פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
19 דצמבר 2011, 08:00
אני מבחינתי ששייר יקבל 40 דקות בליגה ועוד 10 באדריאטית, אבל כל עוד הוא לא ייצא מהקיפאון שהוא שרוי בו, וייזכר שהוא שחקן כדורסל ולא קונוס, אין לאן להתקדם. הכל מתחיל בראש. כשהוא יתחיל ליזום במשחק אחד או שניים, אני בטוח שבלאט ייתן לו קרדיט. מתחילת העונה אני בקושי זוכר פעם אחת שהוא נכנס פנימה וניסה לעשות סל (לא הצליח אבל סחט עבירה), ועוד פעם אחת שהוא נכנס פנימה ומסר אסיסט יפה. גם אם הבן אדם משחק טוב יותר בעמדה 1, ליזום וליצור מצבים לעצמך או לאחרים אתה יכול גם מעמדה 2. בינתיים הוא לא עושה זאת. כשהוא מקבל כדור במצבים שהוא לא יכול לזרוק (יד על הפנים), הוא מיד משחרר את הכדור לשחקן אחר, כאילו הוא פוחד שיעשה נזק אם לא יקח על עצמו. וכשהוא מקבל כדור כשהוא פנוי אז הוא זורק. בשני המקרים הוא משתדל שלא לזוז סנטימטר מהבלטה שלו. זה רק משהו מנטאלי, וכל עוד זה לא ייפתר אין לשחקן מקום על הפרקט, עם כל הצער.
19 דצמבר 2011, 08:08
שאייר ופאפולקאס הם מקרים שונים ובלאט בעצמו דיבר על זה. במקרה של היווני יש מקום לוויכוח על מספר הדקות שלו כי המאמן עצמו אומר שזה ניתן לוויכוח - הוא אומר שכל עוד הקבוצה הצליחה הוא לא רצה לשנות דברים, אז אפשר לדסקס עד כמה מכבי באמת הצליחה.
המקרה של שאייר לא ניתן לוויכוח כמעט כי אנחנו לא יודעים מה הסיבות המדוייקות שהוא נראה כך, את זה רק המאמנים יודעים. זה שחקן שעוד לא פגש שחקני יורוליג ברמה הכי גבוהה והוא עדיין לא יודע מה זה לחץ מקצועני.
על פניו הוא נראה חלש פיזית ולא מוכן מנטלית. אולי זה יגיע יום אחד ואולי לא. אני לא חושב שזה קשור לעמדה שהוא משחק בה כרגע. הוא שיחק גם קלעי במכללות ולא רק רכז, זו לא עמדה שזרה לו או שלא היה בה אפקטיבי בעבר.
אתה קצת מגזים בתיוגו כרכז פרופר. אפילו המאמן שלו דיבר על זה שהוא ונולאן ( בדיוק ) הם לא בהכרח רכזים או קלעים, אלא גארדים מובילים.
19 דצמבר 2011, 08:18
בשורה התחתונה בעמדה 2 הוא לא קיים
אז למה לא לנסות בעמדה אחת.
בקופליג זה ודאי יביא תועלת.
מה יש להפסיד?
19 דצמבר 2011, 08:30
שאייר ופאפולקאס הם מקרים שונים ובלאט בעצמו דיבר על זה. במקרה של היווני יש מקום לוויכוח על מספר הדקות שלו כי המאמן עצמו אומר שזה ניתן לוויכוח - הוא אומר שכל עוד הקבוצה הצליחה הוא לא רצה לשנות דברים, אז אפשר לדסקס עד כמה מכבי באמת הצליחה.
המקרה של שאייר לא ניתן לוויכוח כמעט כי אנחנו לא יודעים מה הסיבות המדוייקות שהוא נראה כך, את זה רק המאמנים יודעים. זה שחקן שעוד לא פגש שחקני יורוליג ברמה הכי גבוהה והוא עדיין לא יודע מה זה לחץ מקצועני.
על פניו הוא נראה חלש פיזית ולא מוכן מנטלית. אולי זה יגיע יום אחד ואולי לא. אני לא חושב שזה קשור לעמדה שהוא משחק בה כרגע. הוא שיחק גם קלעי במכללות ולא רק רכז, זו לא עמדה שזרה לו או שלא היה בה אפקטיבי בעבר.
אתה קצת מגזים בתיוגו כרכז פרופר. אפילו המאמן שלו דיבר על זה שהוא ונולאן ( בדיוק ) הם לא בהכרח רכזים או קלעים, אלא גארדים מובילים.
נכון מאוד, הוא סוג של קומבו גארד, הוא יכול לשחק בשתי העמדות. ושוב אני אומר, גם אם הוא משחק בעמדה 2, זו לא אמתלה לאיך שהוא נראה. קחו לצורך השוואה את מצ'באן, ייתכן שהוא בא לידי ביטוי טוב יותר בעמדה 4, אבל אי אפשר לקחת ממנו את זה שהוא ניסה למלא בהצלחה (מבחינתו) את מקומו של סופו בעמדה 5. זה שלא הלך לו זה כבר סיפור אחר. שייר כלל לא יוזם שום מהלך. ככה לא אמור להיראות שחקן כדורסל.
19 דצמבר 2011, 08:35
yarinsaky כתב:שאייר ופאפולקאס הם מקרים שונים ובלאט בעצמו דיבר על זה. במקרה של היווני יש מקום לוויכוח על מספר הדקות שלו כי המאמן עצמו אומר שזה ניתן לוויכוח - הוא אומר שכל עוד הקבוצה הצליחה הוא לא רצה לשנות דברים, אז אפשר לדסקס עד כמה מכבי באמת הצליחה.
המאמן שלו בדיוק אמר שהוא בא לידי ביטוי הכי טוב בתור רכז וזה מה שהוא עשה בדיוק בשנתיים האחרונות שלו . שבהן גם היה הכי טוב...אני לא אומר ישר לזרוק אותו למים בירוליג אבל בקופליג מגיע לו הזדמנות לנסות אותו כרכז...נכון שעמדת הקלע לא זרה לו אבל יכול להיות שיש לפציע שלו יכולת השפעה בתחום של הקליע , ןכל עוד הוא לא מאופס לגמרי על הנושא הזה , הוא לא יבוא לידי ביטוי בשום מסגרת כקלעי...אולי כשיתפקד כרכז ראשון פשוט לא תיהיה לו ברירה לקחת יוזמה ...
אגב איפה בלאט בדיוק דיבר על זה ?? אתה יכול להביא את הראיון ??
הדבר היחיד שאפשר להגיד לגבי הדקות של פאפאס זה שאולי עדיף שהוא יהיה יותר על המגרש מאשר אוחיון אבל בו נגיד שאם זה המצב שהגענו שאנחנו צריכים להתלבט בין אוחיון לפאפאס אז המצב באמת קשה....
19 דצמבר 2011, 08:37
צפריר, היה איזה ראיון עצבני שלו ב 103 עם הקוף והכלב ( קופמן ואיינשטיין ) לפני תקופה לגבי פאפלוקאס.
19 דצמבר 2011, 08:45
yarinsaky כתב:צפריר, היה איזה ראיון עצבני שלו ב 103 עם הקוף והכלב ( קופמן ואיינשטיין ) לפני תקופה לגבי פאפלוקאס.
אני שמעתי את הראיון הזה , וכל מה שבלאט אמר היה נשמע בו כמו תרוץ לזה שהוא לא רוצה את פאפאס בקבוצה ושיכול להיות שהוא מיותר מבחינתו....
בכל מקרה מה שאני ניסיתי להראות זה שכמו שיש ביקורת על בלאט לכך שהוא לא נותן לפאפאס צ'אנס מסיבותיו הוא , כך גם הוא צריך לקבל ביקורת על כך ששייר לא מקבל הזדמנות אפילו בקופליג (והרי הוא הובא כישראלי...) מסיבותיו הוא...
אני עוד מהקיץ לא הייתי מוכן לקבל את גישת ה- " כנראה בלאט יודע מה הוא עושה..." וכבר אז ביקרתי אותו על כמה החלטות והחתמות שלו וזה בדיוק מה שאני חושב גם היום . אבל שורה תחתונה הוא זה שמחליט...
19 דצמבר 2011, 08:50
תשמע, גם אני לא כלבלב של בלאט ואני מבקר אותו כאן לא מעט.
אבל חייבים להודות שיש לו דרך והוא די מצליח בה למרות קשיים אובייקטיביים עצומים. לא מכיר הרבה מאמנים שהיו יכולים לעמוד בעומס ובלחץ שיש במכבי העונה, בטח לאור הציפיות המטורפות והלא ריאליות שהיו כאן בקיץ ( " מסתערים על כל התארים בכל הכוח " ועוד סיסמאות ).
אתה יודע מה, אפילו סמית' שנהניתי לקטול כאן משחק טוב מאוד בזמן האחרון, בעיקר בהגנה שלא הייתה מביישת אף שחקן טופ יורוליג.
19 דצמבר 2011, 09:08
אני לא אומר שדיויד לא טוב והוא צריך לעוף אבל אני גם לא בעד גישת הקדוש ....יש דברים שהוא עושה נכון לדעתי ויש דברים שהוא טועה בהם...
לדעתי לפחות בנושא של פאפאס הוא צודק , אתה לא מצפה משחקן עם נסיון כמו שלו שיעלה למגרש ויראה כמו שהוא נראה , גם במשחק האחרון מול אפס , הוא היה רע מאוד וישר כשנכנס איבד כדור (ולשחקן עם נסיון כמו שלו אני לא חושב שאין לו בטחון זה תרוץ טוב...) .
לעומת זאת עם שייר אני חושה שהוא טועה בזה שלא מנסה אותו כרכז לפחות בקופליג שם הוא יכול לזרוק אותו למים בלי לעשות יותר מידי נזק...
לגבי סמית' , אני מבין את הסיבה שדיויד בחר בו ( למרות שאני בטוח שהוא לא היה אופ' ראשונה שלו...) אבל אני לא חושב שהוא בחירה נכונה . סמית' נראה טוב אבל אף פעם לא יראה מצויין . שחקן סולידי כבר אמרנו ?? גם בגלל זה אמרתי תמיד שהוא לא צריך להיות השחקן הראשו ולא השני שיוחלף בסוף השנה . אבל בהחלט צריך לבדוק אם יש אופציות טובות ממנו בקיץ כמו שהיו בקיץ הקודם...
אגב אני לא יודע למי התכוונת עם הסיסמאות האלו אבל אני הייתי תמיד בקבוצת הפסימיסטים במיוחד כשראיתי שלא מצליחים לשמר את איידסון ובטח כשאת פארגו איבדנו גם כן...
קח את הסגל שיש היום ובמקום הגארדים הזרים וסמית' תשים את איידסון פארגו ופרקינס , יש לך קבוצת פיינל פור (זו הייתה התוכנית מההתחלה אני מאמין רק שלא הצליח...)
19 דצמבר 2011, 09:55
er79 כתב:אני מבחינתי ששייר יקבל 40 דקות בליגה ועוד 10 באדריאטית, אבל כל עוד הוא לא ייצא מהקיפאון שהוא שרוי בו, וייזכר שהוא שחקן כדורסל ולא קונוס, אין לאן להתקדם. הכל מתחיל בראש. כשהוא יתחיל ליזום במשחק אחד או שניים, אני בטוח שבלאט ייתן לו קרדיט. מתחילת העונה אני בקושי זוכר פעם אחת שהוא נכנס פנימה וניסה לעשות סל (לא הצליח אבל סחט עבירה), ועוד פעם אחת שהוא נכנס פנימה ומסר אסיסט יפה. גם אם הבן אדם משחק טוב יותר בעמדה 1, ליזום וליצור מצבים לעצמך או לאחרים אתה יכול גם מעמדה 2. בינתיים הוא לא עושה זאת. כשהוא מקבל כדור במצבים שהוא לא יכול לזרוק (יד על הפנים), הוא מיד משחרר את הכדור לשחקן אחר, כאילו הוא פוחד שיעשה נזק אם לא יקח על עצמו. וכשהוא מקבל כדור כשהוא פנוי אז הוא זורק. בשני המקרים הוא משתדל שלא לזוז סנטימטר מהבלטה שלו. זה רק משהו מנטאלי, וכל עוד זה לא ייפתר אין לשחקן מקום על הפרקט, עם כל הצער.
מסכים.
הפעולות החיוביות של שייר הן מעטות עד כדי אבסורד. זה לא משהו סביר משחקן מקצוען.
אני בחיים לא ראיתי שחקן שכל התקפה עושה בדיוק את אותו הדבר - עומד בצד ומחכה לכדור, בלי תנועה בכלל.
דווקא נראה שהוא קצת השתחרר במשחקים האחרונים, אבל זה לא מספיק.
בליגה שלנו ובאדריאטית, הוא חייב להתנפל על כל דקה, ולהראות שלפחות לרמה הזאת הוא מספיק טוב.
19 דצמבר 2011, 09:56
צפריר:
זה די מגוחך כל הענין הזה שלך עם פאפס .
