המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שאייר ופאפולקאס הם מקרים שונים ובלאט בעצמו דיבר על זה. במקרה של היווני יש מקום לוויכוח על מספר הדקות שלו כי המאמן עצמו אומר שזה ניתן לוויכוח - הוא אומר שכל עוד הקבוצה הצליחה הוא לא רצה לשנות דברים, אז אפשר לדסקס עד כמה מכבי באמת הצליחה.
המקרה של שאייר לא ניתן לוויכוח כמעט כי אנחנו לא יודעים מה הסיבות המדוייקות שהוא נראה כך, את זה רק המאמנים יודעים. זה שחקן שעוד לא פגש שחקני יורוליג ברמה הכי גבוהה והוא עדיין לא יודע מה זה לחץ מקצועני.
על פניו הוא נראה חלש פיזית ולא מוכן מנטלית. אולי זה יגיע יום אחד ואולי לא. אני לא חושב שזה קשור לעמדה שהוא משחק בה כרגע. הוא שיחק גם קלעי במכללות ולא רק רכז, זו לא עמדה שזרה לו או שלא היה בה אפקטיבי בעבר.
אתה קצת מגזים בתיוגו כרכז פרופר. אפילו המאמן שלו דיבר על זה שהוא ונולאן ( בדיוק ) הם לא בהכרח רכזים או קלעים, אלא גארדים מובילים.
yarinsaky כתב:שאייר ופאפולקאס הם מקרים שונים ובלאט בעצמו דיבר על זה. במקרה של היווני יש מקום לוויכוח על מספר הדקות שלו כי המאמן עצמו אומר שזה ניתן לוויכוח - הוא אומר שכל עוד הקבוצה הצליחה הוא לא רצה לשנות דברים, אז אפשר לדסקס עד כמה מכבי באמת הצליחה.
המקרה של שאייר לא ניתן לוויכוח כמעט כי אנחנו לא יודעים מה הסיבות המדוייקות שהוא נראה כך, את זה רק המאמנים יודעים. זה שחקן שעוד לא פגש שחקני יורוליג ברמה הכי גבוהה והוא עדיין לא יודע מה זה לחץ מקצועני.
על פניו הוא נראה חלש פיזית ולא מוכן מנטלית. אולי זה יגיע יום אחד ואולי לא. אני לא חושב שזה קשור לעמדה שהוא משחק בה כרגע. הוא שיחק גם קלעי במכללות ולא רק רכז, זו לא עמדה שזרה לו או שלא היה בה אפקטיבי בעבר.
אתה קצת מגזים בתיוגו כרכז פרופר. אפילו המאמן שלו דיבר על זה שהוא ונולאן ( בדיוק ) הם לא בהכרח רכזים או קלעים, אלא גארדים מובילים.
yarinsaky כתב:צפריר, היה איזה ראיון עצבני שלו ב 103 עם הקוף והכלב ( קופמן ואיינשטיין ) לפני תקופה לגבי פאפלוקאס.
er79 כתב:אני מבחינתי ששייר יקבל 40 דקות בליגה ועוד 10 באדריאטית, אבל כל עוד הוא לא ייצא מהקיפאון שהוא שרוי בו, וייזכר שהוא שחקן כדורסל ולא קונוס, אין לאן להתקדם. הכל מתחיל בראש. כשהוא יתחיל ליזום במשחק אחד או שניים, אני בטוח שבלאט ייתן לו קרדיט. מתחילת העונה אני בקושי זוכר פעם אחת שהוא נכנס פנימה וניסה לעשות סל (לא הצליח אבל סחט עבירה), ועוד פעם אחת שהוא נכנס פנימה ומסר אסיסט יפה. גם אם הבן אדם משחק טוב יותר בעמדה 1, ליזום וליצור מצבים לעצמך או לאחרים אתה יכול גם מעמדה 2. בינתיים הוא לא עושה זאת. כשהוא מקבל כדור במצבים שהוא לא יכול לזרוק (יד על הפנים), הוא מיד משחרר את הכדור לשחקן אחר, כאילו הוא פוחד שיעשה נזק אם לא יקח על עצמו. וכשהוא מקבל כדור כשהוא פנוי אז הוא זורק. בשני המקרים הוא משתדל שלא לזוז סנטימטר מהבלטה שלו. זה רק משהו מנטאלי, וכל עוד זה לא ייפתר אין לשחקן מקום על הפרקט, עם כל הצער.
יוסי22 כתב:צפריר:
זה די מגוחך כל הענין הזה שלך עם פאפס .
הוא קיבל ביום חמישי 3 דקות , לבוא ולהסיק מסקנות מ-3 דקות זה מגוחך , במוצ"ש כשהוא קיבל דקות משמעותיות הוא היה מצוין בדיוק כמו שהיה מצוין בשני המשחקים הראשונים ביורוליג .
הטענה לבלאט היא לא שהוא פחות גרוע מאוחיון אלא שהוא היה טוב כל פעם כשהוא קיבל דקות משמעותיות , מה שמעצים את את הביקורת זו העובדה שהוא מסופסל בשביל שחקן כל כך חלש כמו אוחיון שרק בחסות תעודת הזהות שלו מצליח איכשהו לחמוק מביקורת.
בלי שום קשר מכיוון שאוחיון כל כך חלש שייר באמת אמור לקבל הרבה יותר דקות על חשבונו , הרי מה כבר יכול להיות? יותר חלש מאוחיון בצד ההתקפי באמת קשה להיות והגנתית הוא לא רע בכלל .
yarinsaky כתב:תשמע, גם אני לא כלבלב של בלאט ואני מבקר אותו כאן לא מעט.
אבל חייבים להודות שיש לו דרך והוא די מצליח בה למרות קשיים אובייקטיביים עצומים. לא מכיר הרבה מאמנים שהיו יכולים לעמוד בעומס ובלחץ שיש במכבי העונה, בטח לאור הציפיות המטורפות והלא ריאליות שהיו כאן בקיץ ( " מסתערים על כל התארים בכל הכוח " ועוד סיסמאות ).
אתה יודע מה, אפילו סמית' שנהניתי לקטול כאן משחק טוב מאוד בזמן האחרון, בעיקר בהגנה שלא הייתה מביישת אף שחקן טופ יורוליג.
יוסי22 כתב:צפריר:
זה די מגוחך כל הענין הזה שלך עם פאפס .
הוא קיבל ביום חמישי 3 דקות , לבוא ולהסיק מסקנות מ-3 דקות זה מגוחך , במוצ"ש כשהוא קיבל דקות משמעותיות הוא היה מצוין בדיוק כמו שהיה מצוין בשני המשחקים הראשונים ביורוליג .
הטענה לבלאט היא לא שהוא פחות גרוע מאוחיון אלא שהוא היה טוב כל פעם כשהוא קיבל דקות משמעותיות , מה שמעצים את את הביקורת זו העובדה שהוא מסופסל בשביל שחקן כל כך חלש כמו אוחיון שרק בחסות תעודת הזהות שלו מצליח איכשהו לחמוק מביקורת.
בלי שום קשר מכיוון שאוחיון כל כך חלש שייר באמת אמור לקבל הרבה יותר דקות על חשבונו , הרי מה כבר יכול להיות? יותר חלש מאוחיון בצד ההתקפי באמת קשה להיות והגנתית הוא לא רע בכלל .
שחף כתב:לא חושב שזה נובע מרצון לשדרג משמעותית את המעמד של שאייר. זה שהוא שם כדור על הרצפה נגד ההגנה של לאשקו לא אומר שהוא יכול לעשות את זה ביורוליג או בכלל לשמור שם על משהו שזז יותר מידי. הרצון העיקרי של דייויד זה להמשיך עם רוטציה רחבה(שביורוליג תהיה לדעתי קצרה יותר) על מנת לחלק את העומס והכוחות בין השחקנים. בעונה רגילה שאייר כבר היה בספרד מזמן. שלא לדבר על זה שעם החוזה שלו מכבי יכלה להחתים קלעי אמין יחסית מהספסל מהזן הסרבי(כמה עולה כבר מישהו כמו אורוס טריפקוביץ', נניח?) שהיה יכול לתת תפוקה גם ביורוליג. בכל אופן בשנה הבאה אני מאמין שבלי בעיות המס כנראה שהלפרין יחזור ואז אנחנו לא נראה פה את שאייר יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, גיא, מרסר ו־24 אורחים