מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יוני 2011, 16:02

אולי זה סתם גורם לקידום הלפרין
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2011, 16:04

rc4991 כתב:אולי זה סתם גורם לקידום הלפרין

לא הבנתי איך אחד קשור לשני..
זה לא כאילו הלפרין יגיד ''אוי,הם רוצים את רוט,כדאי שאני אמהר לחתום''..זה לא יהיה על חשבון הלפרין
תמיד דובר על פוינט גארד(רוט\אוחיון)+שוטינג גארד(הלפרין\שייר\לנדסברג)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 05 יוני 2011, 16:04

אם הוא בנוסף להלפרין אני יכול להבין את זה זה בסך הכל השנה הוא הוכיח שהוא יכול לשחק ברמה גבוהה ויכול להשתלב בסדר כרכז מחליף לליגה ולאדריאטית
תמונה
refael

הודעהעל ידי er79 » 05 יוני 2011, 16:08

WTF?
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יוני 2011, 16:09

6 לב צהוב כתב:אם הוא בנוסף להלפרין אני יכול להבין את זה זה בסך הכל השנה הוא הוכיח שהוא יכול לשחק ברמה גבוהה ויכול להשתלב בסדר כרכז מחליף לליגה ולאדריאטית

הפועל חולון זה רמה גבוהה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי where is the love? » 05 יוני 2011, 16:37

אני ממש מתוסכל וכועס, אתמול אחד השחקנים הכי טובים שלנו עזב לברצלונה.
מכבי קבלה כסף מהיורוליג ומהאוהדים מאתנו, במקום שנראה אותם מרימים ראש ומחתימים לנו מישהו לעמדה 3 ועוד משהו לעמדה 2 ברמה, ומשאירים את פרקינס וגם את הקו הקדמי, הם מתעסקים בשטויות כמו הנדריקס או מאצבן? מתעסקים בהצעות מעליבות לפרקינס? מתעסקים במורן רוט(שאגב אני לא מוריד מכבודו, הוא שחקן טוב להשלמת הסגל) אבל הלו איפה התותחים הכבדים שהבטחתם?
אמרתם שיהיה טוב באדריאטית אפילו שכנעתם את בלאט, אז למה אתם עכשיו רבים איתו על הנדריקס ומאצבן?
מתעסקים בכלום ובשום דבר כמו שהקוף אומר, אני יודע שאני לא מבין כמוהם, אבל אותי כאוהד זה מאוד מאכזב, במיוחד מה שעושים לפרקינס.
פרקינס יחזור לעצמו ויהיה שחקן הוא יוכל לפחות לכפות על העזיבה של אידסון שעזר במרקם ההגנתי, אבל לא בואו נעליב אותו זה מה שהם רוצים.....

אני אומר תנו לנו את גרונפלד בעמדה 3, את רוט בעמדה 2 , תעשו מה שאתם רוצים, רק דבר אחד אל תעשו,
אל תוליכו אותנו שקרים ושולל, אנחנו אוהדי מכבי ת"א נאמנים ונתמוך בקבוצה ובכל שחקן, אבל אנחנו לא מטומטמים, אנחנו יודעים מתי עובדים עלינו.
נמאס כבר שההנלה עובדת עלינו, נמאס מהשקרים, תגידו לנו את האמת בפנים, אל תוליכו אותנו שולל, מספיק האמנו לכך שגם צאק ישאר, למרות שאני מבין שבסכומים האלו מכבי לא יכלה להביא את צאק.

מכבי יכולה להשאיר את מאצבן והנדריקס ופרקינס ולהביא את הלפרין ושחקן ברמה לעמדה 3 אפילו טוב יותר ממחייה, וגם להשלים את הסגל עם רוט ולנדסברג...הם יכולים לעשות את זה, אני לא מבין למה הם לא עושים את זה ונמאס לי כבר לשער ולכאוס, אבל לפחות אל תעבדו עלינו.

סליחה אני ממש כועס, אין בכוונתי לפגוע ולהעליב, אבל האמת פה שהמצב לא מבשר טוב.
ואני עדיין נותן קרדיט ענק להנהלה על השארותו של פארגו, לפחות את זה יש לנו.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 05 יוני 2011, 16:42

אם כבר רכז ישראלי, למה רוט? עדיף את מקל שייר או אוחיון
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2011, 16:45

where is the love? כתב:אותי כאוהד זה מאוד מאכזב, במיוחד מה שעושים לפרקינס.
פרקינס יחזור לעצמו ויהיה שחקן הוא יוכל לפחות לכפות על העזיבה של אידסון שעזר במרקם ההגנתי, אבל לא בואו נעליב אותו זה מה שהם רוצים.....

וואלה? אתה יכול להבטיח במליון אחוז שפרקינס יחזור להיות עצמו? אחרי פציעה בברך? פציעה שבהרבה מקרים חוזרת על עצמה? פציעה שהיא גם מנטלית לא פחות מפיזית? אתה יכול להבטיח שפרקינס יחזור לעצמו ושצריך לתת לו חוזה שכרגע מסוכן מדי לתת לו? ואם זה לא יקרה אתה תשלם את החוזה?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 יוני 2011, 16:57

אני לא מבין על מה הכעס.
בקיץ מכבי החתימה שחקן ישראלי חצי-נכה לשלוש עונות עבור 600 אלף דולר ברוטו לעונה.
על זה שהשחקן הזה ממשיך עוד עונה, אף אחד לא מתרעם, אז למה שההתעניינות ברוט תהיה דבר כל-כך רע?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2011, 17:16

חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין על מה הכעס.
על זה שהשחקן הזה ממשיך עוד עונה, אף אחד לא מתרעם, אז למה שההתעניינות ברוט תהיה דבר כל-כך רע?

אף אחד לא מתרעם על זה כי השחקן הזה נמצא כבר במכבי ומשום מה הוא נחשב סמל..אל תשאל אותי למה :neutral
תאמין לי שאם הוא היה בקבוצה אחרת והיה מועמד הייתה את אותה התרעמות(שזה צביעות אבל אין מה לעשות)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יוני 2011, 17:20

לא מובן לי
בכסף של רוט והלפרין כבר אפשר להביא גארד נהדר ויישאר עודף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי mr.D » 05 יוני 2011, 17:20

זה שהביאו ישראלי נכה,שלהזכירך מאז שחתם מחכים כבר לרגע שיעזוב, מצדיק את הבאתו של רוט?
הסגל לשנה הבאה:
פ.גארד:ג'רמי פארגו, יוגב אוחיון.
ס.גארד:פטריק בוורלי, יותם הלפרין, דורון פרקינס(?).
ס.פוורוורד:מאט וולש, גיא פניני.
פ.פורוורד:ליאור אליהו, מילאן מאצ'באן, דיוויד בלו.
סנטר:סופוקליס שחורציאניטיס, שון ג'יימס, ריצ'ארד הנדריקס.
mr.D

הודעהעל ידי Mta_atic » 05 יוני 2011, 17:26

where is the love? כתב:אני ממש מתוסכל וכועס, אתמול אחד השחקנים הכי טובים שלנו עזב לברצלונה.
מכבי קבלה כסף מהיורוליג ומהאוהדים מאתנו, במקום שנראה אותם מרימים ראש ומחתימים לנו מישהו לעמדה 3 ועוד משהו לעמדה 2 ברמה, ומשאירים את פרקינס וגם את הקו הקדמי, הם מתעסקים בשטויות כמו הנדריקס או מאצבן? מתעסקים בהצעות מעליבות לפרקינס? מתעסקים במורן רוט(שאגב אני לא מוריד מכבודו, הוא שחקן טוב להשלמת הסגל) אבל הלו איפה התותחים הכבדים שהבטחתם?
אמרתם שיהיה טוב באדריאטית אפילו שכנעתם את בלאט, אז למה אתם עכשיו רבים איתו על הנדריקס ומאצבן?
מתעסקים בכלום ובשום דבר כמו שהקוף אומר, אני יודע שאני לא מבין כמוהם, אבל אותי כאוהד זה מאוד מאכזב, במיוחד מה שעושים לפרקינס.

אני אומר תנו לנו את גרונפלד בעמדה 3, את רוט בעמדה 2 , תעשו מה שאתם רוצים, רק דבר אחד אל תעשו,
אל תוליכו אותנו שקרים ושולל, אנחנו אוהדי מכבי ת"א נאמנים ונתמוך בקבוצה ובכל שחקן, אבל אנחנו לא מטומטמים, אנחנו יודעים מתי עובדים עלינו.
נמאס כבר שההנלה עובדת עלינו, נמאס מהשקרים, תגידו לנו את האמת בפנים, אל תוליכו אותנו שולל, מספיק האמנו לכך שגם צאק ישאר, למרות שאני מבין שבסכומים האלו מכבי לא יכלה להביא את צאק.

מכבי יכולה להשאיר את מאצבן והנדריקס ופרקינס ולהביא את הלפרין ושחקן ברמה לעמדה 3 אפילו טוב יותר ממחייה, וגם להשלים את הסגל עם רוט ולנדסברג...הם יכולים לעשות את זה, אני לא מבין למה הם לא עושים את זה ונמאס לי כבר לשער ולכאוס, אבל לפחות אל תעבדו עלינו.

סליחה אני ממש כועס, אין בכוונתי לפגוע ולהעליב, אבל האמת פה שהמצב לא מבשר טוב.
ואני עדיין נותן קרדיט ענק להנהלה על השארותו של פארגו, לפחות את זה יש לנו.

אני מציע לך להתאזר בסבלנות.

גם אני לא מת על השמועות בנוגע למורן רוט (ועוד 3 עונות?! WTF?), אבל אחרי העונה שעברה
שאכלתי את הכובע, אני נותן קרדיט לדיוויד בלאט ולהנהלה.

מגזרת הישראלים, מורן רוט הוא בין השחקנים הטובים שיש למדינה שלנו להציע (למרות שלפניו הייתי לוקח את אוחיון).
אם הלפרין דורש לעונה מה שרוט דורש לשלוש, אולי זה לא כ"כ נורא לנסות את מזלנו עם רוט.

לגבי פרקינס - לא אני ולא אתה יודעים מה ההנהלה הציעה לו. מה שאנחנו יודעים זה שהוא אמר "שהוא מאוכזב".
כרגע פרקינס מושבת עד לאמצע העונה הבאה, וההצעה הכספית צריכה לקחת את זה בחשבון + מרווח סיכון למקרה שהוא לא חוזר לעצמו.
עצם העובדה שמכבי מוכנה ללכת איתו ולהציע לו חוזה, זה כבר יפה ומכובד (יש שחקנים שלא זכו לזה, לדוגמא מרכוס פייזר).
ואני מדבר בתור אחד התומכים הכי גדולים בהשארתו בקבוצה, אבל אין מה לעשות ומדובר בביזנס (בדיוק כמו שדורון היה עוזב אותנו בסוף העונה אם היה מקבל הצעה גבוהה יותר).

לגבי נושא התקציב, אנשים חיים בחלומות:
מה-2 מיליון יורו (או 3 מיליון דולר) שמכבי תקבל מהאדריאטית:
למעלה ממליון דולר הלכו לפארגו (מדובר בברוטו, כלומר מה שהקבוצה משלמת ולא מה שהשחקן מקבל), שון ג'יימס חתם (עוד 400-500 אלף ברוטו)
בלו ופניני מקבלים העלאת שכר, השכר של מצ'באן עולה משמעותית (אפילו מוכפל) והולכים לעבות את הסגל בעוד משהו כמו 4-5 שחקנים.
אז איפה בדיוק אפשר להשאיר את אידסון כשיש לו הצעה של 2M יורו לעונה?! (רביעי בטבלת המשתכרים באירופה יחד עם דאימנטידיס)
למה שההנהלה תסכים שהלפרין יעשוק אותה לשלוש שנים? (ואני אומר את זה בתור מי שחושב שהלפרין צריך לחזור)
למה אתה חושב שהחתמת לנדסברג תלויה בנו, כשמדובר בשחקן תחת חוזה ?!

ההנהלה אמרה בפירוש שהתקציב נועד לעזור לשמור על הסגל -
מבין השחקנים שהיו פרי איג'נט - פניני (היה לו חוזה לעוד עונה, אבל הוא חידש) בלו ופארגו חתמו.
לאור הנסיבות, בהחלט אפשר לקרוא לזה שמירה על הסגל.
נערך לאחרונה על ידי Mta_atic בתאריך 05 יוני 2011, 17:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 05 יוני 2011, 17:28

לא מת על רוט. אם כבר חייבים רכז ישראלי, ולא בטוח שחייבים, אז הייתי הולך על אוחיון. למרות שיוגב לא התקדם כמו שציפו, אולי אצל בלאט, לפחות הגנתית, זה היה משתנה. יש לו את כל הנתונים כדי להתאים טוב לשיטה של לחץ. רוט אם יבוא יהיה סותם חורים במקרה הטוב. גם ההימור עם שייר עדיף על השפן.

אני חושב שהלפרין ומכבי יגיעו להבנות סביב ה600 אלף שדובר עליהם קודם, הרי הערך שלו לא ממש עלה בשנים האחרונות וגם הוא יודע את זה. צריך לפחות גארד ישראלי אחד שיכול לתרום ביורוליג.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 יוני 2011, 17:43

Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין על מה הכעס.

אף אחד לא מתרעם על זה כי השחקן הזה נמצא כבר במכבי ומשום מה הוא נחשב סמל..אל תשאל אותי למה :neutral
תאמין לי שאם הוא היה בקבוצה אחרת והיה מועמד הייתה את אותה התרעמות(שזה צביעות אבל אין מה לעשות)

מסכים איתך לגמרי.
צריכים גם לזכור שאם דריק יעבוד לעמדת עוזר המאמן, אז מתפנה למכבי עוד מקום לגארד ישראלי.

בתור אוהד מכבי, אני גאה בכך שההנלה מסתכלת קדימה וכבר עכשיו חושבת קדימה.
אני מקווה שלגבי אותו שחקן שהוחתם עבור סכום מופקע, יסיקו מסקנו ויביאו במקומו את הלפרין או לאנדסברג.
בנתיים, אפשר רק לברך על מהלכיה של מכבי עד כה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי itay92 » 05 יוני 2011, 18:25

רוט זה בדיוק כמו כדיר בזבוז גדול של כסף,ולא מספיק טובים לרמות היורוליג.(מה גם לשניהם חוזה ל3 שנים)
itay92

הודעהעל ידי משה » 05 יוני 2011, 19:24

לדעתי אם הוא מגיע זה הולכת להיות טעות בידיוק כמו ההחתמות של חגג', גרין, לימונד וכדיר. מה לעשות, הוא לא מתקרב לרמות יורוליג ואם הוא לא מתקרב אז אין צורך בשחקן כזה.
משה

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יוני 2011, 19:35

חביב אורנג'ד כתב:בתור אוהד מכבי, אני גאה בכך שההנלה מסתכלת קדימה וכבר עכשיו חושבת קדימה.
אני מקווה שלגבי אותו שחקן שהוחתם עבור סכום מופקע, יסיקו מסקנו ויביאו במקומו את הלפרין או לאנדסברג.

קדימה??
מורן רוט בן 28!!! אפילו כדיר היה החתמה הרבה יותר הגיונית מזו, הוא לפחות צעיר עדיין ויש תקווה.
אם יחתום ל-3 שנים הוא יסיים את החוזה בגיל 31, הגיל של בורשטיין וגרין.... :unsure

מקסימום תחתימו אותו בשביל ההרכב המשני שיעביר את הזמן בליגת קופל, אבל למה ל-3 שנים?
למה לא לשנה? מה קרה? מפחדים שתבוא בארסה אחרי שנה ותגנוב אותו?? :::
הרי ברור שבאיזה שהוא שלב יחפשו להיפטר מהחוזה מה שיעלה כסף למכבי או שישאילו אותו מה שגם יעלה כסף למכבי או שישאירו אותו על תקן יניב גרין הבא מה שעדיין יעלה כסף למכבי.
אז למה זה טוב?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 05 יוני 2011, 19:36

השימוש ברוט/ אוחיון, או מי מהם שזה לא יהיה, ייעשה רק בליגת העל, כך שחששות על הרמה שלהם ביורוליג מיותרות, הם לא ישחקו ביורוליג. הם חותמים במכבי כדי לשחק בליגה ולתת לבכירים דקות מנוחה. זו הסיבה היחידה שרוט או נעימי או אוחיון מועמדים למכבי.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2011, 19:38

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:בתור אוהד מכבי, אני גאה בכך שההנלה מסתכלת קדימה וכבר עכשיו חושבת קדימה.

קדימה??
מורן רוט בן 28!!! אפילו כדיר היה החתמה הרבה יותר הגיונית מזו, הוא לפחות צעיר עדיין ויש תקווה.
אם יחתום ל-3 שנים הוא יסיים את החוזה בגיל 31, הגיל של בורשטיין וגרין.... :unsure

מקסימום תחתימו אותו בשביל ההרכב המשני שיעביר את הזמן בליגת קופל, אבל למה ל-3 שנים?
למה לא לשנה? מה קרה? מפחדים שתבוא בארסה אחרי שנה ותגנוב אותו?? :::
הרי ברור שבאיזה שהוא שלב יחפשו להיפטר מהחוזה מה שיעלה כסף למכבי או שישאילו אותו מה שגם יעלה כסף למכבי או שישאירו אותו על תקן יניב גרין הבא מה שעדיין יעלה כסף למכבי.
אז למה זה טוב?

כי בעיקרון החוזה של מכבי עם האדריאטית הוא ל-3 שנים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים