ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה

הודעהעל ידי Allan Turing » 22 מאי 2014, 10:29

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:רוני,
אם בלו נשאר, לא יגיע שחקן לעמדה 4 וגם לא צריך. אי אפשר להתעלם ממה שהיה השנה ומהקבוצה שנבנתה והתחברה לה. פניני כבר קצת כבד מדי בשביל
לשמור על מספרי 3, והוא מתאים מאוד לשחק בעמדה 4 (חכם מאוד, מוסר טוב, קלעי מצויין).

ועוד דבר - דיברו כאן על ג'ייסי קארול כאופציה. אז אני דווקא לא חושב שהוא יהיה כ"כ יקר. נכון, הוא קלעי אדיר, אבל הוא בעצם בלו בגוף של גארד, מינוס כמה
תכונות משובחות שיש לדייויד.
למה שיהיה כזה יקר?

מצד שני, אם דייויד עוזב, אז קארול הוא כנראה היחיד שאפשר להביא מבלי שנוכל להגיד שרמת הקליעה הקבוצתית ירדה. יכול להיות מאוד מעניין לראות, האם קארול
יכול להתאים את עצמו לעמדה של שחקן משמעותי שמשחק הרבה ולא כשחקן שעולה לדפוק כמה שלשות מהספסל.

אני גם מזכיר לכולם שמכבי בהחלט יכולה להוריד מחירים לשחקנים כשהיא באה בעמדה של אלופת אירופה.

אני לא רוצה עוד שנה עם הסמול בול הזה
אם אפשר להחזיר את סמית' לעמדה שלו ולהביא ארבע אז למה לא?

לגבי המשפט המודגש אתה צודק בהחלט ואני חושב שמכבי צריכה לנצל את זה

מצד שני מכבי גם צריכה להוסיף כסף לשחקנים שלנו, שזכו ביורוליג. ככה שזה מתקזז

לאלה החשובים יש חוזה בקבוצה למעט בלו (שלאו דווקא מונע מכסף)

נו, אל תצחיק לא מונע מכסף. ממה הוא מונע, מחיבת ציון? אם ישאר, יבקש כסף, והרבה - ואפשר להבין אותו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי cannon » 22 מאי 2014, 11:52

כמה נקודות ששווה לכולכם לקחת בחשבון וזה אחרי הצלבה עם כמה מקורות כולל אחד הכתבים הבכירים בארץ שמסקר את מכבי בקביעות...
1. דייויד בלו לא יישאר ב-99.9%. אם יחליט משום מה לעשות עוד קצת כסף לפני הפרישה, זה לא יהיה במכבי. כל אחת מהגדולות תשמח להציע לו לפחות כפול ממכבי וגם ככה המשפחה שלו לא איתו בארץ, אז זה לא הבדל גדול אם יהיה בברצלונה, מדריד או ת"א. בשביל עוד בוחטה של כסף, הוא יסבול כמה חודשים גם במוסקבה...
2. דייויד בלאט לא יישאר ב-99.9%. מערכת היחסים בינו לבין משפחת פדרמן היא במילה אחת "רעה" ובשתי מילים "רעה מאוד"... הם לא סובלים אחד את השני... כל הגינונים כלפי חוץ לא שווים כלום. מכבי בחיים לא תיתן לו סמכויות כמו שהוא רוצה כל עוד פדרמן בעסק והוא יודע את זה ולכן יהיה משהו שנראה טוב גם כלפי חוץ מצידו כי יודע שתמיד אפשר יהיה להאשים אותם ולא הוא זה שיצא לא טוב. אל תשכחו את אופיו הנקמני של בלאט ואת העובדה שלקח למכבי הרבה שנים לרדוף אחריו כדי שיחזור וחזר כשרצה להיות בארץ ולא להמשיך לנדוד אחרי שעשו לו קטע מסריח אז עם פיני גרשון שחזר כמאמן מעליו... חוץ מזה, הוא בעמדת כח חזקה כי כל אחת מהגדולות ולא רק צסקא תרצה אותו ולפחות בכפול כסף ממכבי + תקציב לשחקנים ויד חופשית שאין לו במכבי...
3. התקציב בשנה הבאה לא יגדל. פדרמן בבעיות קשות בחברות שלו. שחקנים שיישארו ידרשו/סגרו כבר על חוזים משודרגים ולכן אל תבנו פה על שמות גדולים.. לא בטוח שנראה פה חלק גדול מהשחקנים שהיו פה השנה כולל אלה שלפי התקשורת יש להם חוזים.. טיוס למשל לא לגמרי בטוח שיישאר, סמית' כנ"ל.
4. סיכוי גדול שריקי היקמן וטייריס רייס יהיו הגארדים במכבי גם בשנה הבאה. את רייס ודאי שישאירו. האופציה היא של מכבי ולא בהרבה מדי כסף. היקמן לא ילך לשחק בקבוצה מדרג ב' של היורוליג או ביורוקאפ ואף קבוצה מהגדולות לא צריכה אותו. יש להן גארדים עדיפים בהרבה עליו. עם כל הכבוד הוא לא שחקן להוביל קבוצה גדולה. מה שהיה השנה היה הרבה יותר צירוף מקרים מכל דבר אחר.
מקווים שאת השכר של שון ג'יימס יממן בעיקר הביטוח, סופו יישאר כסנטר מחליף, במקום אינגלס יגיע איזה שחקן במחיר דומה (600 אלף כזה), הישראלים למעט טיוס שהוא בסימן שאלה גדול ובלו שיעזוב יישארו כולם ואת המשכורת של בלאט יחסכו עם גודס שלא יקבל יותר מ-250 אלף דולר.
cannon

