20 יוני 2017, 20:59
yanay21 כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:לפי אבי סגל בישראל היום, החוזה של ספאחיה מוערך ב600-700k. גם הוא כותב שספאחיה ביקש את גודס לצידו
אם כל אנשי התקשורת אומרים את זה, מכבי שוב פעם עושים חריש ועוברים בין כולם בשביל שייספרו את אותו סיפור
את באמת מאמינה בזה?
בוא נצא מנקודת הנחה שהוא לא רצה אותו, אבל שמכבי כן. אתה חושב שזה משהו שהם לא יכולים לעשות? ועוד למאמן זר שאין לו בדיוק חברים בתקשורת, ושלא מעוניין בכללי ליצור דם רע בינו לבינם כבר בהתחלה?
20 יוני 2017, 21:04
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:לפי אבי סגל בישראל היום, החוזה של ספאחיה מוערך ב600-700k. גם הוא כותב שספאחיה ביקש את גודס לצידו
אם כל אנשי התקשורת אומרים את זה, מכבי שוב פעם עושים חריש ועוברים בין כולם בשביל שייספרו את אותו סיפור
את באמת מאמינה בזה?
בוא נצא מנקודת הנחה שהוא לא רצה אותו, אבל שמכבי כן. אתה חושב שזה משהו שהם לא יכולים לעשות? ועוד למאמן זר שאין לו בדיוק חברים בתקשורת, ושלא מעוניין בכללי ליצור דם רע בינו לבינם כבר בהתחלה?
אם כך, מה האינטרס שלו לבוא למקום שאומרים לו שהוא קובע אבל הוא לא באמת קובע דבר? זה לא שהוא היה מחוסר עבודה או לא מוערך בהוקס
20 יוני 2017, 21:07
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם כל אנשי התקשורת אומרים את זה, מכבי שוב פעם עושים חריש ועוברים בין כולם בשביל שייספרו את אותו סיפור
את באמת מאמינה בזה?
אם כך, מה האינטרס שלו לבוא למקום שאומרים לו שהוא קובע אבל הוא לא באמת קובע דבר? זה לא שהוא היה מחוסר עבודה או לא מוערך בהוקס
אני מאמין שעל הסגל יתנו לו שליטה מסויימת, עוזר מאמן אפשר גם למכור לו, כי גודס כן מכיר את הליגה כמובן. זה לא אומר שכפו אותו עליו בקטע רע, אלא שבחרו ואמרו לו למה זה טוב.
למה גודס חוזר? למה אדלשטיין חתם פה? וטבק, ובגאצקיס, ושיבק? כי כל אחד חושב שלו זה יצליח.
20 יוני 2017, 21:14
20 יוני 2017, 22:05
20 יוני 2017, 23:26
jol9 כתב:רומן, יש לו עוד סיבה לבוא לפה - כסף.
אני מתאר לעצמי שעוזר מאמן לא מרוויח בNBA את מה שנאמר שיישלמו לו.
20 יוני 2017, 23:33
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:אני זוכר שסימנתי את העניין הזה כמבחן ראשון להנהלה, לגבי כוונותיהם.
זה ברור לחלוטין שבמבחן הזה הם כשלו (בהנחה והצוות אכן יהיה ספאחיה, גודס וטל), וזה בכלל לא מגיע ממקום שלילי כלפי גודס וטל, כי אני מאוד אוהב אותם בתור אנשים ואהבתי אותם כשחקנים.
אבל סתם כנקודה למחשבה - מי היו העוזרים של ספאחיה בעונות האחרות שלו באירופה? יכול להיות שאין לו צוות צמוד, והוא תמיד לוקח את המקומי שמתאים לו לעבוד איתו. במקרה הזה, יכול להיות שכן אפשר להחליק את העניין הזה.
איזה כישלון? אולי ספאחיה באמת רצה את גודס- מאמן מקומי, שהיה מאמן ראשי כולל במכבי והם עבדו ביחד ויוצר רושם שהיחסים בינהם היו טובים. למה אם שם המשפחה של עוזר המאמן לא מגיע עם הסיומת ...יץ' אז זאת לא הבחירה של ספאחיה? בואו נרגע עם לחפש בנרות על כל פיפס. וזה פחות מכוון אליך.
המבחנים הם שלי לתהליכים שקורים.
ברור לגמרי ספאחיה נשאל לגביהם וקיבל את זה בהסכמה, אבל זה בדיוק מה שרציתי לבחון.
ד״א גם את פנינג ספאחיה רוצה על סמך היכרות מוקדמת?
ההצלחה או הכשלון של הצוות זה לא העניין כאן, אלא עצם בחירתו של הצוות הזה
20 יוני 2017, 23:40
20 יוני 2017, 23:43
20 יוני 2017, 23:46
20 יוני 2017, 23:49
20 יוני 2017, 23:49
MTA2311 כתב:שמעון אמר בעצמו שאבי אבן יהיה מעורב בכל התהליך המקצועי גם בעונה הבאה
20 יוני 2017, 23:58
toja27 כתב:MTA2311 כתב:שמעון אמר בעצמו שאבי אבן יהיה מעורב בכל התהליך המקצועי גם בעונה הבאה
הוא יהיה מעורב מן הסתם בתור הסקאוט של הקבוצה אבל הכוונה בזה שלא הוא יגיד את המילה האחרונה לגבי גורלו של השחקן אלא רק בתור הממליץ.
21 יוני 2017, 00:23
21 יוני 2017, 00:46
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:אני זוכר שסימנתי את העניין הזה כמבחן ראשון להנהלה, לגבי כוונותיהם.
זה ברור לחלוטין שבמבחן הזה הם כשלו (בהנחה והצוות אכן יהיה ספאחיה, גודס וטל), וזה בכלל לא מגיע ממקום שלילי כלפי גודס וטל, כי אני מאוד אוהב אותם בתור אנשים ואהבתי אותם כשחקנים.
אבל סתם כנקודה למחשבה - מי היו העוזרים של ספאחיה בעונות האחרות שלו באירופה? יכול להיות שאין לו צוות צמוד, והוא תמיד לוקח את המקומי שמתאים לו לעבוד איתו. במקרה הזה, יכול להיות שכן אפשר להחליק את העניין הזה.
איזה כישלון? אולי ספאחיה באמת רצה את גודס- מאמן מקומי, שהיה מאמן ראשי כולל במכבי והם עבדו ביחד ויוצר רושם שהיחסים בינהם היו טובים. למה אם שם המשפחה של עוזר המאמן לא מגיע עם הסיומת ...יץ' אז זאת לא הבחירה של ספאחיה? בואו נרגע עם לחפש בנרות על כל פיפס. וזה פחות מכוון אליך.
המבחנים הם שלי לתהליכים שקורים.
ברור לגמרי ספאחיה נשאל לגביהם וקיבל את זה בהסכמה, אבל זה בדיוק מה שרציתי לבחון.
ד״א גם את פנינג ספאחיה רוצה על סמך היכרות מוקדמת?
ההצלחה או הכשלון של הצוות זה לא העניין כאן, אלא עצם בחירתו של הצוות הזה
אוקיי הבנתי, אבל דיברנו בהקשר של גודס וכיוון שלעוזר המאמן יש משקל הרבה יותר גדול מאשר לעוזר השני וסקאוט קלטות המשחקים של היריבות, אז אם גודס הגיע בהסכמתו או עידודו של ספאחיה, יש כאן לדעתי מספיק לומר שניתנת בחירה למאמן (אם כי לא אוטונמיה מוחלטת) ושלא בגלל בורנשטיין (שלדעתי הוא תוספת נהדרת למועדון) נפסול את כל התהליך.
לי חשוב מאוד, שחוץ מויצ'ייץ' וספאחיה לאף אחד לא יהיה סיי לגבי שום שחקן שאמור לחתום או להישאר בקבוצה. לצערי , אלו דברים שיהיה קשה לדעת את הפרטים לגביהם.
21 יוני 2017, 00:48
toja27 כתב:MTA2311 כתב:שמעון אמר בעצמו שאבי אבן יהיה מעורב בכל התהליך המקצועי גם בעונה הבאה
הוא יהיה מעורב מן הסתם בתור הסקאוט של הקבוצה אבל הכוונה בזה שלא הוא יגיד את המילה האחרונה לגבי גורלו של השחקן אלא רק בתור הממליץ.
21 יוני 2017, 01:08
21 יוני 2017, 02:54
jol9 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:שמעון אמר בעצמו שאבי אבן יהיה מעורב בכל התהליך המקצועי גם בעונה הבאה
הוא אף פעם לא היה המילה האחרונה. הוא לוחש באוזן של דני, ודני לוחש באוזן של ניקולה.
גם את זה ניתן יהיה להעריך באופן כזה או אחר. אם תראה הרבה שמות מונפצים מכל מיני ליגות פיניות או איטלקיות משנה, תדע שזה אבי.
21 יוני 2017, 03:16
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:שמעון אמר בעצמו שאבי אבן יהיה מעורב בכל התהליך המקצועי גם בעונה הבאה
הוא אף פעם לא היה המילה האחרונה. הוא לוחש באוזן של דני, ודני לוחש באוזן של ניקולה.
גם את זה ניתן יהיה להעריך באופן כזה או אחר. אם תראה הרבה שמות מונפצים מכל מיני ליגות פיניות או איטלקיות משנה, תדע שזה אבי.
אז זהו, העונה אני מקווה שנדלג על שלב הדני והלחישות של אבי אבן יהיו היישר לאוזנו של ניקולה שבתורו יוציא את האזיקים והשוט ונקבל 50 גוונים של משהו.
אגב אין לי בעיה עם שמות אלמוניים יחסית. הביקורת העיקרית שלי על מחלקת הסקאוטינג היא ששחקן כמו ארון ביינס למשל אותר על ידי לובליאנה ולא מכבי שכידוע מתמודדת עם אריות אירופה ותקציב נמוך יותר. בשביל וימס וגאודלוק לא צריכים מחלקת סקאוטינג.
לגבי הגימיקים, בעיני שום שם שציינת שם אינו גימיק כולל רייס. הרי כמה ביקשו כאן רענון בישראלים ושיבחו את משעור ודיבה. אז פתאום כשרוצים להחתים אותם זה גימיק?
כנל לגבי רייס. מה ההבדל בין ההתעניינות בו למשל לג'קסון? שניהם רכזים לגיטימיים ליורוליג בלי חוזה(בהנחה שרייס ישוחרר).
21 יוני 2017, 03:22