02 דצמבר 2016, 00:24
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:רמי הדר: "חשבתי שנשקרה עבירה ליוגב ולכן הכנסתי את מקל. לאחר שראיתי שנשרקה לווימס, החזרתי את יוגב"
זו התגובה של רמי הדר להשפלה. אני מצטער, זה לא מתקבל. גם אם הוא הכניס את מקל בטעות, אין שום סיבה להשפיל ולהוריד אותו אחרי 4 שניות.
גל מקל הוא לא איזה נער פוסטר. הוא הרכז הישראלי הבכיר, שחקן שעולה למכבי מיליון דולר. לא כך מתנהגים.
אין בעיה שרמי הדר לא מחזיק ממנו, אבל אין שום סיבה להשפיל אותו.
גל מקל הוא ישראלי בינוני במקרה הטוב שלא החזיק מעמד שנייה וחצי בשום קבוצה עם שאיפות (ובכוכב האדום)
זה ששילמו לו את מה ששילמו זה כבר בעיה שלהן, זה לא קובע את איכויות הכדורסל שאין לו
די עם המנטרות
נקסט
ועדיין, יש דברים שלא עושים וזה אחד מהם.
זה לא לעניין.
לא ראיתי שלמישהו היה אכפת כל פעם שעשו את זה ליבזורי, ועשו לו את זה יותר מפעם אחת
אז צריך להיות אכפת כי התינוק הקטן התנשף על הספסל בזמן שהוא יושב שם על חוזה שלא מגיע לו? כולי עצב
02 דצמבר 2016, 00:27
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:רמי הדר: "חשבתי שנשקרה עבירה ליוגב ולכן הכנסתי את מקל. לאחר שראיתי שנשרקה לווימס, החזרתי את יוגב"
זו התגובה של רמי הדר להשפלה. אני מצטער, זה לא מתקבל. גם אם הוא הכניס את מקל בטעות, אין שום סיבה להשפיל ולהוריד אותו אחרי 4 שניות.
גל מקל הוא לא איזה נער פוסטר. הוא הרכז הישראלי הבכיר, שחקן שעולה למכבי מיליון דולר. לא כך מתנהגים.
גל מקל הוא ישראלי בינוני במקרה הטוב שלא החזיק מעמד שנייה וחצי בשום קבוצה עם שאיפות (ובכוכב האדום)
זה ששילמו לו את מה ששילמו זה כבר בעיה שלהן, זה לא קובע את איכויות הכדורסל שאין לו
די עם המנטרות
נקסט
זה לא לעניין.
לא ראיתי שלמישהו היה אכפת כל פעם שעשו את זה ליבזורי, ועשו לו את זה יותר מפעם אחת
אז צריך להיות אכפת כי התינוק הקטן התנשף על הספסל בזמן שהוא יושב שם על חוזה שלא מגיע לו? כולי עצב
אני לא זוכר שעשו את זה ליבזורי במשחק יורוליג מול 11 אלף צופים.
וגם אם כן, את באמת משווה בין יבזורי למקל?
02 דצמבר 2016, 00:30
02 דצמבר 2016, 00:42
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל מקל הוא ישראלי בינוני במקרה הטוב שלא החזיק מעמד שנייה וחצי בשום קבוצה עם שאיפות (ובכוכב האדום)
די עם המנטרות
נקסט
זה לא לעניין.
עשו את זה ליבזורי גם בארץ וגם באירופה
אממ..כן?
לא מעניין אותי הדברים שמקל (לא) עשה בקריירה בכל החלטה שמתקבלת איתו או כלפיו
02 דצמבר 2016, 00:44
Bonbon כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ועדיין, יש דברים שלא עושים וזה אחד מהם.
זה לא לעניין.
עשו את זה ליבזורי גם בארץ וגם באירופה
אממ..כן?
לא מעניין אותי הדברים שמקל (לא) עשה בקריירה בכל החלטה שמתקבלת איתו או כלפיו
אממ..
יבזורי: היה בגליל גלבוע כמה עונות קלע איזה כמה שלשות כל משחק + שנתיים בחיפה עם איזה 10 נקודות למשחק.
מקל: אליפות עם גלבוע + אליפות עם חיפה + חוזה ב-NBA + רכז פותח בנבחרת ישראל + חמישיית העונה 2015 ו-2013 + קמפיין בחברת הלבשה ידועה והוא נראה פי אלף יותר טוב מיבזורי.
איך אפשר להשוות?
02 דצמבר 2016, 00:45
שמואל1 כתב:רמי הדר: "חשבתי שנשקרה עבירה ליוגב ולכן הכנסתי את מקל. לאחר שראיתי שנשרקה לווימס, החזרתי את יוגב"
02 דצמבר 2016, 02:00
שחף1 כתב:roy1000 כתב:שחף1 כתב:שמואל1 כתב:מה שהוא עשה היום למקל יהיה בעוכריו. ההנהלה לא תשכח לו את זה.
לא נראה לי שאכפת למישהו ממקל
רק לשני אנשים בפורום אכפת ממקל.
מסקרן אותי מי השני חוץ משמואל
02 דצמבר 2016, 02:13
02 דצמבר 2016, 02:21
02 דצמבר 2016, 10:21
02 דצמבר 2016, 10:46
roy1000 כתב:אני עדיין לא מבין למה צריך להיות לי אכפת משחקן שכל כך אוהב כדורסל עד שאת רוב הפריים של הקריירה שלו הוא בילה ביציע ולא במגרשי הכדורסל (ולא בגלל פציעות)? בחיים שלי לא שמעתי על שחקנים באמצע שנות העשרים שמבלים שנים ביציע מבחירה.
אני גם לא ראיתי שום דבר ממקל שיגרום לי לחוש אמפטיה אליו. להיפך. כל מה שהוא משדר זה שמה שמעניין אותו זה להיות כוכב. לא להיות שחקן כדורסל, אלא כוכב.
מה עם ג'ו אכסנדר? לא אכפת לך ממנו? כי הוא שחקן טוב ממקל. מה עם צירבס? יבזורי? מקל יושב על הספסל ועושה את מה שעשה ברוב הקריירה שלו - מקבל כסף בשביל לא לשחק. זה גל מקל. אני 100% מפרגן לו על הכסף. הוא עקץ גם את דאלאס וגם את מכבי בצורה מאוד חכמה ומגיע לו ולסוכן שלו את כל הקרדיט שבעולם.
אני מניח שהצעד הבא שלו הוא לקחת את הכסף של מכבי ולחזור לעשותא ת מה שהוא הכי טוב בו - לשבת ביציע.
02 דצמבר 2016, 10:58
jol9 כתב:roy1000 כתב:אני עדיין לא מבין למה צריך להיות לי אכפת משחקן שכל כך אוהב כדורסל עד שאת רוב הפריים של הקריירה שלו הוא בילה ביציע ולא במגרשי הכדורסל (ולא בגלל פציעות)? בחיים שלי לא שמעתי על שחקנים באמצע שנות העשרים שמבלים שנים ביציע מבחירה.
אני גם לא ראיתי שום דבר ממקל שיגרום לי לחוש אמפטיה אליו. להיפך. כל מה שהוא משדר זה שמה שמעניין אותו זה להיות כוכב. לא להיות שחקן כדורסל, אלא כוכב.
מה עם ג'ו אכסנדר? לא אכפת לך ממנו? כי הוא שחקן טוב ממקל. מה עם צירבס? יבזורי? מקל יושב על הספסל ועושה את מה שעשה ברוב הקריירה שלו - מקבל כסף בשביל לא לשחק. זה גל מקל. אני 100% מפרגן לו על הכסף. הוא עקץ גם את דאלאס וגם את מכבי בצורה מאוד חכמה ומגיע לו ולסוכן שלו את כל הקרדיט שבעולם.
אני מניח שהצעד הבא שלו הוא לקחת את הכסף של מכבי ולחזור לעשותא ת מה שהוא הכי טוב בו - לשבת ביציע.
בקיץ הצדדים ייפרדו ככל הנראה
02 דצמבר 2016, 11:00
MTA2311 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אני עדיין לא מבין למה צריך להיות לי אכפת משחקן שכל כך אוהב כדורסל עד שאת רוב הפריים של הקריירה שלו הוא בילה ביציע ולא במגרשי הכדורסל (ולא בגלל פציעות)? בחיים שלי לא שמעתי על שחקנים באמצע שנות העשרים שמבלים שנים ביציע מבחירה.
תלוי בזהות המאמן
02 דצמבר 2016, 11:02
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אני עדיין לא מבין למה צריך להיות לי אכפת משחקן שכל כך אוהב כדורסל עד שאת רוב הפריים של הקריירה שלו הוא בילה ביציע ולא במגרשי הכדורסל (ולא בגלל פציעות)? בחיים שלי לא שמעתי על שחקנים באמצע שנות העשרים שמבלים שנים ביציע מבחירה.
תלוי בזהות המאמן
אם זה רמי, אז ברור שהוא יילך.
אם זה מאמן זר, אז סביר להניח שמכבי תשמח להוריד אותו מהפיירול שלה תמורת פיצוי, וקשה לי להאמין שמאמן זר יעמוד על הרגליים האחוריות בשבילו.
רק אם זה מאמן ישראלי אחר, אז יש סיכוי, אבל לדעתי זאת אופציה קלושה מאוד כרגע.
02 דצמבר 2016, 11:04
02 דצמבר 2016, 11:22
02 דצמבר 2016, 11:23
MTA2311 כתב:ההנהלה דווקא תשמח שישאר. הם הביאו אותו בתור פרנצ'ייז ישראלי.
02 דצמבר 2016, 11:23
02 דצמבר 2016, 11:35
02 דצמבר 2016, 11:52