23 דצמבר 2011, 13:38
itay92 כתב:עכשיו שנראה שויטוריה יורדת מנכסיה אולי אפשר להביא שנה הבאה את סן אמטריו במקום סמית'??
23 דצמבר 2011, 13:42
itay92 כתב:עכשיו שנראה שויטוריה יורדת מנכסיה אולי אפשר להביא שנה הבאה את סן אמטריו במקום סמית'??
23 דצמבר 2011, 13:56
asafb96 כתב:itay92 כתב:עכשיו שנראה שויטוריה יורדת מנכסיה אולי אפשר להביא שנה הבאה את סן אמטריו במקום סמית'??
לא רואה את זה קורה
אני מניח שקבוצות עם תקציבים גדולים משל מכבי ירצו אותו. אולי בארסה שמיקל מסיים חוזה בסוף השנה, ולא ניהיה צעיר יותר, ולא נראה לי שהם ימהרו לוותר עליו. בטח שכסף לא חסר להם אחרי הקופה שדפקו על באראץ-הוארטס-באטיסטה
23 דצמבר 2011, 14:03
23 דצמבר 2011, 14:08
23 דצמבר 2011, 14:14
misha כתב:יש לו חוזה לעוד 3 שנים מעבר לעונה הזאת (האריך אותו לא מזמן), כך שגם אם הוא ירצה לעזוב (וזה לא נראה) תצטרך לשלם בייאוט לא קטן לויטוריה. ומיליון דולר לא נראה לי מציאותי עבור שחקן כמוהו. יש הרבה קבוצות שיתנו לו הרבה יותר, אם וכאשר.
23 דצמבר 2011, 15:07
itai7 כתב:מלוכלך וויאציץ' הזה
23 דצמבר 2011, 15:13
JasonWilliams12 כתב:itai7 כתב:מלוכלך וויאציץ' הזה
נראה כאילו זה היה בטעות המכה שהוא נתן
ויול סתם חימם אותו
23 דצמבר 2011, 15:19
LIAV10 כתב:JasonWilliams12 כתב:itai7 כתב:מלוכלך וויאציץ' הזה
נראה כאילו זה היה בטעות המכה שהוא נתן
ויול סתם חימם אותו
מה בטעות, אחרי שרייס תפס מיקום טוב יותר סאשה דפק סיבוב והוריד לו מרפק מכוון ב-100%..
23 דצמבר 2011, 15:22
asafb96 כתב:סאן אמטריו לא ירד ברמה שלו. הוא היה מצוין רוב העונה, אבל במשחק האחרון הוא פשוט היה מזעזע. יצא לי לראות את החצי הראשון. הוא פתח לא טוב. איבד כדור בגלל אי הבנה, החטיא שלשה קשה בסוף שעון, ועשה עבירה. איבנוביץ' הוציא אותו ישר, והוא פשוט לא הצליח להיכנס למשחק
הוא עדיין הSF הטוב באירופה, יחד עם ווימס
לגבי טלטוביץ', אני באמת מאוד מאוד אוהב את ליאור, אבל טלטוביץ' שחקן טוב מליאור, והראה השנה שיפור כשהוא הופך לסקורר על
שנה שעברה הוא לקח הרבה פחות זריקות, מכיוון שהיו לידו באראץ' והוארטס. השנה זה הוא וסאן אמטריו. זהו. פריג'יוני, ריבס, הבייליצות. זה לא זה, וקאחה היו חייבים ממנו תפוקה כמה שיותר גדולה בהתקפה, וקיבלו את זה ביג טיים. אין להם חוץ ממנו ומסאן אמטריו מישהו שבאמת יכול לייצר סלים באופו יציב.
טלטוביץ' הוא שחקן מאוד מגוון (יצרו פה סטיגמה שהוא יודע רק לזרקות שלשות), ואמרתי כל הזמן שהוא שחקן מגוון, עם משחק גב לסל מצוין, יכולת לשים כדור על הרצפה, וסיומת טובה בכל טווח. הוא גם שחקן הגנה טוב מליאור, ולמרות שקיוויתי שליאור יעשה את הפריצה הגדולה שלו השנה, ליאור נשאר אותו ליאור, וטלטוביץ' הפך לPF הטוב באירופה, יחד אולי עם לורבק ומאצ'בן שלנו
אם קאחה היו משאירים את הוארטס ובאראץ, במקום דורסי ופריג'יוני, הייתה לקאחה קבוצה חבל על הזמן.
23 דצמבר 2011, 15:31
jol9 כתב:asafb96 כתב:סאן אמטריו לא ירד ברמה שלו. הוא היה מצוין רוב העונה, אבל במשחק האחרון הוא פשוט היה מזעזע. יצא לי לראות את החצי הראשון. הוא פתח לא טוב. איבד כדור בגלל אי הבנה, החטיא שלשה קשה בסוף שעון, ועשה עבירה. איבנוביץ' הוציא אותו ישר, והוא פשוט לא הצליח להיכנס למשחק
לגבי טלטוביץ', אני באמת מאוד מאוד אוהב את ליאור, אבל טלטוביץ' שחקן טוב מליאור, והראה השנה שיפור כשהוא הופך לסקורר על
שנה שעברה הוא לקח הרבה פחות זריקות, מכיוון שהיו לידו באראץ' והוארטס. השנה זה הוא וסאן אמטריו. זהו. פריג'יוני, ריבס, הבייליצות. זה לא זה, וקאחה היו חייבים ממנו תפוקה כמה שיותר גדולה בהתקפה, וקיבלו את זה ביג טיים. אין להם חוץ ממנו ומסאן אמטריו מישהו שבאמת יכול לייצר סלים באופו יציב.
טלטוביץ' הוא שחקן מאוד מגוון (יצרו פה סטיגמה שהוא יודע רק לזרקות שלשות), ואמרתי כל הזמן שהוא שחקן מגוון, עם משחק גב לסל מצוין, יכולת לשים כדור על הרצפה, וסיומת טובה בכל טווח. הוא גם שחקן הגנה טוב מליאור, ולמרות שקיוויתי שליאור יעשה את הפריצה הגדולה שלו השנה, ליאור נשאר אותו ליאור, וטלטוביץ' הפך לPF הטוב באירופה, יחד אולי עם לורבק ומאצ'בן שלנו
אם קאחה היו משאירים את הוארטס ובאראץ, במקום דורסי ופריג'יוני, הייתה לקאחה קבוצה חבל על הזמן.
אז איך לשיטתך קבוצה עם הPF הכי טוב באירופה והSF הכי טוב באירופה, עפה בשלב הבתים בבית הכי קל ביורוליג, ובלי אף קבוצת עילית?
מכבי הבטיחה את העליה בערך לפני 3-4 מחזורים, כשבסגל שלה היתה חבורה די בינונית/לא בכושר סביב פארמר, סופו ואליהו.
גם אם טלטוביץ' טוב מליאור, אז זה בנקודות, ולא בנוקאאוט כמו שמציגים את זה כאן.
23 דצמבר 2011, 16:15
LIAV10 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:סאן אמטריו לא ירד ברמה שלו. הוא היה מצוין רוב העונה, אבל במשחק האחרון הוא פשוט היה מזעזע. יצא לי לראות את החצי הראשון. הוא פתח לא טוב. איבד כדור בגלל אי הבנה, החטיא שלשה קשה בסוף שעון, ועשה עבירה. איבנוביץ' הוציא אותו ישר, והוא פשוט לא הצליח להיכנס למשחק
אז איך לשיטתך קבוצה עם הPF הכי טוב באירופה והSF הכי טוב באירופה, עפה בשלב הבתים בבית הכי קל ביורוליג, ובלי אף קבוצת עילית?
מכבי הבטיחה את העליה בערך לפני 3-4 מחזורים, כשבסגל שלה היתה חבורה די בינונית/לא בכושר סביב פארמר, סופו ואליהו.
יש משהו במה שאתה אומר..
אף אחד פה לא ציין שהבית שקאחה היו בו היה בדיחה..
טכנית, אם באמת אמטריו וטלטוביץ' הכי טובים בתפקידם זה היה אמור להספיק נגד אולימפיאקוס המתפרקת וקנאטו שהיא בסך הכל כמה ילדים די מוכשרים אבל לא יותר..
23 דצמבר 2011, 16:54
23 דצמבר 2011, 17:03
שחף כתב:יוני, מתי ליאור שם 15 נקודות, 8 ריבאונדים ו-2 אסיסטים למשחק? עם הסגל שיש לפרטיזן לא חושב שמישהו ציפה מהם להיאבק עד השנייה האחרונה על הטופ 16. אתה מודע לזה שחוץ ממאצ'באן, הגבוהים היחידים שהגיעו למספרים כאלה ביורוליג בגיל כל כך צעיר הם פקוביץ' וניקולה? מאצ'באן יהיה שחקן טוב מליאור ואני מקווה שזה יהיה במכבי.
23 דצמבר 2011, 17:24
23 דצמבר 2011, 17:27
jol9 כתב:asafb96 כתב:סאן אמטריו לא ירד ברמה שלו. הוא היה מצוין רוב העונה, אבל במשחק האחרון הוא פשוט היה מזעזע. יצא לי לראות את החצי הראשון. הוא פתח לא טוב. איבד כדור בגלל אי הבנה, החטיא שלשה קשה בסוף שעון, ועשה עבירה. איבנוביץ' הוציא אותו ישר, והוא פשוט לא הצליח להיכנס למשחק
23 דצמבר 2011, 17:28
שחף כתב:רק שליאור עשה את זה בגיל 24 בעונה שלישית ביורוליג, מאצ'באן עושה את זה בעצם בעונה השלמה הראשונה שלו בגיל 22.
23 דצמבר 2011, 18:24
23 דצמבר 2011, 18:35
23 דצמבר 2011, 19:53
asafb96 כתב:איפה האלייאופ של פאפאס-הנדריקס?
מוזר מאוד..