03 ינואר 2012, 23:14
~Box & 1~ כתב:jol9 כתב:ורנאדו זה דגם הרבה פחות טוב ופחות שלם של דאור פישר (וזאת מחמאה בשבילו). לא מתאים למכבי בטח כשיש לה את סופו והנדריקס.
ברור שהכוונה היתה וראנדו במקום ג'יימס.
את סופו לא הייתי מחליף אלא אם כן היו מביאים את דוויט הווארד ואת הנדריקס הייתי מחליף בתמורה ל...אממ... צריך לחשוב על זה.
04 ינואר 2012, 04:55
JasonWilliams12 כתב:~Box & 1~ כתב:jol9 כתב:ורנאדו זה דגם הרבה פחות טוב ופחות שלם של דאור פישר (וזאת מחמאה בשבילו). לא מתאים למכבי בטח כשיש לה את סופו והנדריקס.
ברור שהכוונה היתה וראנדו במקום ג'יימס.
את סופו לא הייתי מחליף אלא אם כן היו מביאים את דוויט הווארד ואת הנדריקס הייתי מחליף בתמורה ל...אממ... צריך לחשוב על זה.
מה מצאת בורנאדו חוץ מ"אנרגיה" (שגם לבאטיסטה היה) אין לו כלום וכלום פשוט אפס מאופס שחקן אפס ומגעיל שלא תורם כלום אפילו בקבוצה מסריחה כמו הגועל
אין בכלל מה להשוות בין שחקן אינטלגנטי כמו ג'יימס לשחקן כמו ורנאדו
זה פשוט מעליב
וחוץ מזה אוהדי הפועל היו מתים לקבל את ג'יימס במקומו
04 ינואר 2012, 12:08
04 ינואר 2012, 13:03
04 ינואר 2012, 19:11
~Box & 1~ כתב:אני רוצה לציין שזה אחד האשכולים הכי משמחים שיש כאן בפורום,
הרבה תקווה לראות את הכישרון הבא בתל אביב, תמיד נחמד
אז בוא נעשה רגע סדר אם אפשר:
מבין שני השחקנים, מיכה דאונס ומארק פיין, מי עדיף למכבי, ולמה?
05 ינואר 2012, 14:10
09 ינואר 2012, 05:57
09 ינואר 2012, 06:12
09 ינואר 2012, 06:21
MTA2311 כתב:הוא ממש מזכיר לי את אידסון
10 ינואר 2012, 21:19
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:הוא ממש מזכיר לי את אידסון
הוא מוגדר כפוינט פאוורד שזה בדיוק מה שאיידסון....בהתחשב בזה שהוא צעיר וזו העונה הראשונה שלו אחרי המכללות וזה שהוא הגיע במהלך העונה לקבוצה בכירה בליגה הספרדית...הוא נראה ממש מצויין .
יש לי הרגשה שמאלאגה יחתימו אותו לטווח ארוך...
מיכה דאונס נתן אתמול עוד משחק טוב , גם הוא מאוד מרשים...
10 ינואר 2012, 21:28
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:הוא ממש מזכיר לי את אידסון
הוא מוגדר כפוינט פאוורד שזה בדיוק מה שאיידסון....בהתחשב בזה שהוא צעיר וזו העונה הראשונה שלו אחרי המכללות וזה שהוא הגיע במהלך העונה לקבוצה בכירה בליגה הספרדית...הוא נראה ממש מצויין .
11 ינואר 2012, 05:54
felix_r כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:הוא ממש מזכיר לי את אידסון
באיזו עמדה דאונס משחק בקבוצתו? 3 או 4?
12 ינואר 2012, 19:14
13 ינואר 2012, 21:12
שחף כתב:אני רוצה לזרוק כאן שם שאני מקווה שבסופו של דבר נראה במכבי למרות שאני בספק גדול(מכמה סיבות). הזכרתי אותו בת'רד אחר, אבל מן הסתם פה זה המקום. מנטאס קלייניטיס של ז'לגיריס. השנה המספרים של האיש נפלו, הרבה כי הביאו לו שחקן NBA על המשבצת, אבל כעיקרון מדובר בקומבו מוכשר שיכול לנהל את המשחק טוב, אתלט מצויין שלא נופל מלא מעט גארדים אמריקאיים שנוחתים פה בארץ(לא במכבי). להבדיל מלא מעט גארדים אירופאיים הוא מסוגל לעבור את השחקן שלו בכידרור, שחקן פיק אנד רול מצויין וקלעי לא יציב, למרות שבאליפות אירופה הוא התעלה עם 16 שלשות ב-11 משחקים ב-38%. באליפות אירופה מאוד התרשמתי ממנו והוא לדעתי מתאים לקבוצה. שני דברים שלדעתי יפריעו- סביר להניח שמכבי תצטרך לשלם עליו ביי אאוט, דבר שאף פעם במכבי לא מתלהבים לעשות, וכמובן העובדה שגארד אירופאי טוב בגיל הזה עולה יותר מאמריקאי לא מוכח עם יכולות אחד על אחד טובות סטייל פארגו. אני מניח שגם מקרה אודריך ישב איפושהו להנהלה בראש, למרות שאודריך הגיע למכבי בגיל 22 וקליינטיס יהיה השנה בן 26.
13 ינואר 2012, 21:21
13 ינואר 2012, 21:30
החציל האצטקי כתב:אם כבר שם מסקרן, ג'ון הולנד מרואן.
לועס את כל הדאונסים והפיינים הבינוניים האלה לארוחת בוקר.
13 ינואר 2012, 21:42
החציל האצטקי כתב:אם כבר שם מסקרן, ג'ון הולנד מרואן.
לועס את כל הדאונסים והפיינים הבינוניים האלה לארוחת בוקר.
13 ינואר 2012, 21:43
13 ינואר 2012, 21:57
החציל האצטקי כתב:אז שחקן של 4 נקודות בליגה הספרדית הופך לפסגת הסקאוטינג שלנו?
מילא היה מביא רזומה מעניין, אבל שיחק בחתיכת מכללה מחורבנת...
דאונס דפק איזה דאנק על ואסקז ופתאום גם הוא פרוספקט על.
מישהו שמע עליו כששיחק בליגה הבלגית או בזאדאר? גם שם היו לו מספרים דומים. גם בגונזגה.
קצת חורג מהטעם הטוב להתחיל לשבץ אותם בכל מיני רוסטרים עתידיים, אחד ליד השני, בטח עם חולצת מכבי תל אביב.
מי עדיף למכבי? אף אחד מהם, כי כרגע- שניהם פשוט לא שחקנים בלבל שאנחנו מחפשים.
13 ינואר 2012, 22:04