יקיר הפורום דוין סמית' ישאר לעוד עונה (כנראה)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יקיר הפורום דוין סמית' ישאר לעוד עונה (כנראה)

הודעהעל ידי felix_r » 25 פברואר 2012, 18:46

חנו'ש כתב:לגבי הידיעה על היירסטון, הדבר היחידי שמשמח אותי זה שמכבי מחפשת שחקנים על העמדה מה שאומר שסמית' ממש לא סגור כאן לעונה הבאה.

מכבי בכל עונה מסתכלת על איזה 100 שחקנים שונים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 פברואר 2012, 19:16

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:לגבי הידיעה על היירסטון, הדבר היחידי שמשמח אותי זה שמכבי מחפשת שחקנים על העמדה מה שאומר שסמית' ממש לא סגור כאן לעונה הבאה.

ברור, אבל היא לא היתה מסתכלת עליהם אם סמית' היה סגור כאן לעונה הבאה כמו שגלדסטון פירסם.
למה לא ראינו אפילו מועמד אחד לעמדה מס' 4 למשל??
כי העמדה הזו סגורה מבחינת מכבי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MaccabiTA » 25 פברואר 2012, 19:20

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

ברור, אבל היא לא היתה מסתכלת עליהם אם סמית' היה סגור כאן לעונה הבאה כמו שגלדסטון פירסם.
למה לא ראינו אפילו מועמד אחד לעמדה מס' 4 למשל??
כי העמדה הזו סגורה מבחינת מכבי.

מצד שני לא בטוח שמכבי באמת מחפשת שחקנים ל3, זה יכול להיות רק ספקולציה של וואלה.. אחרי הכל תקשורת הספורט פה בכלל ו-וואלה בפרט זה לא בדיוק הדבר הכי אמין שיש.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי שחף » 25 פברואר 2012, 19:21

גלדסטון בשנה שעברה טען שאולימפיאקוס רוצה את פניני ובאותו יום פניני האריך חוזה בקבוצה.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 פברואר 2012, 19:30

שחף כתב:גלדסטון בשנה שעברה טען שאולימפיאקוס רוצה את פניני ובאותו יום פניני האריך חוזה בקבוצה.

האמת שזה לא באותו יום..
בכללי ערוץ הספורט טען שאולי' רוצה את פניני(מליון דולר חוזה אם אני לא טועה)ואמרו שאין הרבה סיכויים שזה יקרה כי הוא רוצה להישאר ואז כמה שבועות אחרי הוא פירסם כתבה ראשית בגדול שפניני לא יאריך את החוזה שלו ויעזוב בעונה הבאה..5 דקות אחרי מכבי פירסמו שהוא חתם ל-3 שנים..
אני חושבת שעד עכשיו הוא לא פירסם כתבת תיקון :taunt

בכלל..בקיץ שעבר וואלה היו הכי אמינים מכל האתרים..
אני לא מתייחסת לשמות כמו מנסה בונסו חחחח לקראת סוף הקיץ הם התחילו לפגוע..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 25 פברואר 2012, 19:33

חוץ מזה, באמת לא סביר שמכבי תאריך אוטומאטית חוזה של שחקן בינוני כמו סמית' בשלב הזה של השנה גם אם בלאט חולה לו על התחת.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 25 פברואר 2012, 20:13

שחף כתב:חוץ מזה, באמת לא סביר שמכבי תאריך אוטומאטית חוזה של שחקן בינוני כמו סמית' בשלב הזה של השנה גם אם בלאט חולה לו על התחת.

אם הוא לא מבקש תוספת, מכבי תקפוץ עליו... לצערי זה המדד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 20:21

felix_r כתב:
שחף כתב:חוץ מזה, באמת לא סביר שמכבי תאריך אוטומאטית חוזה של שחקן בינוני כמו סמית' בשלב הזה של השנה גם אם בלאט חולה לו על התחת.

אם הוא לא מבקש תוספת, מכבי תקפוץ עליו... לצערי זה המדד

זה לא עניין של תוספת. יש לו חוזה לעוד שנה, עם שדרוג בשכר. למכבי יש אופציה לצאת מהחוזה, מה שאני מאוד מקווה שיקרה, אבל יש לי תחושה לא טובה בעניין. לא סתם הוא מקבל הכי הרבה דקות במכבי, ומקבל קרדיט בלתי נגמר מבלאט. אני רואה אותו ממשיך לצערי במכבי
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 26 פברואר 2012, 14:42

תראה, המדד אצל בלאט זה הגנה. בגלל זה סמית' משחק הרבה, בגלל זה לאנגפורד משחק הרבה. לדוגמא, מאלט לא משחק לא בגלל שהוא לא קולע, אלא בגלל שהוא חלש מאוד בהגנה.

בגלל זה גם הצחיק אותו שמו של לונצ'אר באשכול המגביל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 26 פברואר 2012, 15:20

felix_r כתב:תראה, המדד אצל בלאט זה הגנה. בגלל זה סמית' משחק הרבה, בגלל זה לאנגפורד משחק הרבה. לדוגמא, מאלט לא משחק לא בגלל שהוא לא קולע, אלא בגלל שהוא חלש מאוד בהגנה.

זאת עדיין לא סיבה לתת לו כל כך הרבה דקות, ועוד להשאיר אותו עוד שנה. עם כל הכבוד להגנה, יש גבול. הוא שחקן הגנה טוב והכל, אבל נגר מדופלם ובינוני להחריד.
יש לי תחושה מאוד רעה שהוא ישאר, בגלל שהמדד הוא הגנה אצל בלאט, ולא איכות השחקן תמיד, ובנוסף, בלאט אוהב שחקנים שעושים מה שהוא אומר, בלי טיפת יצירתיות.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 26 פברואר 2012, 16:30

asafb96 כתב:
felix_r כתב:תראה, המדד אצל בלאט זה הגנה. בגלל זה סמית' משחק הרבה, בגלל זה לאנגפורד משחק הרבה. לדוגמא, מאלט לא משחק לא בגלל שהוא לא קולע, אלא בגלל שהוא חלש מאוד בהגנה.

זאת עדיין לא סיבה לתת לו כל כך הרבה דקות, ועוד להשאיר אותו עוד שנה. עם כל הכבוד להגנה, יש גבול. הוא שחקן הגנה טוב והכל, אבל נגר מדופלם ובינוני להחריד.
יש לי תחושה מאוד רעה שהוא ישאר, בגלל שהמדד הוא הגנה אצל בלאט, ולא איכות השחקן תמיד, ובנוסף, בלאט אוהב שחקנים שעושים מה שהוא אומר, בלי טיפת יצירתיות.

מצחיק, שאתה שהתלהבת מסמית' בתחילת העונה, עכשיו יורד עליו, ואני שמהתחלה כתבתי שהוא לא שחקן ברמה של מכבי, אמור להגן עליו :)

גם אני חושב שפניני אמור לשחק יותר על חשבון צימצום הדקות של סמית', לא בגלל שפניני יותר טוב, אלא בגלל שפניני יודע להכניס כדורים טובים לסופו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 26 פברואר 2012, 19:17

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

מצחיק, שאתה שהתלהבת מסמית' בתחילת העונה, עכשיו יורד עליו, ואני שמהתחלה כתבתי שהוא לא שחקן ברמה של מכבי, אמור להגן עליו :)

גם אני חושב שפניני אמור לשחק יותר על חשבון צימצום הדקות של סמית', לא בגלל שפניני יותר טוב, אלא בגלל שפניני יודע להכניס כדורים טובים לסופו.

לא, לא התלהבתי ממנו. אני פשוט נתתי לו ימי חסד. אהבתי את מה שהוא עשה באדריאטית בתחילת השנה, כמו כולם, אבל למרות שהוא לא היה טוב ביורוליג, אחרי שכולם קברו אותו אחרי שבועיים-שלושה, אני המשכתי לומר שאפשר לתת לו ימי חסד וזמן הסתגלות. אבל לא התלהבתי ממנו. עבר זמן, לא מעט זמן, והוא חלש לא פחות, כך שהסיפור שלו נגמר אצלי. יש גבול כמה זמן אפשר לומר "בוא ניתן לו צ'אנס וזמן"
לגבי הדקות של פניני, לא משנה מה הסיבות, חוץ מיוסי, כולם מסכימים שהוא צריך לשחק פחות. זה ממש לא השחקן שצריך לקבל הכי הרבה דקות במכבי ביורוליג, עם כל הכבוד.
asafb96

הודעהעל ידי misha » 26 פברואר 2012, 23:28

viewtopic.php?f=2&t=551 משעשע לקרוא מה אנשים אמרו על סמית' לאורך העונה. ממש מאני-דפרסיה :)

בכל מקרה, אין שום סרט שהוא צריך להישאר פה בעונה הבאה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yzafrir » 27 פברואר 2012, 05:39

misha כתב:http://forum.tzahevet.co.il/viewtopic.php?f=2&t=551 משעשע לקרוא מה אנשים אמרו על סמית' לאורך העונה. ממש מאני-דפרסיה :)

בכל מקרה, אין שום סרט שהוא צריך להישאר פה בעונה הבאה.

לעומת זאת היו פה כמה חברה שצדקו בתחזית לגביו.....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים