28 אוקטובר 2016, 17:54
yanay21 כתב:הודאל(לא יכול לצטט אחרי כל כך הרבה ציטוטים), זה היה מדהים. באמת. אחרי החטיפה השנייה הייתי בהלם, פשוט לקח לו את הכדור כאילו הוא ילד קטן. ובדיוק דיברנו על זה שאני לא אוהב את איך שהוא לא תמיד מתפקד במאני טיים. למרות שראוי לציין, סקרמנטו זה דבר אחד, והקליפרס\אוקלהומה\גולדן סטייט זה משהו אחר.
אולדריג' היה מחריד שאין לתאר, אבל קלע כמה סלים חשובים לקראת הסוף. ראית תקציר בולס-סלטיקס?
28 אוקטובר 2016, 17:56
28 אוקטובר 2016, 18:16
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל(לא יכול לצטט אחרי כל כך הרבה ציטוטים), זה היה מדהים. באמת. אחרי החטיפה השנייה הייתי בהלם, פשוט לקח לו את הכדור כאילו הוא ילד קטן. ובדיוק דיברנו על זה שאני לא אוהב את איך שהוא לא תמיד מתפקד במאני טיים. למרות שראוי לציין, סקרמנטו זה דבר אחד, והקליפרס\אוקלהומה\גולדן סטייט זה משהו אחר.
אולדריג' היה מחריד שאין לתאר, אבל קלע כמה סלים חשובים לקראת הסוף. ראית תקציר בולס-סלטיקס?
הגישה שהוא בא איתה לעונה הזאת נראית שונה לחלוטין (בשני משחקים, אבל עדיין), הוא בא לחסל והיה אגרסיבי גם מול קבוצה כמו הווריורס
למרקוס נכבה (אל תידלק אורי, לא הנכבה הזאת) בשלב מוקדם במשחק, חלקית בגלל בעיית עבירות, וכשאני אומר בעייה אני מתכוון לשריקה על כל פרצוף מכווץ של קאזינס, אבל לקח כמה זריקות חשובות, תיסכל את קאזינס וגרם לו לעשות שטויות (ספציפית שמתי לב לפייד שדפק עליו בפוסט, קאזינס ניסה להחזיר בכוח בצד השני וסיים באיירבול בפוזשן חשוב בשביל הקינגס) הוא יהיה חייב להיות הרבה יותר דומיננטי ממה שהיה לאורך רוב המשחק הלילה
28 אוקטובר 2016, 18:20
28 אוקטובר 2016, 18:20
28 אוקטובר 2016, 18:21
MaccabiTA כתב:לא מאמין לך שבהתלהבות של תחילת העונה אתה מפקיר אותי ל8 ימים ככה
28 אוקטובר 2016, 18:21
MTA2311 כתב:שיגיע כבר 8
28 אוקטובר 2016, 18:23
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:לא מאמין לך שבהתלהבות של תחילת העונה אתה מפקיר אותי ל8 ימים ככה
קודם כל-זה יהיה שווה את זה בסוף.
דבר שני-זה ממילא יעלם מהר מאוד. נופלים סיבוב שני ויאללה הביתה, קלאסי ספרס. אפשר פשוט להריץ ריפליי של העונה הקודמת. אין רגע נחת בטקסס
MTA2311 כתב:שיגיע כבר 8
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שיגיע כבר 8
פשוט מתעלם באלגנטיות מהעובדה שקראו לו בוטום
28 אוקטובר 2016, 18:24
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:לא מאמין לך שבהתלהבות של תחילת העונה אתה מפקיר אותי ל8 ימים ככה
דבר שני-זה ממילא יעלם מהר מאוד. נופלים סיבוב שני ויאללה הביתה, קלאסי ספרס. אפשר פשוט להריץ ריפליי של העונה הקודמת. אין רגע נחת בטקסס
רק כדי לאמלל את אור עוד קצת, קאזינס בספרס, נגמר ב3 mvp ו4 טבעות או בפופ נמצא חסר רוח חיים במיטתו אחרי 20 משחקים?
28 אוקטובר 2016, 18:25
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שיגיע כבר 8
28 אוקטובר 2016, 18:26
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שיגיע כבר 8
ביליתי את רוב האקט בלשאול "אתה כבר בפנים? אני לא מרגיש כלום", אז לא יודע איך להחשיב את זה.
28 אוקטובר 2016, 18:27
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:לא מאמין לך שבהתלהבות של תחילת העונה אתה מפקיר אותי ל8 ימים ככה
רק כדי לאמלל את אור עוד קצת, קאזינס בספרס, נגמר ב3 mvp ו4 טבעות או בפופ נמצא חסר רוח חיים במיטתו אחרי 20 משחקים?
אפילו ג'ינובילי נראה יציב לידו. (מדהים אותי שגם היום, בגיל 200, אם הוא קולע זריקה, הוא תמיד יקח עוד זריקה בהתקפה הבאה, גם אם זה על שומר שגבוה ממנו במטר. אין דברים כמוהו).
אני כל כך לא סובל את קאזינס, שאשכרה אגעל מהקבוצה אם הוא משחק בה, גם אם זה יביא לאליפות. לא יודע אם הוא יכול להתאים את עצמו לשיטה, עזוב אפילו את עניין האופי
28 אוקטובר 2016, 18:27
ביליתי את רוב האקט בלשאול "אתה כבר בפנים? אני לא מרגיש כלום", אז לא יודע איך להחשיב את זה.
28 אוקטובר 2016, 18:28
28 אוקטובר 2016, 18:29
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:לא מאמין לך שבהתלהבות של תחילת העונה אתה מפקיר אותי ל8 ימים ככה
אפילו ג'ינובילי נראה יציב לידו. (מדהים אותי שגם היום, בגיל 200, אם הוא קולע זריקה, הוא תמיד יקח עוד זריקה בהתקפה הבאה, גם אם זה על שומר שגבוה ממנו במטר. אין דברים כמוהו).
אני כל כך לא סובל את קאזינס, שאשכרה אגעל מהקבוצה אם הוא משחק בה, גם אם זה יביא לאליפות. לא יודע אם הוא יכול להתאים את עצמו לשיטה, עזוב אפילו את עניין האופי
אני מאוהב בג׳ינובילי, הוא שחקן שאתה קם בשבילו ב3 לפנות בוקר והוא שחקן שאתה מרסק בגללו את המסך של המחשב ב3:17 לפנות בוקר (מאוחר קצת כי שחקן שישי אחרי הכל)
וכן, יש מצב שהוא השחקן הכי בלתי ניתן לאימון בליגה
28 אוקטובר 2016, 18:29
28 אוקטובר 2016, 18:30
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שיגיע כבר 8
השאלה אם לייחס את זה לאיבר של ליאב או לפי הטבעת שלך
28 אוקטובר 2016, 18:31
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:[quote="MaccabiTA"]לא מאמין לך שבהתלהבות של תחילת העונה אתה מפקיר אותי ל8 ימים ככה
אני מאוהב בג׳ינובילי, הוא שחקן שאתה קם בשבילו ב3 לפנות בוקר והוא שחקן שאתה מרסק בגללו את המסך של המחשב ב3:17 לפנות בוקר (מאוחר קצת כי שחקן שישי אחרי הכל)
וכן, יש מצב שהוא השחקן הכי בלתי ניתן לאימון בליגה