הוא קיבל ביום חמישי 3 דקות , לבוא ולהסיק מסקנות מ-3 דקות זה מגוחך , במוצ"ש כשהוא קיבל דקות משמעותיות הוא היה מצוין בדיוק כמו שהיה מצוין בשני המשחקים הראשונים ביורוליג .
הטענה לבלאט היא לא שהוא פחות גרוע מאוחיון אלא שהוא היה טוב כל פעם כשהוא קיבל דקות משמעותיות , מה שמעצים את את הביקורת זו העובדה שהוא מסופסל בשביל שחקן כל כך חלש כמו אוחיון שרק בחסות תעודת הזהות שלו מצליח איכשהו לחמוק מביקורת.
בלי שום קשר מכיוון שאוחיון כל כך חלש שייר באמת אמור לקבל הרבה יותר דקות על חשבונו , הרי מה כבר יכול להיות? יותר חלש מאוחיון בצד ההתקפי באמת קשה להיות והגנתית הוא לא רע בכלל .
19 דצמבר 2011, 11:36
סגנון המשחק במכללות שונה ממה שמשחקים באירופה, וכן, גם בדיוק שנחשבת למכללה עם סגנון אירופאי.. באירופה, רוב התרגילים מתבססים בסופו של דבר על פיק אנד רול ואין מה לעשות, שאייר עוד לא שחקן פיק אנד רול.. במכללות ההתקפות יותר ארוכות והתרגילים מתבססים יותר על תנועה רוחבית ללא כדור. בתנאים כאלה שאייר פרח, אי אפשר לעשות השלכה גם על סגנון המשחק באירופה.
19 דצמבר 2011, 12:14
יוסי22 כתב:צפריר:
הוא קיבל ביום חמישי 3 דקות , לבוא ולהסיק מסקנות מ-3 דקות זה מגוחך , במוצ"ש כשהוא קיבל דקות משמעותיות הוא היה מצוין בדיוק כמו שהיה מצוין בשני המשחקים הראשונים ביורוליג .
הטענה לבלאט היא לא שהוא פחות גרוע מאוחיון אלא שהוא היה טוב כל פעם כשהוא קיבל דקות משמעותיות , מה שמעצים את את הביקורת זו העובדה שהוא מסופסל בשביל שחקן כל כך חלש כמו אוחיון שרק בחסות תעודת הזהות שלו מצליח איכשהו לחמוק מביקורת.
בלי שום קשר מכיוון שאוחיון כל כך חלש שייר באמת אמור לקבל הרבה יותר דקות על חשבונו , הרי מה כבר יכול להיות? יותר חלש מאוחיון בצד ההתקפי באמת קשה להיות והגנתית הוא לא רע בכלל .
לגבי יום חמישי, אני חושב שהביקורת מוצדקת אבל חלקית.
פאפאס היה רע מאוד ב-3 הדקות בהן שיחק, וירד לספסל בצדק.
גם אוחיון היה גרוע במחצית הראשונה אבל ההבדל הוא שבשניה הוא קיבל צ'אנס מחודש וניצל אותו, בעוד פאפאס לא קיבל את הצ'אנס.
לגבי שייר - אני כן חושב שהעבודה איתו לא מספיק טובה. דייויד הוא מאמן חכם ומקצוען. אין סיכוי שהוא אומר לשייר לעמוד בפינה ולא לזוז
כמו ששיר עושה. יכול להיות שהעובדה שהוא לא משחק הרבה, היא בגלל שהוא לא מבצע את מה שאומרים לו, אבל זה לא מאוד סביר.
משהו בעניין הזה קצת חובבני...
19 דצמבר 2011, 12:29
yarinsaky כתב:תשמע, גם אני לא כלבלב של בלאט ואני מבקר אותו כאן לא מעט.
אבל חייבים להודות שיש לו דרך והוא די מצליח בה למרות קשיים אובייקטיביים עצומים. לא מכיר הרבה מאמנים שהיו יכולים לעמוד בעומס ובלחץ שיש במכבי העונה, בטח לאור הציפיות המטורפות והלא ריאליות שהיו כאן בקיץ ( " מסתערים על כל התארים בכל הכוח " ועוד סיסמאות ).
אתה יודע מה, אפילו סמית' שנהניתי לקטול כאן משחק טוב מאוד בזמן האחרון, בעיקר בהגנה שלא הייתה מביישת אף שחקן טופ יורוליג.
