felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:פה הטעות שלך. איידסון לא היה סווינגמן! גם אינגלס לא היה סווינגמן!
הם פוינט-פורווארדים. שחקנים כאלה קשה למצוא כי אין הרבה.
לעומת זאת קומבו-גארדים יש הרבה, והרבה יותר קל למצוא אחד כזה.
לא אמרתי שהוא היה. ציינתי אותו כי הוא שחקן גבוה ואינטלגנטי ששיחק ב3 שבנה התקפות בניגוד לגארדים כמו היקמן והיינס . גם גארדים אינטלגנטים קשה למצוא. בדרך כלל הגארדים האינטלגנטים יותר הם רכזים ומספרי ה2 מתמחים בסקורינג.
אבל כבר יש לך שחקנים בעמדה 3, מה נעשה? סתם נושיב אותם על הספסל ונשלם כסף?
יש לנו את פניני ולאנדסברג, ואנחנו חייבים אותם בגלל החוק הרוסי.
אם לא היה לנו אותם, יכולת לומר שאתה רוצה בעמדה 3 בנוסף לסמית' שחקן מסוג קצת אחר, שחקן אינטלגנטי, שעוזר לגארדים בבניית ההתקפה. בסדר, זה היה מקובל. אבל כבר יש לנו את פניני ולאנדסברג, זאת עובדה קבוע, אז אתה חייב לבנות את הקבוצה בצורה אחרת, ולחזק את הגארדים.
מה קבעת שלאנדסברג הוא 3? הוא יותר 2 מאשר 3. אין לו מימד מספק של פיזיות כדי לשחק בעמדה הזאת . אני יכול להגיד שיש לנו כבר 2 שחקנים בעמדת 2 , לאנדסברג ורוצ'יסטי
איך ההרכב עם לאנדסברג ב-3 נראה לך?
1.אוחיון
2.רוצ'יסטי
3.לאנדסברג
4.רנדל
5.פישר
קבוצת הגנה מפחידה? אולי קבוצת ריבאונד מפחידה? פיזית ,אימתנית ,משהו ? מה תעשה אם תיפגוש שחקנים גבוהים כמעט בכל עמדה כמו פנר'? אתה צריך לדעת להעמיד הרכב גבוה יותר כשצריך. לאנדסברג ב-3 זה לא פחות אילתור מאשר סמית ב-4 שאתה מרבה לבקר.
וזה מה שאני מציע,שלפחות תהיה אפשרות להעמיד הרכב גבוה ופיסי אם צריך, למשל:
1.מקל(רוצ'יסטי/אוחיון)
2. הופסון
3.סמית
4.רנדל
5.פישר
לא עוד הרכב גמדים.זה נותן לך להעמיד הרכב גבוה וחזק כשצריך. עם כל האופציות ההתקפיות הדרושות.
אני כן מסכים להיגיון מאחורי הטענה שבמקום הסוינגמן תשים את לאנדסברג ב-2. ואז אין צורך להביא סווינגמן נוסף. אבל אז גם אין מקום לגארד הנוסף שאתה מדבר עליו. חוץ מגארד גיבוי בסגנון לינהרט.
בכל אופן אני כאן סיימתי. לא מתכוון לבזבז את האנרגיה שלי יותר על ויכוח שלא נגמר. עדיף שנראה מה קורה בזמן הקרוב במקום לדבר באוויר.