Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:את מי אתם שמים על פקוביץ' אם סופו לא משחק? הנדריקס\ג'יימס\בלו? אני אישית הולכת על בלו..לא כי הוא ינטרל אותו..כי הוא האופציה הכי פחות גרועה למשימה..
גם סופו לפי דעתי לא יוכל לנטרל אותו בהגנה..ואל תשכחו שפקוביץ' עצר אותו עם אוברדוביץ' ביוון..
בלו? הגזמת... עם כל הכבוד, ג'יימס והנדריקס יכולים להתמודד מולו טוב יותר. בכל מקרה, אני מאמין שסופו ישחק. זה לא שהוא חולה בצורה קשה מאוד. יקח כדור וישחק...
אני לא רואה את ג'יימס עוצר אותו כי הוא רזה מדי ואני לא רואה את הנדריקס עוצר אותו כי הוא נמוך מדי..
לפחות בלו יוכל לתת לו גוף..
ושוב,אני לא חושבת שיש מישהו מהגבוהים של מכבי שיכול לנטרל את פקוביץ'..רק פקוביץ' עצמו יכול לתפוס יום רע..
אמרו על ג'יימס שהוא רזה גם מול סופו שנה שעברה, והוא הסתדר עם סופו מצוין (בלי השופטים) רוב הזמן. הוא גבוה יותר, אתלט יותר, ורק קצת פחות פיזי מבלו. זה הכל.
הנדריקס נמוך? הנדריקס גבוה מבלו, ועם ידיים יותר ארוכות, ויותר אתלט. בלו זה הגבוה האחרון, אולי רק לפני ליאור, שצריך לשמור את פקוביץ'.
אני מאוד מקווה שסופו ישחק, גם בגלל שפקוביץ' פחות שחקן פיקאנדרול, ויותר שחקן פוסט חזק שתופס מקום מול כל שומר שלו, ומול סופו הוא פשוט לא יצליח. וגם בגלל שהוא נוטה מאוד לעשות הרבה עבירות, ומול מסחטת עבירות כמו סופו, הוא יכול לצאת אחרי 2-3 דקות. גם הוא סוחט הרבה מאוד עבירות, השאלה מי יוציא את השומר שלו ראשון בעבירות.
עוד דבר חשוב, זה לפחות עם יוגב ופארמר, למרות ששניהם לא הרשימו, וללחוץ מהשניה הראשונה. שניהם הגארדים הלוחצים הטובים ביותר במכבי, ופרטיזן קבוצה מאוד מאוד מבולגנת ומאבדת ים של כדורים, ואפשר לפחות פער מהר מאוד.