Jack55 כתב:יכול לאשר את הידיעה.
בכך למכבי יש 5 שחקנים נעולים הבאה :
ישראלים - סורקין, דיבה
זרים - בראון, בולדווין, קולסון
מניח שגם ניבו וכהן ישארו
גם את מרטין רוצים להשאיר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:יכול לאשר את הידיעה.
בכך למכבי יש 5 שחקנים נעולים הבאה :
ישראלים - סורקין, דיבה
זרים - בראון, בולדווין, קולסון
עידן כתב:ג'ייק כהן ודיבה - ניחא.
אבל אני לא מבין מה יש למהר עם מרטין. אם אני לא טועה הוא גם ככה חתם פה לשנתיים, לא? אם בעונה הקרובה הוא לא ישתפר, אז אין שום סיבה שיישאר פה מעבר לזה בעיני. זה לא שהוא גרוע, הוא פשוט בינוני מאוד כרגע.
עידן כתב:ג'ייק כהן ודיבה - ניחא.
אבל אני לא מבין מה יש למהר עם מרטין. אם אני לא טועה הוא גם ככה חתם פה לשנתיים, לא? אם בעונה הקרובה הוא לא ישתפר, אז אין שום סיבה שיישאר פה מעבר לזה בעיני. זה לא שהוא גרוע, הוא פשוט בינוני מאוד כרגע.
שמוליק כתב:עידן כתב:ג'ייק כהן ודיבה - ניחא.
אין ניחא בכל הקשור לגייק כהן. החליף את בלייזר בתפקיד הממרח על הפרקט בכל רגע נתון. הרעיון להביא בכל זאת את ליף הקונפורמיסט קוסמת יותר.
Jack55 כתב:היה איזה קטע אתמול בסוף הרבע האחרון או בהארכה, שהיה איזה איבוד רע למכבי וג׳ון די דפק ספרינט פשוט מטורף להגנה והציל סל בטוח של ריאל, זה בדיוק מהרגעים שגורמים לך להתאהב בשחקן הזה, 1000% של מחויבות.
מרסר כתב:במשא ומתן להארכת חוזה.
מכבי ת"א במו"מ מתקדם עם הקפטן על הסכם לשנתיים נוספות. גם מרטין ימשיך.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=435541
Jazzman כתב:דווקא אחרי עונה טובה, פליאוף מזעזע לג'ונדי.
Adam כתב:Jazzman כתב:דווקא אחרי עונה טובה, פליאוף מזעזע לג'ונדי.
באמת שפלייאוף מזעזע.
עומד על 41% ל-2 ו20% ל-3. אפילו העונשין שלו עומד על 81%.
נגד הפועל הוא על 1/11 ל-3 עד כה.
צריך גארד ישראלי איכותי לליגה שלנו. אם ג'ונדי לא נותן את הסחורה וזיו נראה כמו שהוא נראה - אין לנו עם מה לעבוד.
מדר או בלאט צריכים לפתור את הבעיה הזאת שנה הבאה, למרות שמדר עדיף בכמה רמות על בלאט בליגה לדעתי (ובאופן כללי האמת), עדיין נראה שבלאט הוא זה שיגיע.
היידיגרJazzman כתב:Adam כתב:Jazzman כתב:דווקא אחרי עונה טובה, פליאוף מזעזע לג'ונדי.
באמת שפלייאוף מזעזע.
צריך גארד ישראלי איכותי לליגה שלנו. אם ג'ונדי לא נותן את הסחורה וזיו נראה כמו שהוא נראה - אין לנו עם מה לעבוד.
מדר או בלאט צריכים לפתור את הבעיה הזאת שנה הבאה, למרות שמדר עדיף בכמה רמות על בלאט בליגה לדעתי (ובאופן כללי האמת), עדיין נראה שבלאט הוא זה שיגיע.
אי אפשר למצוא איזה יהודי? אני לא מתלהב מבלאט ומדר לא יבוא
שמואל1 כתב:היידיגרJazzman כתב:Adam כתב:Jazzman כתב:דווקא אחרי עונה טובה, פליאוף מזעזע לג'ונדי.
באמת שפלייאוף מזעזע.
אי אפשר למצוא איזה יהודי? אני לא מתלהב מבלאט ומדר לא יבוא
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים