אדריאטית: מכבי VS פרטיזן, טייק 2 - שבת, 19:00, ספורט +5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדריאטית: מכבי VS פרטיזן, טייק 2 - שבת, 19:00, ספורט +5

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 29 אוקטובר 2011, 18:57

Holiday_Armadillo כתב:ארבל אמר ''מנגד בקבוצה של הנוצרים''? :stoned

כן אידיוט הארבל הזה לא יכול לסבול אותו ואת הטעויות שלו
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 אוקטובר 2011, 18:59

jol9 כתב:תסתכלו דקה על שייר - הוא פשוט נטוע במקום ולא זז. הוא גם לא מגיע לעזור בהובלת הכדור.
לא יודע מה הקטע איתו.

חייב מכות בטוסיק, קצת קינקי, אבל עדיף על קשירה לספסל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 29 אוקטובר 2011, 18:59

jol9 כתב:משחק מדכא - אין מה להגיד.
אבל קשה לבקש מהקבוצה הזאת, 3 פעמים בשבוע להגיע לשיא ולדרוס. סה"כ בינתיים זה סביר, עם הפסד אחד בלבד שהוא בהחלט מתקבל על הדעת.
המבחן האמיתי והרציני הראשון, שבו אסור להפסיד הוא ביום חמישי הקרוב.

משחק מדכא? זה אולי לא הייתה הצגה דורסנית אבל זה גם לא נראה כמו יום חמישי(חוץ מהרבע האחרון המעצבן). פארמר וסמית' נראו יותר טוב וזה בהחלט מעודד.
שחף

הודעהעל ידי מקאדו » 29 אוקטובר 2011, 19:03

איפה הדיכאון במשחק הזה ? אני לא מוצא אותו ... צריך להיות מדוכא כפייתי בשביל לקרוא למשחק הזה מדכא.
מקאדו

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 אוקטובר 2011, 19:04

משחק בסדר סה"כ. נראה שמכבי קצת השתחררה וזה מה שחשוב.
טוב היה לראות את סמית' חוזר לעניינים וגם את סופו שנראה הרבה יותר טוב משלשום.

אגב, קצ'מן נראה ממש רע כאשר אין איזה אנדרסון ששומר עליו...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 29 אוקטובר 2011, 19:11

חביב אורנג'ד כתב:אגב, קצ'מן נראה ממש רע כאשר אין איזה אנדרסון ששומר עליו...

קצ'מן הוא שחקן גמור ולא יעזור הרבה גם אם אני או אתה נשמור עליו. עוד לא קלע נקודה ביורוליג העונה ונראה יותר גרוע מטל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2011, 19:17

מקאדו כתב:איפה הדיכאון במשחק הזה ? אני לא מוצא אותו ... צריך להיות מדוכא כפייתי בשביל לקרוא למשחק הזה מדכא.

אני לא מדוכא כפייתי. אני אומר את זה כנראה כי לא ראיתי כמעט את החצי הראשון והמוצלח יותר... :happy

משחק מבריק זה בטח לא היה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2011, 19:18

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:תסתכלו דקה על שייר - הוא פשוט נטוע במקום ולא זז. הוא גם לא מגיע לעזור בהובלת הכדור.
לא יודע מה הקטע איתו.

חייב מכות בטוסיק, קצת קינקי, אבל עדיף על קשירה לספסל.

לא יודע מה העניין שלו. שיזוז קצת... הוא זז רק כשהכדור עף לסל. בהגנה הוא בסדר סה"כ, אבל אם ימשיך ככה בהתקפה, אז הוא יילך ויאבד את הקרדיט שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2011, 19:33

jol9 כתב:לא יודע מה העניין שלו. שיזוז קצת... הוא זז רק כשהכדור עף לסל. בהגנה הוא בסדר סה"כ, אבל אם ימשיך ככה בהתקפה, אז הוא יילך ויאבד את הקרדיט שלו.

הוא מפחד מהצל של עצמו. אולי הפציעה גמרה לו את הביטחון. פשוט לא קשור לענף כרגע.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו » 29 אוקטובר 2011, 19:38

jol9 כתב:
מקאדו כתב:איפה הדיכאון במשחק הזה ? אני לא מוצא אותו ... צריך להיות מדוכא כפייתי בשביל לקרוא למשחק הזה מדכא.

אני לא מדוכא כפייתי. אני אומר את זה כנראה כי לא ראיתי כמעט את החצי הראשון והמוצלח יותר... :happy

משחק מבריק זה בטח לא היה.

בטוח לא מבריק אבל אף שחקן לא היה ממש חלש מאלה ששיחקו יותר מדקות ספורות, מה שקצת מלחיץ זה בעיית העבירות של סופו ואני לא מצליח להבין איך שנה שעברה הוא הצליח משחקים של 30 ד'ק פלוס מינוס עם 2 או 3 עברות ועכשיו בקושדי 5 דקות , זה מוזר ואני יכול למצוא 2 סיבות שיכולות להסביר את זה אחת שייש החלטה גורפת ומתואמת להחמיר עם שחקנים חזקים ופיזיים מאוד כמו סופו ופקוביץ ( לא מובן למה ) או שהעזרה והחיפוי של שאר השחקנים על ועם סופו היא לא מה שהיתה בשנה שעברה.
מקאדו

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2011, 19:42

מקאדו כתב:בטוח לא מבריק אבל אף שחקן לא היה ממש חלש מאלה ששיחקו יותר מדקות ספורות, מה שקצת מלחיץ זה בעיית העבירות של סופו ואני לא מצליח להבין איך שנה שעברה הוא הצליח משחקים של 30 ד'ק פלוס מינוס עם 2 או 3 עברות ועכשיו בקושדי 5 דקות , זה מוזר ואני יכול למצוא 2 סיבות שיכולות להסביר את זה אחת שייש החלטה גורפת ומתואמת להחמיר עם שחקנים חזקים ופיזיים מאוד כמו סופו ופקוביץ ( לא מובן למה ) או שהעזרה והחיפוי של שאר השחקנים על ועם סופו היא לא מה שהיתה בשנה שעברה.

סופו נראה לי עם פחות מוטיבציה משנה שעברה. שנה שעברה הוא שיחק בטירוף כי הוא רצה להוכיח משהו. השנה הוא נראה לי קצת פחות איכפתי וקצת פחות מתאמץ - בעיקר בהגנה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2011, 19:44

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לא יודע מה העניין שלו. שיזוז קצת... הוא זז רק כשהכדור עף לסל. בהגנה הוא בסדר סה"כ, אבל אם ימשיך ככה בהתקפה, אז הוא יילך ויאבד את הקרדיט שלו.

הוא מפחד מהצל של עצמו. אולי הפציעה גמרה לו את הביטחון. פשוט לא קשור לענף כרגע.

השאלה היא איפה הכי טוב בשבילו לצבור את הביטחון. לא בטוח שזה בקבוצה לחוצה וקשה כמו מכבי.

ד"א גם ללנגפורד יש עוד הרבה עבודה. הוא מבצע לא רע את החדירות, אבל הקליעה לא בכיוון, לא מהעונשין, לא מהחצי מרחק ולא משלוש.

לא קל יהיה לדייויד לחבר את כל העסק, כשרק פארמר ופאפאס נמצאים בכושר משחק טוב בקו האחורי.

לגבי יוגב - הוא די מאכזב האמת. הוא לא מתקדם במילימטר. ההתחלה הנחמדה שלו באדריאטית ובליגה, זה לא כזה מעניין, כי הבחור לא יוכל
לחדור לסל ביורוליג, והוא היה חייב לעבוד קשה מאוד על הקליעה שלו, והוא לא עשה את זה.

לפחות נראה שסמית' קצת התאושש, וגם פארמר חוזר לעצמו. ביום חמישי זה יהיה סיפור קשה הרבה יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 אוקטובר 2011, 19:48

אותי אוחיון לא מאכזב. זו הרמה שלו, פחות או יותר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 אוקטובר 2011, 19:48

roy1000 כתב:
מקאדו כתב:בטוח לא מבריק אבל אף שחקן לא היה ממש חלש מאלה ששיחקו יותר מדקות ספורות, מה שקצת מלחיץ זה בעיית העבירות של סופו ואני לא מצליח להבין איך שנה שעברה הוא הצליח משחקים של 30 ד'ק פלוס מינוס עם 2 או 3 עברות ועכשיו בקושדי 5 דקות , זה מוזר ואני יכול למצוא 2 סיבות שיכולות להסביר את זה אחת שייש החלטה גורפת ומתואמת להחמיר עם שחקנים חזקים ופיזיים מאוד כמו סופו ופקוביץ ( לא מובן למה ) או שהעזרה והחיפוי של שאר השחקנים על ועם סופו היא לא מה שהיתה בשנה שעברה.

סופו נראה לי עם פחות מוטיבציה משנה שעברה. שנה שעברה הוא שיחק בטירוף כי הוא רצה להוכיח משהו. השנה הוא נראה לי קצת פחות איכפתי וקצת פחות מתאמץ - בעיקר בהגנה.

דווקא היום הוא זינק לכדורים ושמר מצויין בהגנה על פקוביץ'. לדעתי זו לא הבעיה של סופו. הוא פשוט מכניס את עצמו מקודם מידי לבעיית עבירות וזה מוציא אותו מהמשחק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2011, 19:53

yarinsaky כתב:אותי אוחיון לא מאכזב. זו הרמה שלו, פחות או יותר.

לא ציפית וקיווית לראות איזשהי התקדמות, איזשהו שחקן שמתאים לרמה של מכבי? לרמה של היורוליג?

זה מרגיז אותי קצת. הוא היה חייב לעבוד על משהו בקיץ, כי להגיע למכבי זה לא סתם, וצריך להתייחס לזה בהתאם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו » 29 אוקטובר 2011, 19:54

roy1000 כתב:

לא יודע איך הגעת למסקנה הזו , הדבר האחרון שאפשר להגיד על סופו אחרי המשחק הזה זה שהוא חסר מוטיבציה או פחות מתאמץ ואכפתי ( וכמה קפיצות קמיקזה שלו יעידו על זה ) להיפך לפעמים האובר איכפתיות ומוטיבציה גורם לו לעשות עבירות או להיסתער על הכדור בקפיצת היתאבדות מסוכנת בשביל שחקן במימדים שלו , ממש לא נראה חסר מוטיבציה או משהו כזה , מה שכן בעית צבירת העבירות גורמת לו להיות כל הזמן מתוסכל ועצבני וזה דיי מובן .
מקאדו

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 אוקטובר 2011, 19:57

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:אותי אוחיון לא מאכזב. זו הרמה שלו, פחות או יותר.

לא ציפית וקיווית לראות איזשהי התקדמות, איזשהו שחקן שמתאים לרמה של מכבי? לרמה של היורוליג?

זה מרגיז אותי קצת. הוא היה חייב לעבוד על משהו בקיץ, כי להגיע למכבי זה לא סתם, וצריך להתייחס לזה בהתאם.

לא ממש, כי ראיתי שגם בנבחרת הוא לא עשה צעד קדימה אחרי שהלך צעד אחורה בירושלים.
אין לי ממש ציפיות מהרכז השלישי של הנבחרת או השני של ירושלים.

לעבוד על חסרונות תמיד רצוי וטוב, אבל צריך לזכור שלא תמיד זה עובד ברמות האלו. דווקא הבנתי שהוא כן עבד על קליעה , אין לי מושג על האינטנסיביות של העבודה הזאת.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2011, 19:57

jol9 כתב:השאלה היא איפה הכי טוב בשבילו לצבור את הביטחון. לא בטוח שזה בקבוצה לחוצה וקשה כמו מכבי.

ד"א גם ללנגפורד יש עוד הרבה עבודה. הוא מבצע לא רע את החדירות, אבל הקליעה לא בכיוון, לא מהעונשין, לא מהחצי מרחק ולא משלוש.

לא קל יהיה לדייויד לחבר את כל העסק, כשרק פארמר ופאפאס נמצאים בכושר משחק טוב בקו האחורי.

לגבי יוגב - הוא די מאכזב האמת. הוא לא מתקדם במילימטר. ההתחלה הנחמדה שלו באדריאטית ובליגה, זה לא כזה מעניין, כי הבחור לא יוכל
לחדור לסל ביורוליג, והוא היה חייב לעבוד קשה מאוד על הקליעה שלו, והוא לא עשה את זה.

לפחות נראה שסמית' קצת התאושש, וגם פארמר חוזר לעצמו. ביום חמישי זה יהיה סיפור קשה הרבה יותר.

זה משהו שאני חושב עליו כבר שבועיים. קשה לי לראות אותו יוצא מזה במכבי.
לגבי לנגפורד אני לא כל כך מודאג. הוא לא שיחק כמה חודשים. הקליעה תחזור.
אני שיוגב עובד המון על הקליעה ובסה"כ היא מאוד השתפרה ביחס למה שהוא היה לפני שנתיים. עדיין לא מספיק ליורוליג. מה לעשות.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2011, 19:59

מקאדו כתב:לא יודע איך הגעת למסקנה הזו , הדבר האחרון שאפשר להגיד על סופו אחרי המשחק הזה זה שהוא חסר מוטיבציה או פחות מתאמץ ואכפתי ( וכמה קפיצות קמיקזה שלו יעידו על זה ) להיפך לפעמים האובר איכפתיות ומוטיבציה גורם לו לעשות עבירות או להיסתער על הכדור בקפיצת היתאבדות מסוכנת בשביל שחקן במימדים שלו , ממש לא נראה חסר מוטיבציה או משהו כזה , מה שכן בעית צבירת העבירות גורמת לו להיות כל הזמן מתוסכל ועצבני וזה דיי מובן .

אני לא מדבר על המשחק היום, אלא בכלליות, סופו נראה לי פחות חד ממה שהוא היה בעונה שעברה. הרבה יותר עצבני והרבה יותר מתוסכל. אולי "מוטיבציה" היא לא המילה הנכונה.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 29 אוקטובר 2011, 20:05

איך יוגב שיפר את הקליעה אם הוא בלי שלשה ביורוליג ובאדריאטית?
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־28 אורחים