הודעהעל ידי er79 » 22 מאי 2014, 12:57

כל קיץ אתה מביא כמה "סקופים", שלרוב מסתיימים בפלופ. לגבי בלו לא צריך להיות סקופיסט כדי לדעת שהוא לא יישאר בקבוצה. לדעתי הוא לא יעבור לאף קבוצה אלא יפרוש. אני דווקא חושב שבלאט יישאר. לא בטוח לגבי היקמן, בטח שלא אם ידרוש סכומים שלא מגיעים לו. לדעתי הוא יעזוב. רייס יישאר פה כי יש לו חוזה, לא צריך מקורות או סקופים כדי לדעת זאת. לגבי התקציב שלא יגדל, בשביל זה צריך כתבים ומקורות יודעי דבר? היית יכול לשאול אותי, גם אני הייתי אומר לך. בכל זאת, מדובר בפדרמן, כן?
er79

הודעהעל ידי 0ved1212 » 22 מאי 2014, 13:21

גם לגבי טיוס יש לו חוזה חתום בקבוצה ובכושרו הנוכחי
ואזרחותו לא נראה לי ששמעון יותר עליו אלה אם יספרו למכבי כסף והרבה מאוד כסף
מכבי לא תוותר על ישראלי בכיר אין מצב
0ved1212

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 מאי 2014, 13:27

אני חושב שאפילו אדלשטיין היה מוציא הרבה יותר מהסגל הזוועתי הזה

אם רוצים מאמן לשמה הבא הייתי הולך על אחד מהשלושה

אדלשטיין

גרשון או ויושביץ של פרטיזן

אלה מאמנים יותר טובים מהליצן שיש לנו על הקווים
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Roni1 » 22 מאי 2014, 13:38

LIAV10 כתב:

אדלשטיין

וודפ
מי כתב את זה?
Roni1

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 מאי 2014, 13:52

Roni1 כתב:
LIAV10 כתב:

אדלשטיין

וודפ
מי כתב את זה?

רמז: הוא נכנס לפה פעם בחצי שנה רק כדי ללכלך והגיב שתי תגובות מעליך.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: הסגל שלי לעונה הבאה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מאי 2014, 15:18

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 69452.html

מאוד מודה לו על החלק שלו בזכייה אבל..אני חושבת שייצא מזה רק טוב
אני גם יודעת שלאתלטים יש קריירות הרבה יותר קצרות מלאדם הממוצע והם צריכים לעשות כמה שיותר כסף אבל אם הוא רוצה להרוויח מליון דולר בקזחסטן..בבקשה

ממש לא מעודדים אותי השמות החלופיים אבל זה כבר משהו אחר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 מאי 2014, 15:53

די צפוי, ולא אבידה גדולה.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 מאי 2014, 16:00

אני מאוד אוהב את קרלון בראון, מעניין אם הוא ורייס זה מספיק טוב לקו אחורי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 מאי 2014, 16:07

מקווה שמכבי לא יתנו לו מיליון דולר.
שיהיה לו בהצלחה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 מאי 2014, 16:13

במידה ובלו עוזב, מה דעתכם על שני גארדים זרים (שאחד מהם יהיה קלעי אבסלוטי) ופניני כ-4 מחליף, למשל:
רייס, אוחיון
קרלון בראון, לוגאן/בארון/משהו כזה
סמית', סילבן
4 זר, פניני
סופו, טיוס (ואולי ג'יימס)

לא יודע, יכול להיות שזה רחב מידי בקו האחורי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Roni1 » 22 מאי 2014, 16:14

למה אתם חושבים שקרלון בראון מתאים למכבי?
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מאי 2014, 16:35

LIAV10 כתב:אני מאוד אוהב את קרלון בראון, מעניין אם הוא ורייס זה מספיק טוב לקו אחורי.

לא אוהבת אותו
לא הרשים אותי באף משחק שראיתי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 22 מאי 2014, 16:40

er79 כתב:די צפוי, ולא אבידה גדולה.

יש לי הרגשה שבשנה הבאה עוד יבכו פה הרבה מאד על הלא אבידה גדולה היקמן שיגיע לפה שחקן כמו אינגלס או דומיו במקום ואנשים לא יבינו איך לא נלחמו על היקמן
NY boy

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 מאי 2014, 16:52

NY boy כתב:

יש לי הרגשה שבשנה הבאה עוד יבכו פה הרבה מאד על הלא אבידה גדולה היקמן שיגיע לפה שחקן כמו אינגלס או דומיו במקום ואנשים לא יבינו איך לא נלחמו על היקמן

התערבות?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 22 מאי 2014, 16:55

למרות שאנחנו די אוהבים לא לאהוב את היקמן בפורום הזה, צריך להודות שהוא שחקן טוב מאד.
אם זאת 1M$?? על איזה ענן הוא חי??

מאד מפריע לי גם שהוא בכלל שוקל לשחק באסטנה. זה רק מראה כמה חשוב לא הספורט, וכמה הכסף.
יש לא מעט גארדים בטווחי המחיר של 600K שלא פחות טובים מהיקמן.
דלייני למשל שחקן מדהים (לא פחות).
בקשר לקרלון בראון, אני נוטה לפסול על הסף כל מי ששיחק במעורת העכברים הזאת, למרות שזה קצת ילדותי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי NY boy » 22 מאי 2014, 17:05

MTA2311 כתב:
NY boy כתב:

התערבות?

חופשי. וזה דרך אגב לא בגלל שהיקמן איזה שחקן ענק (הוא פשוט שחקן טוב לא יותר מזה) אלא שההיסטוריה פה מראה שהסיכויים שיביאו לפה שחקן טוב יותר זה משהו כמו 1 ל 3 ולכן הסיכויים לא איתך. יותר סיכוי שתקבל שחקן שיתרום חצי מזה, לא ישתלב או פשוט לא יהיה טוב.
NY boy

הודעהעל ידי er79 » 22 מאי 2014, 17:22

אולי יבוא שחקן גרוע, אבל זו לא תואנה לשמור את היקמן, שחקן שהוא יותר נזק מתועלת. ניתן למצוא שחקנים בלבל שלו, לבטח אם בלאט יישאר, במחיר של נזיד עדשים ולא מליון דולר.
er79

הודעהעל ידי NY boy » 22 מאי 2014, 17:28

er79 כתב:אולי יבוא שחקן גרוע, אבל זו לא תואנה לשמור את היקמן, שחקן שהוא יותר נזק מתועלת. ניתן למצוא שחקנים בלבל שלו, לבטח אם בלאט יישאר, במחיר של נזיד עדשים ולא מליון דולר.

זה קישקוש מקושקש תסלח לי. שחקן שהוא יותר נזק מתועלת? זה שחקן שיש לו חלק ענק בזכייה של מכבי בגביע אירופה, חלק הכי גדול בזה שבכלל הגיעו לפיינל פור וחלק לא פחות גדול בזה שזכו (תבדוק בבקשה מה הוא עשה במחצית השנייה של חצי הגמר ושל הגמר) עם סלים גדולים שבלעדיהם היום היה פחות גביע אירופה בארון. אפשר לטעון שלא צריך לשלם לו מיליון דולר וזה בסדר אבל הקישקושים של שחקן שהוא נזק מתועלת אחרי שבנאדם הוא אחד השחקנים הכי משמעותיים בזכייה בגביע אירופה זה כבר מוגזם לחולטין או כמו שפתחתי קישקוש מקושקש.

אני גם לא יופתע אם בלאט ייקח אותו איתו לקבוצה הבאה שלו ויעמיד כמה אנשים פה באור מגוחך.
NY boy

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים