המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:חלאס עם החשיבה הצרה. מכבי מספיק טובה ויש בה מספיק גיוון וכשרון כדי לשחק מספר סגנונות. לנגפורד וסופו נשקים יעילים מאוד בהתקפה עומדת. האם ילכו איתם בעיניים עצומות בכל פוזשן? לא. כמו שגם היום במכבי שלא מנצלת את מרב הכשרון שלה עדיין לא נתלים רק ביכולת האישית של השניים האלה.
השאלה שצריך לשאול היא האם פרקינס רכז טוב יותר מהנוכחיים בסגל של מכבי והתשובה חיובית. שאלה נוספת שצריכה להשאל היא מה האלטרנטיבה בשוק- כרגע אני לא מוצא אף רכז טוב מדורון בשוק, אולי תאירי את עיניי.
בסופו של יום כבר אמרתי- יש נטייה להגזים לגמרי עם החסרונות הקיימים של פרקינס. הוא קלע שלשות סביר לגמרי ופליימייקר מספיק איכותי כדי לייצר יש מאין בהתקפה העומדת והוא הוכיח את כל הדברים האלה לא פעם ולא פעמיים. האם זה הלחם והחמאה שלו? לא. האם זה מספיק טוב כדי להוביל קבוצה לשלבים המתקדמים באירופה? וואלה- כן.
החציל האצטקי כתב:חביב- המחשבה שלי היא על הרכב של פרקינס, לנגפורד כגארדים אתלטיים ומגוונים, סמול שיתן קליעה והגנה (סמית/דאונס/פניני/סבתא שלי- לא מאוד קריטי) ושני גבוהים התקפיים- סופו וליאור או מצ'באן. המון איומים כשגם על הספסל יחכו הנדריקס, בלו, יוגי וגארד כמו יותם או לנדסברג. המועדון שלנו זקוק לפרנצ'ייז פליירס ואין מתאימים מלנגפורד וסופו. השאר צריכים להחמיא ולעזור להם- גם אם הם לא הכוכבים הכי נוצצים ברקיע.
החציל האצטקי כתב:השענות על סטטיסטיקה זה באמת דבר מצוין.
כן, פרקינס קלעי סביר. סטריקי בהחלט אבל בסה"כ קלעי טוב. העונשין שלו בעייתי וזו עקב האכילס שלו- הקליעה משלוש היא דווקא נשק שיש לו והוא יודע להשתמש בו- לפעמים חוטא ומתאהב בזריקה משם- אבל הוא בהחלט מהווה איום אמיתי.
העונה עם אידסון ופארגו לא תשקף כלום על דפי הסטטיסטיקות וגם לא בהכרח על המגרש. מי שרוצה לשפוט אותו כרכז שיסתכל קצת אחורה לחיפה, לברי או אפילו לעונה הראשונה שלו תחת פיני. פרקינס סופר מגוון ויש לו את הסקילסט שיעזור לו להתאים את עצמו להרבה מאוד שחקנים וסגנונות.
חביב- המחשבה שלי היא על הרכב של פרקינס, לנגפורד כגארדים אתלטיים ומגוונים, סמול שיתן קליעה והגנה (סמית/דאונס/פניני/סבתא שלי- לא מאוד קריטי) ושני גבוהים התקפיים- סופו וליאור או מצ'באן. המון איומים כשגם על הספסל יחכו הנדריקס, בלו, יוגי וגארד כמו יותם או לנדסברג. המועדון שלנו זקוק לפרנצ'ייז פליירס ואין מתאימים מלנגפורד וסופו. השאר צריכים להחמיא ולעזור להם- גם אם הם לא הכוכבים הכי נוצצים ברקיע.
החציל האצטקי כתב:השענות על סטטיסטיקה זה באמת דבר מצוין.
כן, פרקינס קלעי סביר. סטריקי בהחלט אבל בסה"כ קלעי טוב. העונשין שלו בעייתי וזו עקב האכילס שלו- הקליעה משלוש היא דווקא נשק שיש לו והוא יודע להשתמש בו- לפעמים חוטא ומתאהב בזריקה משם- אבל הוא בהחלט מהווה איום אמיתי.
העונה עם אידסון ופארגו לא תשקף כלום על דפי הסטטיסטיקות וגם לא בהכרח על המגרש. מי שרוצה לשפוט אותו כרכז שיסתכל קצת אחורה לחיפה, לברי או אפילו לעונה הראשונה שלו תחת פיני. פרקינס סופר מגוון ויש לו את הסקילסט שיעזור לו להתאים את עצמו להרבה מאוד שחקנים וסגנונות.
חביב- המחשבה שלי היא על הרכב של פרקינס, לנגפורד כגארדים אתלטיים ומגוונים, סמול שיתן קליעה והגנה (סמית/דאונס/פניני/סבתא שלי- לא מאוד קריטי) ושני גבוהים התקפיים- סופו וליאור או מצ'באן. המון איומים כשגם על הספסל יחכו הנדריקס, בלו, יוגי וגארד כמו יותם או לנדסברג. המועדון שלנו זקוק לפרנצ'ייז פליירס ואין מתאימים מלנגפורד וסופו. השאר צריכים להחמיא ולעזור להם- גם אם הם לא הכוכבים הכי נוצצים ברקיע.
חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אני לא יודע אם הוזכר פה, אבל לאנגפורד היום היה פשוט נהדר בהגנה!
נכון מאוד. גם במשחק הקודם מול ז'לגיריס הוא עשה עבודה מדהימה על ווימס, אבל משום מה כל הקרדיט הלך לסמית'.
לנגפורד הוא אחד השוטינג גארדים היותר שלמים שהיו למכבי, מתאים כמו כפפה לעמדה מס' 2. יחד עם רכז טוב ושחקן איכותי בעמדה מס'3, מכבי תוכל להעמיד בעונה הבאה קו אחורי מצויין.
מקווה שהידיעות בנוגע להשארותו של סמית' והצטרפותו של פרקינס הן כוזבות. מכבי צריכה שחקנים טובים יותר בעמדות 1 ו3.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אני לא יודע אם הוזכר פה, אבל לאנגפורד היום היה פשוט נהדר בהגנה!
נכון מאוד. גם במשחק הקודם מול ז'לגיריס הוא עשה עבודה מדהימה על ווימס, אבל משום מה כל הקרדיט הלך לסמית'.
לנגפורד הוא אחד השוטינג גארדים היותר שלמים שהיו למכבי, מתאים כמו כפפה לעמדה מס' 2. יחד עם רכז טוב ושחקן איכותי בעמדה מס'3, מכבי תוכל להעמיד בעונה הבאה קו אחורי מצויין.
מקווה שהידיעות בנוגע להשארותו של סמית' והצטרפותו של פרקינס הן כוזבות. מכבי צריכה שחקנים טובים יותר בעמדות 1 ו3.
מסכים לגבי לאנגפורד. אני חושב שגם הוא מבין את הסיטואציה אליה הגיע. הוא היום כוכב מוביל בקבוצה גדולה באירופה. מקווה שלא יתפתה לרוץ אחרי הכסף
ויישאר כאן בשביל לנסות להגיע הכי גבוה שאפשר (חבל שאין לו חוזה מובטח לעוד עונה לפחות).
לגבי פרקינס ואפשרות חזרתו - ובכן, יש משהו בזה. סה"כ אני מאוד אוהב את פרקינס, אבל בשלב הזה, אני עדיין לא מספיק מצליח לראות איך תראה מכבי בעונה הבאה.
החתמה של הלפרין למשל, יכולה לאפשר את הגעתו של פרקינס דווקא, כי הם די משלימים אחד את השני. מנגד, פרקינס באמת לא מאוד מתאים להיות
פוינט פותח ליד לאנגפורד.
לצערי גם יותם ולאנגפורד זה שילוב לא טוב לחמישייה, אבל שילוב שיכול לעבוד מעולה עם רכז לצידם (מה שאולי מייתר קצת את עמדה 3).
בקיצור, יש כאן עוד יותר מדי חללים לא ברורים, בשביל להחליט מהו המהלך הנכון.
לגבי סמית' - אני חושב שהוא פיספס את ההזדמנות שלו, אבל משום מה, הוא מוערך גם ע"י דייויד, גם ע"י העיתונאים, ולכן אין לגביו איזשהו עליהום מצד האוהדים.
שחף כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אני לא יודע אם הוזכר פה, אבל לאנגפורד היום היה פשוט נהדר בהגנה!
מסכים לגבי לאנגפורד. אני חושב שגם הוא מבין את הסיטואציה אליה הגיע. הוא היום כוכב מוביל בקבוצה גדולה באירופה. מקווה שלא יתפתה לרוץ אחרי הכסף
ויישאר כאן בשביל לנסות להגיע הכי גבוה שאפשר (חבל שאין לו חוזה מובטח לעוד עונה לפחות).
לגבי פרקינס ואפשרות חזרתו - ובכן, יש משהו בזה. סה"כ אני מאוד אוהב את פרקינס, אבל בשלב הזה, אני עדיין לא מספיק מצליח לראות איך תראה מכבי בעונה הבאה.
החתמה של הלפרין למשל, יכולה לאפשר את הגעתו של פרקינס דווקא, כי הם די משלימים אחד את השני. מנגד, פרקינס באמת לא מאוד מתאים להיות
פוינט פותח ליד לאנגפורד.
לצערי גם יותם ולאנגפורד זה שילוב לא טוב לחמישייה, אבל שילוב שיכול לעבוד מעולה עם רכז לצידם (מה שאולי מייתר קצת את עמדה 3).
בקיצור, יש כאן עוד יותר מדי חללים לא ברורים, בשביל להחליט מהו המהלך הנכון.
לגבי סמית' - אני חושב שהוא פיספס את ההזדמנות שלו, אבל משום מה, הוא מוערך גם ע"י דייויד, גם ע"י העיתונאים, ולכן אין לגביו איזשהו עליהום מצד האוהדים.
אני לא חושב שלאנגפורד צריך לשחק שלוש ואני לא חושב שהלפרין צריך להיות שחקן חמישייה במכבי(כמה תארים יש לנו מהעונה שהוא היה כזה?).
שחף כתב:יותם הלפרין הוא לא רכז. רכז זה שחקן דומיננטי שבא ודורש את הכדור, הלפרין לא. הלפרין הוא 2. לא בונים קבוצה בשיטת החלטורה עם סמול פורוורד שרגיל לשחק 2 ורכז שבאופי שלו הוא 2, זה לא עובד ככה.
שחף כתב:דיאמנטידיס הולך להגיע בקרוב? לא חושב. אם אתה מכוון לרמה של זוראן פלאניניץ' לא הייתי מתלהב כל כך. בעיני הלפרין יכול להיות שחקן חמישייה רק עם שני סופרסטארים לידו. משהו כמו מקאלב וסוני ווימס. זה גם כן לא הולך לקרות לדעתי.
שחף כתב:למה שהלפרין יהיה שחקן חמישייה במכבי? אני מניח שרבים וטובים פה כולל אתה היו מתעצבנים אם גארד זר שעושה 8 נקודות למשחק ביורוקאפ היה מגיע לפה על תקן שחקן חמישייה. הלפרין לא שונה בעיני כי יש לו תעודת זהות כחולה. למה לא? כי ראינו איך הוא עושה במכנסיים כמעט בכל משחק מכריע בשנה שבה הוא שימש שחקן חמישייה קבוע ואתה לא רוצה להיות תלוי בשחקן כזה כשאתה בא לשחק על גביע, אליפות או תואר באירופה. ליאור בעיני הוא גם כן יותר שחקן ספסל משחקן חמישייה כי מול גבוהים מאסיביים הוא הרבה פחות יעיל התקפית ובגדול הופך לסתם חור בהגנה ובריבאונד.
jol9 כתב:שחף כתב:למה שהלפרין יהיה שחקן חמישייה במכבי? אני מניח שרבים וטובים פה כולל אתה היו מתעצבנים אם גארד זר שעושה 8 נקודות למשחק ביורוקאפ היה מגיע לפה על תקן שחקן חמישייה. הלפרין לא שונה בעיני כי יש לו תעודת זהות כחולה. למה לא? כי ראינו איך הוא עושה במכנסיים כמעט בכל משחק מכריע בשנה שבה הוא שימש שחקן חמישייה קבוע ואתה לא רוצה להיות תלוי בשחקן כזה כשאתה בא לשחק על גביע, אליפות או תואר באירופה. ליאור בעיני הוא גם כן יותר שחקן ספסל משחקן חמישייה כי מול גבוהים מאסיביים הוא הרבה פחות יעיל התקפית ובגדול הופך לסתם חור בהגנה ובריבאונד.
אז זהו שכנראה שכן. למה שחקנים כמו פניני, טל ויוגי משחקים במכבי? האם אין שחקנים רוסים טובים ואולי אף זולים מהם? כנראה שיש ובכל זאת הם לא כאן
והחבר'ה הישראלים כן.
סה"כ יותם נותן עונה טובה בספרטק, למעט ירידה מסויימת שיש לו בחודש האחרון, ואין מה לשפוט אותו לפי כמות הנקודות (הרי לפי שיטתך, אם יגיע למכבי ויישחק לצידם
של שחקנים מעולים כמו לאנגפורד וסופו, הממוצעים שלו יעלו, לא?).
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:למה שהלפרין יהיה שחקן חמישייה במכבי? אני מניח שרבים וטובים פה כולל אתה היו מתעצבנים אם גארד זר שעושה 8 נקודות למשחק ביורוקאפ היה מגיע לפה על תקן שחקן חמישייה. הלפרין לא שונה בעיני כי יש לו תעודת זהות כחולה. למה לא? כי ראינו איך הוא עושה במכנסיים כמעט בכל משחק מכריע בשנה שבה הוא שימש שחקן חמישייה קבוע ואתה לא רוצה להיות תלוי בשחקן כזה כשאתה בא לשחק על גביע, אליפות או תואר באירופה. ליאור בעיני הוא גם כן יותר שחקן ספסל משחקן חמישייה כי מול גבוהים מאסיביים הוא הרבה פחות יעיל התקפית ובגדול הופך לסתם חור בהגנה ובריבאונד.
אז זהו שכנראה שכן. למה שחקנים כמו פניני, טל ויוגי משחקים במכבי? האם אין שחקנים רוסים טובים ואולי אף זולים מהם? כנראה שיש ובכל זאת הם לא כאן
והחבר'ה הישראלים כן.
סה"כ יותם נותן עונה טובה בספרטק, למעט ירידה מסויימת שיש לו בחודש האחרון, ואין מה לשפוט אותו לפי כמות הנקודות (הרי לפי שיטתך, אם יגיע למכבי ויישחק לצידם
של שחקנים מעולים כמו לאנגפורד וסופו, הממוצעים שלו יעלו, לא?).
פניני, טל ואוחיון שחקני חמישייה קבועים ביורוליג? הם ברמה הזאת? אף אחד לא טען שהלפרין לא ברמה של מכבי. אני בסך הכל טוען שהוא לא מתאים כשחקן חמישייה לקבוצה כי יש לו נטייה להיעלם במשחקים מכריעים והוא לא יציב. אם אתה מביא את מקאלב וסוני ווימס לעמדות 1 ו-3 או את משאיר פה את לאנגפורד ומחתים את דיאמנטידיס אין לי בעיה שזה יקרה. לא הייתי מבטיח לו מקום בחמישייה על סמך זה שהוא שחקן ישראלי ואם הוא יסריח את הפרקט בהרבה משחקים כמו פניני השנה הוא גם לא ישחק. מכבי שורדת מצויין גם בלי הלפרין, אגב. אנחנו לא קבוצת תמיכה לשחקנים ישראלים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], גל גל ו־20 אורחים