הפתעות במערב. ממפיס ניצחה בסן אנטוניו במשחק צמוד. זהו ניצחון ראשון שלהם בפלייאוף אי פעם. לייקרס הפסידה בבית לני אורלינס 100-109. כריס פול נתן בראש עם 33 נק' ו14 אס'.
"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון" ~דריק שארפ~
ריי (24 נק') הוא כמו יין טוב ניקס הובילו רוב המשחק אבל גנבנו להם את הניצחון מבין הידיים. אמארה היה מצוין אבל לא קיבל כדורים ברגעים המכריעים. כרמלו הגיע רק לרבע השני.
במשחק השני, שגם היה צמוד, אוקלהומה ניצחה את דנבר. דוראנט ווסטברוק באו לעבודה עם 41 ו31 נקודות בהתאמה.
"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון" ~דריק שארפ~
שמואל1 כתב:בוסטון מנצחת את הניקס 96:93 ועולה ל 2:0, רונדו קלע 30.
רונדו היה מעולה אבל KG ניצח את המשחק עם סל מכריע + חטיפה. בהיעדרם של צ'יונסי ואמארה (שיחק רק 20 דקות בגלל בעיות גב), כרמלו התעלה עם 42 נק' ו17 ריב'. NY לקחו 53 ריבאונדים (20 בהתקפה).
אורלנדו הישוותה את הסדאה מול אטלנטה (33 ו19 של DH), דאלאס עלתה ל2:0 מול פורטלנד (33 של נוביצקי).
ריי ריי (32 נק', 8/11 לשלוש) ופירס (38 נק', 6/8 לשלוש) להטו אתמול. ערב קליעה פשוט מעולה של הסלטיקס, מקווה ששימי ריגר נהנה מכל רגע. רונדו השיג טריפל דאבל כבר אחרי רבע שלישי וסיים עם 15 נק', 20 אס', 11 ריב' ו2 חטיפות.
לייקרס (קובי 30 נק') עלו ליתרון 2-1 ואטלנטה בינתיים נוקמת באורלנדו על ההשפלה מעונה שעברה וגם היא ביתרון 2-1.
22:00, חמש פלוס: אינדיאנה נגד שיקגו, משחק מספר 4
ממפיס ממשיכה להפתיע ועולה ל-2-1 מול הספרס במשחק צמוד פורטלנד מאזנת את הסדרה מול דאלאס ל2-2 עם ניצחון מטורף, אחרי שפיגרו כבר ב-23 במהלך המחצית השניה עם משחק גדול של רוי ברגעי הכרעה OC עולה ל3-0 על דנבר עם ניצחון חוץ צמוד שבעצם סוגר את הסדרה ושיקאגו מפסידה לראשונה לאינדי בסדרה שכבר למעשה גמורה (3-1)
הלילה יהיו כמה משחקים מעניינים ובראשם המשחק של הלייקרס מול NO שינסו להמנע מהפסד שלישי רצוף בסדרה. בוסטון ומיאמי ינסו לסגור סוויפ על הניקס ועל פילי בהתאמה, ואטלנטה תנסה לבסס את היתרון שיצרה לעצמה מול אורלנדו ולעלות ל3-1