28 יולי 2017, 13:07
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:הזוי ברמות איך שחקן יורוקאפ חתם בקבוצת יורוקאפ..מוזר כל כך..
הוא שחקן יורוליג לגיטימי, ושחקן טופ יורוקאפ.
זו החתמה מאוד מאוד מרשימה. שחקן שכולם היו מרוצים אם הוא היה סנטר ראשון במכבי.
אתה נסחף...
אני למשל לא הייתי מרוצה אם הוא היה הסנטר הראשון שלנו..אמרתי שהייתי פחות נחרץ נגד- כי יש לו תכונות שחסרות לנו בעמדה הזו..
כרגע אין למכבי סנטר אחד לרפואה. השחקן הכי גבוה שלנו הוא 2.08 עם נעליים, ואומיץ' הוא מפלצת של 2.16. אז איך לא היית מרוצה?
בנוסף לכך, אם נשים זכוכית מגדלת על המצ'אפ בין מכבי לירושלים, מצ'אפ קריטי להשבת האליפות, אז אין למכבי אף שחקן שיכול לשמור על אומיץ'. לא מבחינת פיזיות ולא מבחינת סייז.
ואם אמארה נשאר שם, אז בכלל צפויה חגיגה בצבע. הקו הקדמי של מכבי מביך נכון לעכשיו.
ואייברסון הוא 2.12..זה לא אומר הרבה.. כן יש לו תכונות חשובות לסגל שלנו אבל הוא לא כזה שוס גדול..
סה"כ סנטר טוב. שאני אפילו אוהב אותו אבל עוד לא הוכיח את עצמו ביורוליג לצורך העניין..
תענה על זה- למה אף קבוצת יורוליג לא הביאה אותו?
28 יולי 2017, 13:08
28 יולי 2017, 13:08
jol9 כתב:אני חושב שהם מבינים שהדרך היחידה להגיע ליורוליג זה דרך זכייה ביורוקאפ, ולשם הם מכוונים.
מכבי מכוונת למקום לא ככ ברור, למרות שאני חייב לציין שאם מקריי יחתום בסוף, אז יש כאן סגל מעניין ובעל פוטנציאל (לכאן ולכאן).
28 יולי 2017, 13:09
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:הוא שחקן יורוליג לגיטימי, ושחקן טופ יורוקאפ.
זו החתמה מאוד מאוד מרשימה. שחקן שכולם היו מרוצים אם הוא היה סנטר ראשון במכבי.
אתה נסחף...
אני למשל לא הייתי מרוצה אם הוא היה הסנטר הראשון שלנו..אמרתי שהייתי פחות נחרץ נגד- כי יש לו תכונות שחסרות לנו בעמדה הזו..
כרגע אין למכבי סנטר אחד לרפואה. השחקן הכי גבוה שלנו הוא 2.08 עם נעליים, ואומיץ' הוא מפלצת של 2.16. אז איך לא היית מרוצה?
בנוסף לכך, אם נשים זכוכית מגדלת על המצ'אפ בין מכבי לירושלים, מצ'אפ קריטי להשבת האליפות, אז אין למכבי אף שחקן שיכול לשמור על אומיץ'. לא מבחינת פיזיות ולא מבחינת סייז.
ואם אמארה נשאר שם, אז בכלל צפויה חגיגה בצבע. הקו הקדמי של מכבי מביך נכון לעכשיו.
ואייברסון הוא 2.12..זה לא אומר הרבה.. כן יש לו תכונות חשובות לסגל שלנו אבל הוא לא כזה שוס גדול..
סה"כ סנטר טוב. שאני אפילו אוהב אותו אבל עוד לא הוכיח את עצמו ביורוליג לצורך העניין..
אתה באמת משווה את אייברסון חוטב העצים לסנטר צעיר ומוכשר שהיה מצויין בליגה הספרדית?
יש מספר מוגבל של קבוצות יורוליג, אין מקום לכל השחקנים. חלק מקבוצות היורוקאפ גם מסוגלות לשלם לא פחות טוב.
למשל, מכבי מקציבה 200 אלף דולר להחתמת הסנטר. מרבית קבוצות היורוקאפ יוכלות פי 2 או 3 יותר. סביר להניח שלירושלים הוא מגיע בלפחות 700-800K.
28 יולי 2017, 13:11
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:אתה נסחף...
אתה באמת משווה את אייברסון חוטב העצים לסנטר צעיר ומוכשר שהיה מצויין בליגה הספרדית?
יש מספר מוגבל של קבוצות יורוליג, אין מקום לכל השחקנים. חלק מקבוצות היורוקאפ גם מסוגלות לשלם לא פחות טוב.
למשל, מכבי מקציבה 200 אלף דולר להחתמת הסנטר. מרבית קבוצות היורוקאפ יוכלות פי 2 או 3 יותר. סביר להניח שלירושלים הוא מגיע בלפחות 700-800K.
אייברסון הוכיח את עצמו ברמת יורוליג יותר מאומיץ..זה בטוח..
וכן הוא נגר בן נגר שאני שמח שעזב
28 יולי 2017, 13:12
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:כרגע אין למכבי סנטר אחד לרפואה. השחקן הכי גבוה שלנו הוא 2.08 עם נעליים, ואומיץ' הוא מפלצת של 2.16. אז איך לא היית מרוצה?
אייברסון הוכיח את עצמו ברמת יורוליג יותר מאומיץ..זה בטוח..
וכן הוא נגר בן נגר שאני שמח שעזב
היכולות שאומיץ' הפגין בליגה הספרדית עולות על ניסור העצים של אייברסון ביורוליג.
וזה בלי להזכיר את הגיל, הכישרון, הפוטנציאל והסייז.
28 יולי 2017, 13:13
28 יולי 2017, 13:14
שועל כתב:לא הייתי רוצה את אומיץ' אפילו כמחליף. הוא היה רע בעונה החולפת, והוא גם שומר בינוני ומטה.
28 יולי 2017, 13:14
28 יולי 2017, 13:15
שועל כתב:לא הייתי רוצה את אומיץ' אפילו כמחליף. הוא היה רע בעונה החולפת, והוא גם שומר בינוני ומטה.
28 יולי 2017, 13:16
שמואל1 כתב:שועל כתב:לא הייתי רוצה את אומיץ' אפילו כמחליף. הוא היה רע בעונה החולפת, והוא גם שומר בינוני ומטה.
אתה מעדיף את שגב כמחליף?
toja27 כתב:ג'רלס, דייסון וקינזי ממשיכים גם העונה?
28 יולי 2017, 13:17
toja27 כתב:toja27 כתב:ג'רלס, דייסון וקינזי ממשיכים גם העונה?
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:לא הייתי רוצה את אומיץ' אפילו כמחליף. הוא היה רע בעונה החולפת, והוא גם שומר בינוני ומטה.
אתה מעדיף את שגב כמחליף?
שגב הוא המדד שלך?
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:לא הייתי רוצה את אומיץ' אפילו כמחליף. הוא היה רע בעונה החולפת, והוא גם שומר בינוני ומטה.
אתה מעדיף את שגב כמחליף?
שגב הוא המדד שלך?