המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אישית מעדיף את רובינסון. חזק ונטול פציעות
קובי כתב:jol9 כתב:אני מרגיש שהתרד הזה סופסוף קיבל כיוון טוב.
אני כן אציין שהשינה ללא הסקופים של המקורבים שגולשים כאן, הרבה פחות משובחת.
קרוב לסיכום עפ״י קואץ׳ ב׳
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:אישית מעדיף את רובינסון. חזק ונטול פציעות
אפשר לראות אותם ראש בראש כאן. למרות שרובינסון נשמר על ידי דשון תומאס (כן...), וסלינג'ר על ידי ג'ף ווית'י.
Gordonword כתב:תיאורטית, דרגו את מי הייתם מעדיפים מהשלושה: סאלינג׳ר, רובינסון, היברט.
הראשון כמעט בוודאות לא יקבל חוזה באן בי האיי, השני אולי יקבל והשלישי כנראה שלא.
Gordonword כתב:תיאורטית, דרגו את מי הייתם מעדיפים מהשלושה: סאלינג׳ר, רובינסון, היברט.
הראשון כמעט בוודאות לא יקבל חוזה באן בי האיי, השני אולי יקבל והשלישי כנראה שלא.
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:אישית מעדיף את רובינסון. חזק ונטול פציעות
אפשר לראות אותם ראש בראש כאן. למרות שרובינסון נשמר על ידי דשון תומאס (כן...), וסלינג'ר על ידי ג'ף ווית'י.
MM3 כתב:החציל האצטקי כתב:er79 כתב:אישית מעדיף את רובינסון. חזק ונטול פציעות
ראיתי את המשחק .. רמה מאוד נמוכה , אין ספק שלרובינסון יש את הפוטנציאל הכי גבוה כמה דרגות יותר טוב מסאלינג'ר. מכיוון שלא הוא ולא הוא יגיעו אפשר להתרשם מהבחור שכבר חתום אצלנו ואויי כמה שזה רע . כל הביקורות עליו מברצלונה ואפס אפשר לראות במשחק הזה .. זרק שם לבנים ופשוט לא הפסיק .. נראה לי שהרג את המשחק לקבוצה שלו במו ידיו .. איכס .
MM3 כתב:ראיתי את המשחק .. רמה מאוד נמוכה , אין ספק שלרובינסון יש את הפוטנציאל הכי גבוה כמה דרגות יותר טוב מסאלינג'ר. מכיוון שלא הוא ולא הוא יגיעו אפשר להתרשם מהבחור שכבר חתום אצלנו ואויי כמה שזה רע . כל הביקורות עליו מברצלונה ואפס אפשר לראות במשחק הזה .. זרק שם לבנים ופשוט לא הפסיק .. נראה לי שהרג את המשחק לקבוצה שלו במו ידיו .. איכס .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים