08 יוני 2013, 21:37
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:מהרכזים הקלאסיים האחרונים שנשארו. הוא מנהל משחק מצויין, אבל קלעי מאוד בינוני, לא אתלט ולא שומר גדול.
יחד עם לנגפורד הוא יכול לסגור קו אחורי מצויין.
הוא דווקא קלע די טוב ואני חושב שסגנון המשחק של ברצלונה "סירס" אותו
דווקא בברצלונה הוא הראה שהגנה זה כן חלק מהארסנל שלו
08 יוני 2013, 21:38
MTA2311 כתב:jol9 כתב:yellowaura כתב:כמה תגובות למה שנאמר כאן:
1. אם פארגו יחתום סופית בצסק"א אז זה היה הימור שלי עוד לפני שהשמועות התחילו על המגעים. אמרתי לפליקס כבר לפני כ- 3 שבועות שלדעתי הוא לא ישאר בנ.ב.א ונראה לי שיחתום בצסק"א. צסק"א צריכה שחקן כמוהו, קומבו ווינר וסקורר. הם ניסו את דיונטה כריסמס שלדעתי לא היה רע כל כך אבל כמובן שלא ברמה מספיק גבוהה לצסק"א. אני יכול לומר לכם שאני עקבתי אחרי הטוויטים של פארגו והוא שונא קור. הוא דיבר על הקור של שיקאגו אז מסכן מה שיהיה לו ברוסיה. מדובר בילד טוב ומוכשר. למכבי היה שווה להציע לו 1.8 מיליון דולר נטו לדעתי.
2. ג'קסון- ראיתי אותו כבר כמה פעמים השנה. הוא בוודאות שחקן פחות טוב מתיאודוסיץ'. אי אפשר להשוות. אבל חוץ מזה שהוא שחקן נחמד בהרבה פרמטרים יש לו בעיה ענקית והיא הקליעה שלו. אין לו קליעה יציבה מאף טווח וזה אומר שהוא לא למכבי. כל מה שצריך זה לתת לו מטר ושיזרוק. לדעתי היום שווי שוק בסביבות 800K ומטה זול יחסית ואני מקווה שלא יגיע כי הוא בטווח שמכבי יכולה להרשות לעצמה
3. תיאודוסיץ'- אתם רציניים ??? השחקן היקר הכי פחות טוב שיש (עולה כמו דיאמנטידיס 1.9 מיליון יורו !!!).
שחקן יותר טוב מג'קסון... אם זאת שחקן גרוע פר מה שמשלמים לו... OVER RATED בטירוף. לוזר !!!. ימשיך לקבל משכורת מוגזמת... שחקן הגנה בינוני ומטה. קליעה טובה. חדירות בינוניות ויכולת ריכוז בינונית. בסכום הזה מכבי יכולה להביא שחקנים יותר טובים. לדעתי עולה יותר מפארגו גם היום או לפחות בסביבה והרבה פחות יעיל ממנו.
לא יהיה במכבי אבל אני מופתע מאנשים כאן שככה הם רוצים לבזבז כסף.
מהשמות שהועלו עד כה לצערי אם אני פוסל את פארגו (הטוב מבניהם) הייתי מביא את טייריס רייס שהוא הגרסה הזולה והפחות טובה של פארגו אבל שחקן לא רע (יותר רכז מסקורר בניגוד לפארגו) ולסקנד גארד אם זה ריאלי את אי ג'י פרייס שהוא ווינר.
רייס ופרייס כן, ותאודוסיץ' לא...
אף אחד לא מתווכח שמדובר בשחקן יקר, אבל הוא יקר לא סתם. לא אוברייטד בכלל. גם DD יקר מאוד, והוא אפילו לא היה בפיינל פור האחרון - אז מה?
גם קווין דוראנט עדיין לא לקח אליפות, אז הוא גם לוזר ואוברייטד? אני מזכיר לכולם שזה לא טניס אלא כדורסל - ספורט קבוצתי, שתלוי במידה רבה בסגל שנבנה, במאמן
ובמערכת מסביב, וממש לא בשחקן אחד כזה או אחר.
גם בתכלס אני מעדיף לשלם יותר על שחקן מצויין שאולי לא שווה את הסכומים האלה, מאשר לשלם לשחקן כמו היקמן בדיוק את מה שהוא שווה. אבל זה רק אני.
08 יוני 2013, 21:42
yellowaura כתב:כמה תגובות למה שנאמר כאן:
1. אם פארגו יחתום סופית בצסק"א אז זה היה הימור שלי עוד לפני שהשמועות התחילו על המגעים. אמרתי לפליקס כבר לפני כ- 3 שבועות שלדעתי הוא לא ישאר בנ.ב.א ונראה לי שיחתום בצסק"א. צסק"א צריכה שחקן כמוהו, קומבו ווינר וסקורר. הם ניסו את דיונטה כריסמס שלדעתי לא היה רע כל כך אבל כמובן שלא ברמה מספיק גבוהה לצסק"א. אני יכול לומר לכם שאני עקבתי אחרי הטוויטים של פארגו והוא שונא קור. הוא דיבר על הקור של שיקאגו אז מסכן מה שיהיה לו ברוסיה. מדובר בילד טוב ומוכשר. למכבי היה שווה להציע לו 1.8 מיליון דולר נטו לדעתי.
2. ג'קסון- ראיתי אותו כבר כמה פעמים השנה. הוא בוודאות שחקן פחות טוב מתיאודוסיץ'. אי אפשר להשוות. אבל חוץ מזה שהוא שחקן נחמד בהרבה פרמטרים יש לו בעיה ענקית והיא הקליעה שלו. אין לו קליעה יציבה מאף טווח וזה אומר שהוא לא למכבי. כל מה שצריך זה לתת לו מטר ושיזרוק. לדעתי היום שווי שוק בסביבות 800K ומטה זול יחסית ואני מקווה שלא יגיע כי הוא בטווח שמכבי יכולה להרשות לעצמה
3. תיאודוסיץ'- אתם רציניים ??? השחקן היקר הכי פחות טוב שיש (עולה כמו דיאמנטידיס 1.9 מיליון יורו !!!).
שחקן יותר טוב מג'קסון... אם זאת שחקן גרוע פר מה שמשלמים לו... OVER RATED בטירוף. לוזר !!!. ימשיך לקבל משכורת מוגזמת... שחקן הגנה בינוני ומטה. קליעה טובה. חדירות בינוניות ויכולת ריכוז בינונית. בסכום הזה מכבי יכולה להביא שחקנים יותר טובים. לדעתי עולה יותר מפארגו גם היום או לפחות בסביבה והרבה פחות יעיל ממנו.
מהשמות שהועלו עד כה לצערי אם אני פוסל את פארגו (הטוב מבניהם) הייתי מביא את טייריס רייס שהוא הגרסה הזולה והפחות טובה של פארגו אבל שחקן לא רע (יותר רכז מסקורר בניגוד לפארגו) ולסקנד גארד אם זה ריאלי את אי ג'י פרייס שהוא ווינר.
08 יוני 2013, 21:48
jol9 כתב:yellowaura כתב:כמה תגובות למה שנאמר כאן:
רייס ופרייס כן, ותאודוסיץ' לא...
אף אחד לא מתווכח שמדובר בשחקן יקר, אבל הוא יקר לא סתם. לא אוברייטד בכלל. גם DD יקר מאוד, והוא אפילו לא היה בפיינל פור האחרון - אז מה?
גם קווין דוראנט עדיין לא לקח אליפות, אז הוא גם לוזר ואוברייטד? אני מזכיר לכולם שזה לא טניס אלא כדורסל - ספורט קבוצתי, שתלוי במידה רבה בסגל שנבנה, במאמן
ובמערכת מסביב, וממש לא בשחקן אחד כזה או אחר.
08 יוני 2013, 21:54
LIAV10 כתב:yellowaura כתב:כמה תגובות למה שנאמר כאן:
רגע, מה?
פרייס ווינר?
מאיפה הבאת את זה? מהמאזן המדהים של וושינגטון הקבוצה שלו?
08 יוני 2013, 22:21
yellowaura כתב:
תשמע ראיתי את תיאודוסיץ' כ 15 משחקים בקריירה ככה שיש לי יכולת לשפוט אותו. חוץ מזה שהוא עבר עכשיו ניתוח לא פשוט וחוץ מהעובדה שהוא לא עומד בלחץ יש משהו בסגנון שלו שהוא מאוד משוחרר ויפה התקפית אבל לא יעיל מספיק. הגנה ממוצעת ומטה (חלש פיזית), חדירה בעייתית וריכוז בעייתי.
וכן יש לנו תקציב מוגבל ולא הייתי רוצה שהוא ילך על שחקן שלא שווה את זה. לדעתי מבחינת יעילות עדיף להביא את לאנגפורד+ רייס מאשר תיאודוסיץ' ושחקן בינוני. אני לא דואג כי זה לא יקרה אבל לא צריך לסובב את הדברים שלי ולומר שאני מעדיף את רייס על תיאודוסיץ. אגב פרייס זה סיפור שונה לדעתי מדובר בשחקן טוב מתיאודוסיץ' שהיתרון העיקרי שלו זה אופי של מנהיג + הגנה טובה. גם הוא קלע טוב וחודר לא רע.
08 יוני 2013, 22:42
jol9 כתב:yellowaura כתב:
תשמע ראיתי את תיאודוסיץ' כ 15 משחקים בקריירה ככה שיש לי יכולת לשפוט אותו. חוץ מזה שהוא עבר עכשיו ניתוח לא פשוט וחוץ מהעובדה שהוא לא עומד בלחץ יש משהו בסגנון שלו שהוא מאוד משוחרר ויפה התקפית אבל לא יעיל מספיק. הגנה ממוצעת ומטה (חלש פיזית), חדירה בעייתית וריכוז בעייתי.
וכן יש לנו תקציב מוגבל ולא הייתי רוצה שהוא ילך על שחקן שלא שווה את זה. לדעתי מבחינת יעילות עדיף להביא את לאנגפורד+ רייס מאשר תיאודוסיץ' ושחקן בינוני. אני לא דואג כי זה לא יקרה אבל לא צריך לסובב את הדברים שלי ולומר שאני מעדיף את רייס על תיאודוסיץ. אגב פרייס זה סיפור שונה לדעתי מדובר בשחקן טוב מתיאודוסיץ' שהיתרון העיקרי שלו זה אופי של מנהיג + הגנה טובה. גם הוא קלע טוב וחודר לא רע.
תאודוסיץ' הוא שחקן שכולנו ראינו ביותר מהזדמנות אחת, גם באול', גם בצסקא וגם בנבחרת סרביה.
על קליעה נחמדה לא מקבלים את הסכומים שהוא מקבל.
כמעט אף שחקן באירופה היום לא מושלם, וגם תאודוסיץ' לא, אבל הוא ביי פאר, הכדורסלן הכי טוב שהשם שלו יעלה באיזשהו מקום (פורום, אינטרנט או עיתון) בהקשר של מכבי.
08 יוני 2013, 22:45
08 יוני 2013, 23:10
LIAV10 כתב:פרייס גדול מתאודוסיץ׳? באמת?
08 יוני 2013, 23:16
yellowaura כתב:LIAV10 כתב:פרייס גדול מתאודוסיץ׳? באמת?
7.7 נק' למשחק + 3.6 אס' למשחק+ 2 ריב' למשחק בנ.ב.א העונה. רק איבוד למשחק.
משחק שלו מלפני חודשים:
http://www.youtube.com/watch?v=6ii8c2zC-o0
לדעתי תיאודוסיץ' בנ.ב.א היה מציג סטטיסטיקות נחותות יותר.
אני חושב שהשוק האירופאי ריק וכל שחקן חצי נורמאלי באירופה נהיה שחקן של מעל ל- 2 מיליון דולר.
לדעתי אירופה נחלשה משמעותית.
08 יוני 2013, 23:30
jol9 כתב:yellowaura כתב:LIAV10 כתב:פרייס גדול מתאודוסיץ׳? באמת?
משחק שלו מלפני חודשים:
אני חושב שהשוק האירופאי ריק וכל שחקן חצי נורמאלי באירופה נהיה שחקן של מעל ל- 2 מיליון דולר.
ונתוני הNBA שווים למה בדיוק באירופה??
08 יוני 2013, 23:55
yellowaura כתב:jol9 כתב:yellowaura כתב:LIAV10 כתב:פרייס גדול מתאודוסיץ׳? באמת?
משחק שלו מלפני חודשים:
ונתוני הNBA שווים למה בדיוק באירופה??
ולמה נתוני אירופה שווים בנ.ב.א ?
איך אתם קובעים שתיאודוסיץ' יותר טוב מפרייס ?
זה ברור שמדובר בבחירה סובייקטיבית לגמרי.
פרייס לא שחקן זניח בנ.ב.א אלא שחקן ממוצע בליגה "קצת" יותר טובה מהיורוליג בנוסף הוא שחקן שהוביל קבוצת מכללות חזקה וזכה בפרסים ושבחים באתרי סקאוטרים.
היה גארד באותה קבוצה 3 שנים אינדיאנה (כנראה שהוא עשה שם משהו טוב אם החזיקו אותו).
אני אוהב אותו כי ראיתי אותו כמה פעמים בשנה האחרונה במכללות ואהבתי את מה שראיתי ואחרי זה שהוא היה באינדיאנה וקראתי עליו ראיתי תגובות טובות עליו.
את תיאודוסיץ' ראיתי ולא אהבתי.
מה שטוב בפרייס זה שהוא חצי קלעי חצי פוינט גארד. יכול להוביל את הכדור אבל לא איכפת לו להיות בסקנד ולגעת פחות בכדור. יש לו קליעה לשלוש אבל גם חוטף טוב ומגן חזק ויציב. תיאודוסיץ' אוהב את הכדור יותר מדי ולדעתי אם תיאודוסיץ' היה מכוון לכיוון SG היה עדיף לו.
09 יוני 2013, 00:11
09 יוני 2013, 00:13
09 יוני 2013, 11:24
09 יוני 2013, 11:32
אדגר פו כתב:אפשר לחזור למציאות סוף סוף ובמציאות היקמן צפוי להישאר עם שכר משודרג, יש מצב שהוא בכלל הגארד הבכיר לשנה הבאה ?![]()
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 44071.html
09 יוני 2013, 14:01
09 יוני 2013, 14:20
אדגר פו כתב:אפשר לחזור למציאות סוף סוף ובמציאות היקמן צפוי להישאר עם שכר משודרג, יש מצב שהוא בכלל הגארד הבכיר לשנה הבאה ?![]()
09 יוני 2013, 14:27
rc4991 כתב:אדגר פו כתב:אפשר לחזור למציאות סוף סוף ובמציאות היקמן צפוי להישאר עם שכר משודרג, יש מצב שהוא בכלל הגארד הבכיר לשנה הבאה ?![]()
חלאס כבר עם ההנהלה הזאת
09 יוני 2013, 14:54