המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מישהו פה ראה את אליוט וויליאמס ויכול להגיד לי איך הוא? במה הוא מצטיין? איך החדירה שלו?
יש פה הרבה שרוצים אותו ואני לא מבין כל כך למה
Number8 כתב:אני עדיין חושב שבסגל הנוכחי אנחנו צריכים ללכת על גארד עם אוריינטציה הגנתית, סוג של דורון פרקינס. כי כרגע הקו האחורי שלנו פריץ עד מאוד.
jol9 כתב:rc4991 כתב:מישהו פה ראה את אליוט וויליאמס ויכול להגיד לי איך הוא? במה הוא מצטיין? איך החדירה שלו?
הוא בכלל מועמד? איפה הוא הוזכר בהקשר של מכבי?
my man כתב:אני אומר- בוא נבנה לנו קו אחורי שיהיה הספלאש ברודרס האירופאיים בוא נביא את סת' קרי ויהיה לנו קו אחורי שיאמר לכל קבוצה באירופה- תקלעו כמה שאתם רוצים- אנחנו נקלע יותר...
roy1000 כתב:רוני, גם אני מת לראות פה את סטף קרי, או קיירי אירווינג או אפילו גאודלוק. זה לא עומד לקרות.
roy1000 כתב:רוני, גם אני מת לראות פה את סטף קרי, או קיירי אירווינג או אפילו גאודלוק. זה לא עומד לקרות.
rc4991 כתב:אז כנראה שהווא באמת לא משהו ואני לא הבנתי למה התלהבו ממנו כל כךjol9 כתב:rc4991 כתב:מישהו פה ראה את אליוט וויליאמס ויכול להגיד לי איך הוא? במה הוא מצטיין? איך החדירה שלו?
הוזכר כמה פעמים כולל במהלך העונה
אדגר פו כתב:יש לי הרגשה שלא יחתימו גארד זר לפני שנסיך מצרים מקל לא מחליט על עתידו. ( או כן מחליט על עתידו ). גם לא שמענו על מועמדים רציניים לדעתי לתפקיד הזה, אולי חוץ מאליוט ווייליאמס.
yzafrir כתב:rc4991 כתב:אז כנראה שהווא באמת לא משהו ואני לא הבנתי למה התלהבו ממנו כל כךjol9 כתב:rc4991 כתב:מישהו פה ראה את אליוט וויליאמס ויכול להגיד לי איך הוא? במה הוא מצטיין? איך החדירה שלו?
הוזכר כמה פעמים כולל במהלך העונה
שמעת את הדעה של שני החברה האלו והחלטת ? אז אני חושב בדיוק 180 מעלות מהם. ויליאמס שחקן מצויין ומגוון בהרבה מקרי . מאוד מזכיר את אלן אנדרסון ביכולות שלו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים