אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 19:41

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:אסף , אין טעם לויכוח כי אני פשוט לא מסכים איתך על כלום . כנראה ראינו מכבי אחרת לאורך העונה .

אתה שוב בורח מהתגובות שלך, אולי פעם אחת תסביר את עצמך כמו בן אדם ולא כמו ילד שבורח כל פעם עם תירוצים?
עד עכשיו היה לך "טעם" להתווכח, שאין לך מה להגיד אין יותר טעם?

רוצה הסבר למה שאני חושב ??
כל מה שאתה חושב אבל הפוך ....
מה לא ברור בזה ??
נערך לאחרונה על ידי yzafrir בתאריך 19 יוני 2011, 19:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי בעל זבוב » 19 יוני 2011, 19:41

asafb96 כתב:
דה קולו יקר מדי..לא מאמינה שיגיע למכבי..
מדיוויד לוגן לא התרשמתי..שחקן שאו שתופס יום מטורף ומנצח משחקים או שתופס יום מטורף ומחרב משחקים.
פרקינס אני לא מאמינה שצריך להישאר.
דרחיו יול באמת לא ריאלי.
דריוס וושינגטון לא פרי אייג'נט לפי IN-THE-GAME
כנ''ל בוורלי
ג'אמונט גורדון ממש ממש לא בא לי שיגיע..
וויבר יהיה נחמד אם יגיע,כנ''ל קווין

דה קולו היה שחקן די יקר, אבל נפצע בתחילת העונה אם אני לא טועה ולא היה מדהים. הוא מסיים חוזה והמחיר שלו ירד. אני מקווה ומאמין שמכבי יכולה לשים עליו את היד
גם אני לא מת על לוגן, אבל מתאים ליד פארגו (לא שאני רוצה אותו, הוא פשוט שחקן שמתאים לשחק לידו)
גורדון דווקא אחלה שחקן, מזכיר את פרקינס בהגנה, ויש לו משחק התקפה טוב יותר. הוא גם שחקן די צעיר
וויבר וקווין הם עוד אופציות טובות, ויש עוד הרבה פליטי NBA שיכולים להתאים. אם תיהיה שביתה מכבי יכולה להחתים FREE AGENT מהNBA עד סוף העונה, ככה שזה לא יהיה מותנה בהתחלת העונה בNBA, וגם אם הליגה תתחיל, השחקן יוכל לסיים את העונה

גורדון לא אחרי עונה רעה בצסק"א?
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 19:42

yzafrir כתב:אתה טענת שפארגו הוא רכז והוא צריך את הכדור בידיים שלו , השחקנים שהבאת הם בהחלט אוהבי כדור .
דה קולו שחקן עם אגו גדול שאוהב שהכדור בידיים שלו , אגב העונה הוא היה יחסית בינוני ולא מה שציפו ממנו ולכן גם לא פתח בחמישייה באף משחק יורוליג העונה . וקוק הוא שחקן ידוע כמאוד קבוצתי ומחפש קודם את המסירה .
בברלי שיחק ליד פונקראשוב שכמו קוק מעדיף קודם את המסירה לעומת בברלי שהוא שחקן די מפוזר .
לוגן ? אתה זוכר אותו בשנים שלו בפרוקום ? אני אני ועצמי . בקאחה הוא בכלל היה רכז מחליף (ולא מוצלח במיוחד) של הוררטאס ופתח אולי בחצי מהמשחקים עד שהם הבינו שזה לא זה .

אגב כרמל , רק בשביל שתדעי פארגו פתח בכל 22 המשחקים ששיחק ....מתי הוא עלה מספסל אני לא זוכר...

