felix_r כתב:אדם כתב:וויליאמס לא דומה בכלל לאנדרסון,היכולת הובלת כדור של וויליאמס יותר טוב בקצת משל אנדרסון כל השאר נוטה בהרבה לטובת אלן אנדרסון,גם כל המשחקים של וויליאמס זה ברמת קייטנה ,ללא לחץ ללא הגנות ללא מתח,ופיזיות.
הוא שחקן פרווה רואים את זה גם במשחקים האלה ,עדיף את בייקס,אם אפשרי.
צריך סקורר אחד שמכדרר ברמה גבוה עושה הטעיות זריז
אל תדאג. בסוף תקבל את דייסון מדינאמו ססארי.
אני מבטיח לך, שהסקאוטים של מכבי ראו את משחק האליפות שלו.
הוא שודר בערוץ 55 ולא ב 58 כבדרך כלל

אוי אויי לנוו
אענה לך כבר גם על ההמשך ,לגבי מקל ,הם לא אותם תפקידים אבל מקל לוקח תארים והאופי שלו הרבה יותר מנצח ויותר נלחם ויש לו ערך מוסף ויש לו רצון להישתפר לעומת אליהו ,לא רק במכבי בשום קבוצה אני לא נוגע באליהו גם לא במחוזיאדה ,אני לא מחזיק ממנו ,בעיני אין לו שום כלום ברמת כדורסל בינונית,גם בליגה שלנו שהרמה קצת עולה הוא נעלם ,מי שמבין כדורסל קרואה את העמידה שלו את החוסר היתמצאות שלו במגרש זה פתאטי ,שחקן של תנועה אחת ,אין לו ערך מוסף אין לו כלום שאתה יכול לבנות עליו ,שחקן פריך עדין שיש קצת לחץ או צפיפות או פיזיות גם התנועה אחת יוצאת החוצה.
אבל נעזוב את הויכוח הזה היו פה מליון דיונים בענינו,ההוכחה בעיני זה ששום ססארי או אפילו פלושיטי לא תגע בכזה דבר,ולא נוגעים .
שוב פליקס אני לא אוהב את מקל בתור בן אדם ואני מסכים איתך שהוא לא הוכיח כלום עדין אבל ממה שאני מרגיש וחושב ומהראיה שלי ומהבנת הכדורסל שלי הוא יכול לתרום לנו ולעשות שובר שוויון בליגה הישראלית ויתן לנו הרבה מבחינה מקצועית גם ביורוליג ויעזור ,לגבי סכומים זה השוק היום מה נעשה?,תראה איך שחקן כמו אמבאקווה לוקח מאיתנו 700 בקלות ,הסכומים של שחקנים בינונים פעם עלו כיום ,אתה רואה בעצמך ,והחוק הרוסי לא תורם.
עכשיו לגבי דגן לא השוואתי ,אמרתי שאת מה שצריך הוא יתרום לא מצפים פה לכוכב ענק אלא לשלשות פה ושם ולקליעות מומנטום ופה ושם לשחרר את ההתקפה שתקועה,ראית מה קרה אם האיזורית של אילת נגדנו אני חושב שבעיקר בגלל הסדרה הזו נלקחה במכבי החלטה להחתים את דגן שלא יהיה מחסור בקלעים אצלנו,אנחנו פשוט מול אילת עמדנו ולא היה מי שיקלע נגד האיזורית.
אל תשכח שלעומת לאנדסברג הרבה פעמים העונה דגן הוביל כדור וזרק מכדרור ומיצירה שלו ,מה שלאנדסברג כבר שכח לעשות,אני עדין מחכה שלאנדסברג יעשה קפיצת מדרגה ויתבגר וישתפר גם בנושא כדרור,עוד פעם אני לא משווה בינהם וזו לא המטרה ,לגבי דגן אל תשכח הוא לא החטיא בגלל שמירה אלא בגלל ימים רעים ,את מה שנצטרך דגן יתן ,כולנו יודעים שלא קיבלנו את בלו או גיסי קארול ,דגן יתן עבודה בליגה הישראלית ואני מאמין שגם קצת ביורוליג ונקווה שליד שחקנים יותר טובים התרומה שלו תהיה יעילה.