2025, 21:52

MTA2311 כתב:שחקן סתמי מאוד, גם בסטנדרטים של מכבי

דווקא אני עוד מאמין שהוא יכול להפוך לסקורר חמוד, אבל בתפקיד ספציפי ובקבוצה בריאה
A.Parker

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 נובמבר 2025, 22:01

A.Parker כתב:

דווקא אני עוד מאמין שהוא יכול להפוך לסקורר חמוד, אבל בתפקיד ספציפי ובקבוצה בריאה

יש כאלה כמו זבל
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מרסר » 24 נובמבר 2025, 22:23

הוא שחקן ג'יליג, והאמת הוא משחק כמו שמשחקים שם.
מרסר

הודעהעל ידי my man » 24 נובמבר 2025, 23:00

הוא פשוט לא משחק במקום שהוא יכול להצליח בו...
לא במועדון מכבי תל אביב ובטח לא בעמדת הרכז...

אני דווקא תופס ממנו - כישרון בוודאי יש שם..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי A.Parker » 24 נובמבר 2025, 23:23

MTA2311 כתב:
A.Parker כתב:

יש כאלה כמו זבל

לא בטוח. הוא יכול להתפתח לאיזושהי גרסא של דורסי.
A.Parker

הודעהעל ידי er79 » 25 נובמבר 2025, 07:46

הוא יכול להתפתח לביצים שלי. דורסי גם בעונות החוסר יציבות שלו היה עדיף
er79

הודעהעל ידי felix_r » 25 נובמבר 2025, 11:35

er79 כתב:הוא יכול להתפתח לביצים שלי. דורסי גם בעונות החוסר יציבות שלו היה עדיף

כי אף אחד לא דרש מדורסי להיות רכז
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 25 נובמבר 2025, 12:14

מה ההתלהבות מהאולי קליעה שלו? הוא זורק זריקות לא קשורות שפעם בחמישה משחקים יתפסו ויכנסו לסל ובכל שאר המשחקים כלום. הוא לא מגיע לטבעת, לא סוחט עבירות. לא שומר משהו.

פשוט סתם שחקן שפעם בכמה משחקים יפגיז 15-20 נק' משלשות בסטפ בק לא קשורות עם שומר עליו.

קלאסי אמצע טבלה בטורקיה.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי A.Parker » 25 נובמבר 2025, 12:29

Mitelka כתב:מה ההתלהבות מהאולי קליעה שלו? הוא זורק זריקות לא קשורות שפעם בחמישה משחקים יתפסו ויכנסו לסל ובכל שאר המשחקים כלום. הוא לא מגיע לטבעת, לא סוחט עבירות. לא שומר משהו.

פשוט סתם שחקן שפעם בכמה משחקים יפגיז 15-20 נק' משלשות בסטפ בק לא קשורות עם שומר עליו.

קלאסי אמצע טבלה בטורקיה.

יש שחקנים שיש פער גדול ביכולת שלהם לקלוע כשהם מנהלים את המשחק לעומת כשהם מסיימים את התרגיל
בעיני אם הוא יקבל את הכדור אחרי חסימות או כשההגנה יותר מרווחת הוא ישתפר, בטח כשנטל ניהול המשחק יירד ממנו
אי אפשר לדעת בוודאות, אבל התפקיד שלו כרגע בקבוצה מאוד לא נכון לו
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 25 נובמבר 2025, 12:37

Mitelka כתב:מה ההתלהבות מהאולי קליעה שלו? הוא זורק זריקות לא קשורות שפעם בחמישה משחקים יתפסו ויכנסו לסל ובכל שאר המשחקים כלום. הוא לא מגיע לטבעת, לא סוחט עבירות. לא שומר משהו.

קלאסי אמצע טבלה בטורקיה.

הטענות שלך לא נכונות עובדתית. בניגוד ללוני ווקר, דאוטין לא מתעקש לזרוק זריקות רעות. הסטטיסטיה ביורוליג מוכיחה את זה.

לדאוטין יש 42.9% לשלוש ביורוליג שזה מעולה, ו-44.7% לשתיים שזה לא משהו, אבל לא רע.

לשם השוואה ללוני ווקר יש רק 32.4% לשלוש, ו-40% לשתיים. זה כמובן לא אומר שלוני ווקר קלעי פחות טוב מדואטין. לא. אבל זה כן מראה מי משניהם מתעקש לזרוק זריקות רעות.

