02 דצמבר 2016, 00:33
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:מסכים עם שמואל שהוא היה צריך להשאיר אותו לפוזשן או שניים.
אבל אולי זו הדרך היחידה לגרום לו להבין שהוא צריך לעזוב.
הוא די מסכן בסך הכל.
ואם הוא היה משאיר אותו דקה או שתיים אז כל המרמור הזה היה נמנע? אז היו מדברים על זה שהוא הוריד אותו אחרי דקה או שתיים
כרגע אם לא נותנים למקל 25 דקות במשחק יורוליג אנחנו נשמע טענות
זה מה שקורה כשיש שחקו עם אגו כמו שלו (על כלום)
כן. גם במשחקי היורוליג הוקדמים הוא קיבל דקה או שתיים ולא היה שום רעש בתקשורת.
תראי עכשיו מה קורה. פסטיבל.
פסטיבל כי נותנים לזה להפוך לפסטיבל
בעולם לא פופוליסטי (והתקשורת תמיד תהיה כזו) שהבעלים לא מדבר עם המאמן על חילופים באמצע המשחק, לאף אחד לא אכפת
02 דצמבר 2016, 00:33
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:מסכים עם שמואל שהוא היה צריך להשאיר אותו לפוזשן או שניים.
אבל אולי זו הדרך היחידה לגרום לו להבין שהוא צריך לעזוב.
הוא די מסכן בסך הכל.
ואם הוא היה משאיר אותו דקה או שתיים אז כל המרמור הזה היה נמנע? אז היו מדברים על זה שהוא הוריד אותו אחרי דקה או שתיים
כרגע אם לא נותנים למקל 25 דקות במשחק יורוליג אנחנו נשמע טענות
זה מה שקורה כשיש שחקו עם אגו כמו שלו (על כלום)
כן. גם במשחקי היורוליג הוקדמים הוא קיבל דקה או שתיים ולא היה שום רעש בתקשורת.
תראי עכשיו מה קורה. פסטיבל.
פסטיבל כי נותנים לזה להפוך לפסטיבל
בעולם לא פופוליסטי (והתקשורת תמיד תהיה כזו) שהבעלים לא מדבר עם המאמן על חילופים באמצע המשחק, לאף אחד לא אכפת
את שוכחת שזה לא בדלתיים סגורות, זה נעשה מול עשרות אלפים בהיכל ובבתים.
ככה לא מתנהגים, הוא פשוט רמס אותו.
02 דצמבר 2016, 00:34
02 דצמבר 2016, 01:00
Omri Casspi
@Casspi18
לא יודע מה בינו לבין גל אבל אני יודע שיש דרכים להתנהג ואני מתבייש בהתנהגות של רמי הדר כלפיו. מתבייש.
02 דצמבר 2016, 01:01
שמואל1 כתב:Omri Casspi
@Casspi18
לא יודע מה בינו לבין גל אבל אני יודע שיש דרכים להתנהג ואני מתבייש בהתנהגות של רמי הדר כלפיו. מתבייש.
ביציע העיתונות ידברו על זה בהרחבה.
02 דצמבר 2016, 01:05
02 דצמבר 2016, 01:08
02 דצמבר 2016, 01:11
MaccabiTA כתב:שמואל1 כתב:Omri Casspi
@Casspi18
ביציע העיתונות ידברו על זה בהרחבה.
Gal Mekel
@MekelJordan
לא יודע מה עובר בינו לבין עומרי אבל אני יודע שיש דרכים להתנהג ואני מתבייש בהתנהגות של דייב יגר כלפיו. מתבייש.
02 דצמבר 2016, 01:12
Holiday_Armadillo כתב:עדיין לא קיבלנו תגובה מהזין של מקל, שהוא מקבל לגל את כל ההחלטות
02 דצמבר 2016, 01:46
Holiday_Armadillo כתב:Bonbon כתב:אני יודע שאנשים פה אוהבים לשנוא את מקל.
אבל ההשפלה של 20 שניות כל משחק, או תעלה או לא, תרד תרד. כבר נהייתה מגעילה.
שחקן של 600K או 700K יכול לשחק יותר מ-20 שניות כל משחק, במיוחד במשחק כמו היום עם הרבה איבודי כדור.
לא אמרתי שיהיה רכז ראשון אבל ראבאק רמי צריך להשתמש בו, לתת לו לתרום.
אבל מה יש לו להציע?
שומר יותר טוב מיוגב הוא לא
מנהל משחק יותר טוב הוא לא
קלעי יותר טוב הוא לא
מוסר יותר טוב הוא לא
אז למה הוא צריך לשחק? מה הוא הראה בקריירה שלו שנותן לך להאמין שיש שם איזשהו שחקן שיכול לתרום למכבי ביורוליג?
הוא נתן את המשחק שלו נגד קריית גת, ברמות האלה הוא יכול לעזור למכבי, לא ביורוליג
02 דצמבר 2016, 10:33
02 דצמבר 2016, 10:42
02 דצמבר 2016, 10:55
jol9 כתב:הכל נכון, אבל אף אחד לא יכול לצפות משחקן לעשות משהו ראוי, כשלא מאמינים בו.
אני יכול לחשוב על דוגמא שמתכנת, צריך לעשות קוד גדול ומורכב, כשבכל רגע שהוא מקודד, עומדים מעליו שני אנשים ומעירים לו כל שניה.
הסטטיסטיקה במקרים האלה (כמו גם משחק שהוא שיחק אתמול, כשבפועל היה 25 שניות על הפרקט) היא לא תמיד משקפת את כל התמונה.
02 דצמבר 2016, 11:05
roy1000 כתב:jol9 כתב:הכל נכון, אבל אף אחד לא יכול לצפות משחקן לעשות משהו ראוי, כשלא מאמינים בו.
אני יכול לחשוב על דוגמא שמתכנת, צריך לעשות קוד גדול ומורכב, כשבכל רגע שהוא מקודד, עומדים מעליו שני אנשים ומעירים לו כל שניה.
הסטטיסטיקה במקרים האלה (כמו גם משחק שהוא שיחק אתמול, כשבפועל היה 25 שניות על הפרקט) היא לא תמיד משקפת את כל התמונה.
אני חושב שה- 27% ל-3 מאוד משקפים. מה קרה בכוכב? גם שם עמדו לו על הראש? הרי בתחילת העונה הוא קיבל את כל הקרדיט שבעולם והסריח את הפארקט. זה הרבה מעבר לסטטיסטיקה. מקל זה שחקן שגורם לך נזק על המגרש. הוא מכדרר למוות, הוא לוקח על עצמו כמות הזויה של זריקות (כשעוד היה יכול) והוא שומר בינוני עד חלש. זה לא שרמי הדר (וגם ארז בסוף התקופה) שונא אותו. מקל הוא פשוט שחקן כדורסל לא טוב. זה הכל.
02 דצמבר 2016, 11:25
02 דצמבר 2016, 12:39
שמואל1 כתב:למרות ההשפלה: מקל לא יבקש לעזוב את מכבי ת"א
החלפת הרכז אחרי 19 שניות גנבה את הפוקוס בהפסד לאפס אנדולו. השחקן, ששוחח עם כספי על מצבו, מתוסכל, אבל לא מתכנן צעד דרמטי.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 31196.html
02 דצמבר 2016, 12:52
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:למרות ההשפלה: מקל לא יבקש לעזוב את מכבי ת"א
החלפת הרכז אחרי 19 שניות גנבה את הפוקוס בהפסד לאפס אנדולו. השחקן, ששוחח עם כספי על מצבו, מתוסכל, אבל לא מתכנן צעד דרמטי.
שמואל זה נראה לך סביר היקף העיסוק שלך בסוגיה?
02 דצמבר 2016, 12:53
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:למרות ההשפלה: מקל לא יבקש לעזוב את מכבי ת"א
כן, זה טרף קל לתקשורת.
02 דצמבר 2016, 12:54
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:למרות ההשפלה: מקל לא יבקש לעזוב את מכבי ת"א
כן, זה טרף קל לתקשורת.
אתה טרף קל לתקשורת
02 דצמבר 2016, 12:55
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:למרות ההשפלה: מקל לא יבקש לעזוב את מכבי ת"א
כן, זה טרף קל לתקשורת.
אתה טרף קל לתקשורת
אני רק מביא את הלך הרוח בתקשורת.
כבר אתמול הזהרתי מהפסטיבל התקשורתי.
רמי הדר הביא את זה על עצמו.