פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפלפונים

17 אוגוסט 2016, 17:48

MTA2311 כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:אבלינו לא יכולה לשלם גם רבע מהחוזה שלו

רבע זה 300... מניח שיש להם..

נניח. מה הרווחת בזה? מכבי יכלה למצוא לו קבוצה בתחילת הקיץ שתשלם הרבה יותר מזה. עכשיו זה לא הגיוני בשום צורה.

אם ה300 האלו הם ההבדל בין סנטר בינוני לסנטר ברמה גבוהה זה בהחלט רעיון טוב
דיווין גמור, הספיקה לנו העונה שעברה בשביל לראות שזה רק מתדרדר מיום ליום

17 אוגוסט 2016, 17:50

שועל כתב:
MTA2311 כתב:
my man כתב:

נניח. מה הרווחת בזה? מכבי יכלה למצוא לו קבוצה בתחילת הקיץ שתשלם הרבה יותר מזה. עכשיו זה לא הגיוני בשום צורה.

בשום עולם 300 אלף הם לא ההבדל בין סנטר בינוני לסנטר ברמה גבוהה.

17 אוגוסט 2016, 17:51

MTA2311 כתב:
שועל כתב:
MTA2311 כתב:
my man כתב:

בשום עולם 300 אלף הם לא ההבדל בין סנטר בינוני לסנטר ברמה גבוהה.

ב300 אלף דולר אפשר להביא את ג'ף פוט חביבי
אל תזלזל בסכומים האלה

17 אוגוסט 2016, 17:57

סמית' לא ילך לשם וגם אם כן הכסף הזה ברובו יחסה על חריגות התקציב בגלל כל השחרורים.

17 אוגוסט 2016, 18:00

אם ההבדל בין עם סמית' לבלי סמית' הוא 300-400 אלף, עדיף לחלוטין שיישאר
אני מאמין שהוא עדיין יכול לתת כמה משחקים גדולים, להנהיג את החמישייה השנייה, להיות המנהיג שמוציא את הקבוצה כשהיא נתקעת בחרא עם כמה פעולות טובות.
הוא רחוק מלהיות השחקן השלם והיציב, יחסית, שהיה עד לפני שנתיים או שלוש אבל אם לא יצטרכו לקטוע לו את הרגל הוא יתרום לקבוצה לדעתי

17 אוגוסט 2016, 18:01

MaccabiTA כתב:אם ההבדל בין עם סמית' לבלי סמית' הוא 300-400 אלף, עדיף לחלוטין שיישאר
אני מאמין שהוא עדיין יכול לתת כמה משחקים גדולים, להנהיג את החמישייה השנייה, להיות המנהיג שמוציא את הקבוצה כשהיא נתקעת בחרא עם כמה פעולות טובות.
הוא רחוק מלהיות השחקן השלם והיציב, יחסית, שהיה עד לפני שנתיים או שלוש אבל אם לא יצטרכו לקטוע לו את הרגל הוא יתרום לקבוצה לדעתי

מסכים

17 אוגוסט 2016, 18:05

להשאיר.

17 אוגוסט 2016, 18:44

MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:אם ההבדל בין עם סמית' לבלי סמית' הוא 300-400 אלף, עדיף לחלוטין שיישאר

מסכים

מסכים

17 אוגוסט 2016, 18:48

סמית לא הולך לשום מקום חברים, וטוב שכך.

17 אוגוסט 2016, 19:11

אם סמית׳ משחרר מיליון וחצי לסנטר ומכבי מביאה מישהו ששווה את הסכום הזה בעיני זה בהחלט שווה.
סתם לדוגמא, למרות שזה לא ריאלי כל כך... נניח שמינסוטה משחררים את ג׳ורדן היל. מתאים פרפקט

17 אוגוסט 2016, 19:12

שחף1 כתב:אם סמית׳ משחרר מיליון וחצי לסנטר ומכבי מביאה מישהו ששווה את הסכום הזה בעיני זה בהחלט שווה.
סתם לדוגמא, למרות שזה לא ריאלי כל כך... נניח שמינסוטה משחררים את ג׳ורדן היל. מתאים פרפקט

איך סמית משחרר מיליון וחצי? מי תשלם לו מיליון וחצי?

17 אוגוסט 2016, 19:13

משחרר נניח 700 אלף ואת השאר משלימים מהתקציב שנשאר. יש גבוהים שיכולים באמת להפוך אותנו למועמדים לפיינל פור אם דברים מתחברים. כרגע חסר לנו סייז ואתלטיות בקו הקדמי

17 אוגוסט 2016, 19:14

שחף1 כתב:אם סמית׳ משחרר מיליון וחצי לסנטר ומכבי מביאה מישהו ששווה את הסכום הזה בעיני זה בהחלט שווה.

מה קשור ג'ורדן היל? למה שמינסוטה ישחררו אותו אם הוא חתם הקיץ על חוזה לשנתיים עבור 8 מיליון דולר?

17 אוגוסט 2016, 19:17

אוקיי, דוגמא פחות טובה. אבל זה הכיוון שלי. שחקנים שהם גיים צ׳יינג׳רים ויוכלו להתמודד עם מפלצות אתלטיות כמו וסלי וראנדולף בריבאונד. פה אנחנו קצת נופלים

17 אוגוסט 2016, 19:21

לא שווה לשחרר את סמית' בשביל 300~400 אלף (למרות שזה הופך ליותר בגלל המס הישראלי)
היו צריכים מראש לנסות להגיע איתו לסיכום ולהביא לו אפילו מיליון וחצי בשביל שיעזוב

17 אוגוסט 2016, 20:52

אגב, זה יהיה מעניין אם סמית' יגיע ולא יעבור את הבדיקות הרפואיות
(או שמכבי לא תעביר אותו בכוונה, למרות שהיא לא ביצ'ית ולא תיקח את הסיכון הזה)

17 אוגוסט 2016, 20:58

rc4991 כתב:אגב, זה יהיה מעניין אם סמית' יגיע ולא יעבור את הבדיקות הרפואיות

אני חושב שגם אם זה יקרה זה לא ישנה את הסכום שמכבי תקציב לגבוה הנוסף בצורה משמעותית

17 אוגוסט 2016, 21:01

MaccabiTA כתב:
rc4991 כתב:אגב, זה יהיה מעניין אם סמית' יגיע ולא יעבור את הבדיקות הרפואיות

אני חושב שגם אם זה יקרה זה לא ישנה את הסכום שמכבי תקציב לגבוה הנוסף בצורה משמעותית

לא יודע, מדובר בסכום עצום של שני מיליון דולר נטו
גם אם לא השנה, בעונה הבאה כבר יעשו שימוש בכסף הזה

17 אוגוסט 2016, 21:48

על מה אתם מדברים תגידו? כל זה התחיל מהנפצה של פרסו, רבאק. סמית לא הולך לשום מקום. חבל, אגב, כי אני בעד דווקא, אבל לא הולך לשום מקום.

17 אוגוסט 2016, 21:59

er79 כתב:על מה אתם מדברים תגידו? כל זה התחיל מהנפצה של פרסו, רבאק. סמית לא הולך לשום מקום. חבל, אגב, כי אני בעד דווקא, אבל לא הולך לשום מקום.

האמת היא, שמה שהוא אמר היה מבוסס על ידי העיתון.
נושא נעול