toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:שמעון אמר בעצמו שאבי אבן יהיה מעורב בכל התהליך המקצועי גם בעונה הבאה
הוא יהיה מעורב מן הסתם בתור הסקאוט של הקבוצה אבל הכוונה בזה שלא הוא יגיד את המילה האחרונה לגבי גורלו של השחקן אלא רק בתור הממליץ.
הוא אף פעם לא היה המילה האחרונה. הוא לוחש באוזן של דני, ודני לוחש באוזן של ניקולה.
גם את זה ניתן יהיה להעריך באופן כזה או אחר. אם תראה הרבה שמות מונפצים מכל מיני ליגות פיניות או איטלקיות משנה, תדע שזה אבי.
אז זהו, העונה אני מקווה שנדלג על שלב הדני והלחישות של אבי אבן יהיו היישר לאוזנו של ניקולה שבתורו יוציא את האזיקים והשוט ונקבל 50 גוונים של משהו.
אגב אין לי בעיה עם שמות אלמוניים יחסית. הביקורת העיקרית שלי על מחלקת הסקאוטינג היא ששחקן כמו ארון ביינס למשל אותר על ידי לובליאנה ולא מכבי שכידוע מתמודדת עם אריות אירופה ותקציב נמוך יותר. בשביל וימס וגאודלוק לא צריכים מחלקת סקאוטינג.
לגבי הגימיקים, בעיני שום שם שציינת שם אינו גימיק כולל רייס. הרי כמה ביקשו כאן רענון בישראלים ושיבחו את משעור ודיבה. אז פתאום כשרוצים להחתים אותם זה גימיק?
כנל לגבי רייס. מה ההבדל בין ההתעניינות בו למשל לג'קסון? שניהם רכזים לגיטימיים ליורוליג בלי חוזה(בהנחה שרייס ישוחרר).
התחלת את הקיץ, ושוב כאילו כלום לא קרה.
ברור לכולם שמה שמעניין אותם זה גימיקים בשביל למכור מנויים, ועם מעט מאוד בדיקה או מחשבה ארוכת טווח, ראינו את זה בעונות הקודמות וראינו את זה גם בעונה הזו עם ההצעה המופרכת לבלאט והדיווח התקשורתי הצמוד בהגזמה. אולי רייס זו החלטה טובה, אבל אני לא חושב שיש למכבי את הרצון או הכלים המקצועיים בשביל לקבל החלטה כזו, כנ"ל ג'קסון, בכל זאת שניהם עברו עונה אישית לא טובה וצריך לדעת כיצד לקבוע מה זה אומר לגבי היכולת האישית שלהם.
ומי מבין אלו שציינו לטובה (אם בכלל) את משעור ודיבה כתב או התכוון לכך שהם שווים 700 אלף ברוטו? מעטים מאוד, ובצדק. הם כולה שחקנים קצת פחות רעים מהישראלים האחרים (אם אפשר לקבוע משהו לפי עונה אחת שגם בה הם לא הבריקו במיוחד), ו
אולי יזיקו למכבי קצת פחות כשהם על הפרקט.