נגד הפועל ירושלים-שיחק 12 דקות,קלע 7 נקודות(5 מהן מהקו)
נגד בני השרון-שיחק 28 דקות,קלע 5 נקודות,עשה 1 מ-6 ל-2
נגד מכבי ראשון-שיחק 25 דקות,לא קלע אף נקודה ואיבד 5 כדורים
בכל המשחקים האלה הוא עלה מהספסל במקום אידסון והסריח את הפרקט בהרבה יותר מובנים ממה שרואים בסטטיסטיקה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 19:44

ומה לגבי משחקי יורוליג ??
את יודעת כמה מעניין אותנו מה הוא עשה בקופליג....זה מעיד על זה שהוא לא יכול לשחק 2.... ???
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 19 יוני 2011, 19:45

yzafrir כתב:אתה טענת שפארגו הוא רכז והוא צריך את הכדור בידיים שלו , השחקנים שהבאת הם בהחלט אוהבי כדור .
דה קולו שחקן עם אגו גדול שאוהב שהכדור בידיים שלו , אגב העונה הוא היה יחסית בינוני ולא מה שציפו ממנו ולכן גם לא פתח בחמישייה באף משחק יורוליג העונה . וקוק הוא שחקן ידוע כמאוד קבוצתי ומחפש קודם את המסירה .
בברלי שיחק ליד פונקראשוב שכמו קוק מעדיף קודם את המסירה לעומת בברלי שהוא שחקן די מפוזר .
לוגן ? אתה זוכר אותו בשנים שלו בפרוקום ? אני אני ועצמי . בקאחה הוא בכלל היה רכז מחליף (ולא מוצלח במיוחד) של הוררטאס ופתח אולי בחצי מהמשחקים עד שהם הבינו שזה לא זה .

אגב כרמל , רק בשביל שתדעי פארגו פתח בכל 22 המשחקים ששיחק ....מתי הוא עלה מספסל אני לא זוכר...

אתה אומר שפארגו יכול להסתדר עם וויליאמס, אבל עכשיו אתה כותב "איך פארגו ישחק ליד אוהבי כדור כאלה?" :?
שמע אם אתה אומר שדה קולו הוא שחקן עם אגו גדול שחייב את הכדור בידים שלו, סביר להניח שראית אותו פעמים בודדות\לא ראית אותו בכלל
הוא לא פתח בחמישיה כי יש להם את קוק ומרטינס.
דה קולו שחקן מצוין, קומבו גארד אמיתי, יכול לרכז אבל יכול לזוז הצידה שצריך.
מה הקשר לזה שקוק קבוצתי ומחפש את המסירה? הוא רכז טהור? כן הוא צריך את הכדור בידיים שלו? כן הוא הסתדר עם דה קולו? כן
כנ"ל בברלי. כמו שהם הסתדרו ליד פונקרשוב וקוק, הם יכולים להסתדר עם פארגו
לוגן שיחק הרבה ליד הוארטיס, והיה טוב אבל לא יציב. כתבתי כבר שהוא לא השחקן המועדף עלי, אבל הוא יכול לשחק לי פארגו
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 19:46

yzafrir כתב:ומה לגבי משחקי יורוליג ??
את יודעת כמה מעניין אותנו מה הוא עשה בקופליג....זה מעיד על זה שהוא לא יכול לשחק 2.... ???

בסדר,כבר אמרתי לך שאתה צודק בהכל לא?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 19 יוני 2011, 19:47

בעל זבוב כתב:
asafb96 כתב:
דה קולו יקר מדי..לא מאמינה שיגיע למכבי..
מדיוויד לוגן לא התרשמתי..שחקן שאו שתופס יום מטורף ומנצח משחקים או שתופס יום מטורף ומחרב משחקים.
פרקינס אני לא מאמינה שצריך להישאר.
דרחיו יול באמת לא ריאלי.
דריוס וושינגטון לא פרי אייג'נט לפי IN-THE-GAME
כנ''ל בוורלי
ג'אמונט גורדון ממש ממש לא בא לי שיגיע..
וויבר יהיה נחמד אם יגיע,כנ''ל קווין

דה קולו היה שחקן די יקר, אבל נפצע בתחילת העונה אם אני לא טועה ולא היה מדהים. הוא מסיים חוזה והמחיר שלו ירד. אני מקווה ומאמין שמכבי יכולה לשים עליו את היד
גם אני לא מת על לוגן, אבל מתאים ליד פארגו (לא שאני רוצה אותו, הוא פשוט שחקן שמתאים לשחק לידו)
גורדון דווקא אחלה שחקן, מזכיר את פרקינס בהגנה, ויש לו משחק התקפה טוב יותר. הוא גם שחקן די צעיר
וויבר וקווין הם עוד אופציות טובות, ויש עוד הרבה פליטי NBA שיכולים להתאים. אם תיהיה שביתה מכבי יכולה להחתים FREE AGENT מהNBA עד סוף העונה, ככה שזה לא יהיה מותנה בהתחלת העונה בNBA, וגם אם הליגה תתחיל, השחקן יוכל לסיים את העונה

גורדון לא אחרי עונה רעה בצסק"א?

אם 13 נקודות 5 ריבאונד, קרוב ל4 אסיסטים ו16 נקודות מדד ביורוליג זה רע, אז כן הייתה לו עונה רעה..
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 19 יוני 2011, 19:49

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:
yzafrir כתב:אסף , אין טעם לויכוח כי אני פשוט לא מסכים איתך על כלום . כנראה ראינו מכבי אחרת לאורך העונה .

אתה שוב בורח מהתגובות שלך, אולי פעם אחת תסביר את עצמך כמו בן אדם ולא כמו ילד שבורח כל פעם עם תירוצים?
עד עכשיו היה לך "טעם" להתווכח, שאין לך מה להגיד אין יותר טעם?

רוצה הסבר למה שאני חושב ??
כל מה שאתה חושב אבל הפוך ....
מה לא ברור בזה ??

כל פעם שאין לך מה להגיד אתה בורח לתירוץ הזה בלי להסביר את העמדה שלך
עזוב אין למה להמשיך, תמשיך לחשוב מה שאתה רוצה, אני יחשוב מה שאני רוצה, אין לי כבר כח להתווכח לשווא
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 19:54

אתה כנראה באמת סובל מהבנת הנקרא , אני טוען שפארגו לא צריך להיות הרכז ויכול לשחק גם בעמדה 2 וכרמל ניסתה להראות לי שהוא לא יכול .
אני ניסיתי להראות לך שהשחקנים שהבאת נוגדים את התאוריה שלך שפארגו חייב את הכדור בידים שלו ואי אפשר לשים שחקנים שאוהבים שהכדור בידיים שלהם כשכל הדוגמאות שהבאת הם כאלו שחקנים....
בגלל זה אמרתי לך שעם שחקן כמו וויבר כן יכול להתאים לתאוריה שלך כי הוא באמת אחד שיודע לזוז הצידה .

אני חושב שפארגו צריך רכז קלאסי שינהל את המשחק בדיוק כמו שהיה כשפרקינס שיחק . רכז שידע למסור את הכדור ולא ילך לבד
וויליאמס הוא רכז כזה ולפי מה שאתה אומר גם פונקראשוב הוא כזה (אני מסכים חלקית) . עם שחקנים כאלו פארגו ירגיש בנוח גם כשהוא בעמדה 2....וכשהלפרין או שייר יהיו על המגרש אז הוא גם יוכל לשחק בעמדה 1....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 19:56

לג'אמנוט גורדון הייתה עונה אישית טובה אבל לקבוצה שלו הייתה עונה לא טובה . מזכיר מישהו לא ??
זה סוג השחקנים שההצלחה האישית שלהם תבוא תמיד על חשבון הקבוצה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 19 יוני 2011, 19:58

אתם סתם טוחנים וטוחנים פה 3 עמודים אם פארגו יכול לשחק בעמדה 2 ואם הוא צריך שחקן לידו שישחק אוף דה בול כלומר יכול להיות אפקטיבי בלי שהכדור יהיה אצלו כל הזמן אז דבר ראשון לא פארגו לא יכול לשחק בעמדה 2 פרקניס הוא זה ששיחק בעמדה הזאת כל העונה ואני מדגיש כל העונה .
דבר שני פרקניס נתן לפארגו לרכז את המשחק פרקניס התמקד מתחלית העונה על דבר אחד בלבד וזה הגנה.
בהתקפה הוא לא ממש עשה משהו ולא ריכז רק שפארגו ירד לנוח הוא התחיל לרכז את המשחק כי הוא מסוגל לשחק ב 2 עמדות הוא קומבו גארד .
מכאן אפשר להסיק שצריך ליד פארגו רק קומבו גארד שלא דורש הרבה את הכדור(כמו פרקניס) ולא רכז טהור כמו ש yzafrir רוצה(וייליאמס הזה שאני בכלל לא מבין מה התלהבתם ממנו) כי הם לא יסתדרו כמעט בוודאות.
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 19:58

Holiday_Armadillo כתב:

אני צודק בהכל ?? אני לא זוכר שאני הוספתי את המילה "FACT" אחרי כל משפט שכתבתי.....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 19 יוני 2011, 19:59

yzafrir כתב:כרמל , זה לא שאני לא מתייחס למה שאת אומרת , אני פשוט לא מסכים איתך לחלוטין בנושא הזה וגם לא עם פילוספיית המשחק הזאת (ואגב גם עם צורת הכתיבה המזלזלת אני לא מסכים ).
שחקן שמוגדר כקומבו גארד צריך לדעת לשחק טוב בשתי התפקידים ואם הוא לא יודע אז אולי זאת הייתה טעות להשאיר אותו . אבל מכיוון שפארגו פשוט סבל מתסמונת העונה הראשונה במכבי וזה אומר התחיל חלש והשתפר ככל שהוענה התקדמה אז אני חושב שזו שטות לייחס את זה לאיזה עמדה הוא תיפקד . מכבי שיחקה עד הפציעה של פרקינס אותו דבר כשהצמד חולק את עבודת הריכוז לסרוגין .
רק לאחר הפציע פארגו הפך להיות הרכז הכמעט בלעדי ובגלל הבגל הקצר מאוד התלות בו הייתה גדולה יותר והגדילה את המספרים שלו כמו שעשתה גם לפניני לאיידסון ולבלו....

לכל שחקן יש עמדה שהוא יותר נוטה לה. פארגו הרבה יותר רכז. מסכים שהוא לא צריך לרכז לבדו כי זה מתכון לאסון. אבל השנה יש את שאייר כפוינט חלופי ואולי גם את הלפרין.

צריך להפריד הגנה והתקפה. בהגנה למכבי הייתה עונה מעולה בשילוב בין פארגו ופרקינס. מבחינה התקפית הייתה תקיעות מסויימת של שניהם. זה לא שהם לא תיפקדו כי הם כן רק לא ב- 100%. ראינו שפרקינס נפצע ופניני הפך לעיתים סוג של סקנד (אפילו בהצהרה שלו) פארגו תיפקד יותר טוב כי פניני מבחינת אופי סוג של קלע טהור שעושה קטץ' אנד שוט.

מרקוס וויליאמס רכז טהור, שומר בינוני... בעייתי מאוד בשני הצדדים (לפחות פרקינס היה מגן בחסד).
קארול לא ממש מתאים כי הוא בינוני בהגנה וגם לא אתלט גדול (במיוחד אחרי הבאת שאייר הפך למיותר). אבל צריך מישהו כמו קארול בהתקפה.
הייתי הולך יותר על טיפוס בסגנון דומרקאנט. שחקן אפילו יותר ממוקד קליעות ומגן טוב או כל סוג של ריפ המילטון. כן לא מדובר בשחקנים המגוונים ביותר אך בקבוצות מסויימות הם יכולים להיות קטלנים. שיש לך את סופו ופארגו לא צריך עוד הרבה שישתלטו על זמן הכדור.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי בעל זבוב » 19 יוני 2011, 20:00

yellowaura כתב:
yzafrir כתב:כרמל , זה לא שאני לא מתייחס למה שאת אומרת , אני פשוט לא מסכים איתך לחלוטין בנושא הזה וגם לא עם פילוספיית המשחק הזאת (ואגב גם עם צורת הכתיבה המזלזלת אני לא מסכים ).
שחקן שמוגדר כקומבו גארד צריך לדעת לשחק טוב בשתי התפקידים ואם הוא לא יודע אז אולי זאת הייתה טעות להשאיר אותו . אבל מכיוון שפארגו פשוט סבל מתסמונת העונה הראשונה במכבי וזה אומר התחיל חלש והשתפר ככל שהוענה התקדמה אז אני חושב שזו שטות לייחס את זה לאיזה עמדה הוא תיפקד . מכבי שיחקה עד הפציעה של פרקינס אותו דבר כשהצמד חולק את עבודת הריכוז לסרוגין .
רק לאחר הפציע פארגו הפך להיות הרכז הכמעט בלעדי ובגלל הבגל הקצר מאוד התלות בו הייתה גדולה יותר והגדילה את המספרים שלו כמו שעשתה גם לפניני לאיידסון ולבלו....

לכל שחקן יש עמדה שהוא יותר נוטה לה. פארגו הרבה יותר רכז. מסכים שהוא לא צריך לרכז לבדו כי זה מתכון לאסון. אבל השנה יש את שאייר כפוינט חלופי ואולי גם את הלפרין.

צריך להפריד הגנה והתקפה. בהגנה למכבי הייתה עונה מעולה בשילוב בין פארגו ופרקינס. מבחינה התקפית הייתה תקיעות מסויימת של שניהם. זה לא שהם לא תיפקדו כי הם כן רק לא ב- 100%. ראינו שפרקינס נפצע ופניני הפך לעיתים סוג של סקנד (אפילו בהצהרה שלו) פארגו תיפקד יותר טוב כי פניני מבחינת אופי סוג של קלע טהור שעושה קטץ' אנד שוט.

מרקוס וויליאמס רכז טהור, שומר בינוני... בעייתי מאוד בשני הצדדים (לפחות פרקינס היה מגן בחסד).
קארול לא ממש מתאים כי הוא בינוני בהגנה וגם לא אתלט גדול (במיוחד אחרי הבאת שאייר הפך למיותר). אבל צריך מישהו כמו קארול בהתקפה.
הייתי הולך יותר על טיפוס בסגנון דומרקאנט. שחקן אפילו יותר ממוקד קליעות ומגן טוב או כל סוג של ריפ המילטון. כן לא מדובר בשחקנים המגוונים ביותר אך בקבוצות מסויימות הם יכולים להיות קטלנים. שיש לך את סופו ופארגו לא צריך עוד הרבה שישתלטו על זמן הכדור.

איבדתי אותך ברגע שראיתי איזו השוואה בין האמליטון לדומרקאנט...
דומרקאנט שחקן גמור.
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 20:00

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני צודק בהכל ?? אני לא זוכר שאני הוספתי את המילה "FACT" אחרי כל משפט שכתבתי.....

יש הבדל בין לכתוב עובדות לבין איך אדם אישי רואה את המשחק..אתה כנראה לא מבין את ההבדל בין מה שאני כתבתי לבין ראייה אישית של המשחק..
רוצה להתווכח איתי על איך שאני רואה את המשחק? סבבה
רוצה להתווכח איתי על משפט שיצא לפרקינס מהפה? שיהיה לך בכיף..אני לא מתכוונת לבזבז על זה זמן..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 20:03

6 לב צהוב כתב:אתם סתם טוחנים וטוחנים פה 3 עמודים אם פארגו יכול לשחק בעמדה 2 ואם הוא צריך שחקן לידו שישחק אוף דה בול כלומר יכול להיות אפקטיבי בלי שהכדור יהיה אצלו כל הזמן אז דבר ראשון לא פארגו לא יכול לשחק בעמדה 2 פרקניס הוא זה ששיחק בעמדה הזאת כל העונה ואני מדגיש כל העונה .
דבר שני פרקניס נתן לפארגו לרכז את המשחק פרקניס התמקד מתחלית העונה על דבר אחד בלבד וזה הגנה.
בהתקפה הוא לא ממש עשה משהו ולא ריכז רק שפארגו ירד לנוח הוא התחיל לרכז את המשחק כי הוא מסוגל לשחק ב 2 עמדות הוא קומבו גארד .
מכאן אפשר להסיק שצריך ליד פארגו רק קומבו גארד שלא דורש הרבה את הכדור(כמו פרקניס) ולא רכז טהור כמו ש yzafrir רוצה(וייליאמס הזה שאני בכלל לא מבין מה התלהבתם ממנו) כי הם לא יסתדרו כמעט בוודאות.

אתה יכול להדגיש את זה כמה שאתה רוצה , זה לא הופך את זה לנכון .
שניהם ריכזו לסרוגין אפילו בין התקפה להתקפה .
תעשה מרתון של כל המשחקים העונה (אם תרצה יש לי את כל המשחקים מוקלטים..) ותראה שאתה טועה .

להגיד שפרקינס התרכז רק בהגנה זה יריקה בפרצוף לשחקן שהיה אחד הכי יעילים שלנו בשני צידי המגרש .
גם הוא פתח בכל 19 המשחקים בהם שיחק העונה ואת רובם פתח כרכז

בקיצור אני ממש לא מסכים עם המסקנה שלך אבל זה לא כלכך משנה כי פשוט נחכה ונראה איזה שחקן דיויד יחתים ואז ניהיהיותר חכמים....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 19 יוני 2011, 20:10

yzafrir כתב:
6 לב צהוב כתב:אתם סתם טוחנים וטוחנים פה 3 עמודים אם פארגו יכול לשחק בעמדה 2 ואם הוא צריך שחקן לידו שישחק אוף דה בול כלומר יכול להיות אפקטיבי בלי שהכדור יהיה אצלו כל הזמן אז דבר ראשון לא פארגו לא יכול לשחק בעמדה 2 פרקניס הוא זה ששיחק בעמדה הזאת כל העונה ואני מדגיש כל העונה .

תעשה מרתון של כל המשחקים העונה (אם תרצה יש לי את כל המשחקים מוקלטים..) ותראה שאתה טועה .

להגיד שפרקינס התרכז רק בהגנה זה יריקה בפרצוף לשחקן שהיה אחד הכי יעילים שלנו בשני צידי המגרש .

בקיצור אני ממש לא מסכים עם המסקנה שלך אבל זה לא כלכך משנה כי פשוט נחכה ונראה איזה שחקן דיויד יחתים ואז ניהיהיותר חכמים....

איך אתה יכול להגיד שפרקינס שיחק כרכז במשך רוב העונה שאופן מובהק וברורר פארגו הוא זה שריכז את המשחק רק תסביר לי את זה באמת...
פרקניס אפילו שמר בהגנה על מספרי 2 ו 3 בעוד שפארגו שמר על הרכזים
תמונה
refael

הודעהעל ידי גל גל » 19 יוני 2011, 20:15

6 לב צהוב כתב:
yzafrir כתב:

איך אתה יכול להגיד שפרקינס שיחק כרכז במשך רוב העונה שאופן מובהק וברורר פארגו הוא זה שריכז את המשחק רק תסביר לי את זה באמת...
פרקניס אפילו שמר בהגנה על מספרי 2 ו 3 בעוד שפארגו שמר על הרכזים

מה הקשר שפרקינס שמר על 2-3 ,הוא שמר בגלל שהוא יכול והוא נורא גדול פיזית גם,פארגו לא יכול לשמור למשל על עמדה 3
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 יוני 2011, 21:48

לא רוצה לקחת צד בויכוח, אבל יש כאן כמה דברים שברצוני לציין.

אני חושב שפארגו הוא רכז, אבל זה בהחלט מתקבל על הדעת להחשיבו גם כקומבו-גארד, שהרי הוא מסוגל לשחק בשתי עמדות הגארד.

אצל פרקינס, המצב שונה.
הוא לא שחקן השייך לעמדות אילו, אלא שחקו הנופל בינהן, או במילים אחרות, טווינר.
אין לו את הקליעה, יכולת יצירת המצבים, וחדירה בשביל להיות סקנד גארד ואין לו את יכולת ניהול המשחק והמסירה בכדי להיות רכז.

אני נוטה להאמין שפארגו יראה טוב לצדו של שחקן שמסוגל לשחק היטב באחד מעמדות הגארד, בין אם מדובר ברכז או בין עם מדובר בקלעי טהור.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2011, 04:17

חביב אורנג'ד כתב:לא רוצה לקחת צד בויכוח, אבל יש כאן כמה דברים שברצוני לציין.

אני חושב שפארגו הוא רכז, אבל זה בהחלט מתקבל על הדעת להחשיבו גם כקומבו-גארד, שהרי הוא מסוגל לשחק בשתי עמדות הגארד.

אצל פרקינס, המצב שונה.
הוא לא שחקן השייך לעמדות אילו, אלא שחקו הנופל בינהן, או במילים אחרות, טווינר.
אין לו את הקליעה, יכולת יצירת המצבים, וחדירה בשביל להיות סקנד גארד ואין לו את יכולת ניהול המשחק והמסירה בכדי להיות רכז.

אני נוטה להאמין שפארגו יראה טוב לצדו של שחקן שמסוגל לשחק היטב באחד מעמדות הגארד, בין אם מדובר ברכז או בין עם מדובר בקלעי טהור.

חביב, לדעתי יש כאן חטא גדול כלפי אחד השחקנים הטובים של מכבי בשנים האחרונות, בעיקר אולי בגלל ההתנהלות שלו אחרי הפציעה.
פרקינס הוא הרבה יותר מרק שחקן הגנה גדול וריבאונדר גדול. הוא היה חלק חשוב מאוד בהתקפה של מכבי השנה. הוא שיפר מאוד את הקליעה ואת החדירה
וידע לנווט ולנהל את המשחק מצויין לאורך כל העונה. הוא סיים את העונה עם 10 נק', 5.5 רב' ו3.5 אס'. ממש לא מספרים של שחקן אנמי שרק מתבסס על ההגנה.

לגבי הויכוח הגדול שהיה כאן, למרות שקצת איבדתי כיוון, כי אי אפשר באמת לעקוב אחרי זה, אני חושב שפארגו כבר הוכיח שהוא יכול לשחק ולהצליח ליד שחקנים מסוגים שונים וכאן אני
מסכים איתך לגמרי.
הוא הצליח ליד מקל שהחזיק בכדור כל הזמן, וליד פרקינס שהוא שחקן מסוג שונה, וליד אידסון וליד בורשטיין וכו'.
אני חושב שאם הלפרין יגיע, אז הוא יהיה זה שיישחק ליד פארגו, ולדעתי הם די מתאימים לשחק אחד ליד השני. אם פרקינס ישוחרר ויגיע במקומו גארד זר, אז חשוב להקפיד שיהיה
מדובר בבחור חיובי, קבוצתי, כשרוני ושמוכן לעבוד קשה ופחות להסתכל על הדקויות האלה שמדברים עליהן שלושה עמודים. כדורסל זה לא משוואה מתמטית שיש לה פתרון ברור ומובן. דברים יכולים
להסתדר ביותר מצורה אחת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים