המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:מחליף טוב לעמדה 3.
felix_r כתב:שועל כתב:מחליף טוב לעמדה 3.
אתה לא צריך זר כמחליף לעמדה 3.
אם לאנדסברג לא טוב לך, תביא את כרם משעור.
לא רוצה שחקן ערבי? תביא את עמית שימחון.
וזה לפני שמזכירים את שון דאוסון, שגם הוא יותר 3 מ 2, והרבה אנשים רוצים אותו כאן
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:שועל כתב:מחליף טוב לעמדה 3.
אתה מבין שיש סיכוי טוב שהוא עולה לך פחות ממה שעולה משעור או דוסון?
הוא חתיכת טאלנט.
עמדה 3 זו כנראה העמדה עם הכי הרבה שחקנים מוכשרים בשכר יחסית סביר.
חבל "לבזבז" אותה כי לנדסברג ודוסון ומשעור הם גם ישראלים.
felix_r כתב:אתה מבין שיש הגבלה על מספר הזרים בליגה? רק לשתי עמדות הפנים אתה צריך לפחות 3 זרים (עדיף 4). אתה לא יכול להביא שני שחקנים זרים לעמדה 3, גם פותח וגם מחליף
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אתה מבין שיש הגבלה על מספר הזרים בליגה? רק לשתי עמדות הפנים אתה צריך לפחות 3 זרים (עדיף 4). אתה לא יכול להביא שני שחקנים זרים לעמדה 3, גם פותח וגם מחליף
אני מבין את זה מצויין. אני פשוט הייתי רוצה לראות גם זרים איכותיים וגם ישראלים איכותיים. זה לאו דווקא בא אחד על חשבון השני.
גם ב2013/14 היו לנו בעמדה 3 את ג'ו אינגלס ודווין סמית'. אם יש לך פורוורד ורסטילי שיכול לסגור לך פינות בכמה עמדות, אז זה שווה את ההשקעה.
אתה יכול לפתור חלק מהבעיות בעמדות הפנים עם טיוס (או האוול, במקרה הרע).
ברגע שאתה מבין ששחקנים כמו לנדסברג או משעור לא באמת משפיעים לך על הסגל בלאו הכי, ולא כ"כ קריטי אם ישחקו 2, 3, 4 כל עוד יש זרים שמתאימים לידם, אז הכל בסדר.
felix_r כתב:מאז עונת האליפות גם הקטינו את מספר הזרים בליגה ל 5, וגם הגבילו את מספר המתאזרחים, אז קח את זה בחשבון
felix_r כתב:נראה מה יהיה עם טי ג'יי ליף. לדעתי הוא לא קשוח מספיק בשביל להיות שחקן פנים ב NBA , ובסוף יגיע אלינו. הוא נולד בתל-אביב, אז הוא לא אמור להחשב מתאזרח.
אם מדברים על מתאזרחים, אז הינו צריכים להביא את קיי סי ריברס שנשוי לישראלית. היה צריך להביא אותו במקום די ג'יי סילי. שחקן מנוסה, שכבר זכה ביורוליג
אחדשיודע כתב:מכבי משחקת עם הגבלת ה-5 זרים כבר מעונת 12/13.
בכל מקרה, אני נוטה לדעה של פליקס. חלק מהבנייה העקומה בכל קיץ נובע מהחתמות של זרים בלתי הכרחיים. צריך לחשוב טוב טוב באילו עמדות נמצאים הישראלים הטובים ביותר ואיפה עדיף להשתמש בזרים. באופן עקרוני, אני לא רואה אף ישראלי בכיר (שאינו נמצא כרגע ב-NBA) שראוי לחמישייה הפותחת בקבוצת יורוליג בכירה - ולכן כמובן יצטרכו להחתים זר אחד לפחות לכל עמדה - כבר 5. עכשיו, עמדות הפנים אף פעם לא היו נקודה ישראלית חזקה, לכן יצטרכו להחתים שם לפחות זר אחד נוסף. אנחנו ב-6. הזר השביעי יצטרך להיות בהתאם לשאר השחקנים שכבר חתומים בקבוצה.
טי ג'יי ליף נמצא בכל תחזיות הדראפטים כרגע במקומות 12-23.
ריברס זה שם שצריך לבחון. אם הוא יכול לקבל אזרחות עד הקיץ, צריך לקבל אותו בברכה.
felix_r כתב:שועל כתב:מחליף טוב לעמדה 3.
אחדשיודע כתב:מכבי משחקת עם הגבלת ה-5 זרים כבר מעונת 12/13.
שועל כתב:הכי גזעני שלך עד היום
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:מכבי משחקת עם הגבלת ה-5 זרים כבר מעונת 12/13.
עד כמה שזכור לי, זה צומצם ל 5 רק בשנתיים האחרונות. קודם זה היה 6
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:מכבי משחקת עם הגבלת ה-5 זרים כבר מעונת 12/13.
עד כמה שזכור לי, זה צומצם ל 5 רק בשנתיים האחרונות. קודם זה היה 6
לא, ב-12/13 היה אפשר לבחור בין 4 זרים בלי ״חוק רוסי״ לבין 5 זרים עם ״חוק רוסי״. החל מ-13/14 הגבלת ה-5 זרים ו-״חוק רוסי״ תקפה לכולם. זו העונה החמישית ברציפות שאנחנו משחקים עם ההגבלה הזאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים