09 מרץ 2016, 23:44
09 מרץ 2016, 23:48
yzafrir כתב:אמרתי כבר קודם שאני לא חושב שזה דבר רע שטבק מעורב בבנייה גם אם לא ימשיך בסוף עונה . הוא בטוח יותר מקצועי מאבן , דני או ניקולה . מה שכן , אי אפשר לסגור את כל הסגל כבר עכשיו לפני שזהות המאמן לעונה הבאה מוחלטת ולכן החתימו את הנדריקס כי הוא לא צפוי להיות הסנטר המוביל...אמבקווה די בוודאות לא ימשיך...
10 מרץ 2016, 00:39
yellow83 כתב:yzafrir כתב:אמרתי כבר קודם שאני לא חושב שזה דבר רע שטבק מעורב בבנייה גם אם לא ימשיך בסוף עונה . הוא בטוח יותר מקצועי מאבן , דני או ניקולה . מה שכן , אי אפשר לסגור את כל הסגל כבר עכשיו לפני שזהות המאמן לעונה הבאה מוחלטת ולכן החתימו את הנדריקס כי הוא לא צפוי להיות הסנטר המוביל...אמבקווה די בוודאות לא ימשיך...
אבל למה לתת לטבק, מקצועי בבחירת שחקנים ככל שיהיה, להיות חלק מהבנייה של הקבוצה לעונה הבאה אם לא מתכוונים להשאיר אותו? הרי המועמד המוביל לאימון הקבוצה (לפחות לפי מה שעבר בתקשורת) הוא אדלשטיין, ואם הוא אכן מועמד להגיע הוא זה שצריך לבנות את הקבוצה ולא מאמן שלא בטוח יישאר בסוף העונה.
10 מרץ 2016, 00:42
10 מרץ 2016, 00:44
yanay21 כתב:הוא לחלוטין לא מה שאנחנו צריכים באירופה, אבל למה אנחנו לא הולכים על מונרו מראשל"צ?
לאירופה הוא לא מספיק, אבל לליגה הוא מצויין, אחד הזרים הכי איכותיים(מעדיף אותו על פני דונטה, לא בגלל נטו כדורסל, אלא גם כדורסל וגם אופי), ויכול להיות 4 מחליף סבבה באירופה לכמה דקות. הוא גם יודע למסור מצויין, שזה בונוס.
10 מרץ 2016, 00:47
my man כתב:yanay21 כתב:הוא לחלוטין לא מה שאנחנו צריכים באירופה, אבל למה אנחנו לא הולכים על מונרו מראשל"צ?
לאירופה הוא לא מספיק, אבל לליגה הוא מצויין, אחד הזרים הכי איכותיים(מעדיף אותו על פני דונטה, לא בגלל נטו כדורסל, אלא גם כדורסל וגם אופי), ויכול להיות 4 מחליף סבבה באירופה לכמה דקות. הוא גם יודע למסור מצויין, שזה בונוס.
קודם כל לא!
דבר שני- זה כן נראה לי מה שיקרה....
אני רק מחכה לשמוע על מועמדותו של היקמן...חכה זה יבוא גם..
10 מרץ 2016, 00:52
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:הוא לחלוטין לא מה שאנחנו צריכים באירופה, אבל למה אנחנו לא הולכים על מונרו מראשל"צ?
קודם כל לא!
למה לא?
ברור שהוא לא זר החלומות שלי בעמדה הזו, אבל בהתחשב במה שכן מחתימים לנו על הראש, לא תסכים איתי שביחס לשנתיים האחרונות הוא אחד הגבוהים היותר טובים שיכולים לנחות פה?(וזו מסקנה עצובה כשלעצמה, כי בימים נורמליים הוא אפילו לא היה מחלק מגבות).
כשאנחנו מציעים פה דברים, הכול צריך להיות יחסי, לא מוחלט. אל תשכח שמכבי תל אביב התאבדה בתכל'ס.
10 מרץ 2016, 00:57
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:הוא לחלוטין לא מה שאנחנו צריכים באירופה, אבל למה אנחנו לא הולכים על מונרו מראשל"צ?
קודם כל לא!
למה לא?
ברור שהוא לא זר החלומות שלי בעמדה הזו, אבל בהתחשב במה שכן מחתימים לנו על הראש, לא תסכים איתי שביחס לשנתיים האחרונות הוא אחד הגבוהים היותר טובים שיכולים לנחות פה?(וזו מסקנה עצובה כשלעצמה, כי בימים נורמליים הוא אפילו לא היה מחלק מגבות).
כשאנחנו מציעים פה דברים, הכול צריך להיות יחסי, לא מוחלט. אל תשכח שמכבי תל אביב התאבדה בתכל'ס.
אנחנו ממש לא יכולים להחתים זרים רק לליגה...ראה ערך רנדל ואופייבו..
זר= אחד שיחזק אותך ביורוליג המפלצתי שנה הבאה..אחרת זה יהיה פשוט משפיל..
10 מרץ 2016, 01:01
10 מרץ 2016, 01:03
my man כתב:ינאי שים לב למה כתבתי- הדיון שלי איתך הוא על מה צריך לא מה שיקרה..
אני כן מאמין שירצו להביא אותו בפועל. לדעתי זו תהיה טעות פאטלית - אבל זה מה שיקרה..
10 מרץ 2016, 01:27
yanay21 כתב:my man כתב:ינאי שים לב למה כתבתי- הדיון שלי איתך הוא על מה צריך לא מה שיקרה..
אני כן מאמין שירצו להביא אותו בפועל. לדעתי זו תהיה טעות פאטלית - אבל זה מה שיקרה..
הקבוצה הזו מדכאת מדי מכדי לדון על מה צריך להיות:(
אם מה שהיה צריך לקרות באמת היה מתממש, בשנתיים האלו היינו עושים פיינל פור ב2015, הצלבה העונה, ולוקחים דאבל בארץ בקלות.
מבחינה ריאלית, מה הרעיונות שלך לעמדה 4? איכשהו זו עמדה שיש לנו נטייה מדהימה לפשל בה כשבלו לא משחק.
10 מרץ 2016, 01:36
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:ינאי שים לב למה כתבתי- הדיון שלי איתך הוא על מה צריך לא מה שיקרה..
הקבוצה הזו מדכאת מדי מכדי לדון על מה צריך להיות:(
אם מה שהיה צריך לקרות באמת היה מתממש, בשנתיים האלו היינו עושים פיינל פור ב2015, הצלבה העונה, ולוקחים דאבל בארץ בקלות.
מבחינה ריאלית, מה הרעיונות שלך לעמדה 4? איכשהו זו עמדה שיש לנו נטייה מדהימה לפשל בה כשבלו לא משחק.
ריאלית? בסדר יורד:
תומפקינס מריאל(האיש אשכרה לא משחק- 12 דקות, 3.3 נק', 2.4 ריב'..), קווינסי מילר, ראד מניז'ני, פטרסון מסראטוב..
10 מרץ 2016, 01:43
10 מרץ 2016, 01:46
אחדשיודע כתב:תומפקינס חתום בריאל עד הקיץ. ואם הוא לא מרבה לשחק שם, לא סביר שיחדשו איתו את החוזה.
10 מרץ 2016, 01:51
10 מרץ 2016, 01:56
10 מרץ 2016, 02:05
10 מרץ 2016, 02:17
MTA2311 כתב:השאלה היא למה בכלל אנחנו צריכים להסתכל לכיוון של שחקן שכל כך מאכזב ברמה הזאת.
10 מרץ 2016, 08:51
10 מרץ 2016, 10:17
rc4991 כתב:אני לא חושב ששני הצדדים ירצו להמשיך - תומפקינס מאכזב מאוד בריאל וגם לא מקבל תפקיד משמעותי כמו שהוא בטח רוצה