פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
13 דצמבר 2016, 19:48
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מיצה את עצמו קל
אתה לא הרבה אחרי שעת השינה שלך?
חי על הקצה
13 דצמבר 2016, 20:01
תיזהר עם הבקשות שלך. במכבי עוד מסוגלים להחזיר אותו מוקדם מידי בעקבות כל הקולות ההיסטריים האלו מהקהל.
במקום לבקש שיחזור בטרם עת, נראה לי שאנחנו צריכים לבקש שיחתימו שחקן שפאקינג יכול לשחק.
13 דצמבר 2016, 20:44
גם אם יביאו את לברון שישחק 4 לא נגיע עם רמי לשום מקום
13 דצמבר 2016, 20:44
שחף1 כתב:גם אם יביאו את לברון שישחק 4 לא נגיע עם רמי לשום מקום
רוב הסיכויים שזה יישפר אותנו במידה מסויימת
13 דצמבר 2016, 20:47
טוב אז מצאנו את נקודת ההגזמה..
13 דצמבר 2016, 20:50
מממ...
13 דצמבר 2016, 20:51
אני מרגיש שוב צורך לומר שהבעיה העיקרית של מכבי זה הסגל.
רמי הוא לא ערך מוסף, אבל אני לא חושב שהוא ערך שגורע.
13 דצמבר 2016, 21:02
שועל כתב:אני מרגיש שוב צורך לומר שהבעיה העיקרית של מכבי זה הסגל.
כל מכבי זאת הבעיה
13 דצמבר 2016, 21:03
אתה חוזר על עצמך יותר מיוני אחרי השבץ השלישי
13 דצמבר 2016, 21:09
עזוב, היו שבכו גם על דייוויד בלאט. לבכות על מאמן זה ב-default של חלק מאוהדי מכבי, וכשמדובר במאמן בלי רזומה ובלי קבלות, על אחת כמה וכמה. אף אחד לא יתן לו ימי חסד. אבל כן, מדהימה אותי תמימות המחשבה (של חלק מהאנשים) ששינוי בעמדת המאמן תפתור את בעיות הסגל. אם מפטרים את רמי ולא מביאים חיזוק, אפשר לפטר מראש גם את הבא אחריו. או לחילופין, לקוות שקווינסי מילר ישמש כשוליית קוסם למאמן החדש.
נערך לאחרונה על ידי
אחדשיודע בתאריך 13 דצמבר 2016, 21:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
13 דצמבר 2016, 21:10
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אני מרגיש שוב צורך לומר שהבעיה העיקרית של מכבי זה הסגל.
עזוב, היו שבכו גם על דייוויד בלאט. לבכות על מאמן זה ב-default של חלק מאוהדי מכבי, וכשמדובר במאמן בלי רזומה ובלי קבלות, על אחת כמה וכמה. אף אחד לא יתן לו ימי חסד. וכן, מדהימה אותי תמימות המחשבה ששינוי בעמדת המאמן תפתור את בעיות הסגל. אם מפטרים את רמי ולא מביאים חיזוק, אפשר לפטר מראש גם את הבא אחריו.
אף אחד פה (לפחות לא שאני ראיתי) טוען שצריך לפטר את רמי כי הוא הבעיה המקצועית. הוא צריך לעוף כי זאת בושה שאפס כזה עומד על הקווים במכבי. זה לא יכול לקרות.
13 דצמבר 2016, 21:13
כל עוד לא חושבים/חשבו בכלל על חיזוק, זה לא מעניין אותי אם הוא פה או לא. ההתנהלות מלכתחילה כושלת.
13 דצמבר 2016, 21:32
אחדשיודע כתב:כל עוד לא חושבים/חשבו בכלל על חיזוק, זה לא מעניין אותי אם הוא פה או לא. ההתנהלות מלכתחילה כושלת.
אבל גם על זה רובנו מסכימים.
רמי לא היה צריך להיות פה מלכתחילה- וממילא צריך ללכת. גם ארז, וז'אן וגיא לא היו צריכים להיות פה( אם כי לגודס עוד היה תירוץ שהוא היה פה 6 שנים וזה)..
