Holiday_Armadillo כתב:ארבל אמר ''מנגד בקבוצה של הנוצרים''?
כן אידיוט הארבל הזה לא יכול לסבול אותו ואת הטעויות שלו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ארבל אמר ''מנגד בקבוצה של הנוצרים''?
jol9 כתב:תסתכלו דקה על שייר - הוא פשוט נטוע במקום ולא זז. הוא גם לא מגיע לעזור בהובלת הכדור.
לא יודע מה הקטע איתו.
jol9 כתב:משחק מדכא - אין מה להגיד.
אבל קשה לבקש מהקבוצה הזאת, 3 פעמים בשבוע להגיע לשיא ולדרוס. סה"כ בינתיים זה סביר, עם הפסד אחד בלבד שהוא בהחלט מתקבל על הדעת.
המבחן האמיתי והרציני הראשון, שבו אסור להפסיד הוא ביום חמישי הקרוב.
חביב אורנג'ד כתב:אגב, קצ'מן נראה ממש רע כאשר אין איזה אנדרסון ששומר עליו...
מקאדו כתב:איפה הדיכאון במשחק הזה ? אני לא מוצא אותו ... צריך להיות מדוכא כפייתי בשביל לקרוא למשחק הזה מדכא.
yarinsaky כתב:jol9 כתב:תסתכלו דקה על שייר - הוא פשוט נטוע במקום ולא זז. הוא גם לא מגיע לעזור בהובלת הכדור.
לא יודע מה הקטע איתו.
חייב מכות בטוסיק, קצת קינקי, אבל עדיף על קשירה לספסל.
jol9 כתב:לא יודע מה העניין שלו. שיזוז קצת... הוא זז רק כשהכדור עף לסל. בהגנה הוא בסדר סה"כ, אבל אם ימשיך ככה בהתקפה, אז הוא יילך ויאבד את הקרדיט שלו.
jol9 כתב:מקאדו כתב:איפה הדיכאון במשחק הזה ? אני לא מוצא אותו ... צריך להיות מדוכא כפייתי בשביל לקרוא למשחק הזה מדכא.
אני לא מדוכא כפייתי. אני אומר את זה כנראה כי לא ראיתי כמעט את החצי הראשון והמוצלח יותר...![]()
משחק מבריק זה בטח לא היה.
מקאדו כתב:בטוח לא מבריק אבל אף שחקן לא היה ממש חלש מאלה ששיחקו יותר מדקות ספורות, מה שקצת מלחיץ זה בעיית העבירות של סופו ואני לא מצליח להבין איך שנה שעברה הוא הצליח משחקים של 30 ד'ק פלוס מינוס עם 2 או 3 עברות ועכשיו בקושדי 5 דקות , זה מוזר ואני יכול למצוא 2 סיבות שיכולות להסביר את זה אחת שייש החלטה גורפת ומתואמת להחמיר עם שחקנים חזקים ופיזיים מאוד כמו סופו ופקוביץ ( לא מובן למה ) או שהעזרה והחיפוי של שאר השחקנים על ועם סופו היא לא מה שהיתה בשנה שעברה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:לא יודע מה העניין שלו. שיזוז קצת... הוא זז רק כשהכדור עף לסל. בהגנה הוא בסדר סה"כ, אבל אם ימשיך ככה בהתקפה, אז הוא יילך ויאבד את הקרדיט שלו.
הוא מפחד מהצל של עצמו. אולי הפציעה גמרה לו את הביטחון. פשוט לא קשור לענף כרגע.
roy1000 כתב:מקאדו כתב:בטוח לא מבריק אבל אף שחקן לא היה ממש חלש מאלה ששיחקו יותר מדקות ספורות, מה שקצת מלחיץ זה בעיית העבירות של סופו ואני לא מצליח להבין איך שנה שעברה הוא הצליח משחקים של 30 ד'ק פלוס מינוס עם 2 או 3 עברות ועכשיו בקושדי 5 דקות , זה מוזר ואני יכול למצוא 2 סיבות שיכולות להסביר את זה אחת שייש החלטה גורפת ומתואמת להחמיר עם שחקנים חזקים ופיזיים מאוד כמו סופו ופקוביץ ( לא מובן למה ) או שהעזרה והחיפוי של שאר השחקנים על ועם סופו היא לא מה שהיתה בשנה שעברה.
