פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

11 אוגוסט 2015, 23:08

http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
רולנד בדרך לי-ם

11 אוגוסט 2015, 23:13

רולנד הינו אחד הגארדים המוכשרים באירופה בעל וותק של עונה אחת ביורוליג - במדי אוניקחה מלאגה עימה רשם 7.4 נקודות, 2.9 אסיסטים ו-2.2 ריבאונדים - חמש עונות ביורוקאפ ואחת נוספת ביול״ב קאפ ז״ל.

הכתב הגרוע בארץ

11 אוגוסט 2015, 23:18

אחד השחקנים המוכשרים באירופה ? :o
הולכים על קו מבוגר בירושלים.

11 אוגוסט 2015, 23:18

אורי אלון כבר דפק סמיילי בטוויטר, וכנראה שזו הסיבה (מסתבר שזה איזה ריטואל קבוע לפני שמכריזים על החתמה)...

11 אוגוסט 2015, 23:20

MTA2311 כתב:
רולנד הינו אחד הגארדים המוכשרים באירופה בעל וותק של עונה אחת ביורוליג - במדי אוניקחה מלאגה עימה רשם 7.4 נקודות, 2.9 אסיסטים ו-2.2 ריבאונדים - חמש עונות ביורוקאפ ואחת נוספת ביול״ב קאפ ז״ל.

הכתב הגרוע בארץ

''אחד הגארדים המוכשרים באירופה'' ''שיחק פעם אחת ביורוליג''

11 אוגוסט 2015, 23:22

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

הכתב הגרוע בארץ

''אחד הגארדים המוכשרים באירופה'' ''שיחק פעם אחת ביורוליג''

הקדמת אותי בדיוק באתי להגיד ולצטט, איזה עלוב הכתב ועלוב לא פחות הגארד , גארד בינוני ושכונתי אם לא כל ההיפ ואם היה חותם בחולון לא הינו מדברים הרבה , אני רגוכ שרואה תהחתמות שלהם ואת הגבוהים שלהם.
כל כך מוכשר שלא עשה כלום

11 אוגוסט 2015, 23:25

אדגר פו כתב:אדם, אני מחבב אותך אבל לא השתכנעתי.
לדעתי ניצלנו מהוצאות כספיות אדירות עליו.
גם פישר נראה מאוד כבד נראה מאוד מאוד רע , בינתיים לפחות. גם פה נראה לי שמכבי עשתה החלטה טובה שלא הלכה עליו.

שמע אני גם אמרת בכל מה שקשור לגבי הוצאה כספית ושכר גבוה אני מסכים שהוא לא שווה תסכומים , אני דיברתי נטו על יכולות ונטו על המצב הקים בליגה הישראלית אם החוקים וגם בראיה לטווח הרחוק.
אני חושב שצריך להישתחרר מהאנטי כלפיו ולהיתיחס נטו למה שיש לו .

11 אוגוסט 2015, 23:26

אדגר פו כתב:אדם, אני מחבב אותך אבל לא השתכנעתי.
לדעתי ניצלנו מהוצאות כספיות אדירות עליו.
גם פישר נראה מאוד כבד נראה מאוד מאוד רע , בינתיים לפחות. גם פה נראה לי שמכבי עשתה החלטה טובה שלא הלכה עליו.

שמע אני גם אמרתי בכל מה שקשור לגבי הוצאה כספית ושכר גבוה וגם לגבי כאופי שלו אני מסכים שהוא לא שווה תסכומים , אני דיברתי נטו על יכולות ונטו על המצב הקים בליגה הישראלית אם החוקים וגם בראיה לטווח הרחוק.
אני חושב שצריך להישתחרר מהאנטי כלפיו ולהיתיחס נטו למה שיש לו .

11 אוגוסט 2015, 23:31

מכבי אולי פחות מאוזנת אבל מוכשרת בכמה דרגות , בכלל החתמות בינוניות מינוס למגדל עד עכשיו ...

11 אוגוסט 2015, 23:42

הם קבוצה ממש זקנה.

11 אוגוסט 2015, 23:50

אני מקווה שההחתמה הזאת שלהם לא תביא עלינו עוד את המקל בגלגל .

12 אוגוסט 2015, 07:15

האהדה העיוורת של פיק לירושלים כבר מאבדת כל פרופורציה בכתבות שלו

12 אוגוסט 2015, 08:42

פיק איבד את זה לחלוטין...

12 אוגוסט 2015, 08:56

החציל האצטקי כתב:http://one.co.il/Article/15-16/2,620,1240,0/255086.html?ref=hp
רולנד בדרך לי-ם

שחקן יורוקאפ סביר שנמצא כבר מעבר לשיא, לא יותר מזה. ל'קיצ'ן היה אפסייד יותר גדול.

12 אוגוסט 2015, 11:14

אילת החתימה את סי ג'י לסלי , 206 בן 24 . פאוורד לא רע בכלל ששיחק במכללת צפון קרוליינה . סוג של רנדל עם קליע קצת יותר טובה מחצי מרחק . אתלט מטורף וחוסם טוב...
האמת שהוא מה שאנחנו צריכים רק בלי ניסיון...

12 אוגוסט 2015, 11:41

yzafrir כתב:אילת החתימה את סי ג'י לסלי , 206 בן 24 . פאוורד לא רע בכלל ששיחק במכללת צפון קרוליינה . סוג של רנדל עם קליע קצת יותר טובה מחצי מרחק . אתלט מטורף וחוסם טוב...
האמת שהוא מה שאנחנו צריכים רק בלי ניסיון...

שיחק בNC State. לא אצל רוי וויליאמס. זה עדיין קולג׳ טוב אבל הרבה פחות.
הוא אתלט גדול ובאמת תואם-רנדל- אוהב לתקוף מכדרור ובעיקר פינישר בקרבת הטבעת. שילוב שהוכח כמוצלח עם אלישי כדיר.
אני לא מתלהב בכלל מהקליעה שלו, אם היה שם אותה ב30-40% ו70% מהקו הוא היה שחקן יורוליג. הוא רחוק משם.

12 אוגוסט 2015, 12:19

רולנד שחקן טוב מאוד

12 אוגוסט 2015, 13:18

שחקן מעולה לרמה שלהם, אם כי העובדה שהוא בן 32 ומצטרף לסגל מאוד מבוגר תעמוד להם לרועץ בהמשך העונה.

12 אוגוסט 2015, 13:24

felix_r כתב:רולנד שחקן טוב מאוד

פחות טוב בהרבה מהודג' שדיברו עליו. הוא גם מעבר לשיא שלו. לפני 3 שנים זו באמת הייתה החתמה גדולה. מגדל בנו קבוצת יורוקאפ לא רעה, אבל לא יותר מזה.

12 אוגוסט 2015, 13:49

roy1000 כתב:
felix_r כתב:רולנד שחקן טוב מאוד

פחות טוב בהרבה מהודג' שדיברו עליו. הוא גם מעבר לשיא שלו. לפני 3 שנים זו באמת הייתה החתמה גדולה. מגדל בנו קבוצת יורוקאפ לא רעה, אבל לא יותר מזה.

בשתי רמות טוב יותר מהודג'.
קצת מעבר לשיא? נכון.
קבוצת יורוקאפ? ואיפה הם משחקים? ב NBA?
נושא נעול