מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2012, 16:15

בקונסטלציה מסוימת הייתי בהחלט שמח לראות פה את אידסון. יתרה מכך, אני כלל לא אופתע אם הוא יוזכר כמועמד למכבי אם ישוחרר מבארסה.
er79

הודעהעל ידי קודי » 14 יוני 2012, 16:18

אני לא רואה בעיה שאידסון יחזור לכאן מלבד העלות הגבוהה. ממילא הוא היה אמור לחתום בעונה שעברה לשנתיים אז מה השתנה עכשיו? מעבר לכך, הוא אפקטיבי כשהכדור בידיים שלו וכשהוא משחק כגארד ולא בעמדת הסמול פורוורד (כבר אמרתי בזמנו שהוא סמול פורוורד טוב וגארד מצויין), ולא סתם הוא הצטיין דווקא אחרי שפרקינס נפצע.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי gandya » 14 יוני 2012, 16:41

er79 כתב:בקונסטלציה מסוימת הייתי בהחלט שמח לראות פה את אידסון. יתרה מכך, אני כלל לא אופתע אם הוא יוזכר כמועמד למכבי אם ישוחרר מבארסה.

אין סיכוי.. העונה אף אחד במכבי לא ידבר אתו בסכומים של שנה שעברה, יהיו קבוצות שייתנו לו את המיליון דולר.
וזה ממש לא קשור ליכולת, אלה לגיל, צאק כבר די מתקרב לפנסיה, ולכן במקרה שלו ההחלטה ללכת לגזור קופון על חשבון הפריירים מקטלוניה הייתה החלטה מושכלת מאוד.
gandya

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2012, 17:14

שטויות, יש לו בשקט עוד שנתיים - שלוש שנים טובות לתת. לגבי השכר, יכול להיות שאתה צודק, אבל לא בטוח. המניות שלו די ירדו בחודשים האחרונים. אפילו בארסה עושה קולות של נסיון להיפטר ממנו.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 יוני 2012, 17:17

אני אלך על ניחוש פרוע שאיידסון נחתך ובמקומו, על תקן האמריקאי, יגיע לאנגפורד. לברצלונה כמובן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2012, 17:42

http://www.one.co.il/Article/201292.html
מעניין מי הגאון ב-ONE שהעלה את הכתבה הזאת עם תמונה עם הכיתוב "לאנגפורד. בדרך החוצה ממכבי"
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2012, 17:45

שחף כתב:http://www.one.co.il/Article/201292.html
מעניין מי הגאון ב-ONE שהעלה את הכתבה הזאת עם תמונה עם הכיתוב "לאנגפורד. בדרך החוצה ממכבי"

חחחחחחחחחח הרג אותי...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 יוני 2012, 17:49

הם ממש מחדשים.... :nono
למרות שזה די מסדיר אולי דברים לגבי חוסר הבהירות עם התאריכים.
אולי התאריך האחרון שמכבי יכולה להודיע ללאנג' אם היא מעוניינת באופציה הוא ה-15 ליוני, ולאנג' בתמורה יכול לתת למכבי תשובה סופית לגבי החלטתו עד סוף החודש??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2012, 17:50

במצב הנוכחי של מכבי אין לו מקום . בשביל להביא אותו כגארד זה אומר שצריך לפחות עוד שני גארדים התקפיים טובים לידו כדי שיוכל להיות אפקטיבי .
וכמובן הגיל כבר משחק תפקיד ....
בכל מקרה אם אין לבארסה סעיף שחרור , עדיף לו בגילו לחממם את הספסל בשביל הסכום שהוא מקבל שם...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2012, 17:52

yarinsaky כתב:אני אלך על ניחוש פרוע שאיידסון נחתך ובמקומו, על תקן האמריקאי, יגיע לאנגפורד. לברצלונה כמובן.

לחלוטין לא מובן לי ומהלך מפגר של ברצלונה אם יקרה. לאנגפורד הוא 2 שאוהב את הכדור הרבה יותר מאידסון. גם אם נניח שברסה יעלו אותו בחמישייה במקום סמול פורוורד, לאנגפורד ישאר שחקן שיעיל בעיקר עם הכדור והרבה פחות כקאצ' אנד שוטר. הוא לא שחקן שיכול לשחק בהיי פוסט כמו מייקל ולתת עוד אלמנט להתקפה של ברצלונה. מהספסל אני מניח שלאנגפורד צריך להיות מטומטם כדי לחתום שם. הוא לא ישחק יותר מאידסון.

חוץ מזה, לגבי הרעיון להחזיר את אידסון, אני חושב שברגע שמכבי ניצלה את האופציה על דווין סמית' הוא לא מעשי לחלוטין. אידסון לא שחקן שיוצר מצבים לעצמו(גם בפיינל פור המצויין שלו הוא לא עשה את זה) ברמות הגבוהות של היורוליג והוא גם לא קלע יציב(מה שבעיני הכי פוגע בו בברצלונה). זה יכול ליצור קו אחורי די אימפוטנטי. במקום סמית' זה סיפור אחר, אבל צריך לזכור שאידסון לא צעיר ועם כל חוסר ההתלהבות שלי מסמית', הוא עוד יכול לתת עונה טובה יותר בסיטואציה אחרת שלא תדרוש ממנו לעשות דברים שהוא לא יודע.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2012, 17:52

חנו'ש כתב:הם ממש מחדשים.... :nono
אולי התאריך האחרון שמכבי יכולה להודיע ללאנג' אם היא מעוניינת באופציה הוא ה-15 ליוני, ולאנג' בתמורה יכול לתת למכבי תשובה סופית לגבי החלטתו עד סוף החודש??

אומרת שזה מסדיר את חוסר הבהירות ואז מחזירה עם שאלה שבעצם מראה שלא התבהר כלום :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2012, 17:53

Holiday_Armadillo כתב:

אומרת שזה מסדיר את חוסר הבהירות ואז מחזירה עם שאלה שבעצם מראה שלא התבהר כלום :laugh2

לא בדיוק(אם זה נכון, ומקור הכתבה הוא כאמור לא בהכרח המקור הכי אמין ברשת). זה אומר שללאנגפורד יש משהו כמו 15 יום למצוא הצעה טובה יותר וגם ללכת עליה.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 יוני 2012, 17:55

Holiday_Armadillo כתב:

אני הנחתי הנחה שמתבססת על זה שמכבי תודיע לפי וואן ללאנג' דווקא הלילה (ליל ה-15 ליוני) על מימוש האופציה.
בוודאות אני בטח שלא יודעת שום דבר.... :roll:
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2012, 17:56

אין כלכך חשיבות לכל הדד ליינים האלו כרגע , כי בסופו של דבר אם ללאנגפורד כרגע יש הצעה טובה בהרבה הוא יכול ללכת עליה כבר עכשיו .
או שאין לו , או שהוא באמת חושב ברצינות אם לחתום במכבי ....אני מניח שלא הוא ולא מכבי יחקו לרגע האחרון בכל החלטה שיקחו..
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 יוני 2012, 17:59

אם בארסה באמת מעוניינת, אז מו"מ בינהם יהיה רק אחרי סוף הסדרה בספרד.
ואם זה המצב, נראה לי שאפשר לנופף לו לשלום.... :?
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 יוני 2012, 18:00

חנו'ש כתב:אם בארסה באמת מעוניינת, אז מו"מ בינהם יהיה רק אחרי סוף הסדרה בספרד.
ואם זה המצב, נראה לי שאפשר לנופף לו לשלום.... :?

בדיוק מה שאני חושב.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי refael » 14 יוני 2012, 18:01

קודם נראה את ברצלונה לוקחת אליפות אחרי זה אפשר לדבר אם הוא ילך לשם או לא במקום איידסון.
לכו תדעו פתאום איידסון נותן משחק ענק ומביא להם אליפות ? אולי זה יגרום להם לשנות דעה להשאיר אותו או להפך יחרב להם משחק וישלחו אותו הביתה.
תמונה
refael

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2012, 18:03

תרדו מברצלונה. זה הנפצה של הסוכן שלו שהוא מכר לפיק. כל עוד נבארו שם הם לא יביאו שוטינג גארד סקורר.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 יוני 2012, 18:03

לא חושב שמשחק אחד ישנה הרבה ולא מאמין שהוא יקבל פתאום דקות משחק בלתי מוגבלות, לא מאמין בניסים כאלו. זה פשוט לא ישתלם להם כלכלית סלש מקצועית להחזיק שחקן כל כך יקר בשביל תפוקה כל כך נמוכה.

שחף, נבארו מתבגר ונפצע יותר. גם מיקל בעמדה 3 לא נהיה צעיר יותר. לאנגפורד יכול לקבל לא מעט דקות בעמדות 2-3 היום.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 14 יוני 2012, 18:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 14 יוני 2012, 18:06

שחף כתב:תרדו מברצלונה. זה הנפצה של הסוכן שלו שהוא מכר לפיק. כל עוד נבארו שם הם לא יביאו שוטינג גארד סקורר.

לנגפורד יכול בשקט לשחק גם בעמדה 3. כמה גארדים ברמה שלו יש באירופה? לא רואה סיבה שאחת הגדולות לא תיקח אותו ולכן זעקתי כאן כבר כמה חודשים שצריך לסגור איתו עניין ומהר ולא להתקשקש איתו על שטויות ולתת לו הצעות מבזות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־20 אורחים