מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים

הודעהעל ידי יוסי22 » 10 אפריל 2012, 10:51

לבלאט יש המון המון כישרון ויהיה לו עוד יותר אם הוא יחזיר את מאצ'באן כשרק בעמדת הרכז מכבי סובלת מחוסר כישרון (העמדה של דיאמנטידיס) בגלל נסיבות שלא ממש תלויות בה.

את הטענות על חוסר בכישרון הוא יכול להפנות בעיקר לעצמו כשהוא מעדיף שחקנים שנלחמים על פני שחקנים מוכשרים יותר (אליהו כמשל) , זה היה ברור לי שהטענות על מחסור בכישרון עוד יבואו כי בינינו מה יותר קל מלהפיל הכול על ההנהלה...

אגב ההנהלה למיטב הבנתי רוצה את סופו , אליהו , מאצ'באן ולאנגפורד , אם זה לא ים כישרון אני לא ממש יודע מה כן.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 10 אפריל 2012, 10:55

יוסי22 כתב:לבלאט יש המון המון כישרון ויהיה לו עוד יותר אם הוא יחזיר את מאצ'באן כשרק בעמדת הרכז מכבי סובלת מחוסר כישרון (העמדה של דיאמנטידיס) בגלל נסיבות שלא ממש תלויות בה.

את הטענות על חוסר בכישרון הוא יכול להפנות בעיקר לעצמו כשהוא מעדיף שחקנים שנלחמים על פני שחקנים מוכשרים יותר (אליהו כמשל) , זה היה ברור לי שהטענות על מחסור בכישרון עוד יבואו כי בינינו מה יותר קל מלהפיל הכול על ההנהלה...

אגב ההנהלה למיטב הבנתי רוצה את סופו , אליהו , מאצ'באן ולאנגפורד , אם זה לא ים כישרון אני לא ממש יודע מה כן.

אליהו ישאר. כל השאר בכלל לא בטוח. בלאט אוהב פועלים שחורים. זאת אולי הסיבה שהוא תמיד מגיע עד הקצה, אבל זה לא מספיק. תמיד רק כמעט. בלי כישרון אי אפשר ללכת עד הסוף, חד וחלק.
לורבק זה שם ענק, אבל קשה קשה לראות את מכבי מביאה אותו. בטח אחרי עונה כזאת
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אפריל 2012, 11:08

למה הכוונה בהנהלה רוצה כך וכך ? מי זאת ההנהלה ? פדרמן ? מזרחי ? הבנים של פדרמן רוצים ? באיזה סכומים היא מוכנה ל X או Y ? לזרוק סתם דברים כל אחד יכול.
למיטב הבנתי אי אפשר לדעת כלום, הכול ניחושים. הכול תלוי בכמות הכסף שיש.

חוץ מזה, הנהלה צריכה להשתתף עם צוות האימון בהרכבת הקבוצה, לא להנחית דברים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 10 אפריל 2012, 11:51

rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4214554,00.html
מי שהיה על הכוונת של מכבי ת"א בחודש האחרון הוא הסנטר של קאנטו האיטלקית, גיאורגי שרמנדיני בן ה- 23 (2.16 מ'). בקבוצה ניהלו מו"מ עם השחקן ועם סוכנו, שאף הגיע למשחק ההצלבה האחרון באתונה ושוחח עם ראשי הקבוצה, אך בשלב הזה השחקן נפצע, כשבנוסף גם הוא דורש סכומים הגבוהים ממה שבקבוצה מוכנים לתת, ולכן כרגע המו"מ הוקפא.

מעניין לשמוע שהמו"מ כבר נהיה רציני רק שחבל שכרגיל "אין כסף".
אגב, מישהו שמע שהשחקן נפצע? מתי זה קרה??

כל שנותר הוא לקוות שהנדריקס יעזוב כבר ואז למכבי יתפנה הרבה כסף

כן. זה בטוח יהיה טוב. גם הנדריקס יעזוב, גם לא יחתימו את לאנגפורד כי תבוא קבוצה שתיתן לו קצת יותר, ובסוף נישאר עם איזה נכה בתור סנטר מוביל.
יהיה שמח.