אם נמשיך לבדוק, נגלה שלג'ונדי יש 35.3% לשלוש, לתמיר בלאט יש 28.6% לשלוש, ולג'ימי קלארק 22.7%. המספרים האלה מראים שדאוטין הוא קלעי השלשות הכי טוב בין כול הגארדים של מכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 25 נובמבר 2025, 13:00

felix_r כתב:

קלאסי אמצע טבלה בטורקיה.

הטענות שלך לא נכונות עובדתית. בניגוד ללוני ווקר, דאוטין לא מתעקש לזרוק זריקות רעות. הסטטיסטיה ביורוליג מוכיחה את זה.

לדאוטין יש 42.9% לשלוש ביורוליג שזה מעולה, ו-44.7% לשתיים שזה לא משהו, אבל לא רע.

לשם השוואה ללוני ווקר יש רק 32.4% לשלוש, ו-40% לשתיים. זה כמובן לא אומר שלוני ווקר קלעי פחות טוב מדואטין. לא. אבל זה כן מראה מי משניהם מתעקש לזרוק זריקות רעות.

אם נמשיך לבדוק, נגלה שלג'ונדי יש 35.3% לשלוש, לתמיר בלאט יש 28.6% לשלוש, ולג'ימי קלארק 22.7%. המספרים האלה מראים שדאוטין הוא קלעי השלשות הכי טוב בין כול הגארדים של מכבי
איך אפשר להתייחס לטענות שלך מבלי להסתכל על כמות הזריקות?. זה כמו שאני אגיד שחקן יש לו 50 אחוז משלוש, אז עובדתית מדובר בקלעי שלשות אדיר - רק שאם נסתכל על כמות הזריקות נגלה שהוא זורק שתי זריקות למשחק ומדייק באחת. אז זה נחמד רק לא מדהים פתאום.

דאוטין זרק 42 זריקות לשלוש. בלאט 56, ווקר 68. וגם הם לא בדיוק כוס התה שלי בבחירת זריקות. אגב, 32 אחוז מ68 זריקות של ווקר זה 22 שלשות מול 18 של דאוטין

אז פתאום זה לא חד משמעי שדאוטין קולע טוב יותר . שזורקים יותר, הגיוני שפחות קולעים. בין אם זה זריקה טובה או לא.
סטף קרי קלעי שלשות עצום למרות שיש חלשים ממנו עם אחוזי קליעה טובים יותר לשלוש. הם פשוט זורקים פחות.

אי אפשר להביא חצי נתונים ולחרוץ מסקנות.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי felix_r » 25 נובמבר 2025, 15:01

Mitelka כתב:
felix_r כתב:

קלאסי אמצע טבלה בטורקיה.

איך אפשר להתייחס לטענות שלך מבלי להסתכל על כמות הזריקות?. זה כמו שאני אגיד שחקן יש לו 50 אחוז משלוש, אז עובדתית מדובר בקלעי שלשות אדיר - רק שאם נסתכל על כמות הזריקות נגלה שהוא זורק שתי זריקות למשחק ומדייק באחת. אז זה נחמד רק לא מדהים פתאום.

דאוטין זרק 42 זריקות לשלוש. בלאט 56, ווקר 68. וגם הם לא בדיוק כוס התה שלי בבחירת זריקות. אגב, 32 אחוז מ68 זריקות של ווקר זה 22 שלשות מול 18 של דאוטין

אז פתאום זה לא חד משמעי שדאוטין קולע טוב יותר . שזורקים יותר, הגיוני שפחות קולעים. בין אם זה זריקה טובה או לא.
סטף קרי קלעי שלשות עצום למרות שיש חלשים ממנו עם אחוזי קליעה טובים יותר לשלוש. הם פשוט זורקים פחות.

אי אפשר להביא חצי נתונים ולחרוץ מסקנות.

אתה זה שטענת שדואטין זורק זריקות שלא קשורות. הנתונים שלי מראים שהוא דוווקא לא עושה זאת. מבחינתי משמעות של "זורק זריקות לא קשורות" זה בן אדם שלוקח זריקות רעות ממצבים לא נוחים, בלי קשר לתרגיל, בלי קשר לחברים, שכתוצאה מכך שהן רעות, הן נכנסות באחוזים רעים. זה לא משהו שמאפיין את דאוטין, זה כן מאפיין את ווקר וגם את בלאט.

ואם כבר נכנסת לעניין של כמות הזריקות, אז ההפך הוא הנכון, דווקא כמות הזריקות הגדולה באחוזים רעים מוכיחה מי הוא זה שלוקח זריקות לא קשורות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־21 אורחים