פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: בני השרון בהודעה מדהימה: ג'י ג'י היקסון חתם בקבוצה

21 אוקטובר 2011, 10:53

אין מה להגיד, ללא ספק יתאים לשחקן לצד כרמל בוכמן וגיא לביא.

21 אוקטובר 2011, 10:54

שחף כתב:ומה ג'ורדן פארמר, עציץ?

עם כל הכבוד לג'ורדן פארמר שהוא שחקן מצויין, היקסון שחקן מרשים יותר. 14 נקודות ו 9 ריבאונדים לשחקן בעמדה 4 ב NBA זה מאוד מרשים.

21 אוקטובר 2011, 10:56

למי אכפת???
איפה לנגפורד?

21 אוקטובר 2011, 10:57

השחקן הזה הולך לטחון את הליגה שלנו טוב טוב,רק אני לא מבין איך בני השרון מצליחים להביא את השחקנים האלו ? מישהו יודע מה השכר שלו יהיה?

21 אוקטובר 2011, 11:01

שמואל1 כתב:

עם כל הכבוד לג'ורדן פארמר שהוא שחקן מצויין, היקסון שחקן מרשים יותר. 14 נקודות ו 9 ריבאונדים לשחקן בעמדה 4 ב NBA זה מאוד מרשים.

פארמר היה רכז מחליף לגיטימי באלופת ה-NBA, היקסון חגג בקבוצה שהפסידה כמות משחקים זהה לזו שהלייקרס הפסידו בשלוש השנים האחרונות.

21 אוקטובר 2011, 11:03

שחף כתב:
שמואל1 כתב:

פארמר היה רכז מחליף לגיטימי באלופת ה-NBA, היקסון חגג בקבוצה שהפסידה כמות משחקים זהה לזו שהלייקרס הפסידו בשלוש השנים האחרונות.

אז מה אם הקבוצה שלו הפסידה? הוא עשה מספרים ומשחקים מדהימים נגד טובי השחקנים בעולם. הכישרון שלו עצום, הוא אתלט ברמות שלא נראו כאן. שחקן ברמות הכי גבוהות בשני צידי המגרש ואולי נקודת האור היחידה שהייתה בקליבלנד בעונה שעברה.

21 אוקטובר 2011, 11:04

6 לב צהוב כתב:השחקן הזה הולך לטחון את הליגה שלנו טוב טוב,רק אני לא מבין איך בני השרון מצליחים להביא את השחקנים האלו ? מישהו יודע מה השכר שלו יהיה?

שיטחן את הליגה, את מי מעניינת הליגה הזו. ממילא עד הפיינל פור הוא לא יהיה פה.

21 אוקטובר 2011, 11:06

קודי כתב:
6 לב צהוב כתב:השחקן הזה הולך לטחון את הליגה שלנו טוב טוב,רק אני לא מבין איך בני השרון מצליחים להביא את השחקנים האלו ? מישהו יודע מה השכר שלו יהיה?

לא הייתי ממהר לומר זאת. השביתה ב NBA רחוקה מלהסתיים ולדעתי יש סבירות לא קטנה שהליגה בכלל לא תפתח העונה.

21 אוקטובר 2011, 11:06

דרך אגב לפני כמה שנים השוו אותו לאמארה סטודמאייר אמרו הוא יהיה כוכב בסדר גודל כזה אני טועה ?

21 אוקטובר 2011, 11:07

החתמה מדהימה. שחקן ברמה כזו ישחק באולם עם 300 צופים. לא נעים.

21 אוקטובר 2011, 11:10

ואוו, שחקן שאני לא יודע למה הוא לא בקבוצה גדולה יותר..
בקינגס הוא לא יעשה את הקפיצה הגדולה שלו..

21 אוקטובר 2011, 11:12

שמואל1 כתב:
קודי כתב:

לא הייתי ממהר לומר זאת. השביתה ב NBA רחוקה מלהסתיים ולדעתי יש סבירות לא קטנה שהליגה בכלל לא תפתח העונה.

בפער הכל כך קטן שיש בין הבעלים לשחקנים (2-2.5%) והרצון העז של השחקנים להתחיל את העונה הייתי שם את כל כספי על כך שתהיה עונה.

21 אוקטובר 2011, 11:17

אז בחמישייה של בני השרון יש את ארז כץ וג'י ג'יי היקסון. אחד כוכב על ואחד נגר על :grin

21 אוקטובר 2011, 11:46

בדירוג ה-espn השנה הוא ממוקם איזה 130 מקומות לפני פארמר. הוא שחקן הרבה יותר חזק ומשמעותי ממנו

21 אוקטובר 2011, 11:47

עוד פעם הסופרלטיבים האילו?
היקסון שחקן ענק, אבל הוא בפירוש לא השחקן האנ.בי.אי. הטוב ביותר ששיחק אי-פעם באירופה.
מקווה שההחתמה שלו תביא קצת יותר אוהדים למגרשים.

21 אוקטובר 2011, 11:48

זה לא משנה, נחמד ששחקנים כאלו מגיעים לארץ וימשכו צופים. ברור שזה לא יביא להם איזה תואר או משהוא, אבל גם עניין וההילייטס זה דבר בפני עצמו בקופליג.

ד", הוא אפילו לא קרוב להיות הגדול ביותר ששיחק באירופה. אין פה בכלל שאלה.

21 אוקטובר 2011, 11:56

yarinsaky כתב:זה לא משנה, נחמד ששחקנים כאלו מגיעים לארץ וימשכו צופים. ברור שזה לא יביא להם איזה תואר או משהוא, אבל גם עניין זה דבר בפני עצמו בקופליג.

ד", אפילו לא קרוב להיות הגדול ביותר ששיחק באירופה. אין פה בכלל שאלה.

ואפילו לא גדול השחקנים האמריקאים ששיחקו בארץ.
רובנו ודאי זוכרים או מכירים את מייק מיצ'ל ז"ל, פארויס שורט וניל ווק.

אפשר גם להזכיר את אנתוני פארקר שבשיאו היה שחקן טוב יותר מהיקסון, ואולי גם את דניס הופסון שהגיע לכאן אחרי קריירת אנ.בי.אי. מפוארת, טבעת אליפות עם הבולס של ג'ורדן ובחירה במקום השלישי בדראפט.

Re: כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

21 אוקטובר 2011, 12:00

לפי ישראל היום גרונפלד יחליף את מזרחי בירושלים. אין ספק שמדובר בשידרוג לקטש.

21 אוקטובר 2011, 12:22

שחקן לא רע אבל עם איי-קיו כדורסל מזעזע. היה במהלך העונה שעברה סרטון ביו-טיוב של מאמן שמנתח את ההגנה של הבולס (ההגנה השניה בטיבה ב-NBA) וגם נותן בסרטון דוגמאות של קבוצות אחרות, היקסון כיכב בדוגמאות האלה. האיש עושה כמעט כל טעות אפשרית בהגנה החל מטיימינג נוראי בחילופים ועד לפשוט השארת שחקנים חופשיים לגמרי מבלי להעמיד פנים שהוא שומר. קליבלנד הייתה בעונה שעברה אחת מקבוצות ההגנה הגרועות בליגה (מקום 29 מתוך 30 ב-defensive rating עפ"י BR) להיקסון היה בכך חלק לא קטן.

עדיין, החתמה מרשימה לקבוצה בסדר גודל של בני השרון.

21 אוקטובר 2011, 12:30

על הנייר זאת החתמה מפוצצת, אבל לדעתי היקסון הוא מסוג השחקנים שלא מתאימים למשחק האירופאי, לכן אני בספק אם הוא ישחזר את הממוצעים שלו בNBA גם בליגה המסכנה שלנו.
נושא נעול