וזה בלי קשר להתנהלות של ההנהלה- שגם היא צריכה ללכת. וזה גם בלי קשר לזה שצריכים חיזוק..- שגם פה אני לא חושב שיש פה הרבה כאלה שלא חושבים שצריך חיזוק...
13 דצמבר 2016, 21:38
my man כתב:אחדשיודע כתב:כל עוד לא חושבים/חשבו בכלל על חיזוק, זה לא מעניין אותי אם הוא פה או לא. ההתנהלות מלכתחילה כושלת.
אבל גם על זה רובנו מסכימים.
רמי לא היה צריך להיות פה מלכתחילה- וממילא צריך ללכת. גם ארז, וז'אן וגיא לא היו צריכים להיות פה( אם כי לגודס עוד היה תירוץ שהוא היה פה 6 שנים וזה)..
וזה בלי קשר להתנהלות של ההנהלה- שגם היא צריכה ללכת. וזה גם בלי קשר לזה שצריכים חיזוק..- שגם פה אני לא חושב שיש פה הרבה כאלה שלא חושבים שצריך חיזוק...
כן, רק שיש דבר כזה שקוראים לו סדר עדיפויות.
כשמדברים (/חופרים) פה על המאמן ומחליפו המיועד, ושמים בצד את העובדה שהסגל שהתחיל את העונה לא מספיק טוב (וחלק פה עושים את זה), מגחיך את העניין בעיניי. דבר ראשון שהיו צריכים לעשות, עוד כשאדלשטיין היה פה, הוא לחזק את הקו הקדמי. ואני מדבר על הדברים שהיו צריכים לעשות מהרגע שהעונה התחילה, כי על הקיץ אפשר לדבר בלי סוף.
14 דצמבר 2016, 00:48
כן, אבל הדיון מתקדם עם הזמן, סקווינסי על סף חזרה ועוד לא ראינו מה הוא שווה, אז מה הטעם לחזור לדוש בקיץ / במחזורים הראשונים.
לגבי הדר, רואים שהוא עושה המון טעויות ברמת האימון, ניהול המשחק וניהול הסגל. הקיים.
והוא עדיין לא צריך ללכת, כי אין חלופה שסיכוייה להצליח טובים ושלא תהיה הרפתקה כלכלית.
(הוא פשוט לא היה צריך להיות ממונה מלכתחילה, כי אדלשטיין לא היה צריך להיות מפוטר על כך שרצה חיזוק לסגל כמו שכולם פה טוענים שהיה צריך להיות / על כך שווימס אמר לפטר אותו)
מה שגורם לי לחשוב שהוא יפוטר אם נמשיך להפסיד (מבלי שתהיה חלופה ראויה), כי ההנהלה לצערי בדרך כלל עושה את הצעד הלא נכון.
14 דצמבר 2016, 00:51
אף אחד לא מדבר על הקיץ, מדברים על מה שהיה צריך לעשות מאז (כולל עכשיו). היו צריכים להביא חיזוק, ועדיין צריכים להביא חיזוק.
וכל עוד לא עושים זאת, ממשיכים בהתנהלות של "להחליט לא להחליט". מחכים שמיסטר קווינסי מילר יחזור ויפתור את כל הבעיות של הקבוצה הזאת, מבלי לדעת באמת מה הוא יוכל לתת ולתרום. לא היו חייבים להביא חיזוק לעמדה שלו, אפשר ורצוי היה להביא 4.5 (או אפילו סנטר) שיוכל לשמש כסנטר ראשון אחרי החזרה של מילר.
14 דצמבר 2016, 01:09
לדעתי יש צעד ספיציפי וקיצוני מאוד שצריך לעשות כדי להחזיר את העונה לדרך הנכונה, הוא לא יקרה ובגלל זה אני לא אופטימי לגבי המשך העונה-
לשחרר את גאודלוק ולהביא במקומו גארד אחר , שחקן קבוצתי באופיו. לדעתי הבעיה הכי גדולה של הקבוצה היא בחוסר יכולת להתחבר. יותר קריטי מכל דבר אחר. הייתי שמח אם היו מביאים חיזוק של שחקן אתלט, הגנתי לעמדת הפנים אבל מבחינתי זה בעדיפות שניה. כשגאודלוק לא שיחק (או שיחק ונקלי לבעיית עבירות מקודמת) מכבי שיחקה כמו קבוצה, ביחד, עם רוח של קבוצתיות כשגאודלוק שיחק הקבוצה שיחקה בד"כ רע, כדורסל של אחד על אחד ובלי רוח קבוצתית. לפי הדברים של השחקנים האחרים אחרי באמברג גם חלקם חושבים ככה.
זה צעד קיצוני , מחוץ לקופסא אבל דרוש ביותר.
בכל מקרה, עם חזרתו של מילר לרמי הדר תהיה אפשרות לשחק עם וימס ב-2 , סמית וראד ב -3 , ומילר ב-4. אני מאמין שזה יגביל את הדקות של גאודלוק.
14 דצמבר 2016, 01:16
toja27 כתב:לדעתי יש צעד ספיציפי וקיצוני מאוד שצריך לעשות כדי להחזיר את העונה לדרך הנכונה, הוא לא יקרה ובגלל זה אני לא אופטימי לגבי המשך העונה-
לשחרר את גאודלוק ולהביא במקומו גארד אחר , שחקן קבוצתי באופיו. לדעתי הבעיה הכי גדולה של הקבוצה היא בחוסר יכולת להתחבר. יותר קריטי מכל דבר אחר. הייתי שמח אם היו מביאים חיזוק של שחקן אתלט, הגנתי לעמדת הפנים אבל מבחינתי זה בעדיפות שניה. כשגאודלוק לא שיחק (או שיחק ונקלי לבעיית עבירות מקודמת) מכבי שיחקה כמו קבוצה, ביחד, עם רוח של קבוצתיות כשגאודלוק שיחק הקבוצה שיחקה בד"כ רע, כדורסל של אחד על אחד ובלי רוח קבוצתית. לפי הדברים של השחקנים האחרים אחרי באמברג גם חלקם חושבים ככה.
זה צעד קיצוני , מחוץ לקופסא אבל דרוש ביותר.
בכל מקרה, עם חזרתו של מילר לרמי הדר תהיה אפשרות לשחק עם וימס ב-2 , סמית וראד ב -3 , ומילר ב-4. אני מאמין שזה יגביל את הדקות של גאודלוק.
גאודלוק לא הבעיה של מכבי ובלי קשר שחרור שלו זה אשכרה לירות לעצמך ברגל, בייחוד אם אתה בונה על מילר ועל היכולת של מכבי להנחית כאן גארד סבבה (אפילו לא טוב מאוד)
14 דצמבר 2016, 01:17
אני לא יודע אם זה בגלל גאודלוק עצמו או בגלל שווימס וגאודלוק מתקשים לשחק ביחד. גם ווימס נוטה לשחק לבד במשך מידי הרבה פוזשנים, ולוקח על עצמו מידי הרבה גם כשכלום לא הולך לו. כשגאודלוק רוצה הוא יודע להפעיל שחקנים אחרים יותר טוב מווימס.
גאודלוק שחקן מוכשר מאוד אבל ללא ספק יש לו את הבעיה שדיברת עליה, וזה בגדול תפקיד של המאמן לדעת איך לנהל אותו ולהשתמש בו נכון.
בעיה נוספת היא שאין רכז, אם למכבי היה רכז זה היה אולי פותר את הבעיה.
ואגב, גם מילר שחקן לא קבוצתי.
14 דצמבר 2016, 01:22
בלי גאודלוק הקבוצה לא עוברת 70 נקודות. הוא המנוע ההתקפי של הקבוצה.
הבעיה שהיא שאין רכז מתפקד לצידו. ווימס אול אראונדר אבל לא רכז, סילי לא רכז, אוחיון זה אוחיון ומקל חסר ביטחון.
רכז איכותי היה משדרג את מכבי ב- 20 דרגות.