קודי כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני לא יודע מניין כל המידע הזה.
לכל הידוע לי ולפי כל מה שפורסם, האופציה לעונה הבאה היא של מכבי (וכאמור, רק לצד אחד קיימת האופציה) ולכאשר היא תממש אותה, הספיור מבחינתו של לנגפורד גמור.
המצב הוירטואלי שאתה מתאר הוא אבסורדי וכנראה שבכלל לא קיים.
אם שני הצדדים רוצים לממש חוזה על-סמך רצונם של שני הצדדים, אז הם עושים חוזה לעונה אחת בלבד בלי אופציות ובלי נעליים.
אין דבר כזה אופציה דו-צדדית או אופציה שניתנת לאחד הצדדים אך ניתנת לביטול ע"י הצד השני. הדברים האילו פשוט לא קיימים.
טוב, אם אפילו הדברים של לנגפורד עצמו בראיון לא משכנעים אותך אז תמשיך להאמין למה שאתה רוצה. העיקר שאתה השתכנעת שהכל בסדר.
יובל, קיימות בדיוק שתי אפשרויות.
האחת, היא שהאופציה לעונה הבאה ניתנה ללנגפורד.
במקרה זה, לנגפורד צריך לתת למכבי הודעה עד תאריך מסוים האם הוא מעוניין לממש את האופציה או לא.
עד תאריך זה, לנגפורד הוא שחקן של מכבי, אסור לו לחתום בקבוצה אחרת ורק מכבי יכולה לקיים עימו מו"מ.
האפשרות השניה, היא שהאופציה היא של מכבי.
במקרה כזה, כאשר מכבי מחליטה לממש עליו את האופציה, הוא הופך (או יותר נכון, נשאר) שחקן של מכבי ומכאן, כבר אין לו הרבה מה לעשות.
בכל מקרה, כמובן שהשאפרות השניה היא העדיפה, אבל שני המקרים מכסים את מכבי די טוב.
לגנפורד קרוב למכבי יותר מאשר לכל קבוצה אחרת, בטח מאשר קבוצות שבכלל עוד לא הביעו בו עניין.
בהתחשב בעובדה שמכבי כבר פתחה במו"מ עם לנגפורד ולדבריו של לנגפורד עצמו הוא זוכר למכבי את התמיכה בו כאשר לו הלך לא טוב והוא יזכור זאת גם בעת המו"מ, אז נראה שמצב של מכבי הוא די טוב.
בכל אופן, אנחנו רק במרץ והקבוצה היחידה שמדברת כרגע עם לגנפורד זאת מכבי. מכאן ועד לומר בודאות או בסבירות כלשהי שנראה אותו בעונה הבאה בקבוצה שאפילו לא רוצות אותו (או לפחות, עדיין לא רוצות אותו), עובר הרבה מאוד.
אני גם די מתקשה להבין איך אפשר לבקר כאן את מכבי, על כך שכבר במרץ היא נמצאת במו"מ עם שחקן מוביל שלה. פעם כאשר היא לא היתה עושה היא היתה חוטפת ביקורת.