המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:האם אנחנו יכולים להתמודד מול זניט סנט פטרסבורג על שחקן כמו ראדוליצה?
http://www.eurobasket.com/VTB-United-Le ... i-Tel-Aviv
ג'וניור במצב הזה צריך בסך הכל להציע אותו סכום אבל יש לי איזושהי תחושה שזה לא יקרה
(ניסיון העבר מוכיח שלא. ג'וניור יעדיף לקחת שחקנים בשנקל מאשר סנטר אמיתי)
jol9 כתב:טוז'ה, זכותך לאהוב או לא לאהוב כל שחקן בקבוצה, כולל לנדסברג, ולחשוב שהוא חרא של שחקן, שלא מסוגל לתרום כלום.
אבל אני לא מבין את ההגיון בלהתעלם מהמציאות. בוא נניח שמקל ואוחיון יישחקו במכבי בעונה הבאה.
בעמדות 1-2 יש לך שלושה שחקנים, שיכולים לשחק יחד בכל השילובים.
בעמדה 3 יש לך שלושה שחקנים, ששניים מהם יכולים לשחק גם ב-4 לכמה דקות.
הזר הנוסף חייב להיות בנקודה החלשה בסגל והיא נקודת השחקן היוצר בקו האחורי, שחקן שחודר את ההגנות ומוציא לקלעים,
שחקן שגם יהיה שומר טוב.
לפי התכונות האלה הרבה יותר מתאים שזה יהיה שחקן בעמדה 2, או סוג של קומבו גארד.
בנוסף, הדבר האחרון שאנחנו כאוהדים צריכים לרצות, זה שיהיו על הספסל שחקנים ששווים כמה מאות אלפי דולרים. מה יוצא לנו מזה?
אז בשביל מה בדיוק להביא שחקנים על אותן עמדות שכבר יש בהן שחקנים?
felix_r כתב:toja27,
מה כל כך קשה להבין שבעמדה 3 יש לך שלושה שחקנים שזאת העמדה העדיפה להם (סמית', לאנדסברג ופניני), ואין שום צורך להביא עוד 1.
לעומת זאת בעמדה 2 אין לך אף שחקן שזאת העמדה העדיפה בשבילו. אז חייבים להחתים לפחות 1.
מה כל כך קשה? אלוהים ישמור! מה אתה בן 5?
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27,
מה כל כך קשה להבין שבעמדה 3 יש לך שלושה שחקנים שזאת העמדה העדיפה להם (סמית', לאנדסברג ופניני), ואין שום צורך להביא עוד 1.
לעומת זאת בעמדה 2 אין לך אף שחקן שזאת העמדה העדיפה בשבילו. אז חייבים להחתים לפחות 1.
תקרא שוב אם לא הבנת.
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27,
תקרא שוב אם לא הבנת.
אני כבר קראתי לא פעם ולא פעמים. אתה כל הזמן מתעקש על השטויות האלה.
אין שום דבר בעולם כולו שיכול להצדיק 4 שחקנים בעמדה 3 ו 0 שחקנים בעמדה 2. אין!
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27,
תקרא שוב אם לא הבנת.
אני כבר קראתי לא פעם ולא פעמים. אתה כל הזמן מתעקש על השטויות האלה.
אין שום דבר בעולם כולו שיכול להצדיק 4 שחקנים בעמדה 3 ו 0 שחקנים בעמדה 2. אין!
לא יודע מה קראת אבל לא ענית על שום טיעון ואתה מתעלם לחלוטין מהמצב המורכב שיכול להיווצר כאן במידה ומקל ואוחיון יחתמו בכל הקשור לחוקת הדקות.
כל תגובה שלך מסתכמת במשפט. או שתענה לטענות שהעליתי או שעל תגיב יותר בנושא הזה לפוסטים שלי.
toja27 כתב:אז בוא נבהיר את ההבדל בין מה שאני מציע לבין מה שאתה מציע. מה שאני מציע הוא שחקן ב-2 בדיוק כמו שאתה מציע ,שחקן שחודר וקולע טוב מבחוץ אבל הוא יחסית גדול ופיסי יותר מה-2 הממוצע.
אתה מציע שחקן שמה שקוראים לו קומבו גארד, שיכול לשחק בעמדה 1-2 . אחרי שהבהרנו את זה , בוא תסביר באיזה חלק אתה לא מסכים.
2. נגיד מכבי החתימו גארד שיכול לשחק בעמדה 2 בלבד (ואולי לשחק גם כרכז) בוא תסביר לי כמה דקות הוא יכול לקבל כשלידו נמצא רוצ'יסטי ,שלא הולך לשחק בעמדה 1 (אלא במצבים מיוחדים) כי שם משחקים גם יוגב וגם מקל.
felix_r כתב:toja27 כתב:אז בוא נבהיר את ההבדל בין מה שאני מציע לבין מה שאתה מציע. מה שאני מציע הוא שחקן ב-2 בדיוק כמו שאתה מציע ,שחקן שחודר וקולע טוב מבחוץ אבל הוא יחסית גדול ופיסי יותר מה-2 הממוצע.
אתה מציע שחקן שמה שקוראים לו קומבו גארד, שיכול לשחק בעמדה 1-2 . אחרי שהבהרנו את זה , בוא תסביר באיזה חלק אתה לא מסכים.
2. נגיד מכבי החתימו גארד שיכול לשחק בעמדה 2 בלבד (ואולי לשחק גם כרכז) בוא תסביר לי כמה דקות הוא יכול לקבל כשלידו נמצא רוצ'יסטי ,שלא הולך לשחק בעמדה 1 (אלא במצבים מיוחדים) כי שם משחקים גם יוגב וגם מקל.
אנחנו צריכים 2 עם יכולת הובלת כדור טובה כי השחקנים שלנו בעמדה 3 לא מובילים טוב את הכדור נגד לחץ (אפילו רנדל מוביל כדור טוב יותר מסמית'!). אם יש מנגד לחץ על הרכז, צריכים מישהו שיעזור לו בהובלת הכדור - הגארד שבעמדה 2.
אנחנו צריכים 2 עם יכול מסירה, שיעזור לפוינטגארד בבניית ההתקפה, כי גם סמית' וגם לאנדסברג לא מוסרים טובים ולא עוזרים בבניית ההתקפה.
זאת הסיבה, שאני אומר שחייבים קומבו-גארד, שחקן סטייל היקמן. שידע גם לעשות נקודות, גם להוביל כדור, וגם למסור לא רע, וגם לשמור.
אם תביא סווינגמן, הוא גם לא יעזור לפוינטגארד וגם יקח זמן משחק בפניני ולאנדסברג. בנייה לא חכמה.
toja27 כתב:ודרך אגב, ההובלת הכדור ועזרה בבניית ההתקפות שאתה מדבר עליה, אז יש לך רוצ'יסטי ל30 דקות מתוך 40.
felix_r כתב:פה הטעות שלך. איידסון לא היה סווינגמן! גם אינגלס לא היה סווינגמן!
הם פוינט-פורווארדים. שחקנים כאלה קשה למצוא כי אין הרבה.
לעומת זאת קומבו-גארדים יש הרבה, והרבה יותר קל למצוא אחד כזה.
felix_r כתב:toja27 כתב:ודרך אגב, ההובלת הכדור ועזרה בבניית ההתקפות שאתה מדבר עליה, אז יש לך רוצ'יסטי ל30 דקות מתוך 40.
ואם הוא נפצע, כפי שנפצע העונה בניז'ני, מה תעשה? תשחק ללא שחקן בעמדה 2 בכלל? ככה לא בונים קבוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים