26 אפריל 2011, 17:26
jol9 כתב:אם זה יגרום לביטול הפיינל פור ולגזירות מטופשות אחרות, אז אולי זה שווה.
26 אפריל 2011, 22:40
jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני,
אולי אני טועה, אבל לא ידוע לי כיום על חוק שמגביל את מספר השחקנים שלקבוצה מותר לרשום במהלך העונה, רק את מספר הזרים (8 סה"כ).
כלומר מכבי יכולה לרשום בטופס המשחק פעם אחת 10 שחקני נוער + שארפ ובורשטיין נניח ובמשחק אחר את 12 השחקנים הרגילים שהיא רושמת ביורוליג.
כל עוד מכבי מודיעה על כוונתה לפני העונה, לא יהיה לאף אחד בעיה אם זה שהנוער מפסיד, זה לא יכניס אף אחד לסחרור.
מה שכן, מכבי תצטרך במצב כזה לארגן מחדש את המנויים כך שהמנוי המשולב יכלול את היורוליג והאדריאטית, ובנוסף יהיה אפשרות לרכוש בנפרד מנוי לליגה במחיר סמלי אם מישהו ירצה בכך...
אבל ברור לך שברגע שמכבי תעשה טריק כזה, אז קופל יכניס את החוק הזה במיידית לתקנון.
לגבי הפסקה השניה שלך - אני לא כ"כ מסכים. מכבי לא תודיע דבר כזה בפומבי כי זה נגד רוח המכביזם (וברור לכולם שלשמעון זה ערך עליון).
חוץ מזה אפשר לסמוך על העיתונות שתעשה מטעמים מהסיפור הזה, ומכבי תצא מזה רע.
26 אפריל 2011, 22:45
27 אפריל 2011, 04:01
sweety כתב:לא מבינה אנשים כאן. כאילו שכחנו מי זו מכבי ומה זה מכביזם...מכבי תרשה לעצמה להפסיד כ"כ הרבה משחקים בליגה הסדירה?? לבזות את שם המועדון כך רק כדי לעשות דווקא לקופל? אני לא רואה את התסריט הזה יוצא לפועל בשום אופן...
לא שאני חושבת שלפרוש מהליגה זה בכלל פתרון. ממתי האליפות המקומית הפכה כ"כ זניחה בשבילנו? אם מכבי תעזוב את הליגה,איזו זהות בדיוק תהיה לה? של קבוצה מהמזה"ת שמשתתפת בליגה האדריאטית ובמפעל אירופי ואין לה שום קשר עם המדינה בה צמחה,התפתחה והפכה לסיפור הצלחה? זהות ישראלית זה לא רק המגן דוד על החזה.
כתבתי פה בעבר בהקשר של הדיון הזה ששמעון מזרחי אמר פעם ש"אליפות ישראל זה הלחם והחמאה של המועדון". על זה הקבוצה נבנית. אנחנו קודם כל צריכים להיות הכי טובים בזירה המקומית,בלי קשר לרמת היריבות וע"ג זה להתחרות ברמות הגבוהות של אירופה,שיריון או לא שיריון. לא יודעת איך אנשים מוכנים לזרוק את כל זה לפח (ושנים של מסורת של השתתפות והצלחה שאין כדוגמתה בליגה המקומית) רק כדי להראות לקופל מה זה.
עבורי ואני בטוחה שעוד עבור אוהדים רבים האליפות הזו עוד חשובה גם אם נקבעת בשיטה בזויה שנקווה שתיהפך זיכרון רחוק במהרה בימינו,ובכל פעם שהאליפות נלקחת מאיתנו זה כן כואב,מציק,ומרתיח. לא יודעת, אני בכל זאת מעדיפה לנצח את ירושלים או הגועל מאשר את זאדאר או משהו כזה...
27 אפריל 2011, 05:54
sweety כתב:לא מבינה אנשים כאן. כאילו שכחנו מי זו מכבי ומה זה מכביזם...מכבי תרשה לעצמה להפסיד כ"כ הרבה משחקים בליגה הסדירה?? לבזות את שם המועדון כך רק כדי לעשות דווקא לקופל? אני לא רואה את התסריט הזה יוצא לפועל בשום אופן...
לא שאני חושבת שלפרוש מהליגה זה בכלל פתרון. ממתי האליפות המקומית הפכה כ"כ זניחה בשבילנו? אם מכבי תעזוב את הליגה,איזו זהות בדיוק תהיה לה? של קבוצה מהמזה"ת שמשתתפת בליגה האדריאטית ובמפעל אירופי ואין לה שום קשר עם המדינה בה צמחה,התפתחה והפכה לסיפור הצלחה? זהות ישראלית זה לא רק המגן דוד על החזה.
כתבתי פה בעבר בהקשר של הדיון הזה ששמעון מזרחי אמר פעם ש"אליפות ישראל זה הלחם והחמאה של המועדון". על זה הקבוצה נבנית. אנחנו קודם כל צריכים להיות הכי טובים בזירה המקומית,בלי קשר לרמת היריבות וע"ג זה להתחרות ברמות הגבוהות של אירופה,שיריון או לא שיריון. לא יודעת איך אנשים מוכנים לזרוק את כל זה לפח (ושנים של מסורת של השתתפות והצלחה שאין כדוגמתה בליגה המקומית) רק כדי להראות לקופל מה זה.
עבורי ואני בטוחה שעוד עבור אוהדים רבים האליפות הזו עוד חשובה גם אם נקבעת בשיטה בזויה שנקווה שתיהפך זיכרון רחוק במהרה בימינו,ובכל פעם שהאליפות נלקחת מאיתנו זה כן כואב,מציק,ומרתיח. לא יודעת, אני בכל זאת מעדיפה לנצח את ירושלים או הגועל מאשר את זאדאר או משהו כזה...
27 אפריל 2011, 09:03
27 אפריל 2011, 17:40
27 אפריל 2011, 17:54
27 אפריל 2011, 18:07
Mta_atic כתב:ברתומיאו: "מכבי תל אביב חייבת לשחק בליגה הישראלית"
http://sports.walla.co.il/?w=/376/18186 ... mid=111061
זה היה די ברור, וקופל הבהיר בראיון שלו עם פיני גרשון ב-ONE שהוא לא יסיכים למצב שמכבי תחזור רק לסדרות הפליאוף.
27 אפריל 2011, 18:15
sweety כתב:אני מסכימה איתכם שהפיינל פור הוא ביזיוני וכו' וכו' אבל לא זו הדרך להלחם בזה...אנחנו רוצים ללמד את המנהלת לקח,אבל בסופו של דבר אנחנו יכולים להיפגע לא פחות מהם.
במישור הערכי-אני כן חושבת שעזיבה של הליגה אפילו לעונה אחת היא פגיעה בזהות הישראלית של מכבי,בסופו של דבר המועדון הזה בנוי על מסורת אדירה שיכולה להיפגע,אני כבר לא מדברת על הקונצזוס הלאומי שברור לכולנו שאבד,בלשון המעטה,אלא אפילו על התדמית של מכבי בעיני אוהדיה.
למה אנחנו חושבים שלעשות את כל השרירים האלו יעזור לנו?? אנחנו לא פועלים בוואקום,ואנחנו גם צריכים את הליגה,כמה שאנחנו לא רוצים להודות בכך. מכבי מתהדרת בהילה של הקבוצה הכי טובה בארצה ואת זה אנו עלולים לאבד אם נמשיך להקשיח עמדות. תקראו לי תמימה,אבל אני מסרבת להאמין שאין דרך אחרת להתגבר על חוקי האנטי מכבי האלו חוץ מלפרוש מהליגה. תנו לשמעון קרדיטיהיה בסדר...
27 אפריל 2011, 19:23
חביב אורנג'ד כתב:Mta_atic כתב:ברתומיאו: "מכבי תל אביב חייבת לשחק בליגה הישראלית"
זה היה די ברור, וקופל הבהיר בראיון שלו עם פיני גרשון ב-ONE שהוא לא יסיכים למצב שמכבי תחזור רק לסדרות הפליאוף.
על מי בורתומיאו בדיוק מנסה לתפוס תחת? מכבי חשובה לו לא פחות מאשר שהיא חשובה לקופל וגם ככה למכבי יש מקום משוריין ביורוליג לעוד 3 עונות.
בורתימאו לא יעז להדיח את מכבי מהיורוליג. מבחינתו, זאת תהיה יריה בראש ולא רק ברגליים.
מה שקורה כרגע, זה שקופל מנסה לאגור כוח מול ההחלטות של מכבי.
ברגע ששמעון יעמיד את בורתימאו על מקומו, לקופל יגמרו הקלפים.
27 אפריל 2011, 19:31
Mta_atic כתב:חביב אורנג'ד כתב:Mta_atic כתב:ברתומיאו: "מכבי תל אביב חייבת לשחק בליגה הישראלית"
על מי בורתומיאו בדיוק מנסה לתפוס תחת? מכבי חשובה לו לא פחות מאשר שהיא חשובה לקופל וגם ככה למכבי יש מקום משוריין ביורוליג לעוד 3 עונות.
בורתימאו לא יעז להדיח את מכבי מהיורוליג. מבחינתו, זאת תהיה יריה בראש ולא רק ברגליים.
מה שקורה כרגע, זה שקופל מנסה לאגור כוח מול ההחלטות של מכבי.
ברגע ששמעון יעמיד את בורתימאו על מקומו, לקופל יגמרו הקלפים.
בלי שום קשר לדעתי על פרישה מהליגה,
הטענות בדבר החשיבות של מכבי ליורוליג ועד כמה הם לא יעזו לעשות לנו משהו,
כהצדקה למתיחת גבולות היחסים מבחינת מכבי, חוץ משהיא טעות אסטרטגית היא טענה מעצבנת ויהירה כשלעצמה.
היורליג, בשונה מהליגת זבל שלנו, עומדת ותעמוד בזכות עצמה.
נכון שמכבי היא בורג סופר חשוב, אבל אף אחד לא יתמוטט אם מכבי תעזוב, ואם כבר - זאת תהיה מכבי.
הגיע הזמן שנתחיל להגיב פה מהראש ולא מהבטן.
לא חייבים לנו כלום (שלא להזכיר שעד עכשיו היורוליג באמת עשה מחוות יפות וראיות להערכה עבורינו) ויש חוקה שמחייבת את כל הקבוצות לעמוד בה, החל מפרוקום, ציבונה ודומיהן, ועד מכבי, פאו בארסה וכו'.
27 אפריל 2011, 19:55
27 אפריל 2011, 20:00
27 אפריל 2011, 21:04
חנו'ש כתב:sweety כתב:לגבי ברתומאיו, לא ממש הבנתי מה הוא מתערב? זה לא קשור אליו או ליורוליג.
זה בינינו לבין קופל. למה זה כזה חשוב לו שמכבי תישאר בליגה הישראלית??
27 אפריל 2011, 21:12
27 אפריל 2011, 21:20
יוסי22 כתב:למה אתם חושבים שמישהו דיבר עם ברתומיאו ? סה"כ וואלה ספורט שבכל מה שקשור למכבי הם פחות אמינים מטלספורט ביום רע.
לא אתפלא אם הכתבת חלמה על זה בשינה או במקרה הטוב הרימה צלצול לברתומיאו שאמר לה שאין לו זמן בשבילה אבל איכשהו היא הצליחה להבין שהוא אומר מכבי , יורוליג , ליגה , לשחק , לא , ביחד.
בכל מקרה אני לא רואה שום סרט שבו היורוליג עושה למכבי בעיות כי היא לא משתתפת בבדיחה של קופל , טלפון אחד משמעון שיפרט רק אחוזון מהחוקים הדרקונים שהטיפוס המפוקפק הזה מייצר חדשות לבקרים נגד מכבי והעסק מסודר.
27 אפריל 2011, 21:23
יוסי22 כתב:למה אתם חושבים שמישהו דיבר עם ברתומיאו ? סה"כ וואלה ספורט שבכל מה שקשור למכבי הם פחות אמינים מטלספורט ביום רע.
לא אתפלא אם הכתבת חלמה על זה בשינה או במקרה הטוב הרימה צלצול לברתומיאו שאמר לה שאין לו זמן בשבילה אבל איכשהו היא הצליחה להבין שהוא אומר מכבי , יורוליג , ליגה , לשחק , לא , ביחד.
בכל מקרה אני לא רואה שום סרט שבו היורוליג עושה למכבי בעיות כי היא לא משתתפת בבדיחה של קופל , טלפון אחד משמעון שיפרט רק אחוזון מהחוקים הדרקונים שהטיפוס המפוקפק הזה מייצר חדשות לבקרים נגד מכבי והעסק מסודר.
27 אפריל 2011, 21:38
27 אפריל 2011, 21:42
בעל זבוב כתב:הפתרון ברור: לשחק בשלוש מסגרות כאשר אצל קופל נעלה עם צעירים, כמה ישראלים שלא מקבלים דקות ביורוליג ושני זרים שפחות משחקים. זה יספיק לפלייאוף עליון והנקמה הכי מתוקה תהיה לסיים 8 ולראות כיצד כל הקבוצות מפסידות בכוונה כדי לא לסיים 1 ולקבל אותנו ברבע.