פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר מחזור 4: מכבי נגד הפועל - שני 21:00 ספורט 5

01 נובמבר 2016, 01:36

שחף1 כתב:ווימס קלע 40% בצסק׳׳א או מאוד קרוב לשם. הוא קלע טוב כשהוא פנוי.

בעונה האחרונה בצסקא 37%, סה"כ ביורוליג 36%.
חשבתי שהאחוזים שלו נמוכים יותר, גם צורת הקליעה שלו לא משהו

01 נובמבר 2016, 03:19

my man כתב:ראיתם את זה היום?

תמונה

מה זה?

וואי נשבע שראיתי את זה תוך כדי שידור, זה הופיע לאיזה 2 שניות והספקתי לראות רק ״כרמל״ ו״סרטן״..
אי אפשר היה להימנע מהמחשבה שהם התכוונו לכרמל שלנו :D

01 נובמבר 2016, 03:22

שועל כתב:נבארו ודולמן סופית לא ישחקו ביום רביעי?
אגב, לא בטוח שזה טוב למכבי שריבאס לא משחק

לדעתי, ריבאס הוא השומר הטוב שלהם בעמדות הגארד.

01 נובמבר 2016, 03:28

הבעיה אם מקל שגם בראיון זה בא לידי ביטוי הוא לא מבין ולא מפנים ולא רוצה גם להבין שהוא לא צריך ולא יכול להיות הסופרסטאר של הקבוצה,הוא עדין במוד הזה הוא עדין בקטע הזה.
גם המשפטים של טוב אני עושה מה שהמאמנים אומרים אני פה להילחם ולתת את כל כולי נשמעו כמו רובוט ,ללא רגש או אמת הוא עוד לא נהפך להיות אחד מהשורשים שלנו שמחוברים שמחויבים.
הוא גם אמר אני במצב שאני לא רגיל בו,על מה הוא מדבר הבן אדם 3 4 שנים לא שיחק כדורסל,כל מקום שהיה בקושי שיחק 4 דקות בכל שאר המקומות סופסל חוץ מחצי עונה בניזני.
הוא צריך להבין את התפקיד שלו ולהבין שבקבוצה שבה יש שחקנים כמו אצלנו הוא צריך לקחת צעד אחורה,ולתת דברים אחרים כמו הגנה ריבאונד,אגרסיביות ,לשחרר כדור מהר,להפוך אחרים לטובים יותר לנווט את המשחק ולא להתקע אם הכדור ולכפות צורת משחק מסוימת ו זריקות מטומטמות ולקחת זריקות אחרונות.
הוא בדרך כלל במקום שלא נתן לו דקות ואת המקום שהוא חושב שמגיע לו הוא ישר ברח,לא התפלא אם הוא יבקש להישתחרר אם המצב ככה ימשך בסוף עונה.
הוא כרגע נמצא בטופ האירופי ,ביורוליג באפשרות להילחם על תארים,מפה הוא רק יכול לרדת גם בשכר וגם במעמד בקבוצה אחרת.
הוא צריך להתחיל להבין ולהפנים את המצב ולהילחם כמו שאוחיון עשה לאורך השנים.
אני רוצה שהם היזדהו אם האןהדים שהיזדהו ויכאבו הפסדים ויתנו מכה וכאפה שצריך לזרים שבאים ומשחקים איתם במועדון ויעירו תחדר הלבשה ויכוונו תחדר הלבשה ויתפסו פיקוד במועדון הכוונה לישראלים.

