פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
24 יוני 2015, 21:31
מישהו שמע את אדלשטיין בחמישיות? הבן אדם סופר מבין בכדורסל,הוא פשוט ריכז והסביר במדויק את כל הבעיות של מכבי העונה...
אני מאמין ומקווה שיום כחד הוא יאמן את הקבוצה.
24 יוני 2015, 21:33
הוא גאון כדורסל, זה ידוע כבר שנים. הבעיה שלו היא שהוא פסיכופת וקונטרול פריק. זה לא יכול לעבוד במכבי הנוכחית.
24 יוני 2015, 21:37
MTA2311 כתב:הוא גאון כדורסל, זה ידוע כבר שנים. הבעיה שלו היא שהוא פסיכופת וקונטרול פריק. זה לא יכול לעבוד במכבי הנוכחית.
יש בזה משהו....הוא גם זרק כמה משפטים על זה שבמכבי המאמן ״כנראה״ לא מחליט הכל...
24 יוני 2015, 21:38
כל כך בא לי שהוא יאמן את מכבי
24 יוני 2015, 21:41
rc4991 כתב:כל כך בא לי שהוא יאמן את מכבי
גם לי! אני מאמין שזה באמת יקרה....אבל מי שלא יאמן,צריך לקבל שליטה מלאה על הקבוצה,מה שבטוח בבחירת השחקנים...
24 יוני 2015, 21:53
דרך אגב,לפי סהר ואדלשטיין,רוצ׳סטי הוא חתיכת חור בהגנה...הם כבר דיברו איך הולכים לחגוג עליו בליגה הישראלית...
בקיצור ,יהיה שמח...
24 יוני 2015, 21:54
docariel כתב:דרך אגב,לפי סהר ואדלשטיין,רוצ׳סטי הוא חתיכת חור בהגנה...הם כבר דיברו איך הולכים לחגוג עליו בליגה הישראלית...
בקיצור ,יהיה שמח...
זו הסיבה שמכבי הולכת חזק על פישר. לסתום חורים.
24 יוני 2015, 21:57
זה דבר ידוע. מכבי חייבת סקנד גארד שישמור אחרת יעשו בה שמות.
הגיבוי מהספסל בדמות אוחיון (ומקל?) שהוא שומר מצויין- כבר פה.
24 יוני 2015, 21:57
roy1000 כתב:docariel כתב:דרך אגב,לפי סהר ואדלשטיין,רוצ׳סטי הוא חתיכת חור בהגנה...הם כבר דיברו איך הולכים לחגוג עליו בליגה הישראלית...
בקיצור ,יהיה שמח...
זו הסיבה שמכבי הולכת חזק על פישר. לסתום חורים.
אפשר לסתום חורים בבית אבות עם פישר...

אני אישית לא מתחבר להגעה שלו...
24 יוני 2015, 21:58
פישר חוסם מצויין, אבל שומר חלש מאוד.
24 יוני 2015, 22:00
MTA2311 כתב:פישר חוסם מצויין, אבל שומר חלש מאוד.
הוא טוב מאוד בלסגור גארדים חודרים.
אני לא יודע למה אנשים מזלזלים בו. נתן עונה מצויינת בקאזאן.
24 יוני 2015, 22:52
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:פישר חוסם מצויין, אבל שומר חלש מאוד.
הוא טוב מאוד בלסגור גארדים חודרים.
אני לא יודע למה אנשים מזלזלים בו. נתן עונה מצויינת בקאזאן.
שני המשפטים - ללא ממש
24 יוני 2015, 23:31
החציל האצטקי כתב:זה דבר ידוע. מכבי חייבת סקנד גארד שישמור אחרת יעשו בה שמות.
הגיבוי מהספסל בדמות אוחיון (ומקל?) שהוא שומר מצויין- כבר פה.
כדורסל זה לא פטבול אמריקאי, אין קבוצות שונות להתקפה והגנה... שחקן שעל המגרש כדאי שלפחות לא יהיה חור לא בהתקפה ולא בהגנה.
בכלל, אני הכי אהבתי את קבוצות ההגנה החזקות של מכבי. העונה עם פארגו ופרקינס היתה נהדרת, ומי שזוכר את הקו האחורי של מקדונלד שארפ ובורשטיין שהיו גומרים משחקים בבליץ הגנתי של כמה דקות יודע כמה ערך יש לקו אחורי שמגן חזק.
אני קצת מאוכזב ממכבי בקטע הזה, ציפיתי שיהיו עם יותר מודעות ודגש גם לצד הזה של המגרש ולא ילכו בעיוורון אחרי המספרי סקורינג הנוצצים.
24 יוני 2015, 23:35
ארז אמר אתמול בחטף על המצב שיכול להיות שלישיה של מקל-אוחיון- רוציסטי ושהגארד הרביעי אולי צריך להיות 2-3 כמו שאמרתי מספר פעמים. אני חושב שאם מקל חותם אז לשם מכבי צריכה לכוון.
24 יוני 2015, 23:38
toja27 כתב:ארז אמר אתמול בחטף על המצב שיכול להיות שלישיה של מקל-אוחיון- רוציסטי ושהגארד הרביעי אולי צריך להיות 2-3 כמו שאמרתי מספר פעמים. אני חושב שאם מקל חותם אז לשם מכבי צריכה לכוון.
אממ... לנדסברג??? שחקן 2-3, וישראלי.
24 יוני 2015, 23:43
JarJarBinx כתב:toja27 כתב:ארז אמר אתמול בחטף על המצב שיכול להיות שלישיה של מקל-אוחיון- רוציסטי ושהגארד הרביעי אולי צריך להיות 2-3 כמו שאמרתי מספר פעמים. אני חושב שאם מקל חותם אז לשם מכבי צריכה לכוון.
אממ... לנדסברג??? שחקן 2-3, וישראלי.
קודם כל עם לאנדסברג יש לך רוטציה של 4 גארדים שלדעתי זה לא מספיק במיוחד אם תשער לעצמך מה יקרה אם לאנדסברג יפצע שוב נישאר עם יוגב, מקל ורוציסטי. מי ישחק 40 דקות בעמדה 2?
דבר שני כבר ציינתי שאני לא לא חושב שלאנדסברג מספיק טוב.
24 יוני 2015, 23:52
ואם לא יהיו פציעות? לאנדסברג יהיה חמישי ברוטציה של הגארדים? ולהיפך, ומה אם גם מקל וגם לנדסברג יפצעו? כמה גארדים בכירים תחזיק בסגל? לאנדסברג הוא לא איזה שחקן שעלה הרגע מהנוער. אם צריך גיבוי למקרה פציעה, שיביאו מישהו ישראלי וזול יחסית.
אם לאנדסברג לא מספיק טוב, אז אין מה להחזיק אותו פה. זה לא שחקן שאתה מייבש על הספסל עונה שלמה רק למקרה שתהיה פציעה.
24 יוני 2015, 23:56
בוא נחכה ונראה אם מכבי יביאו עוד גארד או שניים. אולי הם חושבים כמוך אבל הניחוש שלי הוא שלא.
25 יוני 2015, 00:04
לא יודע, נראה כמו רוצ'סטי במקום פארגו, מקל או רכז אחר במקום היינס. אם יביאו עוד מישהו לקו האחורי אז באמת נראה לי שזה יהיה איזה שחקן צעיר כדי לעמוד בדרישות הליגה הישראלית, כי יש גם את לנדסברג ואוחיון. מה שכן, אם יחליפו את לינהארט אולי יביאו מישהו שהוא באמת קצת יותר 2-3.
25 יוני 2015, 00:12
הבעיה היא שרוצ'סטי חור בהגנה, לאנדסברג חור בהגנה וגם מקל לא זכור לי כשוס גדול בתחום, אז מה יהיה? אוחיון ישמור לבד על כל הגארדים של היריבה?? (והסנטרים כמובן לפי שיטת החילופים "הגאונית" של גודס...)
ממש בא לי שהזר הנוסף שאני מקווה שיביאו איזה איזה בולדוג הגנתי כזה משהו סטייל פרקינס של פעם, מישהו שידע לבד לשתק את מובילי הכדור של היריבה.