19 יולי 2016, 21:11
19 יולי 2016, 21:12
yanay21 כתב:אני לא חושב שיש לאף אחד בעיה עם מונרו, הוא אחלה שחקן, מת על האיכויות שלו. אבל בדיוק כמו שכתבת, זה לא מספיק. זו הבעיה במכבי. אנחנו מביאים שחקנים כאילו אנחנו קבוצת תחתית ביורוליג, גם אם בפני עצמם השחקנים טובים, זה פשוט לא זה.
cannon כתב:ככל הנראה מילר לא ישחק העונה בכלל ומכבי משחררת אותו. הפציעה חמורה מאוד. ה-MRI יצא רע. קרע בצולבת. סוכנים בחו"ל כבר עודכנו. מכבי מחפשת 3 שחקנים - סנטר, פאוור וקומבו. תקציב של כ-2-2.5 מליון דולר לשלושתם. עוד שעה אצל פיק וגלדסטון...
19 יולי 2016, 21:14
cannon כתב:ככל הנראה מילר לא ישחק העונה בכלל ומכבי משחררת אותו. הפציעה חמורה מאוד. ה-MRI יצא רע. קרע בצולבת. סוכנים בחו"ל כבר עודכנו. מכבי מחפשת 3 שחקנים - סנטר, פאוור וקומבו. תקציב של כ-2-2.5 מליון דולר לשלושתם. עוד שעה אצל פיק וגלדסטון...
19 יולי 2016, 21:16
my man כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שיש לאף אחד בעיה עם מונרו, הוא אחלה שחקן, מת על האיכויות שלו. אבל בדיוק כמו שכתבת, זה לא מספיק. זו הבעיה במכבי. אנחנו מביאים שחקנים כאילו אנחנו קבוצת תחתית ביורוליג, גם אם בפני עצמם השחקנים טובים, זה פשוט לא זה.
אנחנו לא?
19 יולי 2016, 21:17
19 יולי 2016, 21:17
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שיש לאף אחד בעיה עם מונרו, הוא אחלה שחקן, מת על האיכויות שלו. אבל בדיוק כמו שכתבת, זה לא מספיק. זו הבעיה במכבי. אנחנו מביאים שחקנים כאילו אנחנו קבוצת תחתית ביורוליג, גם אם בפני עצמם השחקנים טובים, זה פשוט לא זה.
אנחנו לא?
קבוצת מרכז טבלה ביורוקאפ, של נעלייך!
19 יולי 2016, 21:18
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שיש לאף אחד בעיה עם מונרו, הוא אחלה שחקן, מת על האיכויות שלו. אבל בדיוק כמו שכתבת, זה לא מספיק. זו הבעיה במכבי. אנחנו מביאים שחקנים כאילו אנחנו קבוצת תחתית ביורוליג, גם אם בפני עצמם השחקנים טובים, זה פשוט לא זה.
אנחנו לא?
קבוצת מרכז טבלה ביורוקאפ, של נעלייך!
חחחח שכחתי מהיורוקאפ כבר...חחחח תודה שהזכרת לי!
19 יולי 2016, 21:18
החציל האצטקי כתב:argof כתב:Holiday_Armadillo כתב:argof כתב:עם התנהלות נכונה, ייתכן שמעז ניתן יהיה להוציא מתוק:
קונפרנס של דווין סמית, מונרו ואלכסנדר עשוי להספיק ב-4.
ותגמולי הביטוח עשויים לפנות 700-800 אלף דולר בתקציב, שאולי יהיו ה-go / no go בהבאה של שחקנים כמו גאודלוק וסנטר אתלטי ראוי לשמו.
ואולי מילר עוד יועיל בהמשך העונה.
אתה מדבר כאילו סמית' הולך לשחק השנה יותר מ-25 משחקים (באמת באמת מאמינה שלא)
מתוכנן לשחק ביורוליג בלבד.
בישראל, מונרו ושגב וכו׳ זה מעל הראש. בטח עד הגמר.
ובלו זו משאלת לב מובנת. אבל מה שהיה לא יהיה עוד.
עוד פעם התחלנו עם הזיוני מוח????
מונרו ושגב זה לא מעל הראש גם ברמת לאומית. כוס אומו.
19 יולי 2016, 21:22
19 יולי 2016, 21:27
argof כתב:אין צורך לאבד קור רוח. במיוחד כשההמלצה על התשובה למונרו בשנה שעברה הייתה אונואקו אם זכרוני לא בוגד בי.
אני אציג את זה יותר פשוט. היה והפציעה של מילר תגדיל את תקציב השכר באופן שהסגל ייראה כך:
1- מקל, אוחיון
2- גאודלוק, סילי, יבזורי
3- ווימס, לנדסברג, פניני
4- סמית׳, מונרו, אלכסנדר
5- צירבס, פוטני (שמאוד חיבבתי מהמעט שראיתי, או כל המלצה אחרת שלך באותו סגנון), שגב
לא היית לוקח?
19 יולי 2016, 21:38
19 יולי 2016, 21:40
19 יולי 2016, 21:43
19 יולי 2016, 21:44
19 יולי 2016, 21:45
jol9 כתב:אני לא בטוח שמונרו לא יכול להיות 4 פותח.
לצורך העניין, אם זה אומר שמכבי תוכל להביא לכאן גארד איכותי, ועוד שחקן צבע בסדר, זה
לגמרי סביר.
אני חושב שהציפיות של כולנו צריכות לרדת באופן משמעותי. ד"א גם לפני הפציעה של מילר, זה היה נראה
כאילו הבנייה לא הולכת לשום מקום, ושחסרים שני שחקנים משמעותיים בסגל.
19 יולי 2016, 21:47
19 יולי 2016, 21:48
my man כתב:jol9 כתב:אני לא בטוח שמונרו לא יכול להיות 4 פותח.
לצורך העניין, אם זה אומר שמכבי תוכל להביא לכאן גארד איכותי, ועוד שחקן צבע בסדר, זה
לגמרי סביר.
אני חושב שהציפיות של כולנו צריכות לרדת באופן משמעותי. ד"א גם לפני הפציעה של מילר, זה היה נראה
לא לא לא ועוד פעם לא! מונרו - לא!
19 יולי 2016, 21:49
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:אני לא בטוח שמונרו לא יכול להיות 4 פותח.
לגמרי סביר.
לא לא לא ועוד פעם לא! מונרו - לא!
טוב נו... שכעת אותי.
בוא נבחר בין בארקלי, מאלון, דאנקן או גארנט.