המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:וואוו
misha כתב:Ido_Maccabi כתב:גם אני מעדיף את הסגנון האירופאי, ולא רק את סגנון הכדורסל, אלא את כל המנטליות מסביב. הייתי במשחק NBA והייתי בשוק איזה שעמום. אין קהל מעודד, אין אוירה, רק שירים ברקע וכל שניה מתמקדים באיזה מפורסם בקהל.
זה קודם שואו ואז כדורסל.
ובכל זאת, אני מת על ה NBA מהסיבה הפשוטה שזה הכדורסל הטוב בעולם.
בארה"ב מנסים לעשות שואו מכל דבר, לא רק כדורסל. אבל לא בכל מגרש זה אותו דבר ונגיד משחקים של הלייקרס לא ממש מייצגים. במקומות כמו אוקלהומה יודעים לעודד. חוץ מזה, יש הבדל גדול בין משחקי העונה הרגילה (אין מה לעשות, בעונה ארוכה ומתישה יש כמה וכמה משחקים לא מעניינים) ובין בפלייאוף.
לא רואה שום בעיה להנות גם מNBA וגם מכדורסל אירופאי.
asafb96 כתב:כמובן שאני לא מכליל את כולם ורונדו באמת אחלה רכז
ברור שהNBA זה רמה אחרת אבל זה כמו אנדרסון שהוא ברמה מהגבוהות ביותר אבל משחק בצורה מגעילה ושם יש לך הרבה מאוד שחקנים כאלה
זה לא ככה, לא צריך להגזים. יש שם יותר מהלכים של אחד על אחד, אבל זה לא שכל אחד בא ולוקח זריקות ראש בקיר מתי שבא לו
יש גם קבוצתיות, יש אתלטיות אדירה, יכולות גבוהות בהרבה מן הסתם, והרבה אקשן, משחקים צמודים, והייפ.
אני יכול להגיד לך שאני מאוד אוהב כדורסל אירופאי ומשחק קבוצתי, ואני נהנה מNBA לא הרבה יותר מאשר אני נהנה מהרמות הגבוהות של היורוליג, אבל זה רמה אחרת, וזה לא משחק כל כך מגעיל כמו שאתה חושב
misha כתב:מתי כבר ג'ואי קרופורד יפרוש?
LIAV10 כתב:פיספסתי את כל המשחק כמעט![]()
ראיתי טיפה רבע ראשון ועכשיו בדיוק הוציאו את לברון..
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:פיספסתי את כל המשחק כמעט![]()
באמת שפיספסת.. עד עכשיו משחק גדול שלו
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:פיספסתי את כל המשחק כמעט![]()
באמת שפיספסת.. עד עכשיו משחק גדול שלו
אני מקווה שמחר יהיה שידור חוזר..
בינתיים הוא רחוק ריבאונד ו-4 אסיסטים מטריפל דאבל (לא משהו בליתי אפשרי בשביל לברון ב-7 דקות)
misha כתב:דווקא היום הייתי תקוע בעבודה ופספסתי גם את מכבי וגם את סלטיקס
roy1000 כתב:מה יהיה מישה? אל תגיד שלא אמרתי לך...
אתה מתכוון לשטות ההיא שהסלטיקס גמורים? אז זה לגמרי בולשיט. היום שיחקנו בלי עמדה 3 בכלל (אין פלא שמלו חגג), כשפירס פצוע ויחזור בהמשך השבוע ופיאטרוס יצטרף מאוחר יותר, ועדיין יצאתם בהרבה מזל. איתם היינו ממשיכים את הרצף מולכם משנה שעברה (8-0 כולל הפלייאוף) בלי ספק בכלל. רונדו חגג (בדיוק כמו שאמרתי לשחף לפני כמה ימים) ובאס הוא לגמרי שדרוג לעומת ביג בייבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־42 אורחים