rc4991 כתב:הבנתי שהשיחה האחרונה בינהם החזירה אותם לנקודת ההתחלה כך שיש מקום לאופטימיות(מבחינת גארד ברמה כמובן)
בספורט 5 מדווחים אחרת:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 85&Lang=he
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הבנתי שהשיחה האחרונה בינהם החזירה אותם לנקודת ההתחלה כך שיש מקום לאופטימיות(מבחינת גארד ברמה כמובן)
Mta_atic כתב:rc4991 כתב:הבנתי שהשיחה האחרונה בינהם החזירה אותם לנקודת ההתחלה כך שיש מקום לאופטימיות(מבחינת גארד ברמה כמובן)
בספורט 5 מדווחים אחרת:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 85&Lang=he
yarinsaky כתב:נכון, אם זה לכל העונה. זה גם מה שכתבתי. אתה יודע טוב שזה לא יהיה לכל העונה.
חוץ מזה, קצת הגזמת. יותר לכיוון 10 נקודות למשחק בשנה שעברה. העונה הגדולה שלו ביוסטון הייתה לפני עונותיים.( אם כי ברור שיש לו פוטנציאל ליותר , בטח שיכול להיות סופר שחקן באירופה ).
LIAV10 כתב:הייתי מת שישקיעו את הכספים מהרווח על פארגו כדי להביא את פרקינס לאחר החגים ואת לנדסברג, זה אומר שגם אם פארמר יעזוב יהיה לנו סווינגמן, ויהיה לנו את פרקינס, לא רע בכלל..
תחשבו, אנחנו חוסכים על פארגו מיליון דולר שלא נשלם לו, נקבל פיצויים + תביעה, פרקינס לא יקבל יותר מ-400 אלף דולר, לנדסברג זה רק 200 אלף דולר באיי אאוט + 250 אלף דולר משכורת לעונה..
נשמע מאוד משכנע..
אני אישת כבר במהלך הקיץ וויתרתי על הרצון שלי על פרקינס, אבל אני עוקב אחר הסירטונים שלו מווגאס והוא פשוט חייה..
אני גם יודע שלנדסברג ממש לא בתוכניות, אבל לא יודע, זאת דעתי..
בשום אופן לא לוותר על הנדריקס שבגיל 23 מביא לפעמים משחקי דאבל-דאבל ביורוליג בפחות מעשרים דקות..אני מקווה שמכבי לא יתפשרו..
yarinsaky כתב:כמו שאמרתי, יש באמת סיכוי שיקרע את אירופה. אבל סיכוי ענק שיברח באמצע. לשיקולה של מכבי.
חוץ מזה, הוא הוצע למכבי. השאלה בכמה הוצע ? 2 מיליון דולר ? מכבי תעמוד בסכומים ?. בינתיים סתם דיבורים.
בכלל, אם מכבי מחתימה אותו יחד עם פארמר ושניהם עוזבים באמצע, מכבי תהיה קבוצה מפורקת שחבל על הזמן.
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:הייתי מת שישקיעו את הכספים מהרווח על פארגו כדי להביא את פרקינס לאחר החגים ואת לנדסברג, זה אומר שגם אם פארמר יעזוב יהיה לנו סווינגמן, ויהיה לנו את פרקינס, לא רע בכלל..
תחשבו, אנחנו חוסכים על פארגו מיליון דולר שלא נשלם לו, נקבל פיצויים + תביעה, פרקינס לא יקבל יותר מ-400 אלף דולר, לנדסברג זה רק 200 אלף דולר באיי אאוט + 250 אלף דולר משכורת לעונה..
נשמע מאוד משכנע..
אני אישת כבר במהלך הקיץ וויתרתי על הרצון שלי על פרקינס, אבל אני עוקב אחר הסירטונים שלו מווגאס והוא פשוט חייה..
אני גם יודע שלנדסברג ממש לא בתוכניות, אבל לא יודע, זאת דעתי..
בשום אופן לא לוותר על הנדריקס שבגיל 23 מביא לפעמים משחקי דאבל-דאבל ביורוליג בפחות מעשרים דקות..אני מקווה שמכבי לא יתפשרו..
למה לשלם 200 אלף דולר בייאאוט על שחקן שלא יהיה משמעותי ביורוליג, וחופשי בסוף העונה?
הנדריקס בן 25 ולא 23, ונתן דאבל דאבל 1 העונה בירורוליג, ביותר מ20 דקות..
יש למכבי 5 גבוהים מצוינים בלי הנדריקס, תמורת הסכום הזה שנקבל זה מהלך לא רע בכלל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים