פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג - המחזור הרביעי

10 נובמבר 2011, 23:25

jol9 כתב:
felix_r כתב:הבעיה עם שון ג'יימס שגם הוא 4 בדיוק כמו ליאור, בלו וגם מאצ'בן. הוא לא יודע לשחק 5. אין לו שום תנועה של סנטר בהתקפה. חבל על הבחור.

הגנתית ג'יימס יכול וצריך להתמודד ב-5. התקפית, הוא פשוט לא מספיק מלוטש, בלי קשר לעמדה. אני לא רואה מה הוא יכול לעשות כ-4 ביורוליג.
מסכים איתך שגם כ-5 הוא הולך לאיבוד.

מה שכן אפשר וצריך לעשות איתו, זה לשחק איתו בסגנון של פישר. כלומר לחפש אותו למהלכי קרש סל, או הטבעות.

תשמע, יש לו זריקה לא רע מחוץ לצבע. בבני השרון הוא היה גם קולע שלשות. לא הרבה, אבל הוא יודע לקלוע. הוא גם יודע להכניס נכון את הכדור מקו ה-3 לסנטר בפוסט-אפ. גם את זה הוא היה עושה יפה אצל דן שמיר (באותו הסגנון כמו שחריאפה מוסר מקו השלוש פנימה לסנטרים בצסקא).

לדעתי בשלב מסוים של העונה בלאט יצטרך לנסות אותו ב 4. יש לנו 3 ליגות אז למה לא? כבר רואים שליאור התעייף, אז אפשר לתת לו לנוח באדריאטית ולתת לג'יימס לשחק 4 במקומו.

יש אנשים, שלא מצליחים להבין למה אני בא בביקורת על החתמת שחקנים כמו הנדריקס וג'יימס. זו בדיוק הנקודה למה. אין לי טענות לשחקנים עצמם, אלא למי שהחתים אותם. השחקנים האלה לא משחקים בעמדה הטבעית שלהם וזה חבל. צריכים סנטר? תחתימו סנטר, למה להביא 4?

10 נובמבר 2011, 23:29

דרך אגב, סנטר. אני מציע לעקוב אחרי הסנטר הניגרי אקינגבאלה מנאנסי. נותן מספרים נהדרים בנתים.
http://www.euroleague.net/competition/p ... amecode=38

10 נובמבר 2011, 23:47

מי היה מאמין שקאנטו תוביל את הבית יחד עם קאחה לבוראל שבוע לפני תום הסיבוב הראשון?

11 נובמבר 2011, 00:30

צ'אק איידסון עושה חיים משוגעים בבארסה. היום עשה מדד 34 נגד סיינה!
פעם, כשנבארו היה עושה 0 מ 6 לשלוש, בארסה היתה מפסידה או מנצחת בקושי רב. אבל עכשיו, כשאיידסון קולע 22 נקודות עם 3/3 לשלוש אין לה שום בעיה להביס את סיינה גם ביום רע של נבארו.

11 נובמבר 2011, 06:09

אידסון עם 22 נקודות, 6 ריבאונדים, 4 אסיסטים, 3 חטיפות ו 34 מדד. מישהו אמר אנמי?

11 נובמבר 2011, 06:36

תראו תתקציר של ריאל פרטיזן, מילאן נותן שם מהלכים נהדרים

11 נובמבר 2011, 08:18

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:הבעיה עם שון ג'יימס שגם הוא 4 בדיוק כמו ליאור, בלו וגם מאצ'בן. הוא לא יודע לשחק 5. אין לו שום תנועה של סנטר בהתקפה. חבל על הבחור.

הגנתית ג'יימס יכול וצריך להתמודד ב-5. התקפית, הוא פשוט לא מספיק מלוטש, בלי קשר לעמדה. אני לא רואה מה הוא יכול לעשות כ-4 ביורוליג.
מסכים איתך שגם כ-5 הוא הולך לאיבוד.

מה שכן אפשר וצריך לעשות איתו, זה לשחק איתו בסגנון של פישר. כלומר לחפש אותו למהלכי קרש סל, או הטבעות.

תשמע, יש לו זריקה לא רע מחוץ לצבע. בבני השרון הוא היה גם קולע שלשות. לא הרבה, אבל הוא יודע לקלוע. הוא גם יודע להכניס נכון את הכדור מקו ה-3 לסנטר בפוסט-אפ. גם את זה הוא היה עושה יפה אצל דן שמיר (באותו הסגנון כמו שחריאפה מוסר מקו השלוש פנימה לסנטרים בצסקא).

לדעתי בשלב מסוים של העונה בלאט יצטרך לנסות אותו ב 4. יש לנו 3 ליגות אז למה לא? כבר רואים שליאור התעייף, אז אפשר לתת לו לנוח באדריאטית ולתת לג'יימס לשחק 4 במקומו.

יש אנשים, שלא מצליחים להבין למה אני בא בביקורת על החתמת שחקנים כמו הנדריקס וג'יימס. זו בדיוק הנקודה למה. אין לי טענות לשחקנים עצמם, אלא למי שהחתים אותם. השחקנים האלה לא משחקים בעמדה הטבעית שלהם וזה חבל. צריכים סנטר? תחתימו סנטר, למה להביא 4?

כן, יש בזה משהו...

למה לא מחתימים סנטרים? פשוט כי אין הרבה כאלה, בטח לא ברמה גבוהה.
סה"כ, כל עוד סופו משחק במכבי, הדרישות לסנטר הנוסף, הן קצת שונות. הוא לא חייב להיות סנטר קלאסי, ודווקא תכונות אחרות כמו אגרסיביות, יכולת חסימה וריבאונד,
חשובות יותר מעוד כמה תנועות ליד הסל.
אני דווקא חושב שהנדריקס הוא שחקן שמאוד מתאים לקבוצה הזאת של מכבי ולמאמן כמו בלאט. לגבי ג'יימס, אני באמת עדיין לא יודע.

11 נובמבר 2011, 08:20

felix_r כתב:צ'אק איידסון עושה חיים משוגעים בבארסה. היום עשה מדד 34 נגד סיינה!
פעם, כשנבארו היה עושה 0 מ 6 לשלוש, בארסה היתה מפסידה או מנצחת בקושי רב. אבל עכשיו, כשאיידסון קולע 22 נקודות עם 3/3 לשלוש אין לה שום בעיה להביס את סיינה גם ביום רע של נבארו.

לא ממש יוצא לי לראות משהו חוץ ממכבי, אבל זה נראה שאידסון דחק לחלוטין מחוץ לרוטצה את מיקל ואת אינגלס.
אני צודק?

11 נובמבר 2011, 08:48

jol9 כתב:

לא ממש יוצא לי לראות משהו חוץ ממכבי, אבל זה נראה שאידסון דחק לחלוטין מחוץ לרוטצה את מיקל ואת אינגלס.
אני צודק?

את מייקל - לא. המאמן רואה מי משניהם ביום יותר טוב היום ונותן לו לשחק יותר. אינגלס - כן.

11 נובמבר 2011, 08:50

felix_r כתב:
jol9 כתב:

אני צודק?

את מייקל - לא. המאמן רואה מי משניהם ביום יותר טוב היום ונותן לו לשחק יותר. אינגלס - כן.

:thumbup

11 נובמבר 2011, 09:15

כרגע לא יודע. אם הוא היה יודע, הוא היה במחיר שמכבי לא היתה יכולה לגעת בו. מי אמר שהכל צריך להגיע out of the box? זה החוכמה, לזהות פוטנציאל.
עם יעבדו עם שון גיימס על כמה מובים בפוסטאפ, הוא יכול להיות נשק מצויין, מה עוד שכבר היום הוא משתלב לא רע בעיני.

11 נובמבר 2011, 14:41

11 נובמבר 2011, 14:56

קירילנקו עם 5 חסימות מדהימות, אבל אף אחת מהן לא נכנס לעשיריה...

11 נובמבר 2011, 15:04

טופ 10 מפלצתי השבוע!!!!!!,אחד הטובים אי פעם.

11 נובמבר 2011, 16:08

מהלכים יפים מאוד. הרבה אתלטיות יש ביורוליג השנה, ומכאן גם המהלכים.

11 נובמבר 2011, 17:44

חתיכת שחקן סוני ווימס. סקורר קטלני לרמות האלה.

11 נובמבר 2011, 21:35

לא ברור באמת מה יש לו לחפש בקובנה. היה צריך לבחור קבוצה מהטופ של היורוליג.

12 נובמבר 2011, 09:53

אני חושב שההתלהבות שלכם מווימס היא קצת מוקדמת.
אז הוא נתן משחק מצוין, אבל מול אחת הקבוצות הכי חלשות ביורוליג.
הוא גם לא ממש עזר כאשר בליגת VTB ז'לגיריס הפסידה לאסטאנה הקזחית או לVEF הלאטבית. שני הפסדים מביישים כאלה היו גומרים קריירה לכל זר במכבי.

12 נובמבר 2011, 10:58

איזה חילוץ יפה של אידסון שהביא לדאנק של נ'דונג. איך אני מתגעגע אליו.

12 נובמבר 2011, 11:39

felix_r כתב:אני חושב שההתלהבות שלכם מווימס היא קצת מוקדמת.
אז הוא נתן משחק מצוין, אבל מול אחת הקבוצות הכי חלשות ביורוליג.
הוא גם לא ממש עזר כאשר בליגת VTB ז'לגיריס הפסידה לאסטאנה הקזחית או לVEF הלאטבית. שני הפסדים מביישים כאלה היו גומרים קריירה לכל זר במכבי.

גם בשבוע שעבר נגד פנאתינאייקוס הוא היה טוב, אבל את היכולות שלו מכירים עוד מה-NBA.
ליגת ה-VTB היא לא דוגמה כי שחקנים משחקים שם בהילוך ראשון.
היו גם כאלה שרצו לשלוח את ג'ורדן פארמר הביתה אחרי המשחקים נגד לאשקו ונתניה.
פרסם תגובה