המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:ומה ג'ורדן פארמר, עציץ?
שמואל1 כתב:שחף כתב:ומה ג'ורדן פארמר, עציץ?
עם כל הכבוד לג'ורדן פארמר שהוא שחקן מצויין, היקסון שחקן מרשים יותר. 14 נקודות ו 9 ריבאונדים לשחקן בעמדה 4 ב NBA זה מאוד מרשים.
שחף כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:ומה ג'ורדן פארמר, עציץ?
עם כל הכבוד לג'ורדן פארמר שהוא שחקן מצויין, היקסון שחקן מרשים יותר. 14 נקודות ו 9 ריבאונדים לשחקן בעמדה 4 ב NBA זה מאוד מרשים.
פארמר היה רכז מחליף לגיטימי באלופת ה-NBA, היקסון חגג בקבוצה שהפסידה כמות משחקים זהה לזו שהלייקרס הפסידו בשלוש השנים האחרונות.
6 לב צהוב כתב:השחקן הזה הולך לטחון את הליגה שלנו טוב טוב,רק אני לא מבין איך בני השרון מצליחים להביא את השחקנים האלו ? מישהו יודע מה השכר שלו יהיה?
קודי כתב:6 לב צהוב כתב:השחקן הזה הולך לטחון את הליגה שלנו טוב טוב,רק אני לא מבין איך בני השרון מצליחים להביא את השחקנים האלו ? מישהו יודע מה השכר שלו יהיה?
שיטחן את הליגה, את מי מעניינת הליגה הזו. ממילא עד הפיינל פור הוא לא יהיה פה.
שמואל1 כתב:קודי כתב:6 לב צהוב כתב:השחקן הזה הולך לטחון את הליגה שלנו טוב טוב,רק אני לא מבין איך בני השרון מצליחים להביא את השחקנים האלו ? מישהו יודע מה השכר שלו יהיה?
שיטחן את הליגה, את מי מעניינת הליגה הזו. ממילא עד הפיינל פור הוא לא יהיה פה.
לא הייתי ממהר לומר זאת. השביתה ב NBA רחוקה מלהסתיים ולדעתי יש סבירות לא קטנה שהליגה בכלל לא תפתח העונה.
yarinsaky כתב:זה לא משנה, נחמד ששחקנים כאלו מגיעים לארץ וימשכו צופים. ברור שזה לא יביא להם איזה תואר או משהוא, אבל גם עניין זה דבר בפני עצמו בקופליג.
ד", אפילו לא קרוב להיות הגדול ביותר ששיחק באירופה. אין פה בכלל שאלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Gevaudan, Google [Bot] ו־40 אורחים