המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

MTA2311 כתב:" דיווח באירופה: בון לא מוכנה לשחרר את ארון וייט למכבי".
ילד בן 23.

Holiday_Armadillo כתב:סתם כולם עושים 1+1, אין פה באמת סקופ עיתונאי

שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סתם כולם עושים 1+1, אין פה באמת סקופ עיתונאי
אני חושב שיש דברים בגו.
לא מוזר ששון ג'יימס הגיע ל"חופשה" בארץ? לנקות את הראש? יותר הגיוני שהוא היה עושה את זה בביתו בארה"ב.
אני חושב שהוא יחתום במכבי או הפועל ירושלים.

Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סתם כולם עושים 1+1, אין פה באמת סקופ עיתונאי
אני חושב שיש דברים בגו.
לא מוזר ששון ג'יימס הגיע ל"חופשה" בארץ? לנקות את הראש? יותר הגיוני שהוא היה עושה את זה בביתו בארה"ב.
זאת לא תהיה פעם ראשונה ששחקן מגיע למועדון ''בית'' בשביל לשמור על כושר

שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סתם כולם עושים 1+1, אין פה באמת סקופ עיתונאי
אני חושב שיש דברים בגו.
זאת לא תהיה פעם ראשונה ששחקן מגיע למועדון ''בית'' בשביל לשמור על כושר
הוא הגיע לכאן ל- 5 ימים. זה לא נקרא לשמור על הכושר, זה נקרא להגיע לסגור חוזה.
הוא יכול לשמור על הכושר גם בארה"ב.

'יימס, ששוחרר מאולימפיאקוס, נכח במשחק של הקבוצה מול מכבי ראשל"צ ופגש במקום את הבעלים דייויד פדרמן, שאמר לו: "שמעתי שאתה מתאמן לבד בהרצליה. למה שלא תתאמן איתנו". ג'יימס הסכים והאיחוד נקבע.

לפחות נזכה להנות משחקן שאשכרה אוהב אותנו ואנחנו אותו והסמל על החולצה אומר לו משו(ולא הזה של פוקס)my man כתב:שיביאו את שון- הליגה הזו עם הפיינל פור שלה מעניית לי בדיוק את הלפחות נזכה להנות משחקן שאשכרה אוהב אותנו ואנחנו אותו והסמל על החולצה אומר לו משו(ולא הזה של פוקס)
שמגדל יקחו אליפות שוב שהעכברושים יקחו אליפות - מה זה משנה?!
התואר היחיד שעוד מעניין העונה זה הגביע...
אמן שניז'ני ידיחו אותנו!
אני באמת חושב שצריך להתחיל לבנות העונה הבאה כבר מעכשיו. נא"ד צריכים ללכת כבר עכשיו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים