המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:בדש אל תחטוף לי
בדש אל תחטוף לי
אוף חבל
שמואל1 כתב:חגי בדש הציע התפטרותו עקב חילוקי דעות עם בכירי ההנהלה.
er79 כתב:המועדון הזה בקבר. רק הנהלה חדשה לגמרי תוציא אותו משם.
Mitelka כתב:אריק בראילובסקי (מאמן עבר ומקושר למכבי) טוען שאחד מבין מזרחי או פדרמן יעזוב בסיום העונה
Mitelka כתב:בואו נגיד ששניהם זה רעידת אדמה - פדרמן תהיה הרבה פנימית, כי זה אומר בעלים חדש כמעט ומכבי חדשה. שמעון תקשורתית כמובן זה יגרור הד אדיר עם מיליון כתבות של הרגעים היפים והגדולים - בתכלס, לא תהיה לזה משמעות גדולה.
Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:בואו נגיד ששניהם זה רעידת אדמה - פדרמן תהיה הרבה פנימית, כי זה אומר בעלים חדש כמעט ומכבי חדשה. שמעון תקשורתית כמובן זה יגרור הד אדיר עם מיליון כתבות של הרגעים היפים והגדולים - בתכלס, לא תהיה לזה משמעות גדולה.
קשה לי להאמין שזה פדרמן כי היו מדברים על רוכש חדש או על סכומי הכסף ששאר הבעלים יביאו בשביל לקנות את החלק שלו
שמעון פשוט..יתמסמס
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:בואו נגיד ששניהם זה רעידת אדמה - פדרמן תהיה הרבה פנימית, כי זה אומר בעלים חדש כמעט ומכבי חדשה. שמעון תקשורתית כמובן זה יגרור הד אדיר עם מיליון כתבות של הרגעים היפים והגדולים - בתכלס, לא תהיה לזה משמעות גדולה.
קשה לי להאמין שזה פדרמן כי היו מדברים על רוכש חדש או על סכומי הכסף ששאר הבעלים יביאו בשביל לקנות את החלק שלו
שמעון פשוט..יתמסמס
גם לשמעון יש אחוזים, משהו כמו 12 אם אני לא טועה
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:בואו נגיד ששניהם זה רעידת אדמה - פדרמן תהיה הרבה פנימית, כי זה אומר בעלים חדש כמעט ומכבי חדשה. שמעון תקשורתית כמובן זה יגרור הד אדיר עם מיליון כתבות של הרגעים היפים והגדולים - בתכלס, לא תהיה לזה משמעות גדולה.
שמעון פשוט..יתמסמס
ברור, הוא פשוט לא רלוונטי יותר
אין לו כסף להביא
לא שלפדרמן יש, אבל יש לו יותר אחוזים
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:בואו נגיד ששניהם זה רעידת אדמה - פדרמן תהיה הרבה פנימית, כי זה אומר בעלים חדש כמעט ומכבי חדשה. שמעון תקשורתית כמובן זה יגרור הד אדיר עם מיליון כתבות של הרגעים היפים והגדולים - בתכלס, לא תהיה לזה משמעות גדולה.
שמעון פשוט..יתמסמס
ברור, הוא פשוט לא רלוונטי יותר
אין לו כסף להביא
לא שלפדרמן יש, אבל יש לו יותר אחוזים
במדינה מתוקנת, או לפחות בקהל עם טיפת מוח כבר היו מעיפים אותם מפה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־17 אורחים