09 מרץ 2016, 10:24
felix_r כתב:er79 כתב:פליקס, הנתונים שלך על יבזורי מוטים מלכתחילה. אם יש דוגמה לא להתייחס לסטטיסטיקה זו הדוגמה הקלאסית. הבן אדם פאקינג לא מקבל שום הזדמנות על המגרש מטבק, מה גם שבימים שלנדסברג או רוצ'סטי מחרבים את המשחק הוא עדיין מחמם את הספסל עם מגבת על הראש, אז אתה באמת מצפה ממנו להפציץ ולהיות עם בטחון במשחק בדרדלה שטבק נותן לו? על המשקל הסטטיסטי שלך מהעונה הזו על יבזורי, אפשר לתת סטטיסטיקה משנים עברו. אף אחד לא יחלוק על כך שמדובר באחד הקלעים הכי איכותיים בארץ. אבל הוא נשרף העונה, והאמת, זה לא צריך להפתיע אף אחד, גם לא אותו, שלקח בחשבון שזה עתיד לקרות לו. סך הכל חבל לי עליו.
זה נכון, שהוא מקבל מעט מאוד הזדמנויות, אבל כנראה שיש לזה סיבה.
אני חולק על הדברים שאתה אומר בקשר לשנים הקודמות. יבזורי גם בחיפה, קבוצתו הקודמת, לא תמיד סיפק את הסחורה.
גם בחיפה היו לו לא מעט משחקים חלשים, וזה למרות שהוא שיחק 31 דקות למשחק בממוצע.
אז נכון, יש לו ימים גדולים לפעמים, אבל הוא לא שחקן שכל יום מספק את הסחורה גם כשהוא שחקן חמישיה, אז הסיכוי לקבל ממנו משחקים טובים כשחקן ספסל שעולה לדקות מצומצמות, הוא לא גבוה.
הבעיה הגדולה עם יבזורי, היא בכך שבנוסף לחוסר היציבות ההתקפי הוא גם חלש בהגנה. אז אם הוא לא קולע, הוא לא מועיל בכלל בשני צידי המגרש. לדעתי, זאת הסיבה העיקרית למיעט הדקות שלו.
09 מרץ 2016, 13:34
ankram כתב:felix_r כתב:er79 כתב:פליקס, הנתונים שלך על יבזורי מוטים מלכתחילה. אם יש דוגמה לא להתייחס לסטטיסטיקה זו הדוגמה הקלאסית. הבן אדם פאקינג לא מקבל שום הזדמנות על המגרש מטבק, מה גם שבימים שלנדסברג או רוצ'סטי מחרבים את המשחק הוא עדיין מחמם את הספסל עם מגבת על הראש, אז אתה באמת מצפה ממנו להפציץ ולהיות עם בטחון במשחק בדרדלה שטבק נותן לו? על המשקל הסטטיסטי שלך מהעונה הזו על יבזורי, אפשר לתת סטטיסטיקה משנים עברו. אף אחד לא יחלוק על כך שמדובר באחד הקלעים הכי איכותיים בארץ. אבל הוא נשרף העונה, והאמת, זה לא צריך להפתיע אף אחד, גם לא אותו, שלקח בחשבון שזה עתיד לקרות לו. סך הכל חבל לי עליו.
זה נכון, שהוא מקבל מעט מאוד הזדמנויות, אבל כנראה שיש לזה סיבה.
אני חולק על הדברים שאתה אומר בקשר לשנים הקודמות. יבזורי גם בחיפה, קבוצתו הקודמת, לא תמיד סיפק את הסחורה.
גם בחיפה היו לו לא מעט משחקים חלשים, וזה למרות שהוא שיחק 31 דקות למשחק בממוצע.
אז נכון, יש לו ימים גדולים לפעמים, אבל הוא לא שחקן שכל יום מספק את הסחורה גם כשהוא שחקן חמישיה, אז הסיכוי לקבל ממנו משחקים טובים כשחקן ספסל שעולה לדקות מצומצמות, הוא לא גבוה.
הבעיה הגדולה עם יבזורי, היא בכך שבנוסף לחוסר היציבות ההתקפי הוא גם חלש בהגנה. אז אם הוא לא קולע, הוא לא מועיל בכלל בשני צידי המגרש. לדעתי, זאת הסיבה העיקרית למיעט הדקות שלו.
פליקס , זה נכון שהיו ליבזורי משחקים חלשים לצד משחקים גדולים , אבל למה אתה לא טורח לציין זאת גם על פניני??? לפניני היו השנה פי כמה וכמה משחקים רעים עד מחרידים , אם יבזורי היה מקבל את אותו גב מהמאמן שלו , כמו שפיני מקבל מהמאמן שלו , המספרים שלו היו הרבה יותר טובים.
שחקנים הם לא מכונות , אם אתה לא מקבל דקות ומשחקים שלמים אתה בכלל לא משותף , לדרוש ממך להכנס לכמה דקות ולתרום 70% מ ה3 , זאת חוסר הבנה מוחלטת של הספורט.
החלק המודגש נוגע גם לפניני ואפילו יותר נכון לגביו, יתרה מזה , אם פניני לא קולע , גם בצד ההתקפי אין לו כלום , חוץ מקליעה אין לבחור הזה שום יכולת , אפילו מתפרצת על גמד הוא לא מסוגל לעשות , יבזורי יכול לקלוע בסט שוט , בתנועה מעבר לחסימה , בפלואטר , מחצי מרחק.
אין ספק שפניני צריך להיות מחוץ למכבי שנה הבאה , מכבי נפטרה מישראלים בכירים ממנו שכבר לא יכלו לתת תוצרת , בתכלס חוץ מכמה פרובוקציות וכמה שלשות פה ושם , פניני לא תורם כלום לקבוצה.
09 מרץ 2016, 15:59
09 מרץ 2016, 16:01
yellow83 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.210248.html
באסה
09 מרץ 2016, 16:06
באסה
09 מרץ 2016, 16:16
באסה
09 מרץ 2016, 16:19
yellow83 כתב:yellow83 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.210248.html
באסה
סתם אני אזרוק פה משהו לחלל הפורום - יש מצב שרוצים שהוא יישאר בתור עוזר מאמן? יש לו אחלה ניסיון בזה מריאל מדריד.
09 מרץ 2016, 19:25
09 מרץ 2016, 21:24
09 מרץ 2016, 21:29
מקאדו 3 כתב:מכל ההחתמות דווקא ההחתמה הכי נורמלית השנה מבאסת פה אנשים ? למה כי יותר סקסי איזה שם אלמוני מהליגה הסינית ?
אני חושב בדיוק כמו הרוב פה על ההנהלה הזאת אבל ממש לא מבין מה מבאס כל כך בהחתמה הגיונית של שחקן טוב וראוי , ממש לא מבין .
09 מרץ 2016, 21:31
מקאדו 3 כתב:מכל ההחתמות דווקא ההחתמה הכי נורמלית השנה מבאסת פה אנשים ? למה כי יותר סקסי איזה שם אלמוני מהליגה הסינית ?
אני חושב בדיוק כמו הרוב פה על ההנהלה הזאת אבל ממש לא מבין מה מבאס כל כך בהחתמה הגיונית של שחקן טוב וראוי , ממש לא מבין .
09 מרץ 2016, 21:33
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:מכל ההחתמות דווקא ההחתמה הכי נורמלית השנה מבאסת פה אנשים ? למה כי יותר סקסי איזה שם אלמוני מהליגה הסינית ?
על מי אתה מדבר? הנדריקס?
1. לאמבקווה יש חוזה, והוא לא הולך לשום מקום בינתיים. קו קידמי של הנדריקס ואמבקווה מספק אותך?
2. אם אמבקווה הולך, ישלמו לו כסף, והרבה. מה זה ישאיר לסנטר ראשון במקומו? או שאולי אנחנו סבבה עם זה שהנדריקס יהיה הסנטר הראשון.
3. הנדריקס באופן כללי הוא שחקן מאוד בינוני, ובניגוד גמור לקונספציה פה, ממש לא שומר טוב. לא בפיק אנד רול, ובטח שלא באחד על אחד. הוא ריבאונדר טוב מאוד, וחוסם סבבה. זה הכל. זאת ממש לא החתמה שמישהו פה אמור לצאת מגדרו בגללה.
09 מרץ 2016, 21:38
09 מרץ 2016, 21:43
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:מכל ההחתמות דווקא ההחתמה הכי נורמלית השנה מבאסת פה אנשים ? למה כי יותר סקסי איזה שם אלמוני מהליגה הסינית ?
על מי אתה מדבר? הנדריקס?
1. לאמבקווה יש חוזה, והוא לא הולך לשום מקום בינתיים. קו קידמי של הנדריקס ואמבקווה מספק אותך?
2. אם אמבקווה הולך, ישלמו לו כסף, והרבה. מה זה ישאיר לסנטר ראשון במקומו? או שאולי אנחנו סבבה עם זה שהנדריקס יהיה הסנטר הראשון.
3. הנדריקס באופן כללי הוא שחקן מאוד בינוני, ובניגוד גמור לקונספציה פה, ממש לא שומר טוב. לא בפיק אנד רול, ובטח שלא באחד על אחד. הוא ריבאונדר טוב מאוד, וחוסם סבבה. זה הכל. זאת ממש לא החתמה שמישהו פה אמור לצאת מגדרו בגללה.
09 מרץ 2016, 21:53
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:מכל ההחתמות דווקא ההחתמה הכי נורמלית השנה מבאסת פה אנשים ? למה כי יותר סקסי איזה שם אלמוני מהליגה הסינית ?
על מי אתה מדבר? הנדריקס?
יאמר לזכותו שהוא שומר הרבה יותר טוב מכל מי שמשחק היום במכבי (כי זה פשוט לא קשה בכלל), והקילומטרז׳ והIQ כדורסל שלו גם כן לא דומים לשום דבר שיש לנו בקו הקדמי.
אבל זה שדרוג מ50 ל75, כשמכבי צריכה הייתה לכוון ל90.
09 מרץ 2016, 21:57
yellow83 כתב:כרגע אותי הכי מבאס שלא משנה את מי יחתימו, שזה יהיה אפילו סטף קרי, המאמן שנה הבאה הוא ככל הנראה טבק, וזה אומר שוב שנה של בינוניות, של חוסר קריאת מצבים במשחקים וניהול לקוי, של חוסר אנרגיה ותשוקה של שחקנים, של דקות אקסטרה של בנדר (במידה ולא יילך ל-NBA), של עלק "הגנה" ודיבורים אל אגרסיביות ובאותה נשימה ספיגה של 80+ נקודות במשחק...
בגדול די נמאס מההחלטות ההזויות של ההנהלה. זה כאילו הם מחפשים בכוח לשים קצוץ על כל האוהדים.
09 מרץ 2016, 22:02
מקאדו 3 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:מכל ההחתמות דווקא ההחתמה הכי נורמלית השנה מבאסת פה אנשים ? למה כי יותר סקסי איזה שם אלמוני מהליגה הסינית ?
על מי אתה מדבר? הנדריקס?
יאמר לזכותו שהוא שומר הרבה יותר טוב מכל מי שמשחק היום במכבי (כי זה פשוט לא קשה בכלל), והקילומטרז׳ והIQ כדורסל שלו גם כן לא דומים לשום דבר שיש לנו בקו הקדמי.
איזה שדרוג יותר טוב היה מגיע עכשיו מי ? איליי הולמן ? איזה סמרטוט מהליגה הסינית ? מי ? בנגוד למה שהרבה פה חושבים ממש לא בא לי לראות את ירושלים חוגגת עוד אליפות ואני לא חושב שהם הרבה יותר טובים ממכבי ואני באמת חושב שהנדריקס הוא אופציה הכי נורמלית בשלב הזה של העונה בגלל כל היתרונות שמניתי קודם והעובדה שהוא מבין ומכיר לאן הגיע וייתן את הכל בשביל הקבוצה .
תיקראו לזה ' מה שההנהלה הזו עשתה לאוהדים ' אבל אני הפנמתי כבר מזמן שסוני ווימסים וטומיצ'ים לא יגיעו לפה בגלל שאין רצון ואולי אין יכולת נקודה , אז שחקן בלבל של הנדריקס מוכר וברמה טובה מספיק טוב בעיני .
09 מרץ 2016, 22:48
מקאדו 3 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:מכל ההחתמות דווקא ההחתמה הכי נורמלית השנה מבאסת פה אנשים ? למה כי יותר סקסי איזה שם אלמוני מהליגה הסינית ?
על מי אתה מדבר? הנדריקס?
איזה שדרוג יותר טוב היה מגיע עכשיו מי ? איליי הולמן ? איזה סמרטוט מהליגה הסינית ? מי ? בנגוד למה שהרבה פה חושבים ממש לא בא לי לראות את ירושלים חוגגת עוד אליפות ואני לא חושב שהם הרבה יותר טובים ממכבי ואני באמת חושב שהנדריקס הוא אופציה הכי נורמלית בשלב הזה של העונה בגלל כל היתרונות שמניתי קודם והעובדה שהוא מבין ומכיר לאן הגיע וייתן את הכל בשביל הקבוצה .
תיקראו לזה ' מה שההנהלה הזו עשתה לאוהדים ' אבל אני הפנמתי כבר מזמן שסוני ווימסים וטומיצ'ים לא יגיעו לפה בגלל שאין רצון ואולי אין יכולת נקודה , אז שחקן בלבל של הנדריקס מוכר וברמה טובה מספיק טוב בעיני .
09 מרץ 2016, 23:20
יש לציין כי בשבועות האחרונים בכלל, ובימים האחרונים בפרט, במכבי תל אביב העלו הילוך בהכנות לבניית הקבוצה לקראת העונה הבאה. אחד הדברים המעניינים בנושא, היא העובדה שטבק שותף פעיל בהכנות ובתוכניות לעונת המשחקים 2016/17.
המאמן הקרואטי שותף מלא בדיונים עם הצוות הניהולי/מקצועי ודעתו נחשבת בהכנות לעתיד לבוא. בהנהלת מכבי ת"א מציינים שנכון לעכשיו, טבק צפוי לאמן את הקבוצה בעונה הבאה ואולי, הנתונים המובאים כאן מחזקים את הסברה שהקרואטי יקבל את הצ'אנס שלו גם בעונת הבכורה של היורוליג החדשה. כמובן, שעדיין מוקדם לדעת מה עתיד לבוא שכן אובדן אליפות נוסף או סדרת הפסדים כזו או אחרת - וקרוב לוודאי שטבק לא יעמוד על הקווים בהיכל בקיץ הבא.
09 מרץ 2016, 23:23
jol9 כתב:אני חושב שהבעסה של האנשים כאן הגיע בגלל הפסקה המצוטטת, ולא בגלל ההחתמה של ריצ'...יש לציין כי בשבועות האחרונים בכלל, ובימים האחרונים בפרט, במכבי תל אביב העלו הילוך בהכנות לבניית הקבוצה לקראת העונה הבאה. אחד הדברים המעניינים בנושא, היא העובדה שטבק שותף פעיל בהכנות ובתוכניות לעונת המשחקים 2016/17.
המאמן הקרואטי שותף מלא בדיונים עם הצוות הניהולי/מקצועי ודעתו נחשבת בהכנות לעתיד לבוא. בהנהלת מכבי ת"א מציינים שנכון לעכשיו, טבק צפוי לאמן את הקבוצה בעונה הבאה ואולי, הנתונים המובאים כאן מחזקים את הסברה שהקרואטי יקבל את הצ'אנס שלו גם בעונת הבכורה של היורוליג החדשה. כמובן, שעדיין מוקדם לדעת מה עתיד לבוא שכן אובדן אליפות נוסף או סדרת הפסדים כזו או אחרת - וקרוב לוודאי שטבק לא יעמוד על הקווים בהיכל בקיץ הבא.