פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: NBA PLAYOFFS 2017

12 מאי 2017, 05:17

הסדרה הזאת חישלה מאוד את הספרס בעיניי.
אם גולדן יעשו סוויפ בגמר המערב, זה יהיה מדהים.

12 מאי 2017, 05:18

שועל כתב:מצחיק אותי שהשדרים של הTNT מזכירים את כל המספרים של הארדן ו"שוכחים" להזכיר שהוא שבר את שיא האיבודים של כל הזמנים לעונה שהוא בעצמו קבע בעונה הקודמת.

הם לא. הזכירו לא מעט.

נתון מעניין (רלוונטי לקראת המשחק מחר בוושינגטון):
The Spurs dominate the Rockets in Game 6, 114-75. Teams facing elimination at home are 0-10 this postseason.

12 מאי 2017, 05:28

אחדשיודע כתב:הסדרה הזאת חישלה מאוד את הספרס בעיניי.
אם גולדן יעשו סוויפ בגמר המערב, זה יהיה מדהים.

סוויפ לא יהיה שם, יהיה מפתיע מאוד אם כן, הספרס קבוצה עם אופי, עם כל זה שגולדן סטייט היא סופר-טים. מצד שני כדי להפוך את הסדרה לתחרותית נצטרך שהרבה שחקנים יביאו את המקסימום שלהם. זה לא יהיה פשוט.
אני בדרך כלל בחור אופטימי אבל גם לי מאוד קשה לראות ניצחון בסדרה באופק..
אני מניח שהמפתח הוא ב2 הראשונים באורקל, אם ניקח אחד יש סדרה, אם לא זה כנראה יגמר ב5.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי MaccabiTA בתאריך 12 מאי 2017, 05:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

12 מאי 2017, 05:30

כן, הספרס יתנו פייט.
במזרח לעומת זאת... מתקשה לראות תחרות אמיתית כרגע. מקווה שאופתע.

12 מאי 2017, 05:31

39 הפרש, בחוץ, בלי קוואי ועם טוני long gone.
החזקנו את ההתקפה השנייה בליגה על 75 נקודות בלי שחקן ההגנה של העונה.
המשחק הזה היה תענוג לצפייה, מזמן לא נהניתי ככה ממשחק של הספרס בפלייאוף.

12 מאי 2017, 05:33

אחדשיודע כתב:כן, הספרס יתנו פייט.

קליבלנד הייתה מפסידה בסדרה לספרס/ווריורס רעננים, אבל כנראה שוב תזכה לקבל אחת מהן מותשת וחבוטה אחרי טיול בפארק שהוא הקונפרנס המזרחי ותהיה מסוגלת לקחת אליפות, שוב, שלא בצדק.
סיפורן של הטבעות על אצבעות המלך.

12 מאי 2017, 05:34

MaccabiTA כתב:39 הפרש, בחוץ, בלי קוואי ועם טוני long gone.

* שחקן ההגנה של העונה שעברה.
השנה זה צריך להיות של דריימונד או גובר.

12 מאי 2017, 05:37

MaccabiTA כתב:
אחדשיודע כתב:כן, הספרס יתנו פייט.

קליבלנד הייתה מפסידה בסדרה לספרס/ווריורס רעננים, אבל כנראה שוב תזכה לקבל אחת מהן מותשת וחבוטה אחרי טיול בפארק שהוא הקונפרנס המזרחי ותהיה מסוגלת לקחת אליפות, שוב, שלא בצדק.
סיפורן של הטבעות על אצבעות המלך.

להוציא פציעות משמעותיות והתערבות גסה של הליגה, כמו בעונה שעברה (עם ההשעיה של דריימונד אחרי משחק 4), זה בסבירות גבוהה של המערב.

12 מאי 2017, 05:51

אני לא בטוח בכלל שקליבלנד תטייל מול בוסטון. בניגוד לטורונטו ואינדיאנה, שהם קבוצות של שחקן אחד (במיוחד כשלאורי היה בחוץ), לבוסטון יש סגל מאוד רחב ומאוזן, ועצירה של אייזיאה לא מבטיחה דבר. יש סיכוי שהבעיות ההגנתיות של קליבלנד יתגלו שוב מול בוסטון.

12 מאי 2017, 06:07

אחדשיודע כתב:

כמו שקרי הmvp הנוכחי הוא "שחקן ההגנה של העונה" הנוכחי, השם פשוט מרמז אחרת (שהתואר מתייחס לעונה הזאת)
בכל מקרה, מעבר לקטנוניות הבנת את הנקודה. שחקן ההגנה של 15 ו16 ועדיין אחד מ2 שחקני ההגנה הטובים בליגה חסר לנו במשחק הזה והחזקנו את יוסטון, ההתקפה השנייה הטובה בליגה (לכאורה) על 75 אצלם בבית. לא הרבה קבוצות יכולות לעשות את זה.

12 מאי 2017, 06:08

שועל כתב:אני לא בטוח בכלל שקליבלנד תטייל מול בוסטון. בניגוד לטורונטו ואינדיאנה, שהם קבוצות של שחקן אחד (במיוחד כשלאורי היה בחוץ), לבוסטון יש סגל מאוד רחב ומאוזן, ועצירה של אייזיאה לא מבטיחה דבר. יש סיכוי שהבעיות ההגנתיות של קליבלנד יתגלו שוב מול בוסטון.

מקווה שפעם אחת הם יצטרכו לעבוד קשה בדרך לגמר אבל אני לא יודע אם בוסטון מסוגלים ליותר מלגנוב משחק, לעשות רעש בעוד אחד או שניים וליפול ב5

12 מאי 2017, 06:16

MaccabiTA כתב:שחקן ההגנה של 15 ו16 ועדיין אחד מ2 שחקני ההגנה הטובים בליגה חסר לנו במשחק הזה והחזקנו את יוסטון, ההתקפה השנייה הטובה בליגה (לכאורה) על 75 אצלם בבית. לא הרבה קבוצות יכולות לעשות את זה.

ברור, אבל מבלי לקחת מהספרס, צריך להגיד שיוסטון לא היו במשחק הזה מההתחלה ועד הסוף.
זאת אומרת ה-75 נקודות זה הרבה בגלל התפרקות פיזית ומנטלית של יוסטון. החצי השני של המשוואה הוא ההגנה המצוינת של הספרס.

12 מאי 2017, 06:26

אחדשיודע כתב:
MaccabiTA כתב:
אחדשיודע כתב:

כמו שקרי הmvp הנוכחי הוא "שחקן ההגנה של העונה" הנוכחי, השם פשוט מרמז אחרת (שהתואר מתייחס לעונה הזאת)
בכל מקרה, מעבר לקטנוניות הבנת את הנקודה. שחקן ההגנה של 15 ו16 ועדיין אחד מ2 שחקני ההגנה הטובים בליגה חסר לנו במשחק הזה והחזקנו את יוסטון, ההתקפה השנייה הטובה בליגה (לכאורה) על 75 אצלם בבית. לא הרבה קבוצות יכולות לעשות את זה.

ברור, אבל מבלי לקחת מהספרס, צריך להגיד שיוסטון לא היו במשחק הזה מההתחלה ועד הסוף.
זאת אומרת ה-75 נקודות זה הרבה בגלל התפרקות פיזית ומנטלית של יוסטון. החצי השני של המשוואה הוא ההגנה של הספרס.

המשחק הזה היה המשך ישיר לחצי השני במשחק 5 ועדיין, השינוי הכי גדול שראיתי הוא שהספרס פשוט הפסיקו להחליף על הארדן אחרי חסימות, שמו עליו כמעט בלעדית את סימונס וגרין וזה חיסל את הארדן ואת המשחק ההתקפי של הרוקטס שלא קיים בלעדיו.
דבר נוסף היה השליטה המוחלטת של הספרס בריבאונד, עם אין סוף ריבאונדים בהתקפה ככה מגיעים ל114 נקודות נקודות עם 5 שלשות (מ22)
ברור שליוסטון יש חלק בתצוגה נוראית כזאת, אבל בכל מקרה קשה היה לפספס שהההגנה של הספרס הייתה חונקת, השליטה מתחת לסלים פשוט חיסלה כל מיני ריצה של הרוקטס, זה לא נתן להם להרים ראש בשום שלב והפך את המשחק הזה למה שהוא היה.

12 מאי 2017, 06:30

שלא תבין אותי לא נכון, סן אנטוניו ראויה לכל המחמאות. הציגו משחק שלם מאוד, ועוד בלי קוואי ופארקר.
אני רק אומר שזה היה הרבה פחות קל אם יוסטון לא הייתה משמידה את עצמה במשחק הקודם. אבל זה כבר בעיה שלה ושל המאמן שלה.

12 מאי 2017, 06:49

אחדשיודע כתב:שלא תבין אותי לא נכון, סן אנטוניו ראויה לכל המחמאות. הציגו משחק שלם מאוד, ועוד בלי קוואי ופארקר.
אני רק אומר שזה היה הרבה פחות קל אם יוסטון לא הייתה משמידה את עצמה במשחק הקודם. אבל זה כבר בעיה שלה ושל המאמן שלה.

תן לי לקצור את המחמאות (כאחד שלקח חלק פעיל בניצחון) כל עוד אפשר, הסדרה הבאה כנראה תהיה כואבת

12 מאי 2017, 12:35

חמסה על ג'ונתן סימונס, איך אוהב.

למתעניינים, משחק 1 בגמר המערב הוא ביום ראשון, ובשעה מאוד נוחה, עשר וחצי.

12 מאי 2017, 12:36

yanay21 כתב:חמסה על ג'ונתן סימונס, איך אוהב.

יאללה רואים ביחד

12 מאי 2017, 12:39

my man כתב:

יאללה רואים ביחד

אני בכותל שם פתקים ובוכה בהיסטריה, הרגל שפיתחתי לי מאז משחק מספר 5 מול ממפיס. נראה שזה עובד

12 מאי 2017, 12:40

yanay21 כתב:
my man כתב:

יאללה רואים ביחד

אני בכותל שם פתקים ובוכה בהיסטריה, הרגל שפיתחתי לי מאז משחק מספר 5 מול ממפיס. נראה שזה עובד

מסתבר שהתפילות שלך עובדות. יאללה תתפלל גם עליי(מה שבא לך)
רואים יחד או לא?

12 מאי 2017, 12:45

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

יאללה רואים ביחד

מסתבר שהתפילות שלך עובדות. יאללה תתפלל גם עליי(מה שבא לך)
רואים יחד או לא?

אם אניח אחליט לראות, בכיף (בפלייאוף הזה נמנעתי מרוב המשחקים בלייב, ואז אני יודע אם ניצחנו או לא לפי כמות ההודעות מהודאל. אם זה מעט, אני אפילו לא פותח הבוקס סקור)
פרסם תגובה