המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אם פאפאס יהיה הרכז הפותח זה רק מעיב על המצב הקטסטרופלי של הקבוצה. פאפאס מעולם לא היה רכז פותח, וגם פה הוא לא אמור להיות. הוא ראוי לקבל דקות, ועל זה גם אני מלין, אבל מכבי חייבת גארד זר נוסף, שיפתח עם אוחיון. פאפס צריך להיות המחליף הראשון של אחד מהם.
יוסי22 כתב:הכי קל זה לרוץ להנהלה ולבקש שחקן רק שלבלאט אין זכות לצייץ כל עוד הוא לא משתמש בפאפלוקאס ובהנהלה ככל הנראה יבהירו לו את זה בצורה הברורה ביותר כשאני משוכנע שאין בשוק שחקן מתאים יותר מפאפס להיכנס לתפקיד הזה , לא דרייפור ולא שמייפור.
בלי שום קשר מכבי צריכים להביא עוד שחקן משמעותי כי פאפס לא יסחוב עונה שלמה כרכז מוביל אבל זה צריך להיעשות כשמכבי עם רכז מוביל בדמות פאפלוקאס ולא עם אוחיון מוביל.
yzafrir כתב:פשששש יוסי איזה דברי חוכמה !!! אני מקווה מאוד שבלאט וההנהלה מקשיבים לך .....
כנראה עוד לא הפנמת שבלאט לא סומך כרגע על פאפאס וסביר להניח שמה שאמרו בקיץ (שבלאט לא רצה אותו ) זה נכון...כרגע פאפאס יזכה לצ'אנס שלו מכורח המציאות , השאלה אם יצדיק את הקרדיט .
בקיצור ההנהלה שלפני שבוע כלכך הללת אותה והגנת עליה עשתה המון טעויות הקיץ שלאט לאט מתפוצצות לנו בפרצוף...
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:הכי קל זה לרוץ להנהלה ולבקש שחקן רק שלבלאט אין זכות לצייץ כל עוד הוא לא משתמש בפאפלוקאס ובהנהלה ככל הנראה יבהירו לו את זה בצורה הברורה ביותר כשאני משוכנע שאין בשוק שחקן מתאים יותר מפאפס להיכנס לתפקיד הזה , לא דרייפור ולא שמייפור.
בלי שום קשר מכבי צריכים להביא עוד שחקן משמעותי כי פאפס לא יסחוב עונה שלמה כרכז מוביל אבל זה צריך להיעשות כשמכבי עם רכז מוביל בדמות פאפלוקאס ולא עם אוחיון מוביל.
נו באמת. לא ברור לך שיש בעיות בין פאפלוקאס לבין בלאט? אין שום סיכוי שנראה את פאפלוקאס פותח במכבי. אני אשמח אם בלאט ייתן לו 10 דקות למשחק, אבל כמו שזה נראה עכשיו, פאפאלוקאס מתקרב לדקות של שייר, לא לאלו של פארמר.
er79 כתב:אם פאפאס יהיה הרכז הפותח זה רק מעיב על המצב הקטסטרופלי של הקבוצה. פאפאס מעולם לא היה רכז פותח, וגם פה הוא לא אמור להיות. הוא ראוי לקבל דקות, ועל זה גם אני מלין, אבל מכבי חייבת גארד זר נוסף, שיפתח עם אוחיון. פאפס צריך להיות המחליף הראשון של אחד מהם.
יוסי22 כתב:אני שמח שיש בעיות ... שיתכבדו ויפתרו אותן כי זה ממש לא תירוץ.
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:אני שמח שיש בעיות ... שיתכבדו ויפתרו אותן כי זה ממש לא תירוץ.
אין אף אחד שיכול להגיד לבלאט לתת לשחקן כזה או אחר לשחק. בלאט הולך לעשות מה שהוא רוצה וכרגע, לא נראה שהוא רוצה לתת לפאפאלוקאס לשחק. אם אתה חושב שמזרחי או פדרמן יכולים לבוא ולהגיד לו משהו בעניין הזה, אז אתה טועה.
אם יש משהו גרוע מזה הוא שאוחיון יהיה הרכז הפותח של מכבי.
יוסי22 כתב:וההנהלה לא חייבת להביא שחקן כשהוא מייבש שחקן שיש לו , אם זו הגישה זה נכון לשני הצדדים.
אגב בעיני זה היה המקרה עם לאמפה שפיני ייבש ושילם על זה ביוקר , אין סרט שההנהלה תביא עוד שחקן כששחקן קיים מיובש ולא מקבל את ההזדמנות , זה לא תוכנית כבקשתך עם כל הכבוד.
er79 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.111211.html
er79 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.111211.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים