ת'רד המלפפונים V3: פבראני ופארמר קרובים לסיכום

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי yzafrir » 05 יולי 2015, 00:28

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:
rc4991 כתב:אז כנראה שהווא באמת לא משהו ואני לא הבנתי למה התלהבו ממנו כל כך

jol9 כתב:
rc4991 כתב:מישהו פה ראה את אליוט וויליאמס ויכול להגיד לי איך הוא? במה הוא מצטיין? איך החדירה שלו?
יש פה הרבה שרוצים אותו ואני לא מבין כל כך למה

הוא בכלל מועמד? איפה הוא הוזכר בהקשר של מכבי?

הוזכר כמה פעמים כולל במהלך העונה

שמעת את הדעה של שני החברה האלו והחלטת ? אז אני חושב בדיוק 180 מעלות מהם. ויליאמס שחקן מצויין ומגוון בהרבה מקרי . מאוד מזכיר את אלן אנדרסון ביכולות שלו...

נשמע לי מופרך...מספיק שיהיה לו חצי מהכישרון של אנדרסון בשביל להיות כוכב באירופה

למה ? אלן אנדרסון היה כזה כוכב באירופה ?
יש לוויליאמס פוטנציאל אבל הוא הימור כמו כל שחקן שתביא בסכומים האלו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יולי 2015, 00:30

למה ? אלן אנדרסון היה כזה כוכב באירופה ?
יש לוויליאמס פוטנציאל אבל הוא הימור כמו כל שחקן שתביא בסכומים האלו...

מבחינת כישרון אנדרסון היה הכי גדול פה מאז פארקר לדעתי
הוא לא היה כזה כוכב כי הוא הד קייס אבל כשהוא היה מחובר (טופ 16) הוא היה אדיר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 05 יולי 2015, 01:00

וויליאמס לא דומה בכלל לאנדרסון,היכולת הובלת כדור של וויליאמס יותר טוב בקצת משל אנדרסון כל השאר נוטה בהרבה לטובת אלן אנדרסון,גם כל המשחקים של וויליאמס זה ברמת קייטנה ,ללא לחץ ללא הגנות ללא מתח,ופיזיות.
הוא שחקן פרווה רואים את זה גם במשחקים האלה ,עדיף את בייקס,אם אפשרי.
צריך סקורר אחד שמכדרר ברמה גבוה עושה הטעיות זריז
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 05 יולי 2015, 01:05

אדם כתב:וויליאמס לא דומה בכלל לאנדרסון,היכולת הובלת כדור של וויליאמס יותר טוב בקצת משל אנדרסון כל השאר נוטה בהרבה לטובת אלן אנדרסון,גם כל המשחקים של וויליאמס זה ברמת קייטנה ,ללא לחץ ללא הגנות ללא מתח,ופיזיות.

אל תדאג. בסוף תקבל את דייסון מדינאמו ססארי.
אני מבטיח לך, שהסקאוטים של מכבי ראו את משחק האליפות שלו.
הוא שודר בערוץ 55 ולא ב 58 כבדרך כלל :laugh1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 05 יולי 2015, 01:09

לא מבין למה קשה לכם להבין או להכיל,את זה שמכבי רוצה וצריכה את מקל ,גם כאסטרטגיה לשנים הבאות וגם לליגה וגם מקצועית,זה שחקן שמאוד חשוב בסגל של מכבי.
לגבי דגן הרבה פה יופתעו מהתרומה שהוא יתן בליגה ,וגם ביורוליג,אין הבדל גדול בינו לבין לאנדסברג ,לדעתי לדגן יש הובלת כדור יותר טובה ,וגם הוא יקלע זריקות לחץ .
לליגה דגן יהיה פאקטור גדול .
שוב מקל הוא לא תחליף לזר בעמדה 2,ומכבי החתימה את דגן כי הכדורסל בארץ הישתנה ירושלים נכנסה לענינים ומכבי רוצה את הישראלים הטובים אצלה ,כולם ככולם ,אחרי זה יחשבו על חוק הצעירים והכל ,קודם כל בונים את הסגל ,יהיו לדעתי 5 ישראלים,מקל אוחיון פניני לאנדסברג ודגן,ואולי גבוה טיוס רותבראט או פישר שלא נראה לי יש צורך,אם בא אחד כמו רובתבראט,אז יש צורך חוץ מאבקאווה בשני גבוהים רצינים ליורוליג.
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 05 יולי 2015, 01:17

אדם כתב:לא מבין למה קשה לכם להבין או להכיל,את זה שמכבי רוצה וצריכה את מקל ,גם כאסטרטגיה לשנים הבאות וגם לליגה וגם מקצועית,זה שחקן שמאוד חשוב בסגל של מכבי.
לגבי דגן הרבה פה יופתעו מהתרומה שהוא יתן בליגה ,וגם ביורוליג,אין הבדל גדול בינו לבין לאנדסברג ,לדעתי לדגן יש הובלת כדור יותר טובה ,וגם הוא יקלע זריקות לחץ .
לליגה דגן יהיה פאקטור גדול .
שוב מקל הוא לא תחליף לזר בעמדה 2,ומכבי החתימה את דגן כי הכדורסל בארץ הישתנה ירושלים נכנסה לענינים ומכבי רוצה את הישראלים הטובים אצלה ,כולם ככולם ,אחרי זה יחשבו על חוק הצעירים והכל ,קודם כל בונים את הסגל ,יהיו לדעתי 5 ישראלים,מקל אוחיון פניני לאנדסברג ודגן,ואולי גבוה טיוס רותבראט או פישר שלא נראה לי יש צורך,אם בא אחד כמו רובתבראט,אז יש צורך חוץ מאבקאווה בשני גבוהים רצינים ליורוליג.

לגבי יבזורי. לפני שאתה משווה אותו ללאנדסברג, כדאי לך לבדוק את הסטטיסטיקה שלו בליגה. יש הרבה משחקים שהוא לא פוגע בכלל אפילו מול ההגנות בליגה, שלא נדבר על יורוליג.

לגבי מקל. הדעה שלי הפוכה משלך. אנחנו לא צריכים אותו לא מקצועית ולא כאסטרטגיה. ישראלי, שעולה לקבוצה 1.5 מיליון לעונה, תוקע את התקציב. זאת בדיוק הסיבה שליאור אליהו עזב את מכבי (וליאור שחקן יותר טוב ממקל). מכבי גם לא יכולה לבנות שום אסטרטגיה עם שחקן שלא סגור על עצמו איפה הוא רוצה לשחק. מכבי גם לא צריכה שחקן ששונא מכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי צ'שר » 05 יולי 2015, 02:06

מישהו אמר בקטע מצחיק על הספלאש ברדרס של היורוליג... כמובן שלא יהיה כזה כי צריכים רמת כשרון מטורפת בשביל זה, ולא משנה את מי נביא מהיורוליג לא יהיה לנו כזה...אבל...

מכבי, לפחות ככה זה נראה, לגמרי אלתרה עד עכשיו ובלי שתתכוון נוצרה פה קבוצת קלעים טובה מאוד. אם מכבי תביא עוד זר עם קליעה דומננטית אמנם לא יהיו פה ספלאש ברדרס, אבל משהו שדומה לריאל מדריד אולי כן. באופן אישי, כאילו בקטע של טעם אישי, זה הסגנון האהוב עליי ואני אהיה מאוהב בקבוצה כזו. להוסיף לקבוצה כזו שחקן פוסט כמו מקלין יכול להיות מושלם. נכון לא תהיה חדירה לסל מי יודע מה (אע"פ שרוצסטי יודע להגיע לטבעת יפה מאוד), אבל ביורוליג לא נזכה גם ככה אז לפחות שיהיה פה כיף..
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי felix_r » 05 יולי 2015, 02:31

בסוף נהיה כמו סיינה של בובי בראון ... :cry3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 05 יולי 2015, 04:02

felix_r כתב:
אדם כתב:וויליאמס לא דומה בכלל לאנדרסון,היכולת הובלת כדור של וויליאמס יותר טוב בקצת משל אנדרסון כל השאר נוטה בהרבה לטובת אלן אנדרסון,גם כל המשחקים של וויליאמס זה ברמת קייטנה ,ללא לחץ ללא הגנות ללא מתח,ופיזיות.

אוי אויי לנוו :)

אענה לך כבר גם על ההמשך ,לגבי מקל ,הם לא אותם תפקידים אבל מקל לוקח תארים והאופי שלו הרבה יותר מנצח ויותר נלחם ויש לו ערך מוסף ויש לו רצון להישתפר לעומת אליהו ,לא רק במכבי בשום קבוצה אני לא נוגע באליהו גם לא במחוזיאדה ,אני לא מחזיק ממנו ,בעיני אין לו שום כלום ברמת כדורסל בינונית,גם בליגה שלנו שהרמה קצת עולה הוא נעלם ,מי שמבין כדורסל קרואה את העמידה שלו את החוסר היתמצאות שלו במגרש זה פתאטי ,שחקן של תנועה אחת ,אין לו ערך מוסף אין לו כלום שאתה יכול לבנות עליו ,שחקן פריך עדין שיש קצת לחץ או צפיפות או פיזיות גם התנועה אחת יוצאת החוצה.
אבל נעזוב את הויכוח הזה היו פה מליון דיונים בענינו,ההוכחה בעיני זה ששום ססארי או אפילו פלושיטי לא תגע בכזה דבר,ולא נוגעים .
שוב פליקס אני לא אוהב את מקל בתור בן אדם ואני מסכים איתך שהוא לא הוכיח כלום עדין אבל ממה שאני מרגיש וחושב ומהראיה שלי ומהבנת הכדורסל שלי הוא יכול לתרום לנו ולעשות שובר שוויון בליגה הישראלית ויתן לנו הרבה מבחינה מקצועית גם ביורוליג ויעזור ,לגבי סכומים זה השוק היום מה נעשה?,תראה איך שחקן כמו אמבאקווה לוקח מאיתנו 700 בקלות ,הסכומים של שחקנים בינונים פעם עלו כיום ,אתה רואה בעצמך ,והחוק הרוסי לא תורם.
עכשיו לגבי דגן לא השוואתי ,אמרתי שאת מה שצריך הוא יתרום לא מצפים פה לכוכב ענק אלא לשלשות פה ושם ולקליעות מומנטום ופה ושם לשחרר את ההתקפה שתקועה,ראית מה קרה אם האיזורית של אילת נגדנו אני חושב שבעיקר בגלל הסדרה הזו נלקחה במכבי החלטה להחתים את דגן שלא יהיה מחסור בקלעים אצלנו,אנחנו פשוט מול אילת עמדנו ולא היה מי שיקלע נגד האיזורית.
אל תשכח שלעומת לאנדסברג הרבה פעמים העונה דגן הוביל כדור וזרק מכדרור ומיצירה שלו ,מה שלאנדסברג כבר שכח לעשות,אני עדין מחכה שלאנדסברג יעשה קפיצת מדרגה ויתבגר וישתפר גם בנושא כדרור,עוד פעם אני לא משווה בינהם וזו לא המטרה ,לגבי דגן אל תשכח הוא לא החטיא בגלל שמירה אלא בגלל ימים רעים ,את מה שנצטרך דגן יתן ,כולנו יודעים שלא קיבלנו את בלו או גיסי קארול ,דגן יתן עבודה בליגה הישראלית ואני מאמין שגם קצת ביורוליג ונקווה שליד שחקנים יותר טובים התרומה שלו תהיה יעילה.
אדם

הודעהעל ידי אדגר פו » 05 יולי 2015, 06:44

felix_r כתב:

כן, דייסון באמת רשום בפנקסים לאיזו תוכנית ב או ג.

בינתיים היינס חתם שם.

לפי מה שכתוב בישראל היום הולכת להיות לנו קבוצה ארוכה כמו רכבת, גם זרים וגם ישראלים. לקח מהטראומה משנה שעברה .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 05 יולי 2015, 07:18

אדם , אין ספק שדגן יכול לתרום בליגה כי הוא כבר הראה את זה בקבוצות אחרות , לגבי היורוליג ? יש לו הרבה מה להוכיח...
לגבי מקל , אני גם חושב שמכבי חייבת להביא אותו מכמה סיבות . הוא מתאים מקצועית לרמה של היורוליג , ואסור למכבי להרשות לעצמה שיגיע לירושלים גם מסיבה מקצועית וגם תדמיתית .
אבל מקל הוא לא תחליף לגארד זר איכותי..
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 05 יולי 2015, 09:20

מקל באמת לא תחליף, אבל אם הוא יגיע כרצונך לא יהיה כסף לגארד נורמלי ואולי בעצם לא יגיע אף אחד.( סביר מאוד לדעתי ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2015, 09:23

השאלה שצריכה להישאל היא האם יגיע גארד נורמלי, בלי שום קשר למקל. לדעתי לא.
er79

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2015, 09:27

הגולש הגרמני מאינטרבאסקט שדיבר על הייסליפ טוען שמכבי ירדה ממנו והשמות בפנקסים שלה כעת הם לנגפורד, וויליאמס, רנדולף ויאנג. אין סרט לראות פה את לנגפורד. הבחור חי במאדים.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 05 יולי 2015, 09:32

רנדולף ולנגפורד זה הזיות. וויליאמס ויאנג אפשרי.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 05 יולי 2015, 09:36

er79 כתב:הגולש הגרמני מאינטרבאסקט שדיבר על הייסליפ טוען שמכבי ירדה ממנו והשמות בפנקסים שלה כעת הם לנגפורד, וויליאמס, רנדולף ויאנג. אין סרט לראות פה את לנגפורד. הבחור חי במאדים.

לא קונה את הגולש הזה, נשמע לי חרטטן.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יולי 2015, 11:44

דמיינו לכם רגע שמגיעים לאנגפורד, ראנדולף וראדוליצה
עכשיו אפשר לחזור למציאות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 05 יולי 2015, 13:58

צפריר ברור שמקל לא תחליף לשום גארד יוצר ,אויי לנו אם ככה חושבים במכבי ,אני בטוח שלא.
לגבי דגן כמו שאמרתי ביורוליג כולי תקווה שיתרום פה ושם.
רנדלוף היה סבבה לגמרי אם אמבאקווה לא היה מגיע ,ברגע שאמבאקווה חתם מכבי צריכה מישו פיזי יותר ולא אלי הופים ושחי משאריות ,משו שיותר מיצר לעצמו חזק קצת קליעה ,אז יופי יהיו לנו מתעופפים נראה כמו ליגת קיץ בלאס וגאס.
אדם

הודעהעל ידי toja27 » 05 יולי 2015, 14:27

אני חושב שלא יבוא גל מקל וגם לא איזה גארד זר איכותי. לא מקלין ולא רנדולף ולא איזה סנטר תותח. לצערי נראה לי שתהיה כאן שוב קבוצה בינונית העונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדגר פו » 05 יולי 2015, 14:28

toja27 כתב:אני חושב שלא יבוא גל מקל וגם לא איזה גארד זר איכותי. לא מקלין ולא רנדולף ולא איזה סנטר תותח. לצערי נראה לי שתהיה כאן שוב קבוצה בינונית העונה.

י"ז בתמוז ? :crybaby
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל, שמוליק ו־14 אורחים