סופו נראה לי עם פחות מוטיבציה משנה שעברה. שנה שעברה הוא שיחק בטירוף כי הוא רצה להוכיח משהו. השנה הוא נראה לי קצת פחות איכפתי וקצת פחות מתאמץ - בעיקר בהגנה.
yarinsaky כתב:אותי אוחיון לא מאכזב. זו הרמה שלו, פחות או יותר.
roy1000 כתב:מקאדו כתב:בטוח לא מבריק אבל אף שחקן לא היה ממש חלש מאלה ששיחקו יותר מדקות ספורות, מה שקצת מלחיץ זה בעיית העבירות של סופו ואני לא מצליח להבין איך שנה שעברה הוא הצליח משחקים של 30 ד'ק פלוס מינוס עם 2 או 3 עברות ועכשיו בקושדי 5 דקות , זה מוזר ואני יכול למצוא 2 סיבות שיכולות להסביר את זה אחת שייש החלטה גורפת ומתואמת להחמיר עם שחקנים חזקים ופיזיים מאוד כמו סופו ופקוביץ ( לא מובן למה ) או שהעזרה והחיפוי של שאר השחקנים על ועם סופו היא לא מה שהיתה בשנה שעברה.
סופו נראה לי עם פחות מוטיבציה משנה שעברה. שנה שעברה הוא שיחק בטירוף כי הוא רצה להוכיח משהו. השנה הוא נראה לי קצת פחות איכפתי וקצת פחות מתאמץ - בעיקר בהגנה.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:אותי אוחיון לא מאכזב. זו הרמה שלו, פחות או יותר.
לא ציפית וקיווית לראות איזשהי התקדמות, איזשהו שחקן שמתאים לרמה של מכבי? לרמה של היורוליג?
זה מרגיז אותי קצת. הוא היה חייב לעבוד על משהו בקיץ, כי להגיע למכבי זה לא סתם, וצריך להתייחס לזה בהתאם.
jol9 כתב:השאלה היא איפה הכי טוב בשבילו לצבור את הביטחון. לא בטוח שזה בקבוצה לחוצה וקשה כמו מכבי.
ד"א גם ללנגפורד יש עוד הרבה עבודה. הוא מבצע לא רע את החדירות, אבל הקליעה לא בכיוון, לא מהעונשין, לא מהחצי מרחק ולא משלוש.
לא קל יהיה לדייויד לחבר את כל העסק, כשרק פארמר ופאפאס נמצאים בכושר משחק טוב בקו האחורי.
לגבי יוגב - הוא די מאכזב האמת. הוא לא מתקדם במילימטר. ההתחלה הנחמדה שלו באדריאטית ובליגה, זה לא כזה מעניין, כי הבחור לא יוכל
לחדור לסל ביורוליג, והוא היה חייב לעבוד קשה מאוד על הקליעה שלו, והוא לא עשה את זה.
לפחות נראה שסמית' קצת התאושש, וגם פארמר חוזר לעצמו. ביום חמישי זה יהיה סיפור קשה הרבה יותר.
מקאדו כתב:לא יודע איך הגעת למסקנה הזו , הדבר האחרון שאפשר להגיד על סופו אחרי המשחק הזה זה שהוא חסר מוטיבציה או פחות מתאמץ ואכפתי ( וכמה קפיצות קמיקזה שלו יעידו על זה ) להיפך לפעמים האובר איכפתיות ומוטיבציה גורם לו לעשות עבירות או להיסתער על הכדור בקפיצת היתאבדות מסוכנת בשביל שחקן במימדים שלו , ממש לא נראה חסר מוטיבציה או משהו כזה , מה שכן בעית צבירת העבירות גורמת לו להיות כל הזמן מתוסכל ועצבני וזה דיי מובן .
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־28 אורחים