אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 09:07

הכי קל זה לרוץ להנהלה ולבקש שחקן רק שלבלאט אין זכות לצייץ כל עוד הוא לא משתמש בפאפלוקאס ובהנהלה ככל הנראה יבהירו לו את זה בצורה הברורה ביותר כשאני משוכנע שאין בשוק שחקן מתאים יותר מפאפס להיכנס לתפקיד הזה , לא דרייפור ולא שמייפור.

בלי שום קשר מכבי צריכים להביא עוד שחקן משמעותי כי פאפס לא יסחוב עונה שלמה כרכז מוביל אבל זה צריך להיעשות כשמכבי עם רכז מוביל בדמות פאפלוקאס ולא עם אוחיון מוביל.
יוסי22

הודעהעל ידי er79 » 28 נובמבר 2011, 09:18

אם פאפאס יהיה הרכז הפותח זה רק מעיב על המצב הקטסטרופלי של הקבוצה. פאפאס מעולם לא היה רכז פותח, וגם פה הוא לא אמור להיות. הוא ראוי לקבל דקות, ועל זה גם אני מלין, אבל מכבי חייבת גארד זר נוסף, שיפתח עם אוחיון. פאפס צריך להיות המחליף הראשון של אחד מהם.
er79

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 09:19

er79 כתב:אם פאפאס יהיה הרכז הפותח זה רק מעיב על המצב הקטסטרופלי של הקבוצה. פאפאס מעולם לא היה רכז פותח, וגם פה הוא לא אמור להיות. הוא ראוי לקבל דקות, ועל זה גם אני מלין, אבל מכבי חייבת גארד זר נוסף, שיפתח עם אוחיון. פאפס צריך להיות המחליף הראשון של אחד מהם.

אם יש משהו גרוע מזה הוא שאוחיון יהיה הרכז הפותח של מכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 28 נובמבר 2011, 09:20

פשששש יוסי איזה דברי חוכמה !!! אני מקווה מאוד שבלאט וההנהלה מקשיבים לך .....
כנראה עוד לא הפנמת שבלאט לא סומך כרגע על פאפאס וסביר להניח שמה שאמרו בקיץ (שבלאט לא רצה אותו ) זה נכון...כרגע פאפאס יזכה לצ'אנס שלו מכורח המציאות , השאלה אם יצדיק את הקרדיט .
בקיצור ההנהלה שלפני שבוע כלכך הללת אותה והגנת עליה עשתה המון טעויות הקיץ שלאט לאט מתפוצצות לנו בפרצוף...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 09:40

יוסי22 כתב:הכי קל זה לרוץ להנהלה ולבקש שחקן רק שלבלאט אין זכות לצייץ כל עוד הוא לא משתמש בפאפלוקאס ובהנהלה ככל הנראה יבהירו לו את זה בצורה הברורה ביותר כשאני משוכנע שאין בשוק שחקן מתאים יותר מפאפס להיכנס לתפקיד הזה , לא דרייפור ולא שמייפור.

בלי שום קשר מכבי צריכים להביא עוד שחקן משמעותי כי פאפס לא יסחוב עונה שלמה כרכז מוביל אבל זה צריך להיעשות כשמכבי עם רכז מוביל בדמות פאפלוקאס ולא עם אוחיון מוביל.

נו באמת. לא ברור לך שיש בעיות בין פאפלוקאס לבין בלאט? אין שום סיכוי שנראה את פאפלוקאס פותח במכבי. אני אשמח אם בלאט ייתן לו 10 דקות למשחק, אבל כמו שזה נראה עכשיו, פאפאלוקאס מתקרב לדקות של שייר, לא לאלו של פארמר.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 09:49

yzafrir כתב:פשששש יוסי איזה דברי חוכמה !!! אני מקווה מאוד שבלאט וההנהלה מקשיבים לך .....
כנראה עוד לא הפנמת שבלאט לא סומך כרגע על פאפאס וסביר להניח שמה שאמרו בקיץ (שבלאט לא רצה אותו ) זה נכון...כרגע פאפאס יזכה לצ'אנס שלו מכורח המציאות , השאלה אם יצדיק את הקרדיט .
בקיצור ההנהלה שלפני שבוע כלכך הללת אותה והגנת עליה עשתה המון טעויות הקיץ שלאט לאט מתפוצצות לנו בפרצוף...

ההנהלה הביאה את מכבי למה שהיא , לא אתה ולא החברים שלך .

כשתפנים את זה הכול יהיה יותר ברור .

ולגופו של ענין אין פה מה להקשיב לי , לבלאט לא תהיה ברירה והוא "יאלץ" להשתמש בפאפס אחרי הייבוש המטופש שנבע מקוצר ראות של ילד בגנון שלא רואה מטר קדימה כשלפחות במשחק במוצ"ש כשהיה ברור שפארמר עוזב הוא היה צריך לשחק לא מעט דקות.

ואני לא יודע מה זה "לא מעט טעויות " , הצליחו להשאיר פה את הסנטר הטוב באירופה למרות כל הקשיים , חתמו עם פארגו שהיה פנטסטי על חוזה המשך והנבל ברח , השאירו את פניני ובלו , החתימו את אליהו ומאצ'בן שהם יהיו (או במקרה של אליהו כבר כעת)מהגבוהים הטובים באירופה על חוזים ארוכי טווח , הביאו את לאנגפורד שכל כך היללו פה (קצת באיחור וזה לרעתם) ורק בעמדת הרכז הם תפקדו לא כל כך נכון עם הבור שפארגו השאיר להם אם כי עד עכשיו הם שיחקו אותה עם המקום הראשון בבית ונראה איך הם יצאו מזה.
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 28 נובמבר 2011, 09:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 09:50

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:הכי קל זה לרוץ להנהלה ולבקש שחקן רק שלבלאט אין זכות לצייץ כל עוד הוא לא משתמש בפאפלוקאס ובהנהלה ככל הנראה יבהירו לו את זה בצורה הברורה ביותר כשאני משוכנע שאין בשוק שחקן מתאים יותר מפאפס להיכנס לתפקיד הזה , לא דרייפור ולא שמייפור.

נו באמת. לא ברור לך שיש בעיות בין פאפלוקאס לבין בלאט? אין שום סיכוי שנראה את פאפלוקאס פותח במכבי. אני אשמח אם בלאט ייתן לו 10 דקות למשחק, אבל כמו שזה נראה עכשיו, פאפאלוקאס מתקרב לדקות של שייר, לא לאלו של פארמר.

אני שמח שיש בעיות ... שיתכבדו ויפתרו אותן כי זה ממש לא תירוץ.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 09:52

er79 כתב:אם פאפאס יהיה הרכז הפותח זה רק מעיב על המצב הקטסטרופלי של הקבוצה. פאפאס מעולם לא היה רכז פותח, וגם פה הוא לא אמור להיות. הוא ראוי לקבל דקות, ועל זה גם אני מלין, אבל מכבי חייבת גארד זר נוסף, שיפתח עם אוחיון. פאפס צריך להיות המחליף הראשון של אחד מהם.

הוא לא היה רכז פותח רק משיקולים טקטים , הוא שיחק הרבה יותר דקות מהרכז הפותח והיה אולי השחקן החשוב בקבוצה.
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 28 נובמבר 2011, 10:02

אני חושב שמצאנו את " בעל הזבוב " החדש...

יוסי , גם בשנות ה-90 הגרועות הייתה את אותה הנהלה וגם בשני איבודי האליפות האחרונים זה אותה הנהלה . כמו כל ארגון לפעמים עושים טעויות ויש מקום לבקר אותם על כך . להגדיר את הטעות שהם עשו השנה עם המילה "רק" זה מאוד עדין , זו העמדה הכי קריטית במגרש . מאז שידעו שפארגו יעזוב עבר הרבה זמן והסתבר שבגלל זה החתימו את פאפאס שאת דעתי על החתמתו אמרתי בקיץ .
אני לא מאלו שטוענים שההנהלה קמצנית או שפדרמן לוקח את הכסף לכיסו וכו' , אני מבקר את קצב העבודה ואת מדיניות אל תדאג שלה...בבניית קבוצה טיימינג הוא הכל , ואצלם החלק הזה חלש...
השנה דאגו להחתים בעיקר את השלד אבל לא דאגו ללב ולמוח שידע להפעיל את השלד הזה . שחקנים כמו סופו והנדריקס תלויים מאוד ברכז וכנראה שהם פחות יפגעו אבל הם לא מכריעים משחק והנקודות / אס'/ ריבאונדים של פארמר כן יכולים לשבור את השוויון כרגע אין מי שישלים את הפער הזה .

אני לא אוהב את מדיניות הקדושים , גם בלאט לא קדוש ואני לא אוהב את הגישה של אם בלאט החתים אותו הוא כנראה יודע מה הוא עושה , לפעמים גם הוא טועה כמו במקרה סמית' שכבר בקיץ ביקרנו אותו פה על ההחתמה הזאת . וגם ההנהלה טועה לפעמים וזכותינו המלאה לבקר אותם .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 10:10

יוסי22 כתב:אני שמח שיש בעיות ... שיתכבדו ויפתרו אותן כי זה ממש לא תירוץ.

אין אף אחד שיכול להגיד לבלאט לתת לשחקן כזה או אחר לשחק. בלאט הולך לעשות מה שהוא רוצה וכרגע, לא נראה שהוא רוצה לתת לפאפאלוקאס לשחק. אם אתה חושב שמזרחי או פדרמן יכולים לבוא ולהגיד לו משהו בעניין הזה, אז אתה טועה.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 10:18

מכבי לא איבדה שתי אליפויות אלא אליפות אחת לפני כמעט 20 שנה ,בוא לא נתבלבל מהטריקים של קופל , מכבי איבדה שני גביעי ליגה .

באירופה כל קבוצה היתה רוצה להתחלף עם מכבי ב-30 שנה האחרונות , ב-20 שנה האחרונות ובעשור האחרון , קח כל פרק זמן שתבחר ותראה שמכבי היא אחת מ-4 הקבוצות המובילות באירופה , זה כבוד עצום למועדון שהוא לא מהעשירים ביבשת וקצת ריספקט לאלו שעשו את זה (רמז : זה לא אתה ) לא יזיק .

זו חוכמה קטנה מאוד לבוא ולבקר התנהלות בדיעבד כשכל נושא פארגו נפל על מכבי ללא הכנה מוקדמת ולא היה ברור עד אמצע אוגוסט מה בדיוק קורה איתו אז מהר החתימו את פארמר וזה עזר עד עכשיו , החתימו את לאנגפורד כדי לחזק את הקליעה והחדירה בקו האחורי בלי פארמר והחתימו את פאפס שלא משנה מה כתבת עליו הוכיח שהוא לא רע בכלל בדקות שקיבל.

נכון שעשה רושם בשבועות האחרונים שהשביתה כבר תימשך כל העונה וזה גרם למכבי לא להעמיס עוד יותר על הקו האחורי ועכשיו זה יפגע במכבי אבל אין מה לעשות , מכבי לא יכלה להביא עוד שחקן כשפארמר פה כי זה היה עומס מוגזם ומכבי בחרה לא להביא שחקן , יכול להיות שזה יתברר כטעות מפה ועד טעויות קשות בבנית הסגל המרחק גדול.

חשוב רק לזכור דבר אחד ולא להתבלבל מכבי תכננה להסתמך על פארגו , הנבל תקע סכין למכבי ומפה מכבי בחרה אלטרנטיבה שלא ברור עד כמה היא טובה (כי לא ברור מהן האופציות שהיו למכבי ), בכל מקרה זו לא היתה הכוונה המקורית ולכן היכולת לשפוט את המהלך צריכה להיות בהתאם .

כרגע בלאט צריך קודם כל להכניס את פאפס בחזרה לעניינים (ופה זו אשמתו הבלעדית ) , במקביל יהיה קל הרבה יותר למצוא מחליף טוב לפארמר וברור שמכבי מחפשת אחד כזה.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 10:20

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:אני שמח שיש בעיות ... שיתכבדו ויפתרו אותן כי זה ממש לא תירוץ.

אין אף אחד שיכול להגיד לבלאט לתת לשחקן כזה או אחר לשחק. בלאט הולך לעשות מה שהוא רוצה וכרגע, לא נראה שהוא רוצה לתת לפאפאלוקאס לשחק. אם אתה חושב שמזרחי או פדרמן יכולים לבוא ולהגיד לו משהו בעניין הזה, אז אתה טועה.

וההנהלה לא חייבת להביא שחקן כשהוא מייבש שחקן שיש לו , אם זו הגישה זה נכון לשני הצדדים.

אגב בעיני זה היה המקרה עם לאמפה שפיני ייבש ושילם על זה ביוקר , אין סרט שההנהלה תביא עוד שחקן כששחקן קיים מיובש ולא מקבל את ההזדמנות , זה לא תוכנית כבקשתך עם כל הכבוד.
יוסי22

הודעהעל ידי ni4ni » 28 נובמבר 2011, 10:38

לא נראה לי שתהיה להם ברירה. אין מצב שפאפס ואוחיון לבדם סוחבים את הקבוצה בכל שלושת הליגות בלי להתבזות (או שאולי מסתמכים גם על שייר ושטיין).
ni4ni

הודעהעל ידי er79 » 28 נובמבר 2011, 10:41

אם יש משהו גרוע מזה הוא שאוחיון יהיה הרכז הפותח של מכבי.

טעות בניסוח. התכוונתי שהגארד החדש ולנגפורד יפתחו. אוחיון ופאפאס בעמדת ההחלפה.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 10:45

יוסי22 כתב:וההנהלה לא חייבת להביא שחקן כשהוא מייבש שחקן שיש לו , אם זו הגישה זה נכון לשני הצדדים.

אגב בעיני זה היה המקרה עם לאמפה שפיני ייבש ושילם על זה ביוקר , אין סרט שההנהלה תביא עוד שחקן כששחקן קיים מיובש ולא מקבל את ההזדמנות , זה לא תוכנית כבקשתך עם כל הכבוד.

זה לא ממש איום על בלאט. אם לא יביאו שחקן במקום פארמר, מכבי תבזה את עצמה ביורוליג עם אוחיון ובורשטיין. תאמין לי שאחרי השנתיים האחרונות לבלאט לא תהיה בעיה למצוא מקום שישלם לו הרבה יותר כסף.
roy1000

הודעהעל ידי where is the love? » 28 נובמבר 2011, 10:47

אני לא בטוח שיש באמת איזה סכסוך בין פאפלוקאס לבלאט למרות שזה נראה ככה, אולי בלאט מנסה להראות להנהלה שהם צריכים שחקן במקום פארמר.

פארמר שחקן מצויין ותרם המון למכבי אבל כולנו ידענו שזה רק זמני, עכשיו אחרי שהשביתה נגמרת וכולם חוזרים וגם פארמר זה לא קל עבור האוהדים ועבור מכבי, אבל ידענו את זה מהתחלה.

אני חושב שבסופו של דבר זה טוב למכבי, יש משהו מעל לנצחונות ותארים בקבוצה, מותר לטעות בהבאת שחקן, נכון שסמית לא מרשים ונכון שלנגפורד זה עדיין לא זה אבל זה מה שיש וזה חומר השחקנים כרגע ואם זה ניתן לעשות כול מיני דברים, העזיבה של פארמר היא קשה ומכבי בלי פארמר לא מתפקדת אבל עדיין זה יותר בריא לשחק בלי שחקן זמני, כל הקרקס הזה שקרה פה באירופה לדעתי לא טוב לא לאירופה ולא למכבי. מכבי הייתה צריכה להחתים רכז במקום פארגו וכן הייתה הטעות אבל מה שהיה היה, כרגע בטווח הקצר זה פוגע במכבי אבל בטווח הארוך זה יהיה טוב, לכן תמיד רציתי שהשביתה תגמר כמה שיותר מהר ככה התלות בפארמר תהיה פחות קטנה, אבל הזמן עבר ועבר והתלות בפארמר הפכה להיות כל כך גדולה עד שהיום אנשים שבדרך כלל אופטימיים כאן חושבים שנפסיד את כל מה שיש כי אין פארמר, ואני מבין את זה, אבל צריך להבין אין שום שחקן שגדול יותר מהקבוצה.

אני אישית מעדיף את מכבי בלי שחקנים זמניים, כמובן שאם פארמר היה שלנו הייתי מאושר ביותר, אבל זה לא המצב והכל זה רק חלום, כמו לצאת עם מלכת הכיתה לשבוע או משהו כזה, ואנחנו חיים במציאות של אהדת הקבוצה ולכן, לא משנה מה יש ונפסיד וננצח ויהיה מה שיהיה , אבל עכשיו יש קבוצה ולאט לאט תהיה שיטה ודרך זה יכול להכשל אבל שוב אני חוזר יש קבוצה. השביתה פגעה במכבי קשה מאוד וחבל שההנהלה נכנסה לטירוף הזה, כרגע הטירוף של השביתה נגמר אבל הטירוף ישאר אתנו עד סוף העונה וחבל, ולכן אני אומר צריך להתמודד, ההנהלה לקחה סיכון שלדעתי גם חלק ממנו השתלם, אבל זה מה יש. אני לא מאשים את ההנהלה ואני לא מאשים את בלאט, אני חושב שצריך להמשיך הלאה ולא להמשיך לחלום את החלום הזה.

מעכשיו מכבי תנסה ותשתדל כמו שאנחנו האוהדים ממשיכים לאהוד וממשיכים לעודד ככה גם החשקנים גם ההנהלה וגם צוות האימון מחוייב להשתדל ואני מאמין שבעזרת ההשתדלות נוכל להצליח ואם לא , אז לא, אבל עכשיו תהיה דרך בריאה וזה יותר חשוב מהכל, שוב אני אומר אין שחקן שיותר גדול מהקבוצה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי er79 » 28 נובמבר 2011, 10:51

er79

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 28 נובמבר 2011, 10:54

er79 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.111211.html

WTF?! לא ראיתי אותו ככזה... יאללה בלאט חייב לשתף אותו הרבה
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי where is the love? » 28 נובמבר 2011, 10:54

אני חייב לומר שזה מאוד מעציב אותי, למשל הנושא הזה יותר מעציב אותי מהעזיבה של פארמר, כל הנושא הזה לא ברור, למרות ששוב אני אומר היום יכול להיות שהוא יהיה טוב והכל ישכח, אני באמת לא מבין את הדבר הזה, זה לא מגיע לפאפאלוקאס, אני לא מבין את בלאט בנושא הזה ולדעתי הוא יצטרך לתת תשובות על כך.

שיהיה בהצלחה, הדבר האחרון שאנחנו צריכים בקבוצה הזאת זה מרמור.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 10:57

er79 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.111211.html

בת'כלס אני מבין את הבחור. הוא לא בא למכבי בשביל הכסף. הוא בא להיות שחקן מרכזי בקבוצה שאמורה לרוץ חזק ביורוליג. אם בלאט לא רוצה אותו, ולא משנה מאיזה סיבה, מכבי צריכה לשחרר אותו. זה לא מכובד להחזיק שחקן כזה 40 דקות על הספסל. זה גם יפנה עוד כמה גרושים בשביל מחליף לפארמר.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים