המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:לבלאט יש המון המון כישרון ויהיה לו עוד יותר אם הוא יחזיר את מאצ'באן כשרק בעמדת הרכז מכבי סובלת מחוסר כישרון (העמדה של דיאמנטידיס) בגלל נסיבות שלא ממש תלויות בה.
את הטענות על חוסר בכישרון הוא יכול להפנות בעיקר לעצמו כשהוא מעדיף שחקנים שנלחמים על פני שחקנים מוכשרים יותר (אליהו כמשל) , זה היה ברור לי שהטענות על מחסור בכישרון עוד יבואו כי בינינו מה יותר קל מלהפיל הכול על ההנהלה...
אגב ההנהלה למיטב הבנתי רוצה את סופו , אליהו , מאצ'באן ולאנגפורד , אם זה לא ים כישרון אני לא ממש יודע מה כן.
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4214554,00.htmlמי שהיה על הכוונת של מכבי ת"א בחודש האחרון הוא הסנטר של קאנטו האיטלקית, גיאורגי שרמנדיני בן ה- 23 (2.16 מ'). בקבוצה ניהלו מו"מ עם השחקן ועם סוכנו, שאף הגיע למשחק ההצלבה האחרון באתונה ושוחח עם ראשי הקבוצה, אך בשלב הזה השחקן נפצע, כשבנוסף גם הוא דורש סכומים הגבוהים ממה שבקבוצה מוכנים לתת, ולכן כרגע המו"מ הוקפא.
מעניין לשמוע שהמו"מ כבר נהיה רציני רק שחבל שכרגיל "אין כסף".
אגב, מישהו שמע שהשחקן נפצע? מתי זה קרה??
כל שנותר הוא לקוות שהנדריקס יעזוב כבר ואז למכבי יתפנה הרבה כסף
כן. זה בטוח יהיה טוב. גם הנדריקס יעזוב, גם לא יחתימו את לאנגפורד כי תבוא קבוצה שתיתן לו קצת יותר, ובסוף נישאר עם איזה נכה בתור סנטר מוביל.
יהיה שמח.
בול הפוך,אם אתה מוותר על הנדריקס יתפנה לך עוד כסף להשארת לאנגפורד ולהבאת סנטר טוב
אבל תמשיכו לחיות בפנטזיות שלכם שהנדריקס ישאר ויביאו גם שחקנים טובים
asafb96 כתב:יוסי22 כתב:לבלאט יש המון המון כישרון ויהיה לו עוד יותר אם הוא יחזיר את מאצ'באן כשרק בעמדת הרכז מכבי סובלת מחוסר כישרון (העמדה של דיאמנטידיס) בגלל נסיבות שלא ממש תלויות בה.
את הטענות על חוסר בכישרון הוא יכול להפנות בעיקר לעצמו כשהוא מעדיף שחקנים שנלחמים על פני שחקנים מוכשרים יותר (אליהו כמשל) , זה היה ברור לי שהטענות על מחסור בכישרון עוד יבואו כי בינינו מה יותר קל מלהפיל הכול על ההנהלה...
אגב ההנהלה למיטב הבנתי רוצה את סופו , אליהו , מאצ'באן ולאנגפורד , אם זה לא ים כישרון אני לא ממש יודע מה כן.
אליהו ישאר. כל השאר בכלל לא בטוח. בלאט אוהב פועלים שחורים. זאת אולי הסיבה שהוא תמיד מגיע עד הקצה, אבל זה לא מספיק. תמיד רק כמעט. בלי כישרון אי אפשר ללכת עד הסוף, חד וחלק.
לורבק זה שם ענק, אבל קשה קשה לראות את מכבי מביאה אותו. בטח אחרי עונה כזאת
yarinsaky כתב:למה הכוונה בהנהלה רוצה כך וכך ? מי זאת ההנהלה ? פדרמן ? מזרחי ? הבנים של פדרמן רוצים ? באיזה סכומים היא מוכנה ל X או Y ? לזרוק סתם דברים כל אחד יכול.
למיטב הבנתי אי אפשר לדעת כלום, הכול ניחושים. הכול תלוי בכמות הכסף שיש.
חוץ מזה, הנהלה צריכה להשתתף עם צוות האימון בהרכבת הקבוצה, לא להנחית דברים.
jol9 כתב:asafb96 כתב:יוסי22 כתב:לבלאט יש המון המון כישרון ויהיה לו עוד יותר אם הוא יחזיר את מאצ'באן כשרק בעמדת הרכז מכבי סובלת מחוסר כישרון (העמדה של דיאמנטידיס) בגלל נסיבות שלא ממש תלויות בה.
אליהו ישאר. כל השאר בכלל לא בטוח. בלאט אוהב פועלים שחורים. זאת אולי הסיבה שהוא תמיד מגיע עד הקצה, אבל זה לא מספיק. תמיד רק כמעט. בלי כישרון אי אפשר ללכת עד הסוף, חד וחלק.
לורבק זה שם ענק, אבל קשה קשה לראות את מכבי מביאה אותו. בטח אחרי עונה כזאת
מה זה אומר "בלאט אוהב פועלים שחורים"? האם הוצע לבלאט להביא לכאן את קירילנקו, והוא העדיף לקחת את סמית'?
בלאט מעדיף לקחת שחקנים מסויימים ע"פ שחקנים אחרים ע"פ התקציב שניתן לו. אם היו נותנים לו להביא סמול במליון, אז תאמין לי שהוא היה מנסה להביא מישהו
יותר מוכשר ופחות אפור מסמית', אבל ב400-500K, הוא הביא את השחקן שלדעתו היה הסיכון הכי קטן.
כנ"ל במקרה של הנדריקס.
במקרה של ליאור וסופו, בלאט כנראה מעדיף שחקנים שהוא יודע בדיוק מה הוא יקבל מהם בהגנה, ופחות שחקנים שהוא צריך לעבוד יותר בשביל להפיק מהם משהו.
זאת זכותו. אני פחות מסכים עם זה, אבל בינתיים אי אפשר לבוא אליו בטענות, אלא רק בפרספקטיבה של כמה עונות.
yarinsaky כתב:בלאט טוען שאין לו שחקן על סטייל דיאמנטידיס וזה נכון, שחקנים כאלו עושים את ההבדל בקבוצות שהן די שוות מבחינת יכולת חוץ מהעניין ה " פעוט " הזה.
עכשיו, יכול להיות שבלאט באמת לא ניצל ב 100 אחוז את סופו אט את אליהו, אבל אני לא חושב שיש כאן משהוא גורף ואני מסכים כאן עם יוני.
זה לא שסופו הוא איזה שחקן על של 30 דקות ובלאט החליט לספסל אותו כי הוא לא מאמין בו, עובדה שבשנה שעברה הוא כן האמין בו ודחף אותו קדימה.
סופו בעצמו הודה שהוא לא היה בשיא הכושר ושהוא לא היה היה מוכן מנטלית למשחקים עם כל העבירות שעשה , הרי הוא ידע עם מי הוא הולך להתמודד, פאו ואובראדוביץ' זה הנמסיס הכי גדול שלו.
עובדה ברורה היא שבתחילת העונה בלאט הלך עם הכישרון, עם פארמר וסופו שהיו בכושר טוב, אחר כך דברים השתנו. לא הכול היה בשליטתו של בלאט וזה לא בגלל שבלאט אוהב שחקנים אפורים ולא אוהב מוכשרים.
סתם תיאוריה מצוצה מהאצבע לדעתי.
Chen כתב:מה אתם אומרים על רוני פרייס מהפיניקס? הוא מסיים חוזה שעמד על מיליון דולר בערך...
orelzor כתב:Chen כתב:מה אתם אומרים על רוני פרייס מהפיניקס? הוא מסיים חוזה שעמד על מיליון דולר בערך...
שחקן על הפנים, עם IQ משחק ששואף לאפס![]()
![]()
רק הגנה יש לו...
yarinsaky כתב:אסף, בעיני בלו שחקן לא פחות מוכשר מאליהו. זה עניין שניתן לוויכוח, אבל אני חושב שבלו הוא שחקן מאוד אנדרייטד.
עזיבה של בלו בעיניי היא מכה קשה למכבי.
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שאחרי העונה הנפלאה שג'רלד גרין נותן בנטס הוא לא יקבל חוזה ב-NBA? לא הייתי מתנגדת לראות אותו פה במקום סמית'..אולי הוא אפילו יכול לשחק ב-4 באירופה כי הוא 2.03..
הוא מקבל השנה 150K(ברוטו)ואין לו חוזה לעונה הבאה..
Chen כתב:orelzor כתב:Chen כתב:מה אתם אומרים על רוני פרייס מהפיניקס? הוא מסיים חוזה שעמד על מיליון דולר בערך...
שחקן על הפנים, עם IQ משחק ששואף לאפס![]()
![]()
רק הגנה יש לו...
גם הגנה זה טוב, זאת הסיבה העיקרית שסמית' נשאר פה..
yarinsaky כתב:אוקיי, זה לא שהוא העדיף את כדיר , נניח, על אליהו. הוא העדיף שחקן מוכח ברמה הגבוהה ביותר באירופה בתחומו ( אחד הקלעים הטהורים הטובים שיש ) בסיטואציות מסויימות ומול מצ' אפ קשה וקבוצה גבוהה ופיזית.
אני לא בטוח שזה כל כך מופרך ללכת על בלו במקום אליהו, לא מעט מאמנים היו הולכים על זה, אולי גם שרף ואפילו פיני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים