חביב אורנג'ד כתב:לא רוצה לקחת צד בויכוח, אבל יש כאן כמה דברים שברצוני לציין.
אני חושב שפארגו הוא רכז, אבל זה בהחלט מתקבל על הדעת להחשיבו גם כקומבו-גארד, שהרי הוא מסוגל לשחק בשתי עמדות הגארד.
אצל פרקינס, המצב שונה.
הוא לא שחקן השייך לעמדות אילו, אלא שחקו הנופל בינהן, או במילים אחרות, טווינר.
אין לו את הקליעה, יכולת יצירת המצבים, וחדירה בשביל להיות סקנד גארד ואין לו את יכולת ניהול המשחק והמסירה בכדי להיות רכז.
אני נוטה להאמין שפארגו יראה טוב לצדו של שחקן שמסוגל לשחק היטב באחד מעמדות הגארד, בין אם מדובר ברכז או בין עם מדובר בקלעי טהור.
חביב, לדעתי יש כאן חטא גדול כלפי אחד השחקנים הטובים של מכבי בשנים האחרונות, בעיקר אולי בגלל ההתנהלות שלו אחרי הפציעה.
פרקינס הוא הרבה יותר מרק שחקן הגנה גדול וריבאונדר גדול. הוא היה חלק חשוב מאוד בהתקפה של מכבי השנה. הוא שיפר מאוד את הקליעה ואת החדירה
וידע לנווט ולנהל את המשחק מצויין לאורך כל העונה. הוא סיים את העונה עם 10 נק', 5.5 רב' ו3.5 אס'. ממש לא מספרים של שחקן אנמי שרק מתבסס על ההגנה.
לגבי הויכוח הגדול שהיה כאן, למרות שקצת איבדתי כיוון, כי אי אפשר באמת לעקוב אחרי זה, אני חושב שפארגו כבר הוכיח שהוא יכול לשחק ולהצליח ליד שחקנים מסוגים שונים וכאן אני
מסכים איתך לגמרי.
הוא הצליח ליד מקל שהחזיק בכדור כל הזמן, וליד פרקינס שהוא שחקן מסוג שונה, וליד אידסון וליד בורשטיין וכו'.
אני חושב שאם הלפרין יגיע, אז הוא יהיה זה שיישחק ליד פארגו, ולדעתי הם די מתאימים לשחק אחד ליד השני. אם פרקינס ישוחרר ויגיע במקומו גארד זר, אז חשוב להקפיד שיהיה
מדובר בבחור חיובי, קבוצתי, כשרוני ושמוכן לעבוד קשה ופחות להסתכל על הדקויות האלה שמדברים עליהן שלושה עמודים. כדורסל זה לא משוואה מתמטית שיש לה פתרון ברור ומובן. דברים יכולים
להסתדר ביותר מצורה אחת.