פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי Rapyd ת"א החתימה את אורוש טריפונוביץ'

08 נובמבר 2025, 19:42

my man כתב:מה הזוי? כנראה החתימו אותו על הראש של עודד ועודד החליט שלא מתאים לו.
זה לא ממש הפעם הראשונה שדבר כזה קורה..

אז החתימו על ראשו, ביג דיל! הוא לא הבעלים, ואפילו לא אוברדוביץ'. אז החתימו, תנסה את השחקן לפחות 2-3 משחקים. למה להיות עקשן כמו פרד? האם זה עוזר לקבוצה?

אני זוכר שהחתימו את סופו על ראשו של דיוויד בלאט, שמאוד-מאוד לא רצה את כול הבעיות של סופו על הראש שלו. אבל החתימו. אז מה עשה דיוויד? עשה חרם על סופו? לא. הפיק ממנו את המיטב וזכה ביורוליג.

08 נובמבר 2025, 20:09

הכלי היחיד שיש לקטש להביע מחאה על זה שמחתימים לו שחקנים שהוא לא רוצה על הראש זה לייבש אותם.

טוב מאוד שלפחות את זה הוא עושה.

08 נובמבר 2025, 20:10

מועדון בלי מוח. את כל הצוות המקצועי הבזיוני הזה היה צריך מזמן לפטר על הפארסה הזאת, ושהמפטרים ילכו מיד אחריהם

08 נובמבר 2025, 20:17

felix_r כתב:
my man כתב:מה הזוי? כנראה החתימו אותו על הראש של עודד ועודד החליט שלא מתאים לו.
זה לא ממש הפעם הראשונה שדבר כזה קורה..

אז החתימו על ראשו, ביג דיל! הוא לא הבעלים, ואפילו לא אוברדוביץ'. אז החתימו, תנסה את השחקן לפחות 2-3 משחקים. למה להיות עקשן כמו פרד? האם זה עוזר לקבוצה?

אני זוכר שהחתימו את סופו על ראשו של דיוויד בלאט, שמאוד-מאוד לא רצה את כול הבעיות של סופו על הראש שלו. אבל החתימו. אז מה עשה דיוויד? עשה חרם על סופו? לא. הפיק ממנו את המיטב וזכה ביורוליג.

יחי ההבדל בין שחקן עם ממוצע קריירה של 2 נקודות יורוליג לבין סופו.

אני מניח שקטש לא עשה חרם בכוונה. ראה אותו באימונים, לא היה מספיק טוב, לא נתן לו לשחק. לא צריך מכל דבר לעשות קונסיפרציה.

08 נובמבר 2025, 20:33

אני מניח שהקטע עם אי מתן ההזדמנות ביורוליג נובע בין השאר משיקולים של העברה. ברגע שהוא נרשם ליורוליג פעם אחת, אין אפשרות להעביר אותו לקבוצת יורוליג אחרת לפני מחזור 18. לא אתפלא אם אמרו לקטש "נגעת נסעת, אם אתה משתמש בו אז לא יהיה תחליף עד מחזור 18 לפחות".
לא מאמין שקטש רוצה "להתעלל" בכוונה השחקן כדי לנקום בהנהלה.

כשאתה מקבל מסרים שהכל בקבוצה הוא משחק סכום אפס מהיום הראשון של הסגל אז אתה נאלץ גם לייבש שחקן ולא לתת לו הזדמנות (בניגוד לקבוצות נורמליות שתמיד ישימו בצד בתחילת שנה רזרבות למתי שיצטרכו חיזוק, כי כל קבוצה רצינית מתחזקת במהלך שנה גם אם היא מעולה)

08 נובמבר 2025, 23:57

סיפור הזוי מאוד
נראה אחלה בחור, בהצלחה

09 נובמבר 2025, 02:28

omerk כתב:אני מניח שהקטע עם אי מתן ההזדמנות ביורוליג נובע בין השאר משיקולים של העברה. ברגע שהוא נרשם ליורוליג פעם אחת, אין אפשרות להעביר אותו לקבוצת יורוליג אחרת לפני מחזור 18. לא אתפלא אם אמרו לקטש "נגעת נסעת, אם אתה משתמש בו אז לא יהיה תחליף עד מחזור 18 לפחות".

כשאתה מקבל מסרים שהכל בקבוצה הוא משחק סכום אפס מהיום הראשון של הסגל אז אתה נאלץ גם לייבש שחקן ולא לתת לו הזדמנות (בניגוד לקבוצות נורמליות שתמיד ישימו בצד בתחילת שנה רזרבות למתי שיצטרכו חיזוק, כי כל קבוצה רצינית מתחזקת במהלך שנה גם אם היא מעולה)

כל מה שכתבת לא נכון לגבי אורוש, מאחר והוא שיחק (3 דקות) במשחק הפתיחה של היורוליג

09 נובמבר 2025, 10:40

עידן כתב:
omerk כתב:אני מניח שהקטע עם אי מתן ההזדמנות ביורוליג נובע בין השאר משיקולים של העברה. ברגע שהוא נרשם ליורוליג פעם אחת, אין אפשרות להעביר אותו לקבוצת יורוליג אחרת לפני מחזור 18. לא אתפלא אם אמרו לקטש "נגעת נסעת, אם אתה משתמש בו אז לא יהיה תחליף עד מחזור 18 לפחות".

כל מה שכתבת לא נכון לגבי אורוש, מאחר והוא שיחק (3 דקות) במשחק הפתיחה של היורוליג

אתה צודק. הקרסת לי את כל התאוריה :D

09 נובמבר 2025, 15:23

חזר לליגה הטורקית לאנקרה

09 נובמבר 2025, 15:25

itai7 כתב:חזר לליגה הטורקית לאנקרה

תראה אותו קולע 30 נקודות נגד ירושלים ביורוקאפ :)

09 נובמבר 2025, 16:35

יש אוהדי מכבי ששמו לב שבהודעה של טורק טלקום נכתב שמדובר בהשאלה
המשמעות היא שהוא חתם במכבי לשנתיים ולכן יש סיכוי שבעונה הבאה יחזירו אותו אם קטש לא יאמן את מכבי
https://x.com/dubi_ya/status/1987496345570058641?s=20

09 נובמבר 2025, 16:50

Avi1508 כתב:יש אוהדי מכבי ששמו לב שבהודעה של טורק טלקום נכתב שמדובר בהשאלה
המשמעות היא שהוא חתם במכבי לשנתיים ולכן יש סיכוי שבעונה הבאה יחזירו אותו אם קטש לא יאמן את מכבי
https://x.com/dubi_ya/status/1987496345570058641?s=20

לא רואה אותו חוזר למכבי, אלא אם כן הוא יעשה עונה מאוד טובה בטורקיה.
פרסם תגובה