לגבי ווימס ,יש לו בעיה חדות גדולה ובעית רצינית ביכולת ליצר,אני אומר ואמרתי את זה גם אחרי המשחקים הטובים שלו,יש לו בעית חדות רצינית ,ובעיה בכדרור ביד שמאל ,שלוחצים אותו כאשר הוא מכדרר בשמאל הוא ישר מאבד או מעיף ומסתבך , הוא לא חד כאשר מכדרר ביד שמאל,הוא ישר מעביר ליד ימין וגם לוקח חזק את המגרש בצד ימין וחודר רק מצד ימין מה שהופך את ההגנה עליו לקלה ומגביל לעצמו את היכולת לייצר.
בעברו שהיה בכושר בצסקא הוא היה מכדרר בשתי הידים והיה תופס את אמצע המגרש וגם את צד שמאל והיה מייצר בכדרור שלו מרחק מהמגן ועולה להרבה גאמפ שוטים מחצי מרחק ,מה שלא קורה כרגע,הוא לא מייצר לעצמו כלום,מה שהוא קולע זה או כאשר הוא פנוי או משטח ריק.
בחוזק שלו היה הצעד הראשון והאתלטיות שאיפשרו לו לייצר מרחק מהמגן והרבה זריקטת חצי מרחק,מה שלא קורה אצלנו וגם דכן קורים דברים מוזרים כמו שמצליחים לחסום אותו בגאמפ שוט מה שלא קרה לו בחיים וזה מוזר כי האתלטיות קיימת ,אבל כנראה שהחדות והכדור עדין לא יושבים טוב.
מכבי בבעיה אם ווימס לא יכנס לכושר וליכולת ליצר לעצמו ,נהיה בבעיה כי ברמות הגבוהות ההגנה חזקה ומי שמנצח ומתעלה זה אלה בעלי היכולת אישית ולמכבי בסופו של דבר ישר רק את גאדולוק שיכול ליצר מכלום מכדרור גם.
מקווה מאוד שווימס יכנס לכושר משחק,יש הבדל גדול מאוד בין כושר לכושר משחק ולחדות.

מעבר לזה הבנת המשחק וקריאת המשחק של ציבראס על סף הבושה,העמידה שלו לא נכונה בהגנה הקריאת מצב ,הוא פשוט לא פה ,אני לא יודע מה קרה לו וממה זה נובע והאם זה נובע מחוסר חשק או ממשו אבל הוא מזכיר את אליהו בחוסר אונים שלו,זה פשוט דברים בסיסים מילא חוסר יכולת לשמור,אבל הוא כאילו עומד כמו אהבל ,לא בא לעזור,לא חוזר בזמן לאמצע לא קורא נכון,לא סוגר ,תמיד נשאר מאחורי התוקף בריבאונד הגנה ונותן לקחת מעליו, עוברים אותו על הקו הוא לא מזיז רגלים,פשוט לא אותו שחקן שעקבתי אחריו שנה שעברה.

01 נובמבר 2016, 03:46

אדם, ביש זומזום! על מה אתה מדבר?
מה זה כל השטויות האלה שכתבת על ווימס? איפה היית השבוע במשחקי היורוליג? ווימס לא צריך להכנס לשום כושר. ווימס בכושר טוב. אין למכבי שום בעיה עם ווימס. בסך הכל שיחק משחק רביעי בשבוע, כשביורוליג שיחק 35 דקות. לכן היה קצת עייף היום. אז? זהו? אתה כבר רץ לכתוב ספר בשלושה כרכים שיש בעיה עם ווימס?

תרגיע.

01 נובמבר 2016, 04:07

felix_r כתב:אדם, ביש זומזום! על מה אתה מדבר?
מה זה כל השטויות האלה שכתבת על ווימס? איפה היית השבוע במשחקי היורוליג? ווימס לא צריך להכנס לשום כושר. ווימס בכושר טוב. אין למכבי שום בעיה עם ווימס. בסך הכל שיחק משחק רביעי בשבוע, כשביורוליג שיחק 35 דקות. לכן היה קצת עייף היום. אז? זהו? אתה כבר רץ לכתוב ספר בשלושה כרכים שיש בעיה עם ווימס?

תרגיע.

רץ?,תדע להבדיל בין לקלוע ולשים נקודות לבין לתת לו כדור ולסמוך עליו שייצר נקודות.
יש הבדל גדול בען 20 נקודות ל20 נקודות הכל תלוי כתוצאה וממה הם קורים .
לידיעתך אני אומר את זה כבר חודש וחצי ככה שלא על סמך משחק.
לבחור תקומה בהרבה אספקטים של המשחק,הוא מנהיג הוא מכוון יפה את השחקנים הוא משתדל לשמור הוא בא לריבאונד,אבל הוא כרגע לא גו טו גאי זו הכוונה,הוא לא מייצר לעצמו מכדרור.
פליקס אם כל הכבוד תראה איך הוא מיצר תנקודות שלו,אתה הית נותן לו כדור ועושה לו בידוד?,מה שעשה 5 פעמים נגד זלאגריס והיה נראה רע מאוד כאשר חדר בצד שמאל והיה נראה כמו בלאגן אחד גדול היסתבך ואיבד.
היום רק העביר ליד שמאל נלחץ ועשה צעדים.
הוא מהר מאוד בהתקפה מעביר לימין ןלצד ימין במגרש.
אתה יכול עד מחר להגיד רץ שמרץ כותב ספר ,אלה עובדות,אני לא מענין אותי 20 נקודות אותי מענין איך באו ה20 נקודות והאם אפשר להישען עליהם ולסמוך עליהם שיגיעו גם שבוע הבא ,אם אתה בשלב הזה מוכן וסומך על ווימס שיהיה גו טו גאי אחלה.
סתם לדוגמה בצד של ירושלים יש את קינסי את דיבון וגארלס שהם בינונים אבל יכולים לייצר יש מאין.

לגבי ווימס השאר בדעתי בכל מקרה ומקווה מהר מאוד שיחזור ליכולת של צסקא מבחינת היכולת לייצר לעצמו כמו בצסקא ולייצר לעצמו גאמפ שוטים.
אני בדרך כלל מרגיש שחקנים ויודע לבחון לעומק ולשים לב לדברים הקטנים ולתגובות מסוימות שקשורים במשחק.
אנחנו לא חייבים להסכים.
שחקן טוב לא אמרתי שלא אמרתי שאנחנו רק אם אחד שיכול לייצר לעצמו כרגע ואמרתי שווימס לא מייצר כרגע לעצמו מכדרור.

01 נובמבר 2016, 04:08

תלמד לקרוא פליקס אין לי שום בעיה אם זה שקלע הרבה בשתי משחקי היורוליג האחרונים יש לי בעיה אם מה שצינתי .

01 נובמבר 2016, 04:09

felix_r כתב:
שועל כתב:נבארו ודולמן סופית לא ישחקו ביום רביעי?
אגב, לא בטוח שזה טוב למכבי שריבאס לא משחק

לדעתי, ריבאס הוא השומר הטוב שלהם בעמדות הגארד.

נכון גם לדעתי.

01 נובמבר 2016, 04:13

שועל כתב:
my man כתב:
שועל כתב:עוד קצת מספרים:
*מכבי בלי סמית וסילי עם 47% ל3
*צירבס עם 5/5 מהשדה ו12 נקודות
*סוני ווימס עם 0/6 מהשדה 2 חטיפות 4 אסיסטים ו3 איבודים
*גל מקל במשחק טוב עם 9 אסיסטים 4/4 ל2 ואיבוד אחד בלבד

ועם ווימס ב0/4 מהטווח הזה

ווימס לא קלעי שלשות טוב אגב, למרות המשחקים האחרונים

קלעי טוב אפילו קצת למעלה מזה.

01 נובמבר 2016, 07:03

אני מתחיל לאהוב את מה שיש לנו העונה.

01 נובמבר 2016, 08:09

כל עוד הכדור בידיים של גאודלוק זה כבר חצי סל.

01 נובמבר 2016, 09:21

אדם כתב:
felix_r כתב:אדם, ביש זומזום! על מה אתה מדבר?

תרגיע.

רץ?,תדע להבדיל בין לקלוע ולשים נקודות לבין לתת לו כדור ולסמוך עליו שייצר נקודות.
יש הבדל גדול בען 20 נקודות ל20 נקודות הכל תלוי כתוצאה וממה הם קורים .
לידיעתך אני אומר את זה כבר חודש וחצי ככה שלא על סמך משחק.
לבחור תקומה בהרבה אספקטים של המשחק,הוא מנהיג הוא מכוון יפה את השחקנים הוא משתדל לשמור הוא בא לריבאונד,אבל הוא כרגע לא גו טו גאי זו הכוונה,הוא לא מייצר לעצמו מכדרור.
פליקס אם כל הכבוד תראה איך הוא מיצר תנקודות שלו,אתה הית נותן לו כדור ועושה לו בידוד?,מה שעשה 5 פעמים נגד זלאגריס והיה נראה רע מאוד כאשר חדר בצד שמאל והיה נראה כמו בלאגן אחד גדול היסתבך ואיבד.
היום רק העביר ליד שמאל נלחץ ועשה צעדים.
הוא מהר מאוד בהתקפה מעביר לימין ןלצד ימין במגרש.
אתה יכול עד מחר להגיד רץ שמרץ כותב ספר ,אלה עובדות,אני לא מענין אותי 20 נקודות אותי מענין איך באו ה20 נקודות והאם אפשר להישען עליהם ולסמוך עליהם שיגיעו גם שבוע הבא ,אם אתה בשלב הזה מוכן וסומך על ווימס שיהיה גו טו גאי אחלה.
סתם לדוגמה בצד של ירושלים יש את קינסי את דיבון וגארלס שהם בינונים אבל יכולים לייצר יש מאין.

לגבי ווימס השאר בדעתי בכל מקרה ומקווה מהר מאוד שיחזור ליכולת של צסקא מבחינת היכולת לייצר לעצמו כמו בצסקא ולייצר לעצמו גאמפ שוטים.
אני בדרך כלל מרגיש שחקנים ויודע לבחון לעומק ולשים לב לדברים הקטנים ולתגובות מסוימות שקשורים במשחק.
אנחנו לא חייבים להסכים.
שחקן טוב לא אמרתי שלא אמרתי שאנחנו רק אם אחד שיכול לייצר לעצמו כרגע ואמרתי שווימס לא מייצר כרגע לעצמו מכדרור.

לגבי ווימס, היה לו משחק רע אתצמול אבל לא הייתי מוטרד לגביו. מסכים עם פליקס. יכולת קליעה מחוץ לקשת זה מעולם לא היה משהו אוטומטי אצלו. לגבי מקל, מסכים, הוא צריך להעיר את עצמו בכמה כאפות ולהבין שהוא ישראלי בינוני, לא סופרסטאר ולא נעליים. זה ששנה שעברה היה השחקן המוביל רק מעיד עד כמה הקבוצה סביבו הייתה פח אשפה אחד גדול.

01 נובמבר 2016, 11:56

מה אתם אומרים על טרייד אלכסנדר+יבזורי תמורת ריצארד האוול?

01 נובמבר 2016, 12:13

מני כתב:מה אתם אומרים על טרייד אלכסנדר+יבזורי תמורת ריצארד האוול?

ומי ישחק בחוק הרוסי? אתה?

01 נובמבר 2016, 12:29

איזה חמורים בני חמורים הפועל האלה.
למה לכל הרוחות נתנו ללימונד לשחק? עכשיו לפי ONE הם "חוששים שמצבו הוחמר".
משחק ליגה רגיל בתחילת העונה, מה היה כל כך חשוב לתת לו לשחק?
טמבלים כאלה

01 נובמבר 2016, 12:59

felix_r כתב:

האוול מבחינתי פרסונה נון גרטה אחרי שפתח את הג'ורה שלו נגד מכבי בקיץ. בכל מקרה עדיין לא מסוג השחקנים שמכבי צריכה לדעתי.

01 נובמבר 2016, 13:08

felix_r כתב:

הוא לא בתהליך של קבלת מתאזרח?

01 נובמבר 2016, 13:12

מני כתב:
felix_r כתב:

הוא לא בתהליך של קבלת מתאזרח?

כן, אבל כרגע הוא עדיין רשום כזר. קודם שיקבל אזרחות, ישחק בנבחרת, ואז נדון במועמדותו ;)

01 נובמבר 2016, 14:47

מכביסט24 כתב:
my man כתב:ראיתם את זה היום?

תמונה

מה זה?

וואי נשבע שראיתי את זה תוך כדי שידור, זה הופיע לאיזה 2 שניות והספקתי לראות רק ״כרמל״ ו״סרטן״..
אי אפשר היה להימנע מהמחשבה שהם התכוונו לכרמל שלנו :D

חחחח מילה שגם אני חשבתי בדיוק את אותו דבר שראיתי את זה בשידור

01 נובמבר 2016, 14:53

לא ייתכן שאין לנו אחד פה שלא יכול לעשות פוטושופ כזה...
פרסם תגובה