אתה צודק מאוד.
אי אפשר להגיד שלא רואים את הספינה מתייצבת. עדיין זאת לא המכבי האידיאלית, וישנם פגמים די ברורים, אבל בניגוד לקמפיין הקודם של
דייויד ומכבי באדריאטית, הקבוצה הזאת לאט לאט מפלסת את דרכה ומשחקת יותר ויותר טוב.
סופו נראה ברוב המשחקים כמו סופו, אליהו מתחיל לקבל יותר קרדיט ומייצב את היכולת שלו, הקלעים מתחילים למצוא את היד,
לאנגפורד נראה הרבה יותר טוב, שקול ומחובר לקבוצה, סמית' נראה מאוד יציב לאחרונה ומשחק היטב גם בהגנה וגם בהתקפה,
ריצ' מצויין וגם טל פורח.
כל הקרדיט הולך לבלאט ולשחקנים על ההתמדה והעבודה הקשה.
20 דצמבר 2011, 06:14
יוסי22 כתב:צפריר:
אתה לא מצפה משחקן עם ניסיון כמו שלו שרגיל כל הקריירה שלו לעלות מהספסל שיעלה לשחק ויראה כמו שהוא היה נראה בכל המשחקים האלו שלו...כששחקן כמוהו נראה כך זה מאכזב ומצדיק את הסיפסול שלו אבל אם שחקן חסר נסיון כמו שייר נראה כמו שהוא נראה אז באמת אפשר להשליך את זה על חוסר ניסיון ועל זה שהוא לא מקבל הזדמנויות מספיק....
נכון שפאפאס היה טוב בשבת אבל זה בגלל שהוא נכנס טוב למשחק ברגע שעלה וגם בגלל שזה היה משחק חסר משמעות לחלוטין מול יריבה שכבר שכחתי את שמה . כנראה שהיום קשה יותר לפאפאס להביא את אותם יכולות שהיו לו פעם לידי ביטוי ברמת יורוליג גבוהה ומכיוון שבמכבי אין את הסבלנות אז כנראה הוא לא מתאים למערכת...
אתם חושבים יותר מידי עם הרגש ולא עם ההגיון לגבי השחקן הזה , גם אני הייתי רוצה לראות אותו מצליח אבל ההגיון והנתונים שהוא מציג מוכחים שכנראה זה נגמר לו . הוא פתח את העונה טוב אבל כנראה שהגילו סובלים מעליות וירידות כבר בשלב כזה וכרגע הוא בירידה תלולה...
06 ינואר 2012, 15:32
שאייר: "מקווה שעדיין לא ראיתם כל מה שאני מסוגל לתת למכבי"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 13511.html"אני מרגיש טוב ואני חושב שאני לומד הרבה השנה", אמר ג'ון שאייר לאתר ערוץ הספורט. "כל שחקן בקבוצה שלנו משחק כמקצוען הרבה שנים ואצלי זו בעצם השנה הראשונה כמקצוען, כך שאני לומד הרבה. אם המאמן סומך עליי כשחקן, זה באמת מה שאני רוצה להרוויח. ואני רוצה להיות מוכן כל פעם שקוראים לי לדרוך על הפרקט".
"אני מקווה שעדיין לא ראיתם את כל מה שג'ון שאייר מסוגל לעשות", הוסיף הגארד הצעיר. "אני מקווה שיותר ויותר המשחק שלי יתגלה לכולם ושאמשיך להשתפר ככל שיהיה לי נוח, שהעונה תתקדם ושהקריירה שלי תתקדם".
"יש כל כך הרבה שחקנים מוכשרים ולכן אין צורך שאעשה מיליון דברים על המגרש. כל אחד נכנס לנישה שלו ואנחנו מרכיבים איזשהו מארג קבוצתי", הסביר שאייר. "חשוב שנעשה משחקים טובים. כשאתה מפסיד יש לזה השלכות על המשחק הבא שלך, ואולי יכול להכניס את הקבוצה לתקופה לא טובה, אז צריך להמשיך לשחק טוב וחזק ושזו תהיה הנורמה".
על דמונד מאלט, שערך את הופעת הבכורה בצהוב, אמר שאייר: "הוא מקצוען כבר שנים רבות, אז הוא מתאים לנו היטב. הוא יוסיף הרבה לקבוצה שלנו. אנחנו צריכים לעבוד ביחד, להשתמש בחוזקות של כל שחקן ושחקן ולהתכונן למשחקים הגדולים שעוד מחכים לנו".
07 ינואר 2012, 11:31
מכבי סירבה להשאיל את שאייר לאסטודיאנטס.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 13548.htmlאני מקווה שהסירוב של מכבי להשאיל את שאייר מעיד על כוונה לתת לו יותר דקות משחק.
יהיה חבל להשאיר אותו סתם בקבוצה כשחקן 12 ברוטציה במקום לתת לו את ההזדמנות לשחק בליגה הספרדית ולצבור נסיון.
07 ינואר 2012, 12:00
לא חושב שזה נובע מרצון לשדרג משמעותית את המעמד של שאייר. זה שהוא שם כדור על הרצפה נגד ההגנה של לאשקו לא אומר שהוא יכול לעשות את זה ביורוליג או בכלל לשמור שם על משהו שזז יותר מידי. הרצון העיקרי של דייויד זה להמשיך עם רוטציה רחבה(שביורוליג תהיה לדעתי קצרה יותר) על מנת לחלק את העומס והכוחות בין השחקנים. בעונה רגילה שאייר כבר היה בספרד מזמן. שלא לדבר על זה שעם החוזה שלו מכבי יכלה להחתים קלעי אמין יחסית מהספסל מהזן הסרבי(כמה עולה כבר מישהו כמו אורוס טריפקוביץ', נניח?) שהיה יכול לתת תפוקה גם ביורוליג. בכל אופן בשנה הבאה אני מאמין שבלי בעיות המס כנראה שהלפרין יחזור ואז אנחנו לא נראה פה את שאייר יותר.
07 ינואר 2012, 13:03
שחף כתב:לא חושב שזה נובע מרצון לשדרג משמעותית את המעמד של שאייר. זה שהוא שם כדור על הרצפה נגד ההגנה של לאשקו לא אומר שהוא יכול לעשות את זה ביורוליג או בכלל לשמור שם על משהו שזז יותר מידי. הרצון העיקרי של דייויד זה להמשיך עם רוטציה רחבה(שביורוליג תהיה לדעתי קצרה יותר) על מנת לחלק את העומס והכוחות בין השחקנים. בעונה רגילה שאייר כבר היה בספרד מזמן. שלא לדבר על זה שעם החוזה שלו מכבי יכלה להחתים קלעי אמין יחסית מהספסל מהזן הסרבי(כמה עולה כבר מישהו כמו אורוס טריפקוביץ', נניח?) שהיה יכול לתת תפוקה גם ביורוליג. בכל אופן בשנה הבאה אני מאמין שבלי בעיות המס כנראה שהלפרין יחזור ואז אנחנו לא נראה פה את שאייר יותר.
החוזה של שאייר הוא 200 אלף דולר לעונה.. אם עוד קיימים קלעים סרבים, הם עולים קצת יותר מזה
07 ינואר 2012, 13:29
לכולם קל מאוד להחמיר עם שאייר.
לדעתי בגלל התקופה הלחוצה בתחילת העונה, התלות בפארמר (והעזיבה שלו) והצורך לבנות היררכיה ברורה בין כל השחקנים הם אלה שפגעו שאייר.
יש לו המון כדורסל והוא עשה דברים ששחקנים אחרים בגילו או אפילו מבוגרים ממנו לא עשו.
אז נכון שמדובר "כולה" בקריירת מכללות אבל לדעתי אסור לזלזל בו. הוא עובר תהליך הסתגלות לכדורסל מקצועני ועוד באירופה עם סגנון משחק שונה לחלוטין ואני רוצה להאמין שעוד שנה במכבי, כשיהיה סגל של 12 שחקנים ולא 15, הוא יקבל את ההזדמנות האמיתית שלו ויראה מה הוא יודע.
בינתיים עם הקליעה שהוא מראה במשחקים האחרונים (וזה לא משהו שאי אפשר לתת במשחקי יורוליג) אני חושב שזה מספיק. גם ככה אוחיון מקבל הרבה דקות, פאפאס עולה מהספסל ובזמן האחרון גם נותן תפוקה יפה ומאלט ייכנס לעניינים תוך 2-3 משחקים באדריאטית/בליגה.
כנראה שביורוליג העונה שאייר לא יראה יותר מידי דקות אבל האדריאטית והליגה יספיקו לו כדי להשתפשף.
בקיצור, אני בעד להשאיר אותו בעונה הבאה.