ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 17:55

0ved1212 כתב:מכבי צריכים להתעשת מהר ולהחתים מחליף
רייס עזב ולא צריך לדון בזה יותר מידי

שבוע וחצי מתקשקשים עם עוזר מאמן ואתה רוצה שיחתימו מהר שחקנים?
dod

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 18:03

אדם כתב:בעלי מקצוע ותפקידם זה לזהות פוטנציאל ,זה לתפוס מומנטום ,זה לסגור עסקה בזמן ,ולחתום עסקה שהמחיר עדין נורמלי ,ובגלל זה יש מנהלים ואנשי מקצוע במכבי ,ובגלל זה אנחנו פה ,אבל כנראה שזה לא ככה במכבי ואת מכבי מנהלים אנשים שלא יודעים לנהל עסקים ,עכשיו תתנולי דוגמאות ש50 שנה מכבי עומדת על הרגלים ,ושפדרמן ועסקיו לא הצליחו לבד ,אבל העובדה היא שבשנים האחרונות מכבי לא פועלת נכון.
תמיד אומרים אם נחתים שחקן על הרבה כסף וחוזה ארוך טווח ואז נפלנו אז הפסדנו כסף ,ולהיפך שמחתימים שחקן זול לשנה ומתגלה כעילוי אז גם בעיה ,אבל בגלל זה יש תהנהלה ויש מנגר ובעל מקצוע שאמור להריח ,ואני מכוון לאמצע העונה כבר לפני הסדרה נגד מילאנו ותוך כדי ,יצאו קולות ממכבי שריס יחתום על חוזה ארוך ושהוא ישאר במכבי ,הרי אם היה מנהל רציני שמבין ענין שיודע תעבודה אז הינו במצב אחר,הרי כבר תוך כדי הסדרה נג מילאנו או בכל ההמולה שהתחילה בפיינל פור ,היה צריך לבוא מישו ממכבי להכניס את רייס ואת הסוכן לחדר להגיד קח 800 קח 900 אתה חותם כאן ועכשיו הוא היה חותם בעינים עצומות ,זה נקרא להריח היזדמנות לדעת לסגור עסקה ,כי ריס לא היה עומד בפני הצעה כזאת ולא היה מודע לכל מה שיקרה חודש וחצי אחרי ,והוא היה בעצמו בשוק מההצעה ,אבל מה ,מכבי חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת ,ואם בכלל הציעו לו הצעה חשבו שיחתימו אותו ב600 700 אלף דולר ,וזאת הצעה שהוא יכל להמתין איתה ולחכות ולראות מה מו וככה הוא עשה ,אבל להצעה סביב ה900 אלף מליון הוא לא היה אומר אז לא אם כל ההיתרגשות והאוירה והארו .
ה האכזבה שמכבי יכולה להחתים שחקנים ולעשות פעולות נכונות רק שהיא כל הזמן פועלת עקום ושונה מהרגיל וחושבת שממציאה תגלגל גם במשאי ומתן ,גם אם מוריס היה אותו דבר ,אם מכבי חודש וחצי לפני מחתימה אותו אז הכל היה אחרת אבל חיכו חיכו למשיח,ואנחנו נמשיך לסבול

הנהלה זהה את הפוטנציאל בכך שלא זרקה אותו מכאן בדצמבר ינואר שהוא הסריח את הפרקט ורבה עם בלאט כדי שיתן לו שאנס . הוא הגיע לשיא בזמן הנכון ויש לו ביצים כי בנגוד לכל האחרים לא היה לו מה להפסיד . למי שלא שם לב במשחקים אחרונים בליגה שאחיון נצפצע הוא כבר היה מעבר לשיע של מאי למרות שכדור היה אצלו . זכה בלוטו בחור רק המחיר הגג שלו זה מיליון דולר כלל תוספת של רוסיה ו MVP של הפיינל פור , וסיפור משפחתי .
שמעבר להכל ולמרות הסייסמאות כמו 90 אחוז מאנשים כסף זה מה שמעניין אותו וזה ליגיתימי .
מכבבי מבחנתה עשתה בשכל רק חבל שיחד איתו לא קנו את גיימס תמורת 100 אלף דולר .
דרך אגב וזה בנגוד מוחלט לא סופו שהפילו לא פוזל לכיוונים אחרים .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2014, 18:09

ועכשיו טוענים בוואלה שגם לסופו יש סעיף יציאה מהחוזה ושגלאטסראי מעוניינת בו...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 18:14

קודי כתב:ועכשיו טוענים בוואלה שגם לסופו יש סעיף יציאה מהחוזה ושגלאטסראי מעוניינת בו...

בסוף נישאר רק עם גיא פניני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 18:15

סופו לא יעזוב אם מכבי יממשו את החוזה . מעניין האם הוא ישחק במדי מונטנגרו הקיץ או שהוא כבר לא צריך השלמת הכנסה ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יוני 2014, 18:26

הפייסבוק של מכבי:

"טייריס רייס הודיע היום רשמית למכבי אלקטרה ת"א כי הוא מנצל את סעיף היציאה שלו מהחוזה. מכבי מודה לטייריס על עונה חלומית שהסתיימה בזכייה בכל התארים האפשריים, ומאחלת לו הצלחה בהמשך.
ברצוננו להבהיר כי מכבי אלקטרה ת"א הייתה ערוכה לסיטואציה הזו, וכי כבר קיימים מספר מועמדים איכותיים ביותר להחליפו. אנו משוכנעים שההחתמות הקרובות שלנו יעזרו לנו להמשיך להיות בטופ האירופי."
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Hey Yeah » 30 יוני 2014, 18:27

א) סופו לא יעזוב, הוא מקבל כסף טוב והוא ראה שהיה טוב לו במכבי.
ב) אני לא כועס על ההנהלה ולא על אף אחד. אם חימקי רוצה לשלם לו סכומים של לנגפורד, למרות שלדעתי לנגפורד עדיף, שיבושם להם.
אני חושב שצריך להביא במקומו שחקן ומהר. דלייני, פארגו, פארמר, דנטמון והכי טוב גודלוק.
בעצם, בדקתי, ודלייני וגודלוק אצל אותו סוכן, שזה אולי יכול לעזור להבא את שניהם.

אם אני מכבי, אני מתרחק כמו מאש מהשחקנים של Brad Ames. הוא ייצג גם את פארגו גם את רייס וגם את אינגלס. אז נכון שהאחרון היה מחורבן והשאר טובים מאוד,
אבל זה מרגיש לי כאילו הוא אוהב לעודד את השחקנים שלו לדפוק ברז.

לדעתי, קו אחורי של גודלוק ודלייני, התקפתית לפחות, בעל פוטנציאל גדול בהרבה מהיקמן & רייס.
Hey Yeah

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 18:29

LIAV10 כתב:הפייסבוק של מכבי:

"טייריס רייס הודיע היום רשמית למכבי אלקטרה ת"א כי הוא מנצל את סעיף היציאה שלו מהחוזה. מכבי מודה לטייריס על עונה חלומית שהסתיימה בזכייה בכל התארים האפשריים, ומאחלת לו הצלחה בהמשך.
ברצוננו להבהיר כי מכבי אלקטרה ת"א הייתה ערוכה לסיטואציה הזו, וכי כבר קיימים מספר מועמדים איכותיים ביותר להחליפו. אנו משוכנעים שההחתמות הקרובות שלנו יעזרו לנו להמשיך להיות בטופ האירופי."

פחחחחחחחחחחחח
כנראה קצב חידוש המנויים לא מזהיר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יוני 2014, 18:34

Hey Yeah כתב:א) סופו לא יעזוב, הוא מקבל כסף טוב והוא ראה שהיה טוב לו במכבי.
ב) אני לא כועס על ההנהלה ולא על אף אחד. אם חימקי רוצה לשלם לו סכומים של לנגפורד, למרות שלדעתי לנגפורד עדיף, שיבושם להם.
אני חושב שצריך להביא במקומו שחקן ומהר. דלייני, פארגו, פארמר, דנטמון והכי טוב גודלוק.

אם אני מכבי, אני מתרחק כמו מאש מהשחקנים של Brad Ames. הוא ייצג גם את פארגו גם את רייס וגם את אינגלס. אז נכון שהאחרון היה מחורבן והשאר טובים מאוד,

לדעתי, קו אחורי של גודלוק ודלייני, התקפתית לפחות, בעל פוטנציאל גדול בהרבה מהיקמן & רייס.

.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 18:38

לפי חדשות הספורט, המועמדים כרגע להחליף את רייס הם או ג'רמי פארגו או קרלון בראון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Hey Yeah » 30 יוני 2014, 18:38

LIAV10 כתב:

.

כן, צודק. בדקתי את הקטע עם הסוכנים רק אחרי שרשמתי את השחקנים. הייתי מוותר גם על פארגו בגלל הסוכן שלו. הוא לא מוכח יותר מדלייני או מדנטמון, סתם עולה יותר. אם הוא רוצה לחתום ב700K אז אולי זה שווה. לא הייתי מביא לו יותר גם בגלל הסוכן שלו וגם בגלל שאני כבר לא בטוח מה הוא שווה.
Hey Yeah

הודעהעל ידי Maccabikid » 30 יוני 2014, 18:46

בגלל שרשמת פה על פארמר חיפשתי כמה הרוויח בעונה האחרונה בגוגל, מסתבר שהרוויח בעונה האחרונה רק 1.1 מיליון, ואין לו חוזה מובטח לעונה הבאה, למה שלא יבוא לפה בסכום כזה?
Maccabikid

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 18:49

Maccabikid כתב:

בגלל שרשמת פה על פארמר חיפשתי כמה הרוויח בעונה האחרונה בגוגל, מסתבר שהרוויח בעונה האחרונה רק 1.1 מיליון, ואין לו חוזה מובטח לעונה הבאה, למה שלא יבוא לפה בסכום כזה?

כי הוא ככל הנראה יעדיף להמשיך ב NBA.
אם בכל זאת יחזור לאירופה, הוא יקבל מהטורקיות 2 מיליון דולר לפחות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2014, 18:50

שמואל1 כתב:לפי חדשות הספורט, המועמדים כרגע להחליף את רייס הם או ג'רמי פארגו או קרלון בראון.

קרלון בראון מועמד "איכותי ביותר"? נו, באמת. מעבר לכך, קרלון בראון הוא לא רכז אבל זה פרט שולי לגמרי. האמת היא שההודעה של מכבי מצביעה על פאניקה. למה כל כך חשוב להצהיר בראש חוצות שהעזיבה שלו לא הפתיעה את מכבי (כשלפני ארבעה ימים אמר גיא גודס בראיון שהוא מעריך שרייס ישאר) ושיש "מועמדים איכותיים" להחליף אותו. קודם תחתימו את השחקנים האיכותיים האלה ורק אז תדברו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי צ'שר » 30 יוני 2014, 18:51

התגובה בפייסבוק הרשמי של הקבוצה שלנו לעזיבה של רייס היא לא פחות ממעליבה.

ננחית פה שחקנים איכותיים שישמרו אותנו בטופ? איך, באמשלכם איך תנחיתו פה שחקנים איכותיים ששווים אליפות יורוליג (כי אמנם אני חלש באנגלית אבל לדעתי טופ זה הכי גבוה) כשאתם לא מסוגלים לשלם יאפילו מיליון יורו לשחקנים??? כאילו מה אתם חושבים שאנחנו מפגרים, דבילים, נאיבים??? מה?! אנחנו לא יודעים כמה מרווחים שחקנים ששווים משהו היום ביורוליג???

אולי אני מגזים אבל זה פשוט בושה וחרפה וזה מרתיח אותי שייש פה כאלה שעוד מעזים להגן על ההנהלה הזאת. שוב, אין לי בעיה שלא ישלמו סכומים גבוהים לשחקנים אם אין להם יכולת או רצון. אבל בבקשה מכם- אל תשקרו לנו. אל תגידו לנו שתביאו שחקנים איוכותיים של טופ יורוליג כשאין לכם אפשרות לעשות את זה, ואתם יודעים שאין לכם אפשרות לעשות את זה. תגידו תאמת שאתם נתחיתו פה שחקן יורוקאפ עם פונטציאל ושנקווה לטוב. תגידו שמכבי היא סוג של פרטיזן בלגרד לשחקנים זרים, ושאנחנו קבוצה שבנוייה להגיע להצלבה וכל מה שהוא מעבר לכך (כולל להגיע לשם עם יתרון בייתיות) היא בונוס והצלחה פנומנלית. אם אתם מעדיפים להשאר שקרנים ורק שלא להוזיל מנויים, אין בעיה - תמכרו את הקבוצה.

יאללה מכבי
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 18:52

קודי כתב:
שמואל1 כתב:לפי חדשות הספורט, המועמדים כרגע להחליף את רייס הם או ג'רמי פארגו או קרלון בראון.

קרלון בראון מועמד "איכותי ביותר"? נו, באמת. מעבר לכך, קרלון בראון הוא לא רכז אבל זה פרט שולי לגמרי. האמת היא שההודעה של מכבי מצביעה על פאניקה. למה כל כך חשוב להצהיר בראש חוצות שהעזיבה שלו לא הפתיעה את מכבי (כשלפני ארבעה ימים אמר גיא גודס בראיון שהוא מעריך שרייס ישאר) ושיש "מועמדים איכותיים" להחליף אותו. קודם תחתימו את השחקנים האיכותיים האלה ורק אז תדברו.

עוד דבר שמצחיק זה הקציניות בין שני המועמדים. מצד אחד שחקן שמרוויח 2 מיליון דולר בצסק"א והביא את מכבי לפיינל פור, ובצד השני שחקן שנתן עונה לא רעה בהפועל ת"א הבינונית.
מכבי מנוהלת על ידי חובבנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2014, 18:53

אגב, הסכומים המטורפים שרייס הולך לקבל ובכלל הסכומים הגבוהים שנזרקים על כל זב חוטם בשוק, אולי מעמידים באור טיפה שונה את ההחלטה שלא לשלם 700 אלף דולר לדונטה סמית'. לא רואה איך מכבי מצליחה להביא שחקנים איכותיים באמת.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2014, 18:57

חחח, או פארגו או בראון. טוב שלא אמרו או יעקוסי או רונדו. נו, באמת, למכבי יש תקציב לבראון, לא לפארגו. אגב, אולי' שחררה את אייסי לואו. או בראון או דילייני, אחד המלפפונים, בטוח יחתום שם ויתמסמס גם לנו
er79

הודעהעל ידי Hey Yeah » 30 יוני 2014, 19:04

קודי כתב:אגב, הסכומים המטורפים שרייס הולך לקבל ובכלל הסכומים הגבוהים שנזרקים על כל זב חוטם בשוק, אולי מעמידים באור טיפה שונה את ההחלטה שלא לשלם 700 אלף דולר לדונטה סמית'. לא רואה איך מכבי מצליחה להביא שחקנים איכותיים באמת.

אם אתה שואל אותי, מכבי לא החתימה את דונטה כי זאת הייתה הקבוצה של רייס. עכשיו בדיעבד הם היו הולכים עליו בכל הכוח.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 71755.html

מי שהתאכזב מאוד מהעזיבה של רייס, הוא שמעון מזרחי. "ציפיתי שטייריס ייתן עוד עונה במכבי, אבל כנראה שכסף מעוור", אמר היו"ר המיתולוגי. "אורח החיים של ספורטאים הוא לא ארוך, והוא קיבל הצעה שלא היינו יכולים להשוות. זו לא פעם ראשונה שאנחנו מביאים שחקנים אלמוניים, שמקבלים חשיפה ומשדרגים עצמם בעתיד. היו לו שיחות עם ניקולה והוא התלבט מאוד, אך הסוכן שלו לחץ לסיים את זה מהר. גם היקמן מחזיק בהצעות גבוהות, וקשה לקבוע מה יהיה עתידו".

כנראה בשביל הסוכן הזה מכבי זה רק מקפצה לעמלה שמנה יותר.

אגב גם בראון יכול להיות מעולה. אולי אפילו עדיף על פארגו.
Hey Yeah

הודעהעל ידי Maccabikid » 30 יוני 2014, 19:17

אני כנראה בדעת מיעוט פה, אבל אני באמת לא מחזיק מבראון יותר מאשר שחקן ליגה סביר, ממש לא הרשים במשחקים מולנו.
אגב הידיעה של שמעון על "ציפיתי שטירייס ייתן עוד עונה במכבי" אומרת הכל.. אף אחד לא התכוון לפתוח לו את החוזה ולהגדיל אותו ולא כלום, מבחינתם עוד עונה ב500 אלף זה מספיק, כאשר רק כשידעו שיש לו הצעות תמורת 2 מיליון לעונה, הסכימו לשפר לו את ההצעה ל900 אלף, מדהים. מאוד מזכיר את הסיפור עם לנגפורד, כשממישו את האופציה מהצד של מכבי על 1.1 מיליון דולר רק כשידעו שכבר יש לו חוזה של מיליון וחצי יורו. נהיינו פרטיזן.
Maccabikid

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים