0ved1212 כתב:מכבי צריכים להתעשת מהר ולהחתים מחליף
רייס עזב ולא צריך לדון בזה יותר מידי
שבוע וחצי מתקשקשים עם עוזר מאמן ואתה רוצה שיחתימו מהר שחקנים?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
0ved1212 כתב:מכבי צריכים להתעשת מהר ולהחתים מחליף
רייס עזב ולא צריך לדון בזה יותר מידי
אדם כתב:בעלי מקצוע ותפקידם זה לזהות פוטנציאל ,זה לתפוס מומנטום ,זה לסגור עסקה בזמן ,ולחתום עסקה שהמחיר עדין נורמלי ,ובגלל זה יש מנהלים ואנשי מקצוע במכבי ,ובגלל זה אנחנו פה ,אבל כנראה שזה לא ככה במכבי ואת מכבי מנהלים אנשים שלא יודעים לנהל עסקים ,עכשיו תתנולי דוגמאות ש50 שנה מכבי עומדת על הרגלים ,ושפדרמן ועסקיו לא הצליחו לבד ,אבל העובדה היא שבשנים האחרונות מכבי לא פועלת נכון.
תמיד אומרים אם נחתים שחקן על הרבה כסף וחוזה ארוך טווח ואז נפלנו אז הפסדנו כסף ,ולהיפך שמחתימים שחקן זול לשנה ומתגלה כעילוי אז גם בעיה ,אבל בגלל זה יש תהנהלה ויש מנגר ובעל מקצוע שאמור להריח ,ואני מכוון לאמצע העונה כבר לפני הסדרה נגד מילאנו ותוך כדי ,יצאו קולות ממכבי שריס יחתום על חוזה ארוך ושהוא ישאר במכבי ,הרי אם היה מנהל רציני שמבין ענין שיודע תעבודה אז הינו במצב אחר,הרי כבר תוך כדי הסדרה נג מילאנו או בכל ההמולה שהתחילה בפיינל פור ,היה צריך לבוא מישו ממכבי להכניס את רייס ואת הסוכן לחדר להגיד קח 800 קח 900 אתה חותם כאן ועכשיו הוא היה חותם בעינים עצומות ,זה נקרא להריח היזדמנות לדעת לסגור עסקה ,כי ריס לא היה עומד בפני הצעה כזאת ולא היה מודע לכל מה שיקרה חודש וחצי אחרי ,והוא היה בעצמו בשוק מההצעה ,אבל מה ,מכבי חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת ,ואם בכלל הציעו לו הצעה חשבו שיחתימו אותו ב600 700 אלף דולר ,וזאת הצעה שהוא יכל להמתין איתה ולחכות ולראות מה מו וככה הוא עשה ,אבל להצעה סביב ה900 אלף מליון הוא לא היה אומר אז לא אם כל ההיתרגשות והאוירה והארו .
ה האכזבה שמכבי יכולה להחתים שחקנים ולעשות פעולות נכונות רק שהיא כל הזמן פועלת עקום ושונה מהרגיל וחושבת שממציאה תגלגל גם במשאי ומתן ,גם אם מוריס היה אותו דבר ,אם מכבי חודש וחצי לפני מחתימה אותו אז הכל היה אחרת אבל חיכו חיכו למשיח,ואנחנו נמשיך לסבול
קודי כתב:ועכשיו טוענים בוואלה שגם לסופו יש סעיף יציאה מהחוזה ושגלאטסראי מעוניינת בו...
LIAV10 כתב:הפייסבוק של מכבי:
"טייריס רייס הודיע היום רשמית למכבי אלקטרה ת"א כי הוא מנצל את סעיף היציאה שלו מהחוזה. מכבי מודה לטייריס על עונה חלומית שהסתיימה בזכייה בכל התארים האפשריים, ומאחלת לו הצלחה בהמשך.
ברצוננו להבהיר כי מכבי אלקטרה ת"א הייתה ערוכה לסיטואציה הזו, וכי כבר קיימים מספר מועמדים איכותיים ביותר להחליפו. אנו משוכנעים שההחתמות הקרובות שלנו יעזרו לנו להמשיך להיות בטופ האירופי."
Hey Yeah כתב:א) סופו לא יעזוב, הוא מקבל כסף טוב והוא ראה שהיה טוב לו במכבי.
ב) אני לא כועס על ההנהלה ולא על אף אחד. אם חימקי רוצה לשלם לו סכומים של לנגפורד, למרות שלדעתי לנגפורד עדיף, שיבושם להם.
אני חושב שצריך להביא במקומו שחקן ומהר. דלייני, פארגו, פארמר, דנטמון והכי טוב גודלוק.
בעצם, בדקתי, ודלייני וגודלוק אצל אותו סוכן, שזה אולי יכול לעזור להבא את שניהם.
אם אני מכבי, אני מתרחק כמו מאש מהשחקנים של Brad Ames. הוא ייצג גם את פארגו גם את רייס וגם את אינגלס. אז נכון שהאחרון היה מחורבן והשאר טובים מאוד,
אבל זה מרגיש לי כאילו הוא אוהב לעודד את השחקנים שלו לדפוק ברז.
לדעתי, קו אחורי של גודלוק ודלייני, התקפתית לפחות, בעל פוטנציאל גדול בהרבה מהיקמן & רייס.
LIAV10 כתב:Hey Yeah כתב:א) סופו לא יעזוב, הוא מקבל כסף טוב והוא ראה שהיה טוב לו במכבי.
ב) אני לא כועס על ההנהלה ולא על אף אחד. אם חימקי רוצה לשלם לו סכומים של לנגפורד, למרות שלדעתי לנגפורד עדיף, שיבושם להם.
אני חושב שצריך להביא במקומו שחקן ומהר. דלייני, פארגו, פארמר, דנטמון והכי טוב גודלוק.
אם אני מכבי, אני מתרחק כמו מאש מהשחקנים של Brad Ames. הוא ייצג גם את פארגו גם את רייס וגם את אינגלס. אז נכון שהאחרון היה מחורבן והשאר טובים מאוד,
לדעתי, קו אחורי של גודלוק ודלייני, התקפתית לפחות, בעל פוטנציאל גדול בהרבה מהיקמן & רייס.
.
Hey Yeah כתב:א) סופו לא יעזוב, הוא מקבל כסף טוב והוא ראה שהיה טוב לו במכבי.
Maccabikid כתב:Hey Yeah כתב:א) סופו לא יעזוב, הוא מקבל כסף טוב והוא ראה שהיה טוב לו במכבי.
בגלל שרשמת פה על פארמר חיפשתי כמה הרוויח בעונה האחרונה בגוגל, מסתבר שהרוויח בעונה האחרונה רק 1.1 מיליון, ואין לו חוזה מובטח לעונה הבאה, למה שלא יבוא לפה בסכום כזה?
שמואל1 כתב:לפי חדשות הספורט, המועמדים כרגע להחליף את רייס הם או ג'רמי פארגו או קרלון בראון.
קודי כתב:שמואל1 כתב:לפי חדשות הספורט, המועמדים כרגע להחליף את רייס הם או ג'רמי פארגו או קרלון בראון.
קרלון בראון מועמד "איכותי ביותר"? נו, באמת. מעבר לכך, קרלון בראון הוא לא רכז אבל זה פרט שולי לגמרי. האמת היא שההודעה של מכבי מצביעה על פאניקה. למה כל כך חשוב להצהיר בראש חוצות שהעזיבה שלו לא הפתיעה את מכבי (כשלפני ארבעה ימים אמר גיא גודס בראיון שהוא מעריך שרייס ישאר) ושיש "מועמדים איכותיים" להחליף אותו. קודם תחתימו את השחקנים האיכותיים האלה ורק אז תדברו.
קודי כתב:אגב, הסכומים המטורפים שרייס הולך לקבל ובכלל הסכומים הגבוהים שנזרקים על כל זב חוטם בשוק, אולי מעמידים באור טיפה שונה את ההחלטה שלא לשלם 700 אלף דולר לדונטה סמית'. לא רואה איך מכבי מצליחה להביא שחקנים איכותיים באמת.
מי שהתאכזב מאוד מהעזיבה של רייס, הוא שמעון מזרחי. "ציפיתי שטייריס ייתן עוד עונה במכבי, אבל כנראה שכסף מעוור", אמר היו"ר המיתולוגי. "אורח החיים של ספורטאים הוא לא ארוך, והוא קיבל הצעה שלא היינו יכולים להשוות. זו לא פעם ראשונה שאנחנו מביאים שחקנים אלמוניים, שמקבלים חשיפה ומשדרגים עצמם בעתיד. היו לו שיחות עם ניקולה והוא התלבט מאוד, אך הסוכן שלו לחץ לסיים את זה מהר. גם היקמן מחזיק בהצעות גבוהות, וקשה לקבוע מה יהיה עתידו".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים