jol9 כתב:כל הטריידים והדיבורים שיש בקאבס בזמן האחרון, מצביעים שהקבוצה הזאת נבנתה רע מאוד.
מה שכן, גם בלי לברון, קבוצה שרואה את עצמה קונטנדרית, לא יכולה להפסיד משחקים ברצף. עושה רושם שלאב ואירווינג פשוט לא בנויים לקחת קבוצה למעלה.
חבל שבלאט יהיה זה שיישלם את המחיר של בנייה קלוקלת שהמטרה שלה היתה להתחנף ללברון יותר מאשר לבנות קבוצה חזקה שתוכל לרוץ לאליפות בטווח של שנתיים-שלוש.
אין מה לעשות. לא היה לקאבס עומק ווייטרס לא הסכים לשתף פעולה עם בלאט. אני מאמין ששאמפרט יעזור להם מאוד כשיחזור (בשבוע הבא). אין מה להתרגש מהתוצאות עד עכשיו. העונה של הקאבס מתחילה רק בפברואר למעשה, אחרי שכל הפצועים יחזרו והסגל יהיה מושלם. עדיין חסר להם גבוה נוסף לעומק. אולי דלמברט.
jol9 כתב:כל הטריידים והדיבורים שיש בקאבס בזמן האחרון, מצביעים שהקבוצה הזאת נבנתה רע מאוד.
מה שכן, גם בלי לברון, קבוצה שרואה את עצמה קונטנדרית, לא יכולה להפסיד משחקים ברצף. עושה רושם שלאב ואירווינג פשוט לא בנויים לקחת קבוצה למעלה.
חבל שבלאט יהיה זה שיישלם את המחיר של בנייה קלוקלת שהמטרה שלה היתה להתחנף ללברון יותר מאשר לבנות קבוצה חזקה שתוכל לרוץ לאליפות בטווח של שנתיים-שלוש.
אין מה לעשות. לא היה לקאבס עומק ווייטרס לא הסכים לשתף פעולה עם בלאט. אני מאמין ששאמפרט יעזור להם מאוד כשיחזור (בשבוע הבא). אין מה להתרגש מהתוצאות עד עכשיו. העונה של הקאבס מתחילה רק בפברואר למעשה, אחרי שכל הפצועים יחזרו והסגל יהיה מושלם. עדיין חסר להם גבוה נוסף לעומק. אולי דלמברט.
העונה שלהם מתחילה בזה שהם עדיין לא מוכנים לשום מאבק אמיתי בפלייאוף. גם אם יעשו כמה רצפים של ניצחונות, זה לא יביא אותם למקום טוב במזרח..
אבל אני דיברתי פחות על בלאט ויותר על הבנייה הקלוקלת. השינויים הגדולים מצביעים על זה יותר מכל.
כמה קרדיט עוד יתנו שם לבלאט? זו נראהלי השאלה המרכזית מבחינתו. הוא צריך לצאת מהרצף הזה עם סגל כשיר שלם, הם קבוצה מאוד חזקה. נקווה שעוד יזכה לאמן סגל כזה.
jol9 כתב:העונה שלהם מתחילה בזה שהם עדיין לא מוכנים לשום מאבק אמיתי בפלייאוף. גם אם יעשו כמה רצפים של ניצחונות, זה לא יביא אותם למקום טוב במזרח..
אבל אני דיברתי פחות על בלאט ויותר על הבנייה הקלוקלת. השינויים הגדולים מצביעים על זה יותר מכל.
אין שום בעיה להתחיל את הפלייאוף ממקום 4-5. הקבוצות במזרח לא כאלה חזקות בכל מקרה. הם צריכים לקבל בחזרה את הפצועים ולהתחיל מהתחלה. אם באפריל הם יגיעו לשיא הכושר, מצבם טוב.
לברון ובלאט מתווכחים עם השופט על שריקה לעברת תוקף נגד לברון ולברון משתמש עם היד קלות (דוחף) להוציא את בלאט מהויכוח ואז ממשיכים במשחק. סתם מכין אותכם לספקולציות עסיסיות ודרמתיות היום.אבל זה נראה חרא.
טוב,עד שאני לא שומע על שינוי לטובה במשחק של הקאבס אני מפסיק לראות אותם,כבר לא כיף. למה להשתמש בסנטר זו אופציה אחרונה לעזאזל?! רק לאחרונה קיבלתם נקודות משמעותיות ממוזגוב..פשוט חבל ומעצבן.
עריכה:
David Blatt Stands Up for LeBron James, LeBron Protects His Coach from Technical
אוקי,הכותרת הזאת קצת מנחמת ולשם שינוי לא באה ישר להשמיץ.
אני גם חושב שלצערי דייויד לא יחזיק שם. היתה לו הזדמנות גדולה לחבר את הקבוצה ללא לברון, אבל זה פוספס. אני מניח שעכשיו בהרכב יותר מלא יתחילו להגיע גם ניצחונות, אבל זה רחוק מאוד מאוד מהמקום שבו הקאבס היו אמורים להיות
הם חיביים עוד גארד שיכול לשמור (שאמפרט יחזור בשבוע הבא) ועוד גבוה. הסגל עדיין קצר מדי. מצד שני, ג'י אר סמית' משחק מצויין ומוריד המון לחץ מלברון. קיירי ולאב פשוט לא משחקים.
לברון מעולם לא היה כוס התה שלי - עכשיו אני בכלל שונא אותו. אין למאמן חולה שליטה כמו בלאט , מה לחפש ב NBA , בן אדם יכול לשנות הרבה דברים אבל לא את האופי שלו , אני בטוח שהוא היה מת להראות ללברון מאיפה משתין הדג , אבל הוא פשוט לא יכול.