בול הפוך,אם אתה מוותר על הנדריקס יתפנה לך עוד כסף להשארת לאנגפורד ולהבאת סנטר טוב
אבל תמשיכו לחיות בפנטזיות שלכם שהנדריקס ישאר ויביאו גם שחקנים טובים

ואתה תמשיך לחיות בפנטזיות שהכסף שהנדריקס ישאיר ישמש להחתמת לאנגפורד... כבר ראינו שגם אחרי העזיבה של גרין, זה לא שהשאירו כאן
את אידסון למשל. זה לא עובד ככה במכבי.
בסוף הנדריקס יעזוב וגם לאנגפורד יעזוב, ותקבל כאן שני שחקנים מחליפים להם במקסימום 600K. אני משאיר לך לחשב את סיכויי ההצלחה של שניהם
במקום לאנגפורד וריצ'
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 אפריל 2012, 11:56

asafb96 כתב:
יוסי22 כתב:לבלאט יש המון המון כישרון ויהיה לו עוד יותר אם הוא יחזיר את מאצ'באן כשרק בעמדת הרכז מכבי סובלת מחוסר כישרון (העמדה של דיאמנטידיס) בגלל נסיבות שלא ממש תלויות בה.

אליהו ישאר. כל השאר בכלל לא בטוח. בלאט אוהב פועלים שחורים. זאת אולי הסיבה שהוא תמיד מגיע עד הקצה, אבל זה לא מספיק. תמיד רק כמעט. בלי כישרון אי אפשר ללכת עד הסוף, חד וחלק.

מה זה אומר "בלאט אוהב פועלים שחורים"? האם הוצע לבלאט להביא לכאן את קירילנקו, והוא העדיף לקחת את סמית'?
בלאט מעדיף לקחת שחקנים מסויימים ע"פ שחקנים אחרים ע"פ התקציב שניתן לו. אם היו נותנים לו להביא סמול במליון, אז תאמין לי שהוא היה מנסה להביא מישהו
יותר מוכשר ופחות אפור מסמית', אבל ב400-500K, הוא הביא את השחקן שלדעתו היה הסיכון הכי קטן.
כנ"ל במקרה של הנדריקס.

במקרה של ליאור וסופו, בלאט כנראה מעדיף שחקנים שהוא יודע בדיוק מה הוא יקבל מהם בהגנה, ופחות שחקנים שהוא צריך לעבוד יותר בשביל להפיק מהם משהו.
זאת זכותו. אני פחות מסכים עם זה, אבל בינתיים אי אפשר לבוא אליו בטענות, אלא רק בפרספקטיבה של כמה עונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 10 אפריל 2012, 11:57

yarinsaky כתב:למה הכוונה בהנהלה רוצה כך וכך ? מי זאת ההנהלה ? פדרמן ? מזרחי ? הבנים של פדרמן רוצים ? באיזה סכומים היא מוכנה ל X או Y ? לזרוק סתם דברים כל אחד יכול.
למיטב הבנתי אי אפשר לדעת כלום, הכול ניחושים. הכול תלוי בכמות הכסף שיש.

חוץ מזה, הנהלה צריכה להשתתף עם צוות האימון בהרכבת הקבוצה, לא להנחית דברים.

באמת היתי צריך לסייג שאנחנו מסתמכים על התקשורת הלא אמינה בלשון המעטה אבל זה מה שיש.

במידה והדברים שנזרקים בתקשורת נכונים ההנהלה מוכנה להעמיד לו הרבה מאוד כישרון , לבוא אחר כך ולטעון שאין לו מספיק כישרון כשהוא מעדיף שחקנים לוחמים ואפורים זו חוצפה.

זה לגיטימי ללכת עם מה שאתה מאמין בו , זה לא לגיטימי ללכת עם משהו אחד ואז להתלונן שאין לך את המשהו האחר.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 10 אפריל 2012, 13:35

jol9 כתב:
asafb96 כתב:

מה זה אומר "בלאט אוהב פועלים שחורים"? האם הוצע לבלאט להביא לכאן את קירילנקו, והוא העדיף לקחת את סמית'?
בלאט מעדיף לקחת שחקנים מסויימים ע"פ שחקנים אחרים ע"פ התקציב שניתן לו. אם היו נותנים לו להביא סמול במליון, אז תאמין לי שהוא היה מנסה להביא מישהו
יותר מוכשר ופחות אפור מסמית', אבל ב400-500K, הוא הביא את השחקן שלדעתו היה הסיכון הכי קטן.
כנ"ל במקרה של הנדריקס.

במקרה של ליאור וסופו, בלאט כנראה מעדיף שחקנים שהוא יודע בדיוק מה הוא יקבל מהם בהגנה, ופחות שחקנים שהוא צריך לעבוד יותר בשביל להפיק מהם משהו.
זאת זכותו. אני פחות מסכים עם זה, אבל בינתיים אי אפשר לבוא אליו בטענות, אלא רק בפרספקטיבה של כמה עונות.

עזוב קירילנקו. אני לא מדבר על הרמות האלה. עובדה שיש לו שחקן סופר כישרוני כמו ליאור, אבל הוא מעדיף את בלו. עובדה שיש לו שחקן סופר כשרוני כמו סופו, אבל הוא מעדיף את הנדריקס (לא רק מבחינת הדקות בתקופה האחרונה, אלא מבחינת זה שהוא נלחם על הנדריקס כאילו הוא הילד שלו, גם שהוא היה זוועה, והוא לא שם על סופו, למרות הכישרון הגדול שלו. ולהדנריקס הוא נתן צ'אנסים תמיד גם בתקופות הפחות טובות שלו, לעומת סופו שבתקופה כזאת שהוא לא טוב בלאט וויתר עליו לגמרי, ומייבש אותו). עובדה שסמית' נראה זוועת עולם כמעט כל העונה, אבל הוא המשיך להעדיף לתת לו דקות, ולייבש שחקן הרבה יותר מוכשר, גם אם לא בשיאו, כמו פאפאס. בגלל שהוא "יצירתי" או משהו כזה, והוא לא יס מן כמו שבלאט אוהב. עובדה שהוא אמר שהוא היה לוקחת מהשלישיה של שנה שעברה את פרקינס קודם כל, ולא את פארגו ואידסון המוכשרים בהרבה ממנו.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אפריל 2012, 13:38

בלאט טוען שאין לו שחקן על סטייל דיאמנטידיס וזה נכון, שחקנים כאלו עושים את ההבדל בקבוצות שהן די שוות מבחינת יכולת חוץ מהעניין ה " פעוט " הזה.
עכשיו, יכול להיות שבלאט באמת לא ניצל ב 100 אחוז את סופו אט את אליהו, אבל אני לא חושב שיש כאן משהוא גורף ואני מסכים כאן עם יוני.
זה לא שסופו הוא איזה שחקן על של 30 דקות ובלאט החליט לספסל אותו כי הוא לא מאמין בו, עובדה שבשנה שעברה הוא כן האמין בו ודחף אותו קדימה.
סופו בעצמו הודה שהוא לא היה בשיא הכושר ושהוא לא היה היה מוכן מנטלית למשחקים עם כל העבירות שעשה , הרי הוא ידע עם מי הוא הולך להתמודד, פאו ואובראדוביץ' זה הנמסיס הכי גדול שלו.

עובדה ברורה היא שבתחילת העונה בלאט הלך עם הכישרון, עם פארמר וסופו שהיו בכושר טוב, אחר כך דברים השתנו. לא הכול היה בשליטתו של בלאט וזה לא בגלל שבלאט אוהב שחקנים אפורים ולא אוהב מוכשרים.
סתם תיאוריה מצוצה מהאצבע לדעתי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 10 אפריל 2012, 13:55

yarinsaky כתב:בלאט טוען שאין לו שחקן על סטייל דיאמנטידיס וזה נכון, שחקנים כאלו עושים את ההבדל בקבוצות שהן די שוות מבחינת יכולת חוץ מהעניין ה " פעוט " הזה.
עכשיו, יכול להיות שבלאט באמת לא ניצל ב 100 אחוז את סופו אט את אליהו, אבל אני לא חושב שיש כאן משהוא גורף ואני מסכים כאן עם יוני.
זה לא שסופו הוא איזה שחקן על של 30 דקות ובלאט החליט לספסל אותו כי הוא לא מאמין בו, עובדה שבשנה שעברה הוא כן האמין בו ודחף אותו קדימה.
סופו בעצמו הודה שהוא לא היה בשיא הכושר ושהוא לא היה היה מוכן מנטלית למשחקים עם כל העבירות שעשה , הרי הוא ידע עם מי הוא הולך להתמודד, פאו ואובראדוביץ' זה הנמסיס הכי גדול שלו.

עובדה ברורה היא שבתחילת העונה בלאט הלך עם הכישרון, עם פארמר וסופו שהיו בכושר טוב, אחר כך דברים השתנו. לא הכול היה בשליטתו של בלאט וזה לא בגלל שבלאט אוהב שחקנים אפורים ולא אוהב מוכשרים.
סתם תיאוריה מצוצה מהאצבע לדעתי.

נו מי לא היה הולך על פארמר, ועוד עם מה שהיה למכבי בקוו האחורי? עובדה שהוא הלך, לא משנה מה, עם סמית', הנדריקס, ובלו, והיה עם פתיל מאוד מאוד קצר, עם פאפאס, אליהו, וסופו. שחקנים מוכשרים יותר. לכל אחד מהם יש את הבעיה שלו, אבל כמו שבלאט עשה את המאמץ להוציא את המקסימום עם סמית', הנדריקס ובלו, הוא היה יכול לעשות את זה גם עם השחקנים המוכשרים יותר. עובדה שכל פעם שהיו כמה מקרים שליאור עלה, היה פנטסטי, הוציא סלים משום מקום, אבל עדיין היה רק שחקן כדי לתת אוויר לבלו, שקיבל קרדיט לא משנה מה. ועובדה שהנדריקס תמיד שיחק כמה שיותר, חוץ מבפעמים שהיו לו בעיות של עבירות. סופו מסתבך בעבירות? נכון, אז צריך "לעבוד" בשבילו. לא לעשות איתו חילוף, כי ברור שהוא יעשה עבירה אם יתקע עם שאראס או דיאמנטידיס בחוץ פעם אחר פעם. כי ראינו גם מול פאו, במשחק האחרון, שכשסופו על המגרש, ועובדים בשבילו (פניני בעיקר), הוא יכול להיות מאוד אפקטיבי
על סמית' ופאפאס אין כבר מה לומר. למרות הסדרה של סמית', כל העונה הוא היה רע. רע מאוד, ועדיין שיחק משחק אחר משחק עם קרדיט בלתי נגמר. לעומת פאפאס שעלה, ובפעולה הראשונה הלא טובה שהוא עושה, בין אם זה אחרי 20 שניות או אחרי 4 דקות, הוא יוצא
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 10 אפריל 2012, 13:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 10 אפריל 2012, 13:55

מה אתם אומרים על רוני פרייס מהפיניקס? הוא מסיים חוזה שעמד על מיליון דולר בערך...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי orelzor » 10 אפריל 2012, 13:56

יאללה מתי כל הסיפור של פאפאס ובלאט יצא לאור...
בלאט מחכה לסוף העונה כדי להסביר(???)
אם הייתי יכול להיות זבוב על הקיר בשיחה בין פאפאס להנהלה שצפויה להתרחש :::
orelzor

הודעהעל ידי orelzor » 10 אפריל 2012, 13:58

Chen כתב:מה אתם אומרים על רוני פרייס מהפיניקס? הוא מסיים חוזה שעמד על מיליון דולר בערך...

שחקן על הפנים, עם IQ משחק ששואף לאפס :thumbdown :thumbdown
רק הגנה יש לו...
orelzor

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אפריל 2012, 14:00

יש מצב שאחרי העונה הנפלאה שג'רלד גרין נותן בנטס הוא לא יקבל חוזה ב-NBA? לא הייתי מתנגדת לראות אותו פה במקום סמית'..אולי הוא אפילו יכול לשחק ב-4 באירופה כי הוא 2.03..
הוא מקבל השנה 150K(ברוטו)ואין לו חוזה לעונה הבאה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 10 אפריל 2012, 14:03

orelzor כתב:
Chen כתב:מה אתם אומרים על רוני פרייס מהפיניקס? הוא מסיים חוזה שעמד על מיליון דולר בערך...

רק הגנה יש לו...

גם הגנה זה טוב, זאת הסיבה העיקרית שסמית' נשאר פה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אפריל 2012, 14:13

אסף, בעיני בלו שחקן לא פחות מוכשר מאליהו. זה עניין שניתן לוויכוח, אבל אני חושב שבלו הוא שחקן מאוד אנדרייטד.
עזיבה של בלו בעיניי היא מכה קשה למכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 10 אפריל 2012, 14:21

yarinsaky כתב:אסף, בעיני בלו שחקן לא פחות מוכשר מאליהו. זה עניין שניתן לוויכוח, אבל אני חושב שבלו הוא שחקן מאוד אנדרייטד.
עזיבה של בלו בעיניי היא מכה קשה למכבי.

אוקי, זאת דעתך, אבל זה פחות קשור לדיון ולעיקר.
לדעתי ליאור שחקן הרבה יותר מוכשר. בלי ספק. לבלו יש קליעה מצוינת, רצון, וזהו בערך. הוא אחלה שחקן משלים, אבל ליאור שחקן הרבה יותר מוכשר. גם ליאור לא מגוון, אבל התנועה הבלתי פוסקת שלו, הגויוות, חכמת המשחק שלו (לא מזמן ראיתי שמישהו אמר שהוא תחנה אחרונה... רחוק מהמציאות. ליאור מוסר פנטסטי), והמהירות שלו, זה כישרון עצום. אפילו בריבאונד, תחום חלש שלו בשנים האחרונות, הוא עולה על בלו. מבחינה סטטיסטית, אין וויכוח, ליאור טוב מבלו. לדעתי זה לא רק מבחינה סטטיסטית
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אפריל 2012, 14:31

אוקיי, זה לא שהוא העדיף את כדיר , נניח, על אליהו. הוא העדיף שחקן מוכח ברמה הגבוהה ביותר באירופה בתחומו ( אחד הקלעים הטהורים הטובים שיש ) בסיטואציות מסויימות ומול מצ' אפ קשה וקבוצה גבוהה ופיזית.
אני לא בטוח שזה כל כך מופרך ללכת על בלו במקום אליהו, לא מעט מאמנים היו הולכים על זה, אולי גם שרף ואפילו פיני.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי orelzor » 10 אפריל 2012, 14:37

Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שאחרי העונה הנפלאה שג'רלד גרין נותן בנטס הוא לא יקבל חוזה ב-NBA? לא הייתי מתנגדת לראות אותו פה במקום סמית'..אולי הוא אפילו יכול לשחק ב-4 באירופה כי הוא 2.03..
הוא מקבל השנה 150K(ברוטו)ואין לו חוזה לעונה הבאה..

בקצב הזה הבן אדם יהיה אולסטאר
נראה כאילו הוא סידר לעצמו את הברגים בראש, תמיד ידעו שיש לו כישרון..
אחרי עונה כזו הוא יקבל חוזה גדול יותר משמעותית
orelzor

הודעהעל ידי orelzor » 10 אפריל 2012, 14:38

Chen כתב:
orelzor כתב:

רק הגנה יש לו...

גם הגנה זה טוב, זאת הסיבה העיקרית שסמית' נשאר פה..

סמית יכול להתפוצץ בכל משחק נתון וליירט שלשות באחוזים מעולים, הוא סטריקי שוטר כזה.
רוני פרייס בכלל לא יהיה איום על הסל
orelzor

הודעהעל ידי asafb96 » 10 אפריל 2012, 14:46

yarinsaky כתב:אוקיי, זה לא שהוא העדיף את כדיר , נניח, על אליהו. הוא העדיף שחקן מוכח ברמה הגבוהה ביותר באירופה בתחומו ( אחד הקלעים הטהורים הטובים שיש ) בסיטואציות מסויימות ומול מצ' אפ קשה וקבוצה גבוהה ופיזית.
אני לא בטוח שזה כל כך מופרך ללכת על בלו במקום אליהו, לא מעט מאמנים היו הולכים על זה, אולי גם שרף ואפילו פיני.

עזוב את זה. בשורה תחתונה, הוא העדיף את בלו על פני ליאור. וממש לא בסיטואציות מסויימות וקבוצות פיזיות. אלא כמעט כל העונה, בלו מקבל קרדיט בלתי נגמר. לעומת ליאור שעל כל טעות יורד. וגם שהוא לא טועה, הוא תמיד החילוף הראשון. חילוף שבלאט בא איתו מהבית
קבוצה פיזית וגבוה? אז מה? בלו מתקשה בפיזיות, בריבאונד, ובהגנה, לא פחות מליאור, אם לא יותר. ליאור הראה בסדרה הזאת, גם אם זה לדקות ספורות, שהוא יכול לתרום המון. ייצר נקודות קלות (שנראות מאוד קשות), וביכולת המסירה המצוינת שלו (כמו לדוגמא המסירה שלו לשלשה של לאנגפורד במשחק 3 או 4, אני לא זוכר, שהייתה שלשת מומנטום). אבל בלאט תמיד מוציא אותו, גם אם הוא טוב, אחרי דקות סופורות. אם הוא לא טוב? הוא עף לספסל ולא חוזר. לבלו היו משחקים שהוא ירה בלי הכרה, ולפעמים כבר חירב את המשחק, אבל תמיד נשאר על המגרש. עם הקרדיט שבלו מקבל, היה מקבל ליאור, אני בטוח שהוא היה שחקן של 12-14 נקודות למשחק בכיף.
בלו, הנדריקס, סמית', ואפשר אולי להוסיף את אוחיון, למרות הסדרה הנפלאה, הם שחקנים טובים. אבל הם שחקנים משלימים קלאסיים, שחלקם הראו גם יכולת די רעה לאורך שלבים בעונה, אבל כולם קיבלו קרדיט עצום. בלתי נגמר. לעומת שחקנים באמת מוכשרים, כמו פאפאס (גם בגילו, הוא הראה השנה במשחקים שהוא שיחק, שהוא עדיין יכול לתרום, ולא מעט), אליהו או סופו, שבלאט היה מקובע ועם יד מאוד קלה על ההדק איתם
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים