מצד שני יש הרגשה שאין סיכוי, גם מכבי בעונה לא טובה, גם פאו מפחידה, גם הקהל שם, גם הם באים מוכנים, וגם משחק שיא של מכבי לא יספיק.
קשה להגיע למשחק כזה ולכן לדעתי הפורום קצת שקט...זה אמנם חבל אבל אני למשל מאוד מבין את זה.
ידענו משחקים חסרי סיכוי ואת חלקם באמת הפסדנו אבל חלקם גם נצחנו, אפשר לראות את התגובות אפילו בתרד המשחק השני, בהתחלה היה נראה שלפי התגובות שלנו אנחנו ממש מיואשים.
אני מנסה לחשוב על מכבי ועל דברים יפים שאפשר לעשות אבל אז בום מופיע הפחד הזה של האואקה ואתה מדמיין איזה פאסט ברייק מהיר עם שלשה ואז יש את הרעש של הטיל הזה שהם משמיעים שם....
קשה להגיע למשחק כזה, לפעמים אפילו זה נראה חסר טעם, אבל למרות הכל אני מאמין כי היו דברים ואם אנחנו רוצים לנצח ואנחנו רוצים, אנחנו חייבים להאמין, למשל לפני שבוע אולי גם השחקנים לא האמינו אבל היום הם חייבים להאמין. למרות המתח אנחנו לא עולים הערב לפרקט וקשה לשלוט על רגשות , אבל שחקני מכבי חייבים לעלות חדורי מוטיבציה.
הדבר הטוב הוא שהפחד קצת ירד, כי אם נפסיד אז נפסיד אבל נסכים שנתנו סדרה טובה ומכובדת, זה לא כמו למשל בשבוע שעבר שהלחץ עבר אלינו. זה מאוד מוזר פסיכולוגית, כל השנה עובדים כדי להיות מקום ראשון על מנת להרוויח את הביתיות, אבל אז שראשונים יש לחץ אדיר, ואם אתה שני ומנצח בחוץ כמו שהיה בסדרה הזאת אז החזרת את הביתיות, אבל אז שוב יש פחד , ואז היום יש פחות לחץ אבל עדיין לחץ.
משום מה שארחנו את המשחקים דברנו על לחץ אצלנו ומתיחות ודריכות, אמרנו שבמשחק האחרון פאו תלחם שאין לה ברירה, מוזר שעכשיו שאנחנו משחקים שם, אנחנו לא מדברים על לחץ של פאו ולא חושבים שאולי אנחנו נבוא להלחם, זאת אומרת שימו לב מבחינה פסיכולוגית מה קורה, זה כמו הכתבה שהייתה בוואלה,לפעמים יש טירוף ואחרי הפסד פתאום עצבות קשה.
אז איך נגשים למשחק כזה שיש פיצוץ של רגשות, מצד אחד פחד ואימה, מצד שני אור ותקווה?
ובכן נגשים למשחק כזה באמונה ובתפילה ובעזרת השם ננצח!
לכל מי שמאוד לחוץ/ה כמוני ואני סובל מבעיות כאלו, אני אומר לעצמי ולכם, אל תדאגו יהיה מה שיהיה הערב אבל היום זה הפעם האחרונה שנראה את המפלצת פאו, לפחות עד העונה הבאה, ותמיד לזכור שאחרי הכל מדובר בכדורסל טוב וכיף ומותח, זה לא קרב ולא מלחמה, אני מנסה להגיד את זה לעצמי כל הסדרה זה לא תמיד הולך כי אתה כל כך רוצה לחוות נצחון ואתה מפחד, אבל אחרי הכל יהיה בסדר.
אז שיהיה המון המון בהצלחה בעזרת השם ואנחנו כולנו יחד עם מכבי הערב:

חג שמח!