https://open.spotify.com/episode/5IJP5F ... qKjQqNoqxsפיני גרשון כהרגלו מדבר המון. מעניין. כמה דברים שאמר:
- הפילו על אבי אבן את הכשלון. הוא לא כישלון כי הוא לא מאמן, הקבוצה נכשלה, מקבלי ההחלטות נכשלו. הוא גם לא קשור לבחירת השחקנים - התפקיד שלו זה להביא רשימות, לא לקבוע (נראה שפיני לגמרי לא מעודכן..היה לפני שנתיים ראיון עם אבן על איך הוא ומכבי בוחרים שחקנים).
- עם האוהדים של הכדורגל ניקולה לא היה פה כבר מזמן.
- ימי חמישי הם תירוץ לברוח מהבית, לאכול נקניקיה, לראות סלבס (על למה אין חרם מנויים).
- הבעיה של מכבי היא שפלייאוף הוא המטרה. בכוונה מורידים ציפיות כדי שלא יגידו שנכשלו. אפשר מדי פעם לסיים 5, 6, אבל פחות מפיינל פור זה כישלון.
- פסקוואל מעולה למכבי. מאמן התקפה יצירתי. יאניס לא ברמה שלו - לא מקצועית ולא כלכלית. יאניס חושב הגנה, איך מנצחים מלחמה רק עם הגנה?
- יש כסף בשבילו? יש. הכל איך מחלקים את העוגה. יהיה צריך להביא שחקן בחצי מהמחיר של סקוטי, ושחקן בחצי מהמחיר של זיזיץ'.
- אני מאמין שאונואקו יהיה במכבי, והוא חצי מהמחיר של זיזיץ'\ריינולדס.
- התקציבים זה שטויות, התקציב שלנו מעולם לא היה קרוב לגדולות. לאולימפיאקוס אין תקציב גדול. צריך שחקנים שמוכנים להקריב את הגוף והאגו בשביל הקבוצה.
- לא הייתי משאיר את ווילבקין. יש לו חלק בשיטה שהוכתבה במכבי, וזה נכשל. לא בטוח שקבוצות יתנפלו עליו, כי הוא שחקן יקר מאוד שלא הצליח להרים את הרמה במועדון לא מצליח כמו מכבי.
- נראה שהוא מתחמק מהשאלה אם היה חוזר למכבי לתפקיד אחר (תשובות ה"מה רע לי"..). לתחושתי - מיליון אחוז שהיה חוזר. האיש מכור לאקשן הזה, ולגמרי נשמע שלא עבר לו.